עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דה סאן מספיק כבר....סקוואט זה לא תרופה לפציעות אתה מתחיל להגזים עם ההצעות המטעות שלך....אנשים עוד מתיחסים למה שאתה אומר ואתה יכול לגרום לנזק אצל מישהו....אתה זה שתקח אחריות?
לבנאדם כואב בסקוואט כי הוא הקשיב למישהו אידיוט-זאת אומרת שהוא נפצע זאת אומרת שאם הוא ימשיך לעשות סקוואט לפני החלמה הוא לא ירפא
מספיק לחשוב שאתה היחיד שיודע איך ללמד סקוואט
זאת התנשאות ומגלומניות וחוסר אחריות משווע!
א) זה לא נכון. זה ממש תלוי בפציעה. יש ספורטאים שגורמים לפציעות להחלים יותר מהר ע"י ביצוע התרגיל בו הם נפצעו. בדרך כלל עם דגש על הרבה חזרות, טכניקה מושלמת ומשקל קל. ככה הפציעה מחלימה תוך כדי שהמקום חוזר לתפקוד הנורמלי שלו, בניגוד למה שקורה אם אתה לא עושה כלום.
כמובן שזה תלוי בסוג פציעה, אבל במקרה הזה אני מוכן להתערב שאם הוא היה עושה סקוואט נכון הוא לא היה מרגיש כאב. בגלל זה ביקשנו לראות סרטון.
ב) בלי עצבים בבקשה.
אם אתה פצוע הדבר הכי פשוט לעשות הוא לנוח ולחכות שהפציעה תעבור
כל הגישה הפתאטית הזאת של "מה אני יעשה איך אני לא יתאמן יומיים עכשיו" כל כך דפוקה, מהיסבה הפשוטה שאת מספר האנשים שמתאמנים כמו בני אדם במשך יותר משנה אפשר לספור פה על יד אחת.
אני הייתי מושבת לחלוטין ל3 וחצי חודשים כשבעוד חצי שנה התאמנתי חלקית, זה היה מרגיז אבל לפחות אחר כך אפשר לחזור להתאמן כמו בן אדם.
א) זה לא נכון. זה ממש תלוי בפציעה. יש ספורטאים שגורמים לפציעות להחלים יותר מהר ע"י ביצוע התרגיל בו הם נפצעו. בדרך כלל עם דגש על הרבה חזרות, טכניקה מושלמת ומשקל קל. ככה הפציעה מחלימה תוך כדי שהמקום חוזר לתפקוד הנורמלי שלו, בניגוד למה שקורה אם אתה לא עושה כלום.
כמובן שזה תלוי בסוג פציעה, אבל במקרה הזה אני מוכן להתערב שאם הוא היה עושה סקוואט נכון הוא לא היה מרגיש כאב. בגלל זה ביקשנו לראות סרטון.
ב) בלי עצבים בבקשה.