הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורף שומן ליפו מקס/ליפו 6

אלכסנדרה קליימן

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי אני צריכה עזרה
אני 1.57 שוקלת 56 ק"ג
מתאמנת 4 פעמים בשבוע בשילוב של אירובי וכוח ומקפידה לרוב על תזונה נכונה למרות שכן יש נפילות
אני תקועה במשקל 56 כבר כמה חודשים טובים והיאוש הולך וגודל
חשבתי על לקחת שורף שומן כמו ליפו 6 / ליפו מקס כדי לזרז את התהליך
האם מומלץ להשתמש בשורפי השומן האלה האם הם כן יכולים לתת דחיפה ?
אשמח לתשובות מאנשים עם ניסיון

לקום כל בוקר ככה לא משנה כמה אכלת. וכי אני אוהב להיות על אחוזים נמוכים. יש סכנה בבלוטה, כמו שיש סכנה כשאת לוקחת קלן עכשיו. אמרת שאת יכולה לקחת 140? אז יש לך קלן מדולל. מבטיח לך שאת לא עוברת 120 עם קלן איכותי בקושי על 80 תשרדי.
לגבי רצפטורים כנראה שהמדע לא תפס עליי.
לא 140 120
. איך יודעים אם הוא מדולל ? בהתחלה הוא עבד כמו מאדר פאקר. עכשיו אני פחות מרגישה.
זו תמונה שלך???
לא 140 120
. איך יודעים אם הוא מדולל ? בהתחלה הוא עבד כמו מאדר פאקר. עכשיו אני פחות מרגישה.
זו תמונה שלך???
יכול להיות שהוא מדולל אם כן חבל. אני אצטרך למצוא מקור אחר

לא 140 120
זו תמונה שלך???

יכול להיות שהוא מדולל אם כן חבל. אני אצטרך למצוא מקור אחר
כן, ובתמונה הזו אני במסה 😆
קלן חזק ןטוב בארץ זה של וורטקס , בחו"ל אין לי מושג מה הולך. לא צריך להעבוג גם את ה-120 זה כבר מוגזם

סארמס זה סטרואידים לייט, יש פחות בעיות של הורמונים הופכים להורמונים (ארומטיזיציה) אז יש פחות פגיעה בציר אם כי עדיין יש פגיעה
המינונים הם ברמת המיקרו/מג
והם סלקטיביים לרצפטורים אנרוגנים
אז יש פחות בעיה של פגיעה בכבד וכל מיני חברים נוספים

אבל שלא תטעי, יש להם תופעות לוואי אפשריות משלהם, תעלי על סייקל אוסטרין בודד ותחליטי אם זה בשבילך

אם תרצי, כן, אפשר לקרוא לזה סטרואידים לייט

חלקם כמו S23 וחברים נוספים כן יכול לשים אותך בהשבתה

אמנם יש פחות תקלים עם אסטרוגן וארומטזיציה

אבל כן יש פה עניין עם הlh fsh והחברים הנוספים שצריך לשים לב אליהם.

גם אם את לא מעוניינת בילדים או זקנה וכו וכו

אנחנו שואפים תמיד לחזור לאיזון הורמונלי

כי שהגוף הרבה זמן מחוץ לאיזון.. מתחילות הבעיות..

סארמס זה סטרואידים לייט, יש פחות בעיות של הורמונים הופכים להורמונים (ארומטיזיציה) אז יש פחות פגיעה בציר אם כי עדיין יש פגיעה
המינונים הם ברמת המיקרו/מג
והם סלקטיביים לרצפטורים אנרוגנים
אז יש פחות בעיה של פגיעה בכבד וכל מיני חברים נוספים
מה מה מה מה מה?? על סמך מה ולמה?
מה הקשר ארומטיזציה ועוד יותר מה הקשר "סלקטיבים לרצפטורים אנדרוגנים".. הם מודולטורים של הרצפטורים.. וסטרואידים הם אגוניסטים של הרצפטורים. שניהם "סלקטיבים" ושניהם עוברים אותו תהליך בכבד. כל כדור שאתה מכניס לפה שלך מגיע לכבד. אין דבר כזה "פחות פגיעה בכבד".

אחלה שיש לך רצון טוב לעזור אבל אתה מטעה מאוד

מה מה מה מה מה?? על סמך מה ולמה?
מה הקשר ארומטיזציה ועוד יותר מה הקשר "סלקטיבים לרצפטורים אנדרוגנים".. הם מודולטורים של הרצפטורים.. וסטרואידים הם אגוניסטים של הרצפטורים. שניהם "סלקטיבים" ושניהם עוברים אותו תהליך בכבד. כל כדור שאתה מכניס לפה שלך מגיע לכבד. אין דבר כזה "פחות פגיעה בכבד".

אחלה שיש לך רצון טוב לעזור אבל אתה מטעה מאוד
תרגמתי את Selective Androgen Receptor Modulator לעברית

הם פחות נוראיים מדיבול טיבול וסטרואידים אוראליים נוספים מבחינת הכבד

ארומטזציה... אתה לא הולך להתעסק עם ארימדקס לטרזול נולבהדקס וכאלה אולי בקטנה במיני pct אח"כ... מהבחינה הזאת..

הסבירו לי פה שיש חומרים שהם כמו טסט אורלי שעוברים עיבוד כימי כדי לשרוד יותר זמן בכבד, ע"פ הבנתי סארמס יום יומיים והם מחוץ למערכת למטרות pct וכדומה לכן אמרתי את אשר אמרתי

אבל זה אורלי וזה עובר דרך הכבד, יש מצב לפחות פגיעה בכבד מדברים אחרים אבל זה עדיין עובר מסלול בכבד כי זה אוראלע ואין להקל ראש, מסכים איתך

הרבה פעמים שמדברים על הדברים האלה חופשי זה יכול להידמות לאנשים מבחוץ כ'סוכריות'

זה לא סוכריות. זה חומרים והם עושים לך דברים בגוף שהמדע עוד לא יודע, אל תגעו בחומרים!

הסבירו לי פה שיש חומרים שהם כמו טסט אורלי שעוברים עיבוד כימי כדי לשרוד יותר זמן בכבד, ע"פ הבנתי סארמס יום יומיים והם מחוץ למערכת למטרות pct וכדומה לכן אמרתי את אשר אמרתי
המטרה בחיים לא תהיה לשרוד יותר זמן בכבד. המטרה היא לעבור את הסינון בכבד ללא השמדה.
לטובת זאת מבצעים אלקילציה,בדרך כלל בפחמן מספר 17 בשרשרת הכימית של הסטרואידים ונוצר ככה קשר כימי שמאוד קשה לפירוק על ידי האנזימים בכבד. מה שגורם לכך שעד שהכבד יצליח/לא יצליח לפרק את הקשר,הסטרואיד כבר נכנס לדם

המטרה בחיים לא תהיה לשרוד יותר זמן בכבד. המטרה היא לעבור את הסינון בכבד ללא השמדה.
לטובת זאת מבצעים אלקילציה,בדרך כלל בפחמן מספר 17 בשרשרת הכימית של הסטרואידים ונוצר ככה קשר כימי שמאוד קשה לפירוק על ידי האנזימים בכבד. מה שגורם לכך שעד שהכבד יצליח/לא יצליח לפרק את הקשר,הסטרואיד כבר נכנס לדם
ואחרי שהסטרואיד הגיע לדם..
אז יש לך משהו קשה לפירוק שמטייל לך בכבד? נשמע מפחיד

ואחרי שהסטרואיד הגיע לדם..
אז יש לך משהו קשה לפירוק שמטייל לך בכבד? נשמע מפחיד
זה שהוא קשה לפירוק זה לא מפחיד,בסוף הוא יצא בשתן והכל בסדר.
הכבד פשוט מקטלג אותו כרעל ומנסה להיפטר ממנו ולכן מוסיפים את הקשר הכימי הזה.

אם לדוגמה תשתה מסטרון,לא תרוויח שום דבר חוץ מפעילוץ אנזימטית מוגברת בכבד.. אבל אם תשתה סופרדרול נוזלי(שהוא סך הכל מסטרון שבוטל אצלו האסטר והוצמדה לו קבוצת מתיל בפחמן ה17,להלן אלקילציה) אתה כן תחווה אפקט מלא כאילו מדובר בזריקה או כדור.

יש חומרים נוזלים שמיועדים לזריקה ואפשר גם ליטרלי לשתות אותם. פחות מומלץ

זה שהוא קשה לפירוק זה לא מפחיד,בסוף הוא יצא בשתן והכל בסדר.
הכבד פשוט מקטלג אותו כרעל ומנסה להיפטר ממנו ולכן מוסיפים את הקשר הכימי הזה.

אם לדוגמה תשתה מסטרון,לא תרוויח שום דבר חוץ מפעילוץ אנזימטית מוגברת בכבד.. אבל אם תשתה סופרדרול נוזלי(שהוא סך הכל מסטרון שבוטל אצלו האסטר והוצמדה לו קבוצת מתיל בפחמן ה17,להלן אלקילציה) אתה כן תחווה אפקט מלא כאילו מדובר בזריקה או כדור.

יש חומרים נוזלים שמיועדים לזריקה ואפשר גם ליטרלי לשתות אותם. פחות מומלץ
אז Liv52 tudca וכל החברים האלה זה חומרים משתנים, כי הדרך לנקות כבד זה לתת לזבל לצאת בשתן?
על הנייר, לפי מה שאתה אומר, קלן וקרדרין אמורים להיות טובים לכבד כי הם חומרים משתנים בהגדרתם, היש אמת בגו?

אז Liv52 tudca וכל החברים האלה זה חומרים משתנים,
ממש לא.
99% ממה שהגוף נפטר ממנו זה דרך שתן.
כל הטודקה וליב52 זה סתם גניבת כסף. הכבד בעל יכולות התחדשות יוצאות דופן והוא לא צריך שום "הגנה" או "עזרה" בשימוש הוגן וסביר של סטרואידים.

על הנייר, לפי מה שאתה אומר, קלן וקרדרין אמורים להיות טובים לכבד כי הם חומרים משתנים בהגדרתם, היש אמת בגו?
אין קשר בין הכבד לבין מתן שתן.
שתן מגיע מהכליות

שום כדור באשר הוא לא טוב לכבד

ממש לא.
99% ממה שהגוף נפטר ממנו זה דרך שתן.
כל הטודקה וליב52 זה סתם גניבת כסף. הכבד בעל יכולות התחדשות יוצאות דופן והוא לא צריך שום "הגנה" או "עזרה" בשימוש הוגן וסביר של סטרואידים.

אין קשר בין הכבד לבין מתן שתן.
שתן מגיע מהכליות

שום כדור באשר הוא לא טוב לכבד
אני מניח שבכדור אתה מתכוון לחומרים
כי אומגה3, קורדיספס, מולטיויטמין, ועוד כמה חברים, לא כולם 'אויבים' לכבד..

האם אתה ממליץ על סארמס? אשמח אם תפרט אם יעיל
אין לי שום ניסיון וידע עליהם
@שים זה הבחור שיכול לשפוך אור עליהם
בוא נראה אם אתה יודע לענות על שאלת המיליון - סייקל קלן למשך תקופה ממושכת (נאמר חודש וקצת), האם יש צורך בקטוטיפן או שמא לא?
אני לא בטריוויה חבר,אני עובד על פי הספר יגידו שצריך קיטוטיפן אחרי שבועים אני יוסיף.
בפועל אנשים כן עושים סייקלים במשך יותר מיחודש בלי קיטוטיפן והכל עובד להם פיקס

אין לי שום ניסיון וידע עליהם
@שים זה הבחור שיכול לשפוך אור עליהם
אכן המצב בנשות העולם בחדרי הכושר 👏 שSarms כמו סוכריות .
ההתלהבות שכן מקבלות תוצאות ללא המראה ה"גברי" בפנים שינוי בלסתות , והטיפול במכוניי יופי שפעם היו עושות כל שבוע להורדת שיעור מהפנים בזכות שהחומרים לא אנדרוגנים .
עוזרים בגדילת שריר ולא תורמות לגבריות באיזור שהם לא שריר ועצם 👏
hattieboydle_20191218_6.jpg

ההתלהבות שכן מקבלות תוצאות ללא המראה ה"גברי" בפנים שינוי בלסתות , והטיפול במכוניי יופי שפעם היו עושות כל שבוע להורדת שיעור מהפנים בזכות שהחומרים לא אנדרוגנים .
צפה בקובץ המצורף 52455
זה יפה בעיניך? מה אתם חושבים על המראה הזה? בעיני זה מוגזם
כמה עולה סארמס ?
זה אשכרה מביא לתוצאות כאלה?

זה יפה בעיניך? מה אתם חושבים על המראה הזה? בעיני זה מוגזם
כמה עולה סארמס ?
אסור לדבר כאן על מחירים של תרופות עם מרשם.

וזה מראה מוגזם. ויש לי הרגשה שהיא לוקחת קצת יותר מסארמס...
צפה בקובץ המצורף 52455
מי כמוך יודע איך הדברים האלו משפיעים על נשים 😄😄

צפה בקובץ המצורף 52455
יכול לתת הסבר איך זה עובד ומה החומר?

אה לא לא התמונה אילוסטרציה בלבד 🤣

זה לא המראה העיניין כאן .. סתם דוגמא של מישהי שמשתמשת כרגע באוסטרין ..
העיניין זה - מה שכתבתי שזה נהיה סוכריות בקרב הנשים בעולם .
ושכולכם בטח רואים באינסטוש יפות עדינות בפרצוף אבל עדיין שריריות ב"חריגה" מהגנטיקה הנורמלית שלה . אלו ימיי הSarms שבפנים חמודות בגוף שריריות בצורה לא טבעית .

היא היתה דוגמה ל - נשארה חמודה יחסית בפנים , ומפלצת בגוף . ברור שהעבר שלה יותר מפואר מ5 שנים אחרונות בSarms משולב בTRT לנשים .
כולל סטרואידים לפני הSarms קרוב לעשור . היתה ספורטאית שחכתי באיזה תחום . עד שהתאהבה לפני עשור רק בחדר כושר שהוא היה עזר לספורט שלה .

איפה רואים אהבה בתגובה ? ניסיתי להיות אובייקטיבי לגמריי לצאת מאיזה צד אני , והסתכלות חיצונית על המצב בעולם .

הסבר למה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית