הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריסת ברכיים בסקוואט

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
עד כמה זה גרוע? היום חבר במכון השב את תשומת ליבי ובאמת למרות שאני נותן 77.5 ל7 אפילו בחזרה הראשונה אני כבר קורס את הברכיים קצת פנימה ולא רק באחרונה, מה שכן אני ככה עושה מלא זמן ולא מרגיש לי שום דבר רע בברך, עד כמה זה קריטי? ואיך אני מתקן את זה אם צריך? כי סט אחרי שהוא אמר לי ניסיתי ממש לא לקרוס ולא הצלחתי מההתחלה זה תמיד נכנס קצת פנימה, אני גם ככה מרים משקל נוצה בסקוואט אז עכשיו להוריד ולהתחיל לעלות מחדש בלי הקריסה זה יהיה ממש באסה...

אם זה קורה גם במשקלים קלים אז כנראה שסתם מדובר בהרגל. תכריח את עצמך להשאיר את הברכיים פתוחות ותהיה מרוכז על זה.

• פותח/ת השרשור
אם זה קורה גם במשקלים קלים אז כנראה שסתם מדובר בהרגל. תכריח את עצמך להשאיר את הברכיים פתוחות ותהיה מרוכז על זה.
אומנם זה 7 חברות אבל מהחזרה הראשונה אני ישר קורס למרות שניסיתי לא לקרוס, אולי פשוט זה קל נטו כי אני קורס ובפעול אני לא באמת יכול לעשות משקל כזה בלי לקרוס

אומנם זה 7 חברות אבל מהחזרה הראשונה אני ישר קורס למרות שניסיתי לא לקרוס, אולי פשוט זה קל נטו כי אני קורס ובפעול אני לא באמת יכול לעשות משקל כזה בלי לקרוס
אולי חוסר בגמישות במקרבים או בגלוטס, זו הסיבה העיקרית שאני יכול לחשוב עליה. תנסה להצר עמידה אם אתה עומד יחסית רחב.

• פותח/ת השרשור
אולי חוסר בגמישות במקרבים או בגלוטס, זו הסיבה העיקרית שאני יכול לחשוב עליה. תנסה להצר עמידה אם אתה עומד יחסית רחב.
אכן עומד רחב בגלל שיש לי חוסר גמישות בעקב (עובד על זה מלא זמן וזה בקושי משתפר) לא יכול לעמוד צר כי אז אני פשוט נופל אחורה או לא יורד עמוק מספיק, בכללי עד כמה זה גרוע שהברכיים קורסות קצת?

אכן עומד רחב בגלל שיש לי חוסר גמישות בעקב (עובד על זה מלא זמן וזה בקושי משתפר) לא יכול לעמוד צר כי אז אני פשוט נופל אחורה או לא יורד עמוק מספיק, בכללי עד כמה זה גרוע שהברכיים קורסות קצת?
לא משהו שאמור לקרות, מצד שני לא חושב שזה קריטי בינתיים אם אתה עובד על גמישות כדי להצר עמידה.

זה יכול להיות לא בעייתי בכלל או כן בעייתי, צריך לראות כדי להבין במה מדובר.
תפרסם סרטון שיהיה ניתן להביע חוות דעת אמיתית

• פותח/ת השרשור
אבקש ממישהו לצלם ביום שלישי באימון רגליים

• פותח/ת השרשור
לא משהו שאמור לקרות, מצד שני לא חושב שזה קריטי בינתיים אם אתה עובד על גמישות כדי להצר עמידה.

אשמח אם תתמקדו בעיקר בברכיים אם הקריסה משמעותית ובכללי איך הטכניקה? עומק מספיק עמוק? איך הגב? כי אני שם לב שאני עולה קודם כל עם ההיפס ורק אחרי זה עם הרגליים וזה יוצא כזה כמו גוד מורנינג והגב לא זקוף

אשמח אם תתמקדו בעיקר בברכיים אם הקריסה משמעותית ובכללי איך הטכניקה? עומק מספיק עמוק? איך הגב? כי אני שם לב שאני עולה קודם כל עם ההיפס ורק אחרי זה עם הרגליים וזה יוצא כזה כמו גוד מורנינג והגב לא זקוף
אין שום קריסה, זה תקין לחלוטין, וקורה לרוב יותר בעמידות רחבות יותר.
בכל מקרה הטכניקה נראית בסדר גמור, העומק קצת קשה לשפוט מהסרטון, אבל לדעתי יש

• פותח/ת השרשור
אין שום קריסה, זה תקין לחלוטין, וקורה לרוב יותר בעמידות רחבות יותר.
בכל מקרה הטכניקה נראית בסדר גמור, העומק קצת קשה לשפוט מהסרטון, אבל לדעתי יש
שמע, עשית אותי מאושר חשבתי שאני כבר אצטרך להוריד איזה עשר קילו ולבנות מחדש
מה שכן יש שיפור ביחס לפעם בקטע שאמרת לי שאני גם לא שולט בירידה אלא רק נופל וגם שאני פשוט לוקח את הגב למטה ולא מנסה להתיישב? בנוסף שמתי לב פה בסרטון שכל פעם כשאני מגיע לסוף העליה קצות האצבעות שלי עולות קצת לשניה, זה קריטי?

• פותח/ת השרשור
חחחח....
אני קורס יותר ממך.
זה בסדר גמור מה שאתה עושה.

אתה כביכול רואה "קריסה" פנימה בגלל שאתה מתחיל מפוזיציה מאוד רחבה של הברכיים והרגליים בכלל.
אני מאושר!
אבל מה בנוגע לשאר? איך הטכניקה הגב לא מכופף מידי? לא עולה יותר מידי עם ההיפס ופחות עם הרגליים? שולט על המשקל? ובעיקר מפריע לי גם העליה שם של קצות האצבעות בסוף העליה

אני מאושר!
אבל מה בנוגע לשאר? איך הטכניקה הגב לא מכופף מידי? לא עולה יותר מידי עם ההיפס ופחות עם הרגליים? שולט על המשקל? ובעיקר מפריע לי גם העליה שם של קצות האצבעות בסוף העליה
הכל נראה בסדר.
הנעליים לא מתאימות לסקוואט, אולי לכן אתה מרגיש על הבהונות.
תעשה סקוואט יחף או עם נעליים שטוחות.

במשקלים הכבדים יותר אולי נראה ליקויים טכניים אחרים, אבל לעת עתה, תמשיך עם הטכניקה.
למה אתה מחפש משהו לא טוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית