הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורף שומן ליפו מקס/ליפו 6

אלכסנדרה קליימן

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי אני צריכה עזרה
אני 1.57 שוקלת 56 ק"ג
מתאמנת 4 פעמים בשבוע בשילוב של אירובי וכוח ומקפידה לרוב על תזונה נכונה למרות שכן יש נפילות
אני תקועה במשקל 56 כבר כמה חודשים טובים והיאוש הולך וגודל
חשבתי על לקחת שורף שומן כמו ליפו 6 / ליפו מקס כדי לזרז את התהליך
האם מומלץ להשתמש בשורפי השומן האלה האם הם כן יכולים לתת דחיפה ?
אשמח לתשובות מאנשים עם ניסיון

איפה רואים אהבה בתגובה ? ניסיתי להיות אובייקטיבי לגמריי לצאת מאיזה צד אני , והסתכלות חיצונית על המצב בעולם .

הסבר למה ?
ממה מורכב הסארמס ואיך הוא פועל בגוף ואיך הוא שונה מסטרואידים

ממה מורכב הסארמס ואיך הוא פועל בגוף ואיך הוא שונה מסטרואידים
יש את גוגל ועוד מלא דיונים עליהם. פשוט לחפש.

סוגים של סארמס: lgd-4033 (אהוב ליבי)
Ostarine (mk2866)
S4
Rad-140
ועוד..

מה שרשמתי אלו הנפוצים.

באופן כללי אלו תרופות נסניוניות אשר מטרתן לטפל במחלות אשר גורמות לאיבוד שריר כמו איידס וכו'.
השם שלהן זה selective androgen receptor modulator כלומר התרופה ממדלת את התנהגות הרצפטור האנדרוגני בגוף. בניגוד לסטרואיד אנאבולי שעובר מס שלבים של המרה (מה שגורר לא מעט תופעות לוואי), הsarm עובדת ישירות על הרצפטור הנל.

התרופה היא לא סטרודיאלית.

Ostarine (mk2866)
S4
Rad-140
ועוד..

מה שרשמתי אלו הנפוצים.

באופן כללי אלו תרופות נסניוניות אשר מטרתן לטפל במחלות אשר גורמות לאיבוד שריר כמו איידס וכו'.
השם שלהן זה selective androgen receptor modulator כלומר התרופה ממדלת את התנהגות הרצפטור האנדרוגני בגוף. בניגוד לסטרואיד אנאבולי שעובר מס שלבים של המרה (מה שגורר לא מעט תופעות לוואי), הsarm עובדת ישירות על הרצפטור הנל.

תודה!

למה שאני מדמיין - המטרה שלך , אני אקל עליך בחיפושים ובמידע .. ואגיד לך את מה שאת צריכה לדעת .
כמו הסטרואידים זה אותו הורמוני מין שתורמים לגדילת שריר , רק שלא מפעילים קולטנים ברקמות אחרות חוץ משריר ועצם (חלום, שעדיין לא בטוח אם הוא התגשם) .
אז לבנות זה "מעולה" אין קליטה ברקמות שהם לא רוצות רק לפיתוח שריר 👏 .
הכל בינתיים תאורטי .

למה שאני מדמיין - המטרה שלך , אני אקל עליך בחיפושים ובמידע .. ואגיד לך את מה שאת צריכה לדעת .
כמו הסטרואידים זה אותו הורמוני מין שתורמים לגדילת שריר , רק שלא מפעילים קולטנים ברקמות אחרות חוץ משריר ועצם (חלום, שעדיין לא בטוח אם הוא התגשם) .
הכל בינתיים תאורטי .
אחלה תודה!
לפי דעתי וטעמי האישי, לאישה כדאי לעבוד בעיקר על שרירי ישבן בטן צדדיים ואולי טיפה יד אחורית בשמירה על אחוזי שומן שנותנים מראה נשי ומעודן. נשים על סטראודים נראות כמו רובטריק עם פרצוף של טרנסג'נדר לא מוצלח. לטעמי אין בזה שום דבר יפה.
הכל בינתיים תאורטי .
אבל הבחורה בתמונה ששלחת באמת נשארה עם פנים נשיות למרות הגוף המפותח. לפי דעתי היה יפה יותר אם היתה פחות שרירית

אבל הבחורה בתמונה ששלחת באמת נשארה עם פנים נשיות למרות הגוף המפותח. לפי דעתי היה יפה יותר אם היתה פחות שרירית
אבל זה הפטיש של @שים , סתכלי על תמונת הפרופיל שלו.
הבלונדה האחרונה שהוא פרסם כאן טבעית מידי בשבילו 🤣

קבצים מצורפים

• IMG_8586.PNG
    IMG_8586.PNG
    KB 236.3 · צפיות: 47
איפה רואים אהבה בתגובה ? ניסיתי להיות אובייקטיבי לגמריי לצאת מאיזה צד אני , והסתכלות חיצונית על המצב בעולם .

הסבר למה ?
אתה הרי בתכלס אף פעם לא תבגוד בבחורה החושנית בתמונת הפרופיל שלך
הרי לא כדי שזה יקרה:whip:😖 אבל ככה בנינו חח

על מה אתם רוצים לדבר כאן
על Sarms לנשים
88b6cd5b08910610861586e550c01dbf.jpg

או על אהבה נכזבת ?
f95e632fe9f497caa00b6bcd2b080efd.jpg

כמו שאת רואה אצלה אוסטרין זה הקפה של הבוקר , היא פותחת את הפיפטה מניחה אותה בצד ומקפיצה כמו צ'ייסר את כל הבקבוקון , זה עוזר לה להתעורר.
כמובן שזה GH רוסי עם 2 עשורים מלאים בסלט סטרואידים מהדור הישן עם מסטרון טרן בולדנון ועוד .. והיא כמו בתגובה הראשונה שלי כל 3 ימים במכון יופי מוריד שיערות מהפנים .

על מה אתם רוצים לדבר כאן
על Sarms לנשים
צפה בקובץ המצורף 52459

או על אהבה נכזבת ?
צפה בקובץ המצורף 52460
כמו שאת רואה אצלה אוסטרין זה הקפה של הבוקר , היא פותחת את הפיפטה מניחה אותה בצד ומקפיצה כמו צ'ייסר את כל הבקבוקון , זה עוזר לה להתעורר.
כמובן שזה GH רוסי עם 2 עשורים מלאים בסלט סטרואידים מהדור הישן עם מסטרון טרן בולדנון ועוד .. והיא כמו בתגובה הראשונה שלי כל 3 ימים במכון יופי מוריד שיערות מהפנים .

תאמין לי אני מעדיף נשים שעושות סייקל שוקולד במקום

על מה אתם רוצים לדבר כאן
על Sarms לנשים
צפה בקובץ המצורף 52459

או על אהבה נכזבת ?
צפה בקובץ המצורף 52460
כל השמות שהזכרת של הסטרואידים לא מבינה בזה כלום מעולם לא התעניינתי בפיתוח גוף לנשים אולי מפני שהעולם הגברי משדר לנשים שזה לא נחשק מראה שרירי.היום מאוד באופנה להיות פיט אבל עדיין בשמירה על המראה הנשי. יש לי חברות שמתחרות בפיתוח גוף לטעמי זה הרס להן את הגוף אין מזה דרך אחורה וזה גם ממכר. מה שכן רק מי שמבין קצת בעולם הזה יודע כמה עבודה קשה זה דורש. ועל טעם וריח אין להתווכח כל אחד ומה שהוא אוהב יש גברים שאוהבים נשים שמנות יש הכל מהכל
נבירה ונפיסה עשו לי לייק באותו הרגע, עברו לגור ביחד ולא סיפרו לנו.
חחחח
באיזה כפר

כל השמות שהזכרת של הסטרואידים לא מבינה בזה כלום מעולם לא התעניינתי בפיתוח גוף לנשים אולי מפני שהעולם הגברי משדר לנשים שזה לא נחשק מראה שרירי.היום מאוד באופנה להיות פיט אבל עדיין בשמירה על המראה הנשי. יש לי חברות שמתחרות בפיתוח גוף לטעמי זה הרס להן את הגוף אין מזה דרך אחורה וזה גם ממכר. מה שכן רק מי שמבין קצת בעולם הזה יודע כמה עבודה קשה זה דורש. ועל טעם וריח אין להתווכח כל אחד ומה שהוא אוהב יש גברים שאוהבים נשים שמנות יש הכל מהכל

חחחח
באיזה כפר

מה כפר...נבירה לא יצא בחיים מהמקלט של המתנ''ס.

תאמין לי אני מעדיף נשים שעושות סייקל שוקולד במקום
או שאני בעל תאבון גדול מאוד או שאני חסר סטנדרטיים לפעמים זה מטעה אותי אבל בחורות מלאות במקומות הנכונים זה בסדר גמור
נבירה ונפיסה עשו לי לייק באותו הרגע, עברו לגור ביחד ולא סיפרו לנו.
בנתיים פתחנו מעבדה מעבדה ששש
נירא איך היא מבשלת תרתי משמע
שאני לא יקבל על זה באן (הכל בהומור)
מה כפר...נבירה לא יצא בחיים מהמקלט של המתנ''ס.
חחחחח יפה אתה יודע 😵‍💫🥊
כל האגדות יצאו משם
שמשרד הבריאות לא ידע מה הולך שם

Ostarine (mk2866)
S4
Rad-140
ועוד..

מה שרשמתי אלו הנפוצים.

אהלן
זה נכון שהקלן בעיקר מייבש את הגוף? ושאין לו קשר לשריפת שומן?שמעתי את זה ממפתח גוף
יכול להיות שהוא מתחיל לעבוד בצורה יעילה אחרי שבועיים?

אהלן
זה נכון שהקלן בעיקר מייבש את הגוף? ושאין לו קשר לשריפת שומן?שמעתי את זה ממפתח גוף
יכול להיות שהוא מתחיל לעבוד בצורה יעילה אחרי שבועיים?
קלן מעלה מטובוליזם משמע תשרפי יותר קלוריות ביממה. שריפת שומן = גרעון קלורי.

קלן מתחיל לעבוד בימים הראשונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית