הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

מתחזקים

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-12/2/20
אוקיי.. Lets begin
כתבת לפותח השרשור שהוא לא צריך לעלות יותר מ250 גרם בשבוע, ושאין דרישות אוכל מיוחדות לתוכנית (זה לא נכון)

למה אתה מייעץ לאנשים כמה לאכול בתוכנית מטורפת ותובענית כמו ss כשאתה לא מבין בה כלל, וכל הידע שלך בהקשר פלוס קלורי מסתמך, ככל הנראה על הדעה הרווחת בפורום לגבי 99% מהתוכניות (כי את ss שונאים פה, ומי שממליץ לעלות פלוס של 200 בss מגלה חוסר ידע בסיסי בתוכנית.
דבר שני, נראה שלא הבנת כי שוב את מעוות את דבריי אז אסביר שוב:
בss יש להיות בפלוס קלורי גבוה, בשלב מסוים של התוכנית. ככל שמתקדמים צריך להעלות את הפלוס אפילו יותר. הדוגמאות שהבאת הם 2 אנשים שהתחילו את התוכנית בפלוס קלורי, ועשו אותה בפלוס קלורי גבוה למרות שבכלל היו צריכים להיות בניטראלי/ גרעון קלורי שלילי. אני כמובן לא טוען שמתאמן מתחיל במשקל גוף 50 1.67 צריך להיות בניטראלי/ גרעון קלורי בss, אלא רק מתאמנים שהם 20% שומן ומעלה.
הבאת דוגמה ל2 אנשים שונים. תפתח את הקישור ששלחת לי, ותגלה את זה.
בוא קבל עוד משהו:
צריכת גלון חלב ביום מיועדת לאנשים רזים מאוד, כאלה עם מסת שריר נמוכה בצורה מוגזמת, ולא לאנשים שעושים ss והתחילו עם מסת שריר ממוצעת. ריפטו לא ממליץ לצרוך גלון חלב ביום כשאתה מתחיל ss במשקל עודף לא נמוך (כמה קילוגרמים מעל הגובה בלי אימונים, כמו בדוגמה של הבחור שהבאת), אלא לאנשים שהם באמת שחיפים מטורפים כמו 50 קילו וגובה 1.80.
על סמך מה אתה קובע שזה מה שהייתי ממליץ, אם אני הולך לפי המתודה של ריפטו בהקשר ss, וריפטו לא טוען אפילו קרוב למה שאתה טוען שהייתי ממליץ?
הוצאתי את דבריי מהקשרם באופן ברור. כתבתי שב20% שומן+ עושים ss בניטראלי/ גרעון קלורי שלילי. יורדים במשקל ומעלים מסת שריר תוך כדי. בנוסף לכך כתבתי גם שמתאמן רזה שמתחיל ss צריך להתחיל בפלוס קלורי, ולהתקדם בפלוס הקלורי ככל שאתה מתקדם בתוכנית.ואז באת וכתבת שאני סותר את עצמי
כי אני טוען שצריך להיות בפלוס קלורי ומצד שני במאזן קלורי ניטראלי/ שלילי. זו הוצאה מהקשרו באופן מובהק, אפילו אם לא התכוונת.
מצטער, לא עולה לי הסרטון. שלח בבקשה קישור למחקר עצמו.

אפשר להתווכח על זה.
יש פה לא מעט אנשים שמתאמנים בתוכניות כוח עם נפח פי 5 יותר גבוה משל ss ומתקדמים יפה מאוד עם פלוס של 300. המנטליות הזו של להיות בפלוס של 1000 כדי להתחזק שייכת ל2014, התקופה הזו עברה.

יש פה לא מעט אנשים שמתאמנים בתוכניות כוח עם נפח פי 5 יותר גבוה משל ss ומתקדמים יפה מאוד עם פלוס של 300. המנטליות הזו של להיות בפלוס של 1000 כדי להתחזק שייכת ל2014, התקופה הזו עברה.
אותם אנשים הם מתאמנים מתקדמים, וss מיועדת למתאמנים מתחילים.
ככל שהמתאמן מתקדם יותר הוא זקוק לפלוס קלורי נמוך יותר כי ההתקדמות שלו איטית הרבה יותר משל מתאמן מתחיל שעושה ss.

אותם אנשים הם מתאמנים מתקדמים, וss מיועדת למתאמנים מתחילים.
ככל שהמתאמן מתקדם יותר הוא זקוק לפלוס קלורי נמוך יותר כי ההתקדמות שלו איטית הרבה יותר משל מתאמן מתחיל שעושה ss.
אבל הם מתאמנים בנפח הרבה יותר גבוה, אז מבחינה הגיונית הגוף שלהם צריך יותר קלוריות כמו שאתה אומר כדי להתאושש, בss עוד אפשר להתחזק עד לרמה מסוימת בגרעון קלורי ואני עשיתי משהו דומה לזה כשהייתי בצבא ולא היו לי תנאים טובים מספיק, והייתי גם על 5 שעות שינה בממוצע כל לילה.

אבל הם מתאמנים בנפח הרבה יותר גבוה, אז מבחינה הגיונית הגוף שלהם צריך יותר קלוריות כמו שאתה אומר כדי להתאושש, בss עוד אפשר להתחזק עד לרמה מסוימת בגרעון קלורי ואני עשיתי משהו דומה לזה כשהייתי בצבא ולא היו לי תנאים טובים מספיק, והייתי גם על 5 שעות שינה בממוצע כל לילה.
לא, הם לא.
נפח גבוה יותר לא אומר פלוס קלורי גדול יותר.
בהחלט אפשר להתקדם בגרעון קלורי בss (כשאתה חייב חיטוב), התייחסתי לזה כבר אחי

לא, הם לא.
נפח גבוה יותר לא אומר פלוס קלורי גדול יותר.
בהחלט אפשר להתקדם בגרעון קלורי בss (כשאתה חייב חיטוב), התייחסתי לזה כבר אחי
אז אם אפשר להתקדם יפה בגרעון קלורי, למה שתצטרך להיות בפלוס קלורי גדול?

אז אם אפשר להתקדם יפה בגרעון קלורי, למה שתצטרך להיות בפלוס קלורי גדול?
כי אפשר להתקדם יפה כשאתה בגרעון קלורי כשאתה 20% שומן+, וגם אז תתקדם פחות מאשר בפלוס קלורי כשאתה שוקל 50 על 1.67 (אני מדבר על התקדמות במשקלים, לא מי ירים יותר. סביר להניח שמתאמן שמן שמסיים ss ומסיים כשהוא שוקל 180 והוא 1.80 מתחיל ומסיים חזק יותר ממתאמן שסיים ss במ"ג 75 1.70

נערך לאחרונה:
כי אפשר להתקדם יפה כשאתה בגרעון קלורי כשאתה 20% שומן+, וגם אז תתקדם פחות מאשר בפלוס קלורי כשאתה שוקל 50 על 1.67 (אני מדבר על התקדמות במשקלים, לא מי ירים יותר. סביר להניח שמתאמן שמן שמסיים ss ומסיים כשהוא שוקל 180 והוא 1.80 מתחיל ומסיים חזק יותר ממתאמן שסיים ss במ"ג 75 1.70
איזה טוב יצא לך מלהיות על אחוז שומן גבוה?

אני לא אומר לעשות מסה על 20% שומן+
אני אומר שאפשר לעשות חיטוב בss כשאתה 20% שומן+ ולהתקדם אחלה
לא יודע איך הגענו לזה מהאמירה שלא צריך להיות בפלוס קלורי גדול כדי להתקדם, אבל לא משנה.

Roeymiz עדכן/ה את הלוג ״לוג SS״:

עדכון לוג: 10/02/20 - התחלת טקסס בלחיצות

סקוואט התאוששות

סקוואט - 110 לסינגל ניסיתי משום מה
85X2X5

בנץ' - (נפח) 75X5X5

דדליפט - 132.5X3 טכניקה פח
115X5
ועוד כמה סטים עם משקל יותר נמוך של תרגול טכניקה.
משום מה יוצא לי כל הזמן סוג של סטיף לג ואני מנסה עכשיו לעבוד על זה.​
הגעתי למסקנה שהסיבה בגללה העלייה שלי בדדליפט מקרטעת היא כנראה הטכניקה, אני הולך להוריד את המשקל ל-110 אימון הבא.​

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם יוצא לך סטיף למרות שהמוט נוגע בשוקיים, יכול להיות שזה בגלל שאתה נכנס לסטאפ בו האגן שלך נמוך מדי והגוף באופן טבעי מעלה אותו למעלה בתחילת ההרמה. זה דבר נפוץ אצל אנשים עם רגליים ארוכות, ליתר ביטחון צלם טכניקה כדי שנהיה בטוחים.

אם יוצא לך סטיף למרות שהמוט נוגע בשוקיים, יכול להיות שזה בגלל שאתה נכנס לסטאפ בו האגן שלך נמוך מדי והגוף באופן טבעי מעלה אותו למעלה בתחילת ההרמה. זה דבר נפוץ אצל אנשים עם רגליים ארוכות, ליתר ביטחון צלם טכניקה כדי שנהיה בטוחים.

יש את הסרטון מהאימון הקודם עם טכניקה דומה

אין פה סטיף לג, אתה מתחיל עם אגן נמוך מדי כמו שאמרתי ובתחילת ההרמה הוא חוזר לנקודה שממנה הוא היה אמור להתחיל. פעם הבאה תיכנס לסטאפ שהמוט מעל אמצע כף הרגל, תשאיר את האגן גבוה ותקרב פשוט את השוקיים עד שהן נוגעות במוט.

Roeymiz עדכן/ה את הלוג ״לוג SS״:

עדכון לוג: 12/02/20

סקוואט - 110X4,5,3
וההסבר: סט ראשון הצלחתי 4 חזרות, באחרונה ירדתי מהר מדי ולא הצלחתי לעלות.
סט שני הלך טוב, ושלישי פשוט הרגשתי כבר שאין לי כוח 😭 אימון הבא שוב 110.

פרס - 50X3X5

חתירה - 82.5X3X5 אחיזה הפוכה כדי לנסות את זה בכל מיני וריאציות.

רשימת תירוצים: בזמן האחרון היה לי הרבה לילות עם שינה גרועה, וירדתי במשקל.
אני הולך להתחיל לאכול הרבה יותר

ויש פה סרטון של הסט האחרון עם ה-3 חזרות.
אזהרה: אני משמיע פה קולות מוזרים

קרא את שאר עדכון הלוג...

לפי דעתי יכולת להשלים 3x5 בסקוואט
פעם הבאה תיכנס מרוכז יותר ותנוח כמה שצריך. תיכנס כשאתה מרגיש מוכן. תנוח כמה שצריך, גם אם זה יקח שעה
כן לפי הסרטון זה נראה ככה.
תגיד, כמה קשים הסטים אמורים להיות?
זה נורמלי שכל חזרה מרגישה כמו טון ושאתה לא יודע אם תוכל לשרוד סט הבא?

ואני נח באזור ה9 דקות בין סט לסט

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית