הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

מתחזקים

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-12/2/20
איך הוא עוזר לבנץ' פרס?

כמובן שהגב לא קריטי כמו חזה/כתף קדמית/יד אחורית, כמו שאמרתי - הוא יכול לעזור בעקיפין. הוא עוזר ליציבות בזמן התנועה של הלחיצה וכמו שרשמתי למעלה בנוגע לשמירה על האיזון בין השרירים כדי למנוע פציעות אפשריות.
אם אתה מדבר על עזרה שהיא מעבר לעזרה בעקיפין אז אין משהו מוכח בצורה חד משמעית חוץ מדוגמאות ספציפיות. נגיד ג'וליוס מדוקס, אלוף העולם הנוכחי בבנץ', שאומר שהוא מאמין שלעבוד על הגב עוזר לכוח המתפרץ שלו בתחילת התנועה.

כמובן שהגב לא קריטי כמו חזה/כתף קדמית/יד אחורית, כמו שאמרתי - הוא יכול לעזור בעקיפין. הוא עוזר ליציבות בזמן התנועה של הלחיצה וכמו שרשמתי למעלה בנוגע לשמירה על האיזון בין השרירים כדי למנוע פציעות אפשריות.
אם אתה מדבר על עזרה שהיא מעבר לעזרה בעקיפין אז אין משהו מוכח בצורה חד משמעית חוץ מדוגמאות ספציפיות. נגיד ג'וליוס מדוקס, אלוף העולם הנוכחי בבנץ', שאומר שהוא מאמין שלעבוד על הגב עוזר לכוח המתפרץ שלו בתחילת התנועה.
נשמע טוב
תודה!

• פותח/ת השרשור

נשמע מעולה! מהאימון הבא (מחר) אחליף את הפאוור קלין בחתירה, אני באמת לא רואה טעם בשבילי בלהמשיך עם הפאוור קלין.

• פותח/ת השרשור
Roeymiz עדכן/ה את הלוג ״לוג SS״:

עדכון לוג: 26/12/19

סקוואט - 97.5X4
95X2X5 טוב בסקוואט היום ממש נאבקתי, ניסיתי לעלות ב-2.5 מאימון קודם והבאתי רק 4 חזרות אז חזרתי ל-95 לעוד 2 סטים של 5 שגם הלכו לי קשה מאוד, לא הצלחתי לשמור על טכניקה נכונה, אני שוקל אימון הבא לעשות ריסט ל-85.
פרס - 45 קילו. הלך די טוב האמת.,בחזרות האחרונות הבאתי את כל כולי.
חתירה - 60 קילו. התחלתי לעשות היום, היה החלק הכי כיפי של האימון.

משקל גוף- 62.6. עליתי בקילו בשבועייים, מבסוט:)

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/12/19

סקוואט - 100 קילו (2X5) (ווהו 2 פלטות סוף סוף , מטרה שכיוונתי אליה תמיד 😃 )
בסט שלישי עשיתי רק 2 חזרות ואז הרגשתי כאב חד בצד שמאל של הבטן התחתונה, מעט מעל האגן, כאב שצץ לרגע ונעלם, נבהלתי והחזרתי את המוט,.
ואז עשיתי עוד 80X4 קלילים.
חשוב לי לציין שהסטים של ה-100 קילו היו לי קשים מאוד והתקשתי מאוד לשמור על טכניקה, אני רוצה לעשות ריסט אימון הבא, כדי להקפיד שאני עולה עם טכניקה נכונה.

בנץ' - 77.5 קילו 3X5 חזרה-2 בסוף כל סט היו די קשות והסט השלישי היה בכלל קשה, אפילו שנחתי באזור ה-7 דקות.. אשאר עם המשקל לדעתי כדי לשפר טכניקה עדיין.

דדליפט - 110X5, החלטתי להוריד קצת בדדליפט ולדאוג לטכניקה,היה קשה אבל הורם די סבבה, חזרה אחרונה הייתי חייב לעבור לאחיזה משולבת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

בנוסף עדכון מ.ג - 63.5

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם הטכניקה לא טובה תתקן. תשתדל לא לבזבז זמן רב על המשקל הזה. אתה במצב להתקדמות מהירה

אז לדעתך אימון הבא שהוא עוד יומיים עדיף לי להישאר עם ה-100 קילו אפילו שסט שלישי עשיתי רק 2 חזרות? עם שיפור טכניקה כמובן

אז לדעתך אימון הבא שהוא עוד יומיים עדיף לי להישאר עם ה-100 קילו אפילו שסט שלישי עשיתי רק 2 חזרות? עם שיפור טכניקה כמובן
אתה ממשיך להתקדם כל עוד השלמת את כל החזרות והסטים. אם יש לך 5,5,4 ואתה יודע שזה היה כי סתם לא היית מרוכז או משהו כזה ולא בגלל שלא היה לך את הכוח הדרוש אז תתקדם
לפי המצב הנוכחי - תישאר עם המשקל

• פותח/ת השרשור
טכניקה לפני משקלים

זהו אני מסכים, בגלל זה בכלל חשבתי לעשות ריסט.. לפי דעתי אנסה עוד פעם עם 100 קילו אימון הבא ואם אני אראה שאני לא יכול לשמור על הטכניקה אני אביא בריסוט

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 31/12/19

סקוואט - 2 סינגלים של 100. בסט הראשון בחזרה הראשונה הרגשתי מן כאב חד בחלק התחתון השמאלי של הבטן, כמו באימון שעבר, אז עצרתי ישר את הסט. סט שני אותו דבר אז הפסקתי עם הסוואטים לאימון. חבל כי עכשיו המשקל דווקא הרגיש לי די קל. אולי זה קשור לעובדה ששיניתי עכשיו את הטכניקה כדי לשפר אותה ועכשיו גם לפני כל חזרה אני שואף המון אוויר ומחזיק את הבטן חזק.
בכל מקרה אני חושש מבקע לכן עד שבוע הבא אני לא אעשה סקוואטים ושבוע הבא אתחיל מריסט נקווה שילך טוב..
..

פרס 45X3X5
חתירה 65X3X5

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/01/20

סקוואט 85X5X3 אני כבר ממש מרגיש שטכניקת הסווקאט שלי מתחילה לקבל צורה , ושהתנועה מרגישה לי יותר טבעית.
פרס 42.5X5X3
חתירה 70X5X3

מדהים כמה אתה יכול לחשוב ולהיות בטוח שאין לך כמעט עוד מה ללמוד ושאתה יודע הכל, ואז אתה מבין כמה זה רחוק מהמציאות.. כל השנים שהתאמנתי ובאמת די הקפדתי אבל לא התאמנתי בצורה מסודרת מדי..
אני כל כך שמח שסוף סוף התחלתי לעבוד עם תוכנית כוח מסודרת! זה רק מראה לי עוד כמה יש לי ללמוד ולהשתפר, ואני לא יכול לחכות להתקדם עם התוכנית עוד ועוד

ועכשיו חזרה ללימודים, יש לי בגרות לשפר..

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 12/01/20

טוב עד עכשיו זה היה אחד האימונים הטובים שהיו לי, הכל הרגיש נכון וחלק יחסית.
עברתי ללואו באר סקוואט, מרגיש שזה שיפר ותיקן לי את כל הקשיים בדרך פלא..

סקוואט - 90X3X5 קל, בסט האחרון היה קושי אבל היה מוצלח סך הכל.
בנץ' פרס - 77.5X3X5 גם הלך בסדר גמור, אימון הבא 80 סוף סוף.
דדליפט - 110X5 העליתי 10. חזרה אחרונה המוט קצת החליק לי אז עשיתי אותה באחיזה במשולבת.

-קניתי אופניים לא מזמן, מתכנן לרכוב עליהם בערך פעם בשבוע בסופשים כדי שלא יפגע בהתאוששות, ועוד טיפה תוספת לסיבולת לא תזיק
- הזמנתי חגורה לפני שבועיים, אמורה להגיע עוד שבועיים בערך, כנראה בדיוק כשאצטרך אותה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/01/20

סקוואט - 95X3X5.
פרס - 45X3X5.
חתירה - 75X3X5.

הסקוואט לא היה קל בכלל, אעלה ב2.5 פעם הבאה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

משקל גוף מהבוקר - 63.7 ( עלייה של כ-2 קילו בחודש האחרון).

בנוסף!! החגורה הגיעה היום, מוקדם מהצפוי.. אמזון ממש זריזים.

לשאלתי - האם כדאי להתחיל לחגור מעכשיו? יש קווים מנחים שאומרים מתי/אם בכלל להשתמש בחגורה?

נערך לאחרונה:
לשאלתי - האם כדאי להתחיל לחגור מעכשיו? יש קווים מנחים שאומרים מתי/אם בכלל להשתמש בחגורה?
פי 1.5 ממשקל גוף יכול להיות כלל אצבע טוב.
אני משתדל גם בסט הראשון הכבד לא חגור ורק אז לשים חגורה כדי להתרגל לעבוד גם ככה וגם ככה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית