הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שחיף שחיף אבל בדרך הנכונה

גבר קודם כל אני אלך לרופא =] אחר כך אני אעשה לך סרט באורך 90 דקות של הסקוואט שלי כמה שתרצה 😃
לעשות סקוואט לא יגרום לי להחלים מהפציעה.

דה סאן מספיק כבר....סקוואט זה לא תרופה לפציעות אתה מתחיל להגזים עם ההצעות המטעות שלך....אנשים עוד מתיחסים למה שאתה אומר ואתה יכול לגרום לנזק אצל מישהו....אתה זה שתקח אחריות?
לבנאדם כואב בסקוואט כי הוא הקשיב למישהו אידיוט-זאת אומרת שהוא נפצע זאת אומרת שאם הוא ימשיך לעשות סקוואט לפני החלמה הוא לא ירפא
מספיק לחשוב שאתה היחיד שיודע איך ללמד סקוואט
זאת התנשאות ומגלומניות וחוסר אחריות משווע!

חשוב להגיד שאני הצעתי לו לעשות סקוואט בפיסוק צר יותר כדי לראות מה קורה. הוא עשה את זה עם משקל קל וכאב לו, אז אני לא חושב שכדאי שימשיך לעשות על מנת שיחלים בצורה מיטבית.
הוא עשה סקוואט לא רע לפני שזה קרה לו.

האימון הזה יצא לי לעבוד עם הרבה חזרות, אימון הבא אני עושה בין 8-10 נשמע טוב?

אישיצ מידי פעם טוב לשנות מס' חזרות....אתה יכול לעשות עוד אימון על -12 חזרות ולא יקרה לך כלום ואתה לא תפסיק להתפתח תאמין לי...

עדכון קטן של התרגילים לשריר הקטן משתנים:
אימון יד קידמית
פריצ'ר עם מוט וכבלים בישיבה
וכפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W
אימון יד אחורית:
לחיצה צרה עם מוט [כמובן]
וזה http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/CBBentoverTriExt.html
היום אימון A

דה סאן מספיק כבר....סקוואט זה לא תרופה לפציעות אתה מתחיל להגזים עם ההצעות המטעות שלך....אנשים עוד מתיחסים למה שאתה אומר ואתה יכול לגרום לנזק אצל מישהו....אתה זה שתקח אחריות?
לבנאדם כואב בסקוואט כי הוא הקשיב למישהו אידיוט-זאת אומרת שהוא נפצע זאת אומרת שאם הוא ימשיך לעשות סקוואט לפני החלמה הוא לא ירפא
מספיק לחשוב שאתה היחיד שיודע איך ללמד סקוואט
זאת התנשאות ומגלומניות וחוסר אחריות משווע!

א) זה לא נכון. זה ממש תלוי בפציעה. יש ספורטאים שגורמים לפציעות להחלים יותר מהר ע"י ביצוע התרגיל בו הם נפצעו. בדרך כלל עם דגש על הרבה חזרות, טכניקה מושלמת ומשקל קל. ככה הפציעה מחלימה תוך כדי שהמקום חוזר לתפקוד הנורמלי שלו, בניגוד למה שקורה אם אתה לא עושה כלום.
כמובן שזה תלוי בסוג פציעה, אבל במקרה הזה אני מוכן להתערב שאם הוא היה עושה סקוואט נכון הוא לא היה מרגיש כאב. בגלל זה ביקשנו לראות סרטון.

ב) בלי עצבים בבקשה.

עדכון:
11/12/2008
משך האימון שעה ו5 דקות +-
אימון A

חזה:
לחיצת חזה במוט
סט ראשון 68 קילו 7 חזרות
סט שני 66 קילו 8 חזרות
סט שלישי 63 קילו 8 חזרות
סט רביעי 63 קילו 6 חזרות

לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע חיובי
סט ראשון 22 קילו 10 חזרות
סט שני 22 קילו 8 חזרות
סט שלישי 22 קילו 8 חזרות

פרפר בלי שיפוע
סט ראשון 14 קילו 12 חזרות
סט שני 14 קילו 13 חזרות

כתפיים:

מילטרי פרס
סט ראשון 33 קילו 8 חזרות [ קשה לעלות בחרא הזה משקלים]
סט שני 33 קילו 6 חזרות [ אל תשאלו, הסוגר של המוט זז והמשקולות נפלו לי באמצע הסט וכמעט פגעו באיזה משהו]
סט שלישי 33 קילו 8 חזרות

חתירה
סט ראשון 30 קילו 8 חזרות
סט שני 28 קילו 9 חזרות
סט שלישי 28 קילו 8 חזרות

יד אחורית:
לחיצה צרה במוט
סט ראשון 43 קילו 10 חזרות
סט שני 43 קילו 8 חזרות
סט שלישי 43 קילו 6 חזרות [ שורש כף היד שלי התחיל לשרוף פה מכאבים, כנראה החזקתי יותר מידי צר]

כפיפת מרפקים בכבלים [ BENT OVER הזה ]
סט ראשון 50 קילו 15 חזרות [ לא האמנתי לזה ]
סט שני 56 קילו 8 חזרות
סט שני 56 קילו 8 חזרות

הערות:
שורש כף היד התחיל לכאוב גם בגלל הלחיצת חזה, ועוד יותר בגלל האחיזה צרה, יש מצב שאני אוותר על לחיצה צרה ואחזור לפוולדוון, אין לי כוח לדלקות שם.

סיכום: אימון טוב + , העזתי לעלות במשקלים והתאמצתי. חבל שהתפקשש לי הסט במילטרי כוס של האמא של מי שהמציא את הסוגר הזה. יש לי קושי לעלות משקלים בתרגילי כתפיים האלו, גם בגלל שזה אחרי אימון חזה וגם בגלל שזה תרגילים קשים 😛. סה"כ השבוע הזה עבר טוב, אימונים טובים ואינטנסיבים [למרות שלא תמיד זה טוב] צריך עוד טיפה לשפר את הטכניקה בחזה עליון, אני צריך להוריד את המשקולות יותר לפטמות.
מחר יש מצב שאני קונה לי אבקת חלבון של אופטימום וגם בלילה אני הולך לבורגוס 😃 סופשבוע טוב לכולם.
[שבת מעדכן משקל גוף]

עדכון תפריט בגלל האבקת חלבון החדשה :

ביום עם אימון:

ארוחת בוקר:

30 גרם חלב טרי , 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה , 10 גרם חמאת בוטנים וביצה שלמה.​
ארוחת ביניים:

4 פרוסות לחם מחיטה מלאה , 80 גרם פסטרמה דלת שומן , 10 גרם אגוזי מלך ומלפפון.

ארוחת צהריים:

130 גרם חזה עוף 3% שומן , 2 כוסות אורז לבן , 100 גרם גרעיני תירס , מלפפון ועגבנייה.

ארוחה לפני אימון:

100 גרם בננה בלי קליפה וקפה שחור עם סוכרזית

ארוחה אחרי אימון:​

סקופ חלבון במים , 50 גרם תמרים ו100 גרם בננה.​
ארוחת ערב:

200 גרם פסטה מקמח לבן, סלט ירקות , 30 גרם טחינה גולמית, 250 גרם קוטג' 3 אחוז ו120 גרם תפוח אדמה אפויים עם קליפה.​
סה"כ ערכים:

קלוריות 2723
חלבון 158.9
שומן 62.3
פחמימה 378
כולסטרול 336
סיבים 30

ביום בלי אימון​
ארוחת בוקר:

30 גרם חלב טרי , 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה , 10 גרם חמאת בוטנים וביצה שלמה.​
ארוחת ביניים:

4 פרוסות לחם מחיטה מלאה , 80 גרם פסטרמה דלת שומן , 10 גרם אגוזי מלך ומלפפון.

ארוחת צהריים:

130 גרם חזה עוף 3% שומן , 2 כוסות אורז לבן , 100 גרם גרעיני תירס , מלפפון ועגבנייה.

ארוחת ביניים:
סקופ חלבון עם 300 גרם חלב 1%​
ארוחת ערב:

100 גרם פסטה מקמח לבן, סלט ירקות ,20 גרם טחינה גולמית 250 גרם קוטג' 3% ו200 גרם תפוחי אדמה אפויים עם קליפה.

סה"כ ערכים:
קלוריות 2436
חלבון 160
שומן 64
פחמימות​
301

כולסטרול 363
סיבים 23​

350 + שייקר הריח מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם סופסוף לא צריך טונה במים :D אני כבר מחכה לאחר הצהריים לטעום אותה

א) זה לא נכון. זה ממש תלוי בפציעה. יש ספורטאים שגורמים לפציעות להחלים יותר מהר ע"י ביצוע התרגיל בו הם נפצעו. בדרך כלל עם דגש על הרבה חזרות, טכניקה מושלמת ומשקל קל. ככה הפציעה מחלימה תוך כדי שהמקום חוזר לתפקוד הנורמלי שלו, בניגוד למה שקורה אם אתה לא עושה כלום.
כמובן שזה תלוי בסוג פציעה, אבל במקרה הזה אני מוכן להתערב שאם הוא היה עושה סקוואט נכון הוא לא היה מרגיש כאב. בגלל זה ביקשנו לראות סרטון.

ב) בלי עצבים בבקשה.

אני מודע לעיניין אחי....באמת הוא נפצע בגלל טכניקה לקויה[ככה זה כשיש מאמן בגיל ה60+ שלא מבין הרבה מה הוא אומר]
גם כשהטכניקה כן הייתה טובה אחרי הפציעה היו לו כאבים....תאמין לי שיש סיבה לזה שהעיניין מעבצן כי פשוט יש עליו השגחה צמודה על טכניקה וזה פשוט מרגיז הזילזול שיש פה....בוא נאמר שאם לא אותו אימון שלא היינו הוא לא היה נפצע....

אם אתה פצוע הדבר הכי פשוט לעשות הוא לנוח ולחכות שהפציעה תעבור

כל הגישה הפתאטית הזאת של "מה אני יעשה איך אני לא יתאמן יומיים עכשיו" כל כך דפוקה, מהיסבה הפשוטה שאת מספר האנשים שמתאמנים כמו בני אדם במשך יותר משנה אפשר לספור פה על יד אחת.

אני הייתי מושבת לחלוטין ל3 וחצי חודשים כשבעוד חצי שנה התאמנתי חלקית, זה היה מרגיז אבל לפחות אחר כך אפשר לחזור להתאמן כמו בן אדם.

אין לי בעיה להשבית את האימוני רגליים לכמות זמן מסויימת פשוט בפשיטת רגליים אני לא מרגיש אפילו קצת את הכאב, למרות זא כבר חודש אני לא עושה אימוני רגליים כמו שצריך וזה לא נראה שהפציעה הולכת להחלים, יום ראשון אני אקבע תור לרופא ונראה מה יהיה.

אם אתה פצוע הדבר הכי פשוט לעשות הוא לנוח ולחכות שהפציעה תעבור

כל הגישה הפתאטית הזאת של "מה אני יעשה איך אני לא יתאמן יומיים עכשיו" כל כך דפוקה, מהיסבה הפשוטה שאת מספר האנשים שמתאמנים כמו בני אדם במשך יותר משנה אפשר לספור פה על יד אחת.

אני הייתי מושבת לחלוטין ל3 וחצי חודשים כשבעוד חצי שנה התאמנתי חלקית, זה היה מרגיז אבל לפחות אחר כך אפשר לחזור להתאמן כמו בן אדם.

פעם ראשונה שאני מסכים איתך על משהו 😃

ב) בלי עצבים בבקשה.

מזכיר לי את ימי הפיזיותרפיה שעשיתי סקוואט על קפיץ (כן, ממש קפיץ עם משטח) והלכתי כמו ליצן אחרי זה :-D

עדכון:
משקל: 61 קילו , עליתי 700 גרם השבוע o.0 העליה הכי גדולה שהייתה לי עד היום.
מחר התכנון הוא לעבוד על 12 - 15 חזרות בכל תרגיל וביום רביעי חמישי לעלות משקלים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית