נק' מוניטין:
-6
- 278
- 1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אתה טוען אח יקר לא אני
אם קראת את הספר כמו שאתה אומר אז אני לא צריך להביא הוכחה. כי הרי אתה כבר יודע
תודה ששיקרת ולא קראת את הספר ואני אביא לך הוכחה
מה הקשר לפחמימות. ברור שצריך , זה פשוט עניין של איך אתה צורך אותן. עוגיות עם חלב גם אני אוכל
זה לא אתה שאמרת שיש לך בנץ' של 160 ולא הבאת סירטון?
אני גם אומר שהוא מטומטם אז? וסתם בשביל הכיף, קח:אוקיי אז אתה על תצא בהצהרות שזה ספר מטומטם כיוון שאני מתאמן על כוח ואני כבר שנה על הדיאטה הזאת
ואני לא עובר את ה30 גרם פחמימה בימים כאלה. בסדר אתה מבין יותר ממנו גאון שכמוך.
כנראה לקרוא אתה לא יודע או שאתה מבין יותר טוב ממנו ואני מאוד בספק - אם כל התארים האקדמיים שיש לך בהשוואה אליו והניסיון שלך.
עזוב אתה סתם נכנס איתי למסלול של התנגשות... תמשיך אתה בדיאטה שלך ואני בשלי... אבל אל תכפיש מה שכן עובד וזה עובד ואני הוכחה חיה לזה. הדיאטה נותנת עבודה מטורפת.
אפשר ועוד איך אפשר בלי פחמימה. (צריך להעמיס בסופש) אבל אפשר לתת עבודה טובה בימים דלי פחמימה
Johnston CS et. al. Ketogenic low-carbohydrate diets have no metabolic advantage over nonketogenic low-carbohydrate diets. American Journal of Clinical Nutrition. (2006) 83: 1055-1061
Background:Low-carbohydrate diets may promote greater weight loss than does the conventional low-fat, high-carbohydrate diet. Objective:We compared weight loss and biomarker change in adults adhering to a ketogenic low-carbohydrate (KLC) diet or a nonketogenic low-carbohydrate (NLC) diet. Design:Twenty adults [body mass index (in kg/m2): 34.4 ± 1.0] were randomly assigned to the KLC (60% of energy as fat, beginning with 5% of energy as carbohydrate) or NLC (30% of energy as fat; 40% of energy as carbohydrate) diet. During the 6-wk trial, participants were sedentary, and 24-h intakes were strictly controlled. Results:Mean (±SE) weight losses (6.3 ± 0.6 and 7.2 ± 0.8 kg in KLC and NLC dieters, respectively; P = 0.324) and fat losses (3.4 and 5.5 kg in KLC and NLC dieters, respectively; P = 0.111) did not differ significantly by group after 6 wk. Blood ß-hydroxybutyrate in the KLC dieters was 3.6 times that in the NLC dieters at week 2 (P = 0.018), and LDL cholesterol was directly correlated with blood ß-hydroxybutyrate (r = 0.297, P = 0.025). Overall, insulin sensitivity and resting energy expenditure increased and serum -glutamyltransferase concentrations decreased in both diet groups during the 6-wk trial (P < 0.05). However, inflammatory risk (arachidonic acid:eicosapentaenoic acid ratios in plasma phospholipids) and perceptions of vigor were more adversely affected by the KLC than by the NLC diet. Conclusions:KLC and NLC diets were equally effective in reducing body weight and insulin resistance, but the KLC diet was associated with several adverse metabolic and emotional effects. The use of ketogenic diets for weight loss is not warranted.
http://www.ajcn.org/cgi/content/full/83/5/1055
עזוב אותי מהספר, הספר הוא ניסיון להסביר לאנשים כמו הורים מה הקטע. ולרכז את הפחמימה והאינסולין בחלק מסויים מהשבוע נותן לך את המילוי גליקוגן ושאר הדברים החשובים של אינסולין בהקשר של אימונים בלי כל החרא של צריכה כרונית של פחמימות. אגב אני חותם לך שבהסתכלות שבועית אני אוכל יותר פחמימות ממך במאסה, אלכס או דאוסמזה איך ? מהפה ?
למה אתה צורך אותם אחרת ?
מה יש לך להגיד אדון זאזא על הספר ואי הדיוקים שבו
בתור אחד שעושה את הדיאטה הזו מלא זמן וגם במאסה ?
עזוב אותי מהספר, הספר הוא ניסיון להסביר לאנשים כמו הורים מה הקטע. ולרכז את הפחמימה והאינסולין בחלק מסויים מהשבוע נותן לך את המילוי גליקוגן ושאר הדברים החשובים של אינסולין בהקשר של אימונים בלי כל החרא של צריכה כרונית של פחמימות. אגב אני חותם לך שבהסתכלות שבועית אני אוכל יותר פחמימות ממך במאסה, אלכס או דאוס
איך בידיוק זה נכנס לך בתפריט AD?מה הקשר לפחמימות. ברור שצריך , זה פשוט עניין של איך אתה צורך אותן. עוגיות עם חלב גם אני אוכל
אני לא משקר
זה ההבדל ביננו
משה אני לא מבין מי קבע את הכלל שזה צריך להיות בהסתכלות של יממה, דברים כמו עלייה או ירידה במשקל מקובל להסתכל על שינויים בצורה שבועית ואפילו דו שבועית, ואם אתה אוכל יום אחד 5000 קלוריות ויום אחרי 3000 קלוריות אני באמת לא מבין מה ההבדל בין לאכול באותם יומיים 4000 ו4000.
עם אני נותן 3 שמות של מתאמנים שביצעו את הדיאטה, אתה מבטיח לפרסם אשכול שבו אתה כותב "אני רן השקרן"?
משה יש פה פשוט משהו עקרוני ביני לבינו
מה אתה בגן ?