אלא אם כן המטרה שלך היא מינרלים וכלורופיל, את זה תקבל מספירולינה ולא ממולטי.מגרם וחצי של ספירולינה לא תרוויח שום דבר, לא חלבון ולא ויטמינים, עדיף כבר לקחת ויטמינים בנפרד. אתה תרוויח יותר ממחיר נמוך יותר
אתה בטוח שזה לא מסוכן? תזהר לא לשרוף את כל הכסף על תוספים מיותרים, כי אז לא יהיה לך מספיק בשביל הדברים הבאמת חשובים בחיים כמו ניתוחים וסמים.מעולם לא טענתי את זה, גם אני לוקח תוספים במידת הצורך ואוהב לנסות דברים חדשים. גם אני לקחתי ספירולינה, גם BCAA ומה לא, בסוף הבנתי שהרוב המוחלט חסר תועלת
זה היה בצחוק, אנחנו לא כל כך רחוקים בדעות שלנו.
הייתי אומר שהנסיון שלי מראה אחרת.ואם הוא היה אומר שאתה לא יכול באמת לתת מעצמך באימון ללא 50 גרם סוכר ו-300 מ"ג קפאין לפני אימון?
אני מבין את דעתך.כי אין עדויות לכך שספורטאי צריך יותר מ-5 ירקות ביום. כשיהיו כאלו, אשמח לשנות את דעתי. הגיון לא תמיד עובד במדע ולכן חוקרים דברים הגיוניים יותר או פחות. אם ל-WHO יש מחקרים מבוקרים על ספורטאים להראות לנו, נשמח. אם זו דעתם בלבד, זה לא מעניין.
דעתך אומרת אל תנסה דבר שלא נבדק או הוכח.
אין טעם לחשוב שמשהו עובד, אם אין מחקר או הוכחה לדבר.
תשמע, בסופו של דבר זה הגיוני מה שאתה אומר, אך אני מנגד טוען /שהטובים הגיעו לאן שהגיעו לא בגלל שהם קראו הרבה מחקרים ויישמו בדיוק מה שלמדו. אלא ניסו דברים חדשים טרם הוכחה או בדיקה מעמיקה.
אז קצת מפריע לי לקרוא קריאת נגד גורפת נגד משהו שלא נבדק כראוי, רק בגלל שזה לא נבדק, ולא בגלל חשש נזק אמיתי.