הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שחיף שחיף אבל בדרך הנכונה

כן...שיקשיב לך....
לדעת רוב האנשים אם אפשר היה להאתמן עם משקלים של 10 קילו ולגדול כולם היו עושים ככה...מה אתה לא מבין?
יש הרבה תחומים בספורט הזה והרוב מעדיפים לגדול מאשר להתחזק!
תפנים כבר מר מנהל פורום אימונים שלא מכיר כלום חוץ מSS

האמת שזה לא נכון. רוב האנשים שתשים אותם במכון יהנו מלהרים משקלים גדולים ולהתחזק עד שאיזה טמבל בא ואומר להם שזה לא בריא.

ואני מכיר הרבה יותר דברים ממך כי אני גם יודע לקרוא בניגוד אליך. וגם יש לי הרבה יותר שנים של ניסיון ממה שיש לך.

תוסיף לעצמך 1 בכמות הפוסטים המיותרים שלך. לא כל דלקת מרגישים כשלא מתאמנים. במיוחד לא במקום שבו הוא מתאר את הכאבים.

אולי בגישה שלך זה תוצאות מצויינות, כי אתה לא יודע שיכול להיות אחרת.

?!
אתה ממשיך עם השטויות שלך?
דלקת זו דלקת...חלאס שקרים

בגישה שלי תוצאות מצוינות זה לגדול כמה שיותר בקצב מהיר כמה שיותר והיא עובדת

אתה יודע מה?....גם בגישה של להתחזק הולך לי לא רע.....כשמישהו מבקש ממני תכנית כוח ולא מעניין אותו גודל עד עכשיו הראתי תוצאות מצוינות...איזה מוזר אה?
בינתיים אתה זה שלא מבין שיש דרכים אחרות...בישבילך או שאתה עובד כוח או שלא תעבוד.....וזה מוטעה מהיסוד

?!
אתה ממשיך עם השטויות שלך?
דלקת זו דלקת...חלאס שקרים

בגישה שלי תוצאות מצוינות זה לגדול כמה שיותר בקצב מהיר כמה שיותר והיא עובדת

אתה יודע מה?....גם בגישה של להתחזק הולך לי לא רע.....כשמישהו מבקש ממני תכנית כוח ולא מעניין אותו גודל עד עכשיו הראתי תוצאות מצוינות...איזה מוזר אה?
בינתיים אתה זה שלא מבין שיש דרכים אחרות...בישבילך או שאתה עובד כוח או שלא תעבוד.....וזה מוטעה מהיסוד

לא, בשבילי אם אתה לא בונה את האימונים שלך כדי להתקדם אלא זורק ערימה של תרגילים אקראיים כדי "לעבוד על השריר מכל הזוויות", אז אתה לא עובד.

אתם חופרים קקי
אתה לא רוצה סקוואט? אל תעשה
אתה לא רוצה SS? אל תעשה
אני לא מבינים למה אנשים שאמורים להיות בוגרים, ממשיכים לריב פה על שטויות
שכל אחד יעשה מה שבראש שלו

האמת שזה לא נכון. רוב האנשים שתשים אותם במכון יהנו מלהרים משקלים גדולים ולהתחזק עד שאיזה טמבל בא ואומר להם שזה לא בריא.

ואני מכיר הרבה יותר דברים ממך כי אני גם יודע לקרוא בניגוד אליך. וגם יש לי הרבה יותר שנים של ניסיון ממה שיש לך.

ושוב טענות מופרכות.....אני לא יודע איפה אתה מתאמן אבל כל מי שראיתי מחפש לפתח מאסת שריר ולא רוציצם לעבוד עם משקלים גבוהים...עד שבא איזה טמבל אחד שאומר להם שהם צריכים להתחזק והם עובדים לא נכון

מסתבר שאולי וותק יש לך אבל ניסיון וידע אין...
אתה בחור מופרך מהיסוד

אתם חופרים קקי
אתה לא רוצה סקוואט? אל תעשה
אתה לא רוצה SS? אל תעשה
אני לא מבינים למה אנשים שאמורים להיות בוגרים, ממשיכים לריב פה על שטויות
שכל אחד יעשה מה שבראש שלו

תכלס.

אני סיימתי את הדיון. hypertrophy, אתה תשאר בדעה שלך ואני בשלי.

התקדמות מבחינתי זה התקדמות בביצועים. בין אם זה משקלים, חזרות או זמני מנוחה.

ואם לא זאת המטרה של הבחור?
אם התקדמות בישבילו היא בגדילת מאסת השריר?

ולדעתך אפשר לעלות במסת שריר בלי להתקדם באימונים? אתה חושב שאתה יכול לבוא כל שבוע וללחוץ 100 קילו ולעלות במסת שריר?

ולדעתך אפשר לעלות במסת שריר בלי להתקדם באימונים? אתה חושב שאתה יכול לבוא כל שבוע וללחוץ 100 קילו ולעלות במסת שריר?

לא....אבל ההתקדמות במשקלים נלווית לגודל
כמו שלפאוור ליפטרים גדול זה תוצר נלווה לכוח
אצל בודיבילדרים כוח זה תוצר נלווה לגודל

הוא יעבוד על פיתוח מאסת שריר וכך גם יעלה במשקלי עבודה [בצורה מינורית יחסית]
והוא יעבוד על כוח ויעלה במאסת שריר [בצורה מינורית יחסית]
זה מה שאני מנסה להסביר פה כל אחד עובד למטרה אחרת!!

אז נכון הוא לא יכול לעלות עלייה רצינית במשקלי עבודה אבל הוא כן גודל! בישבילו זאת התקדמות!

לתת לבחור שמחפש גדילה תכנית כוח זה טיפשי כמו לתת לבחור שמחפש כוח תכנית ABC!!

יש מבין?

לא....אבל ההתקדמות במשקלים נלווית לגודל
כמו שלפאוור ליפטרים גדול זה תוצר נלווה לכוח
אצל בודיבילדרים כוח זה תוצר נלווה לגודל

הוא יעבוד על פיתוח מאסת שריר וכך גם יעלה במשקלי עבודה [בצורה מינורית יחסית]
והוא יעבוד על כוח ויעלה במאסת שריר [בצורה מינורית יחסית]
זה מה שאני מנסה להסביר פה כל אחד עובד למטרה אחרת!!

אז נכון הוא לא יכול לעלות עלייה רצינית במשקלי עבודה אבל הוא כן גודל! בישבילו זאת התקדמות!

לתת לבחור שמחפש גדילה תכנית כוח זה טיפשי כמו לתת לבחור שמחפש כוח תכנית ABC!!

יש מבין?
חחחחחחחחחחחחחחח
יצאת פארש
זה כמו שאני יגיד: אני אוכל בשביל לחיות, אני חי כי אני אוכל
שריר גדול נותן כוח גדול, וכוח גדול יביא שריר גדול, כמובן קשור כמה אתה מתקדם ואז כמה הגנטיקה שלך טובה

מבין רק באופן חלקי. אני לא חושב שאתה (או כל אחד אחר לצורך העניין) יכול להגדיר מה זה "עבודה לצורך עלייה במשקל" ואיך זה שונה מעלייה בכוח.

נכון שאפשר לעלות במשקל בלי להתחזק בצורה רצינית, אבל לא למשך הרבה זמן. עובדה שהבחור נתקע די מהר.
בדרך כלל צריך לשלב גם אימונים למטרת כוח גם אם המטרה היא אחרת. אפילו רוני קולמן עושה סטים של 2 חזרות.
הנקודה הייתה שלמתאמן מתחיל כל הקקה הזה לא משנה בכלל כי הוא יכול להתקדם מאימון לאימון ולגדול מזה בצורה מאוד טובה (20 קילו בחצי שנה נשמע לך טוב?)

חחחחחחחחחחחחחחח
יצאת פארש
זה כמו שאני יגיד: אני אוכל בשביל לחיות, אני חי כי אני אוכל
שריר גדול נותן כוח גדול, וכוח גדול יביא שריר גדול, כמובן קשור כמה אתה מתקדם ואז כמה הגנטיקה שלך טובה

וזה מה שאמרתי....
הבעיה היא כשאתה עובד במטרה לפתח אחד מהם השני יבוא בתור מישני[פיתוח שריר יביא כוח אבל לא קיצוני כמו שפיתוח כוח יביא גודל אבל לא קיצוני]

יצאת פארש.....אמרת מה שאמרתי

מבין רק באופן חלקי. אני לא חושב שאתה (או כל אחד אחר לצורך העניין) יכול להגדיר מה זה "עבודה לצורך עלייה במשקל" ואיך זה שונה מעלייה בכוח.

נכון שאפשר לעלות במשקל בלי להתחזק בצורה רצינית, אבל לא למשך הרבה זמן. עובדה שהבחור נתקע די מהר.
בדרך כלל צריך לשלב גם אימונים למטרת כוח גם אם המטרה היא אחרת. אפילו רוני קולמן עושה סטים של 2 חזרות.
הנקודה הייתה שלמתאמן מתחיל כל הקקה הזה לא משנה בכלל כי הוא יכול להתקדם מאימון לאימון ולגדול מזה בצורה מאוד טובה (20 קילו בחצי שנה נשמע לך טוב?)

וזאת בדיוק הצורה שאני עובד בה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[email protected]

כנס למסנג'ר שלי אני אשלח לך משהו שכתבתי ותבין בדיוק את הגישה שלי

אני לא מבין ממה אתם עושים עניין כאן. אף אחד כאן לא אמר לו לעשות SS. לעשות סקוואטים לא שקול ללעשות SS. דוגמאות של "יש בחור שעושה כך וכך וגדל לו הזין מזה" לא אומרות כלום. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אבל שלא יבוא לבכות שהוא תקוע במשקלים מצחיקים אם הוא במילא מקשיב רק למאמן שלו.

אין לי בעיה בכלל קולד, אני מכבד ומוקיר כל אחד שמכבד אותי בחזרה.
מה גם, שיש הבדל קטן בין להגיד "התוכנית הזו טובה, בגלל הסיבה הזו והזו" לעומת "כולכם טמבלים, כולכם טועים, תעשו SS\ftw\abcd\Chernobyl Radiation Program וסתמו ת'פה".
שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אם יאיר מאמן את הילד, והילד רואה תוצאות וטוב לו, אז בשביל מה לפתוח את הפה ולעקוץ לחינם?

חח בסוף יאיר וקולדפייר יהיו חברים טובים אתם תראו...

קולדפייר - אפשרי לעשות יעני 2-4 חזרות נגיד בבנצ' פרס וזה יהיה יעיל?
לזה התכוונת בהתחלה?

החלטתי שבאימון B - אני אעלה משקלים [ שזה גב ידיים ורגליים ] - אני אנסה לעשות היום סקוואט.
אימון A - כנראה שאעלה רק בבנצ פרס משקל.

אין לי בעיה בכלל קולד, אני מכבד ומוקיר כל אחד שמכבד אותי בחזרה.
מה גם, שיש הבדל קטן בין להגיד "התוכנית הזו טובה, בגלל הסיבה הזו והזו" לעומת "כולכם טמבלים, כולכם טועים, תעשו SS\ftw\abcd\Chernobyl Radiation Program וסתמו ת'פה".
שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אם יאיר מאמן את הילד, והילד רואה תוצאות וטוב לו, אז בשביל מה לפתוח את הפה ולעקוץ לחינם?

שים לב שלא הצעתי לו לעשות שום תוכנית. רק אמרתי שלחשוב על מושגים כמו דילואד זה מוקדם מדי בשבילו, ושהוא צריך לדאוג להתקדם, בין אם זה אומר להוריד תרגילים, חזרות או משהו אחר. אני גם לא מבין למה כשמציעים לבן אדם התקדמות לינארית ישר כולם קופצים נגד SS.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית