הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הם תוספי התזונה היעילים ביותר?

מגרם וחצי של ספירולינה לא תרוויח שום דבר, לא חלבון ולא ויטמינים, עדיף כבר לקחת ויטמינים בנפרד. אתה תרוויח יותר ממחיר נמוך יותר
אלא אם כן המטרה שלך היא מינרלים וכלורופיל, את זה תקבל מספירולינה ולא ממולטי.
מעולם לא טענתי את זה, גם אני לוקח תוספים במידת הצורך ואוהב לנסות דברים חדשים. גם אני לקחתי ספירולינה, גם BCAA ומה לא, בסוף הבנתי שהרוב המוחלט חסר תועלת
אתה בטוח שזה לא מסוכן? תזהר לא לשרוף את כל הכסף על תוספים מיותרים, כי אז לא יהיה לך מספיק בשביל הדברים הבאמת חשובים בחיים כמו ניתוחים וסמים.

זה היה בצחוק, אנחנו לא כל כך רחוקים בדעות שלנו.
ואם הוא היה אומר שאתה לא יכול באמת לתת מעצמך באימון ללא 50 גרם סוכר ו-300 מ"ג קפאין לפני אימון?
הייתי אומר שהנסיון שלי מראה אחרת.
כי אין עדויות לכך שספורטאי צריך יותר מ-5 ירקות ביום. כשיהיו כאלו, אשמח לשנות את דעתי. הגיון לא תמיד עובד במדע ולכן חוקרים דברים הגיוניים יותר או פחות. אם ל-WHO יש מחקרים מבוקרים על ספורטאים להראות לנו, נשמח. אם זו דעתם בלבד, זה לא מעניין.
אני מבין את דעתך.
דעתך אומרת אל תנסה דבר שלא נבדק או הוכח.
אין טעם לחשוב שמשהו עובד, אם אין מחקר או הוכחה לדבר.

תשמע, בסופו של דבר זה הגיוני מה שאתה אומר, אך אני מנגד טוען /שהטובים הגיעו לאן שהגיעו לא בגלל שהם קראו הרבה מחקרים ויישמו בדיוק מה שלמדו. אלא ניסו דברים חדשים טרם הוכחה או בדיקה מעמיקה.

אז קצת מפריע לי לקרוא קריאת נגד גורפת נגד משהו שלא נבדק כראוי, רק בגלל שזה לא נבדק, ולא בגלל חשש נזק אמיתי.

אלא אם כן המטרה שלך היא מינרלים וכלורופיל, את זה תקבל מספירולינה ולא ממולטי.
מה יש לך להרוויח מכלורופיל?
ומינרלים יש גם במולטיויטמין, הרבה יותר ממה שתמצא בגרם וחצי של ספירולינה

הייתי אומר שהנסיון שלי מראה אחרת.
אבל אם הוא היה אומר את זה, היית מרים גבה? זה זהה לחלוטין כשמדובר על תוספים אחרים.
וקפאין ופחמימה הם דווקא הדברים שכן הוכחו כיעילים ומשפרי ביצועים
אם אני אגיד שהוא מפחית לחץ וחרדה באופן וודאי - זה יהיה חסר אחריות מצידי? מנסה להבין עד לאן הם הגיעו עם זה תכלס.
ומעניין אם הירידה בכולסטרול מקושרת לירידה בלחץ הנפשי..
גם תרופות אתה לא יכול לומר ב-100% שזה יעבוד.
אבל כמו שאמרתי, המחקר נראה מבטיח, אתה מוזמן לנסות ולראות אם עוזר לך או לא

• פותח/ת השרשור
תשמע, בסופו של דבר זה הגיוני מה שאתה אומר, אך אני מנגד טוען /שהטובים הגיעו לאן שהגיעו לא בגלל שהם קראו הרבה מחקרים ויישמו בדיוק מה שלמדו. אלא ניסו דברים חדשים טרם הוכחה או בדיקה מעמיקה.
לא, הטובים פשוט השקיעו את כל חייהם בתזונה, אימונים ויש להם גנטיקה כנראה טובה יותר מכל השאר שפרשו בדרך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית