הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחה אחרי אימון ב ad

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?

אני עושה את הדיאטה הזאת - והיא מניבה תוצאות מעולות עבורי בנושא החיטוב (אני מודה לא עשיתי אותה בתקופת המאסה אבל זה אפשרי בהחלט גם)

אחרי אימון פשוט שתה שיייק חלבון. אם ממש לחוץ לך הפחמימה אז תפנק את עצמך ב5 גרם פחמימה.

למעשה כול הפחמימות בדיאטה הזאת מגיעים מירקות.

שום רעיון. זה פשוט מה שהוא עושה.

אני שונא את הדיאטה הזאת.
מה הבעיה לאכול את אותם השומנים רווים שאוכלים ב-AD ולהוסיף 400 גרם פחמימות. (אני מתכוון למסה)

אם אתה מוסיף פחמימה בכמות זה כבר לא AD הגוף ישתמש הרבה פחות בשומן כיוון שיש לו פחמימות. יש לי ספר שמסביר את הדיאטה והתהליכים הכימיים.

לגביי השמן דגים או האומגה 3 זה איזון השמנים יש אחוז מסוים שהגוף נדרש לו בAD הצריכה של השומנים גבוהה כ60 אחוז לכן נדרש אומגה 3 בתיסוף אבל לא צריך לדעתי כמויות גדולות מדי

הקטע שלאחר האימון לא כזה ברור לי

וחבל מאוד שאתה שונא דברים שעובדים באמת - זו דיאטה שאפשר להפיק תוצאות פיצוץ בנושא החיטוב כוח ומאסה עם הולכים לפי הספר ולא מרמים. צריך משמעת ברזל פה אבל לאורך זמן היא עובדת

נערך לאחרונה:
כן והספר דפוק
תקרא את קוטוג'נית דאייט של לייל אם כבר

לגבי מאסה לא ראיתי ספורטאי או מתאמן כוח אחד שעושה AD
אין מה לעשות אתה חייב פחמימה

אתה ממש לא חייב פחמימה!!!

ואתה לא קראת את הספר - וזה טפשי לקרוא למשהו דפוק מבלי לקרוא אותו.

בסדר נכון ואתה חכם גדול בדיאטה הזאת

הנה דוגמה ידועה לאדם שעושה אותה והוא גם המחבר של הספר
Mauro Di Pasquale

תקרא עליו לפני שאתה יוצא בהערות מפגרות כאלה

אם צריך אני יעלה את הביוגרפיה שלו

נערך לאחרונה:
אתה ממש לא חייב פחמימה!!!

ואתה לא קראת את הספר - וזה טפשי לקרוא למשהו דפוק מבלי לקרוא אותו.

בסדר נכון ואתה חכם גדול בדיאטה הזאת

הנה דוגמה ידועה לאדם שעושה אותה והוא גם המחבר של הספר
Mauro Di Pasquale

תקרא עליו לפני שאתה יוצא בהערות מפגרות כאלה

קראתי אותו
תקרא את כל הזיוני שכל שלו על תוספים
וארוחות סביב האימון

אתה לא יודע מה קראתי ומה עשיתי
אז אל תצא בהצהרות (גם לא על משקלי עבודה)😣

מה גם שהוא כותב על עצמו וטוען "נסיון אישי שלי"
תראה לי מתאמנים שלו
תראה לי מחקרים שתומכים בשיטה שלו

הוא ליצן

אוקיי אז אתה על תצא בהצהרות שזה ספר מטומטם כיוון שאני מתאמן על כוח ואני כבר שנה על הדיאטה הזאת

ואני לא עובר את ה30 גרם פחמימה בימים כאלה. בסדר אתה מבין יותר ממנו גאון שכמוך.

כנראה לקרוא אתה לא יודע או שאתה מבין יותר טוב ממנו ואני מאוד בספק - אם כל התארים האקדמיים שיש לך בהשוואה אליו והניסיון שלך.

עזוב אתה סתם נכנס איתי למסלול של התנגשות... תמשיך אתה בדיאטה שלך ואני בשלי... אבל אל תכפיש מה שכן עובד וזה עובד ואני הוכחה חיה לזה. הדיאטה נותנת עבודה מטורפת.

אפשר ועוד איך אפשר בלי פחמימה. (צריך להעמיס בסופש) אבל אפשר לתת עבודה טובה בימים דלי פחמימה

נערך לאחרונה:
אוקיי אז אתה על תצא בהצהרות שזה ספר מטומטם כיוון שאני מתאמן על כוח ואני כבר שנה על הדיאטה הזאת

ויש לי עוד שני חברים שעובדים איתי עם הדיאטה הזאת

כנראה לקרוא אתה לא יודע או שאתה מבין יותר טוב ממנו ואני מאוד בספק - אם כל התארים האקדמיים שיש לך בהשוואה אליו והניסיון שלך
אתה כבר שנה בחיטוב?
(אני מודה לא עשיתי אותה בתקופת המאסה אבל זה אפשרי בהחלט גם)

ויש לי עוד שני חברים שעובדים איתי עם הדיאטה הזאת

כנראה לקרוא אתה לא יודע או שאתה מבין יותר טוב ממנו ואני מאוד בספק - אם כל התארים האקדמיים שיש לך בהשוואה אליו והניסיון שלך

אני מעדיף ללמוד מאנשים עם הוכחות שאימנו מאות ואלפי אנשים
אתה עושה אותה רק בחיטוב ככה טענת בפוסט אחר פה
אז איך אתה עושה אותה שנה ?
שנה אתה בחיטוב ?

אני לא גאון בכלל בגלל זה אני מסתמך על חכמים ממני (ביל סטאר, גלן פנדלי, ריפטו, ליי בתזונה, והגיבן והרוסי מהפורום)

אתה מבין שאתה עושה משהו (שבחלקו הוא נכון, הרעיון המרכזי של הספר די נכון לחיטוב) שמישהו לא חקר את הנושא וחצי מהטענות שלו בספר זה "נסיון אישי שלי על עצמי" ולא נסיון שלי כמאמן של אלפי ספורטאים ?

אני דן איתך נטו על זה (עזוב את ההטרול שלי)
יש לך טענה כנגד זה ?

כי אתה ועוד שני חברים שלך זה לא בדיוק קבוצת מדגם לדיאטה

אני יכול להגיד לך שהרוסי הגיבן ואני מרימים יותר מהחבורה שלך ולא עושים את הדיאטה במאסה
מה תגיד על זה ? שהדיאטה שלנו של המבורגרים פיצה סניקרס וחלב זה יותר אנבולי ?

אני שנה בדיאטה זאת - במאזן נייטראלי לפעמים בחיובי ושאני רוצה להוריד שומן גם בשלילי

זו לא רק דיאטה לחיטוב.

אני שנה בדיאטה זאת - במאזן נייטראלי לפעמים בחיובי ושאני רוצה להוריד שומן גם בשלילי

זו לא רק דיאטה לחיטוב.

אם אתה בחיובי אתה במאסה
מקודם רשמת שלא ניסית אותה במאסה

הכיצד ?

אני מעדיף ללמוד מאנשים עם הוכחות שאימנו מאות ואלפי אנשים
אתה עושה אותה רק בחיטוב ככה טענת בפוסט אחר פה
אז איך אתה עושה אותה שנה ?
שנה אתה בחיטוב ?

אני לא גאון בכלל בגלל זה אני מסתמך על חכמים ממני (ביל סטאר, גלן פנדלי, ריפטו, ליי בתזונה, והגיבן והרוסי מהפורום)

אתה מבין שאתה עושה משהו (שבחלקו הוא נכון, הרעיון המרכזי של הספר די נכון לחיטוב) שמישהו לא חקר את הנושא וחצי מהטענות שלו בספר זה "נסיון אישי שלי על עצמי" ולא נסיון שלי כמאמן של אלפי ספורטאים ?

אני דן איתך נטו על זה (עזוב את ההטרול שלי)
יש לך טענה כנגד זה ?

כי אתה ועוד שני חברים שלך זה לא בדיוק קבוצת מדגם לדיאטה

אני יכול להגיד לך שהרוסי הגיבן ואני מרימים יותר מהחבורה שלך ולא עושים את הדיאטה במאסה
מה תגיד על זה ? שהדיאטה שלנו של המבורגרים פיצה סניקרס וחלב זה יותר אנבולי ?

שכחת שזה נוסה גם על אוגרים.

פששש יפה לך לצאת מהצהרות שאתה מרים יותר מאיתנו... תחיה לך באשליות.

שוב הביוגרפיה של הסופר אינה מוטלת בספק והוא תותח בפני עצמו. ואם אתה אומר שהוא מדבר שטויות אז כנראה אתה לא מבין אנגלית מספיק טוב. אתה מקובע בראש שלך ושוב חי באשליות עם אתה חושב שאתה מרים יותר מאיתנו - וה שמצחיק זה שאתה יוצא פה בהצהרות.

אם היית קורא את הספר בצורה מעמיקה כלומר לדפדף יותר משני עמודים היית מבין שיש גם חלק לכוח וגם למאסה וגם חלק להכנה לתחרויות.

הכוונה היא שאני מפעם לפעם נותן לעצמי להגיע למאזן חיובי אבל לא בדיוק לפי הכללים והמספרים שבספר

לזה אני קורא מאסה (למאזן חיובי)

שנה אני בדיאטה הזאת מזגזג בין ניטראליי לשלילי בעיקר

ברור שיש גם חיובי

נערך לאחרונה:
אתה טוען שאני לא קראתי את הספר ?
אתה טוען שאנחנו לא מרימים יותר ממך ?
עדיין לא הבאת גיבוי למה שכתוב בספר, תראה לי מתאמנים שלו
מה יש לך להגיד על מה שהוא רושם על תוספי מזון ?

זה אתה טוען אח יקר לא אני

אם קראת את הספר כמו שאתה אומר אז אני לא צריך להביא הוכחה. כי הרי אתה כבר יודע

תודה ששיקרת ולא קראת את הספר ואני אביא לך הוכחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית