שחיף שחיף אבל בדרך הנכונה

עדכון:

שבוע הבא ביום ראשון אני עובר לתוכנית WS4 , עד אז אני הולך לאמן את הטכניקה שלי בדדליפט קלאסי, לאנג'ים לאנג'ים מוגבהים , סקוואט , סקוואט בולגרי, "שראגס" וכל תרגיל אחר שעוד לא עשיתי. אני הולך לעשות עד סוף השבוע תוכנית AB עם נפח הרבה יותר קטן. 7סטים שריר גדול 4 -3 קטן.

עשיתי דדליפט קלאסי - הלך חלק. 68 קילו עשיתי טכניקה טובה - הורדתי את המוט עד הריצפה לקחתי שניה ואז הרמתי שוב. בערך 4 סטים 5-7 חזרות כולם בלי שום סימן לכאב.

עשיתי סקוואט במשקל של 58 קילו 3 סטים 5 חזרות, לא הרגשתי כאב ועשיתי טכניקה "מושלמת" , כמובן ששכחתי לקחת מאמא את הפלאפון אז לא יכולתי לצלם, אבל ירדתי ממש ממש למטה [אני גמיש]. בסט האחרון היה כזה "חשש לכאב". לפי דעתי, זה היה יותר פסיכולוגי.

אחרי האימון עשיתי לאנג'ים בהליכה, ולאנג'ים מוגבהים במשקל של 10 קילו כל דמבל, לא הרגשתי כאב.
התחלתי לעשות סקוואט בולגרי, הלך חלק אבל אחר שסיימתי כמה סטים בלי משקל בכלל, התחילו לי כאבים ממש ממש קטנים במפשעה. עצרתי לכמה דקות - די נבהלתי ונסיתי לעשות עוד פעם סקוואט רגיל עם 38 קילו והלך טוב.

גילתי ממה כואבת לי הכתף, התרגיל כפיפת מרפקים עם מוט W בעמידה 😵 לא חושב שזה יפגע בבנצ' מחר אבל נחייה ונראה , יאללה הלכתי לטרוף

יאלללללה איזה פאקינג כיף 😃 כל הרגליים שלי תפוסות, אני בקושי הולך, המוט של הדדליפט גירד לי את העור מהשוקיים וזה נראה די רע, הידיים שלי מלאות יבלות והגב תחתון שלי נתפס. הרבה זמן לא הרגשתי ככה 😵‍💫🥊✌️

בקצרה:

סקוואט - כאב, אבל עשיתי בכל זאת. כנראה אני אשלם את המחיר שישי-שבת :(
דדליפט קלאסי - לא כאב התרגיל קרע אותי
לאנג'ים - לא כאב.

אימון גב רגליים ויד קידמית בין החזקים והקשים שהיו לי - חבל שבסקוואט כאב לי:suicide:
אני אחליט שישי-שבת אם אעשה את התוכנית WS4SB.

קבעתי תור לאורתופד ביום ראשון. אני כנראה לא אעשה WS4SB - וכנראה גם לא יעבוד רגליים בזמן הקרוב.
האימון אתמול היה סביר.
אני אולי אשאר בתוכנית הקיימת / או התוכנית AB של לייל.
מיום ראשון אפרסם לוג אימונים.

משקל: 63 ו800 עליתי 300 גרם השבוע +- יכול להיות גם חצי קילו.

תכנון להשבוע: מחר אורתופד
אני אנסה לעשות דדליפט קלאסי אם האורתופד לא יחליט אחרת.
אחרי יום רביעי [ בגרות במתמטיקה ] אתחיל להוסיף 2 אימוני ספרינטים בים של 20-30 דקות בימי מנוחה, גם אותם אפרסם פה.
אני נשאר בתוכנית AB בנפח הרגיל לזמן הזה.

קודם כל, העברתי את התור לאורתופד למחר בגלל שהיה לי היום מגן.

25.1.2009
משך האימון 45 דקות
אימון B

גב:

בנט אובר רו
73 קילו 9 חזרות
73 קילו 9 חזרות
73 קילו 7 חזרות

מתח
8 חזרות
6 חזרות + 2 חזרות רסט פאוס 10 שניות מנוחה
5 חזרות + 2 + 2 + 2

טי-באר חופשי
68 קילו 12 חזרות
68 קילו 12 חזרות
68 קילו 12 חזרות

יד קידמית

מוט W בעמידה
6.25 קילו 15 חזרות
6.25 קילו 15 חזרות
6.25 קילו 15 חזרות

רגליים:

כפיפה
3 סטים 12 חזרות לא זוכר משקל

דדליפט קלאסי - אחיזה מוצלבת
סט ראשון 88 קילו 4 חזרות

הלכתי הביתה כאב לי הרגל.

סיכום: מתתי מעייפות החזקתי את האימון הזה בשיניים. אחרי הטי-באר כמעט הקאתי, לא ישנתי טוב בלילה ועוד הוצאתי מלא אנריגה על המגן היום. בכל זאת היה אימון די אינטנסיבי. מחר אני הולך לאורתופד נראה מה הוא יגיד.
יש מצב שאני לא אעשה החודש הזה שום תרגיל לרגליים. נתן מנוחה מוחלטת לעזור, מה שלא עשיתי עד עכשיו.
עדיף לגמור את העניין הזה מאשר להתקע איתו כל כך הרבה זמן. אני עוד "צעיר" ויש לי מלא זמן לאמן אותם:)

כל כך רציתי לגמור את העניין הזה היום אבל בית ספר החליט לאחר את הבחינה:( חפיף נלך מחר נראה מה הוא יגיד.

הרופא אמר שהוא חושב שיש לי צלקת של קרע שריר ב"צד הפנימי - ירך אמצעית משמאל" גולצוס או משהו דומה.
הוא לחץ לי על המקום וזה היה כאב אכזרי [אבל נעים כזה חח]
בקיצור הוא שלח אולי לאולטרה סאונד ואחרי זה אני צריך לחזור אליו. כנראה אני לא אעשה סקוואט בחודש הקרוב.:(

אגב הוא לא ידע מה זה סקוואט 😛

תזכור שלדעת מה הבעיה זה 90% מהפתרון.
אני למשל עדיין לא יודע מה יש לי בכתף, תודות למערך הרפואי הנהדר בצה"ל.

עזוב אחי אני מייואש מהעניין הזה, פאקינג חודש צריך לחכות לבדיקת אולטרה סאונד של 10 דקות!
******! מי צריך לאמן רגליים בכלל!:(

עזוב אחי אני מייואש מהעניין הזה, פאקינג חודש צריך לחכות לבדיקת אולטרה סאונד של 10 דקות!
******! מי צריך לאמן רגליים בכלל!:(
תאמין לי אתה צריך להגיד תודה שאלו הבעיות שלך...
אני חיכיתי לMRI איזה 3 שבועות כדי שיבדקו אם יש לי גידול( בבלוטת יותרת המוח), אתה לא יודע איזה הרגשה זו...
תמיד תזכור שלא משנה כמה רע לך יש מישהו שמצבו יותר גרוע:sarcastic:

נערך לאחרונה:
תאמין לי אתה צריך להגיד תודה שאלו הבעיות שלך...
אני חיכיתי לMRI איזה 3 שבועות כדי שיבדקו אם יש לי גידול( בבלוטת יותרת המוח), אתה לא יודע איזה הרגשה זו...
תמיד תזכור שלא משנה כמה רע לך יש מישהו שמצבו יותר גרוע:sarcastic:

😲 צודק חח

חח אבא שמע שיש לי קרע אז כנראה הוא יזמין את זה כבר פרטי:161bd:

26/1/2009
משך האימון שעה ועשר דקות
אימון a

חזה

לחיצת חזה במוט
78 קילו 5 חזרות + 1 חזרה שלילית
73 קילו 5 חזרות
73 קילו 5 חזרות
73 קילו 4 חזרות + 3 שליליות

דמבל בשיפוע
26 קילו 8 חזרות
26 קילו 8 חזרות
26 קילו 8 חזרות

מקבילים
12 חזרות
10 חזרות + 5 חזרות עם רסטפאוס

כתפיים

פרס
40 קילו 6 חזרות
40 קילו 5 חזרות
40 קילו 4 וחצי חזרות * כשל

חתירה
30 קילו 9 חזרות
30 קילו 8 חזרות
30 קילו 8 חזרות

יד אחורית

משיכה
54 קילו 15 חזרות
54 קילו 14 חזרות
54 קילו 14 חזרות * כשל

מקבילים "צר"
9 חזרות
9 חזרות
10 חזרות

בטן:

4 סטים כפיפות בטן, 15 חזרות 10 קילו מאחורי הראש, 5 שניות הפסקה בין סט לסט.

הרמת רגליים לאוויר 3 סטים 15 חזרות

למה לעזאזל אתה עושה חזרות שליליות, ולמה יש לך מקבילים פעמיים באימון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית