הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחה אחרי אימון ב ad

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?

זה אתה טוען אח יקר לא אני

אם קראת את הספר כמו שאתה אומר אז אני לא צריך להביא הוכחה. כי הרי אתה כבר יודע

תודה ששיקרת ולא קראת את הספר ואני אביא לך הוכחה

שמע אם אתה חושב שאני שקרן חבל
אם אתה לא רוצה לדון כמו בנאדם זה גם חבל

העלתי טענה לגבי ההמלצות המגוכחות שלו בנוגע לתוספי תזונה,
ועוד טענה שאף ספורטאי או מתאמן כוח לא משתמש בדיאטה הזו
אולי בילדרים לחיטוב, שוב הם לא מתאמני כוח ובמאסה אפילו הם אוכלים פחמימות

יש לך מה להגיב על הטענות הנ"ל ?

מה הקשר לפחמימות. ברור שצריך , זה פשוט עניין של איך אתה צורך אותן. עוגיות עם חלב גם אני אוכל

מזה איך ? מהפה ?
למה אתה צורך אותם אחרת ?

מה יש לך להגיד אדון זאזא על הספר ואי הדיוקים שבו
בתור אחד שעושה את הדיאטה הזו מלא זמן וגם במאסה ?

זה לא אתה שאמרת שיש לך בנץ' של 160 ולא הבאת סירטון?

זה לא המספר שנתתי.

התגובה שלי פשוטה. אתה לא קראת את הספר או שאתה לא מבין אנגלית מספיק טוב.

אמרתי לך תודה שסיפרת סיפורים ושסתם אמרת שקראת או הבנת - יענו ששיקרת

ואני אתן לפחות דוגמא. בוא תיהיה דוגרי איתי ועם חברי הפורום.

יצאת פה כנגד שיטה שעובדת עם דיאטה מעולה שמאפשרת גם ליהיות סוס וגם להיראות פיצוץ עם מחיר כבד של משמעת עצמית.

בקיצר תודה אח שלי ששיקרת ואני יביא דוגמאות למתאמנים. נעשה עסק?

אוקיי אז אתה על תצא בהצהרות שזה ספר מטומטם כיוון שאני מתאמן על כוח ואני כבר שנה על הדיאטה הזאת

ואני לא עובר את ה30 גרם פחמימה בימים כאלה. בסדר אתה מבין יותר ממנו גאון שכמוך.

כנראה לקרוא אתה לא יודע או שאתה מבין יותר טוב ממנו ואני מאוד בספק - אם כל התארים האקדמיים שיש לך בהשוואה אליו והניסיון שלך.

עזוב אתה סתם נכנס איתי למסלול של התנגשות... תמשיך אתה בדיאטה שלך ואני בשלי... אבל אל תכפיש מה שכן עובד וזה עובד ואני הוכחה חיה לזה. הדיאטה נותנת עבודה מטורפת.

אפשר ועוד איך אפשר בלי פחמימה. (צריך להעמיס בסופש) אבל אפשר לתת עבודה טובה בימים דלי פחמימה
אני גם אומר שהוא מטומטם אז? וסתם בשביל הכיף, קח:

Johnston CS et. al. Ketogenic low-carbohydrate diets have no metabolic advantage over nonketogenic low-carbohydrate diets. American Journal of Clinical Nutrition. (2006) 83: 1055-1061

Background:Low-carbohydrate diets may promote greater weight loss than does the conventional low-fat, high-carbohydrate diet. Objective:We compared weight loss and biomarker change in adults adhering to a ketogenic low-carbohydrate (KLC) diet or a nonketogenic low-carbohydrate (NLC) diet. Design:Twenty adults [body mass index (in kg/m2): 34.4 ± 1.0] were randomly assigned to the KLC (60% of energy as fat, beginning with 5% of energy as carbohydrate) or NLC (30% of energy as fat; 40% of energy as carbohydrate) diet. During the 6-wk trial, participants were sedentary, and 24-h intakes were strictly controlled. Results:Mean (±SE) weight losses (6.3 ± 0.6 and 7.2 ± 0.8 kg in KLC and NLC dieters, respectively; P = 0.324) and fat losses (3.4 and 5.5 kg in KLC and NLC dieters, respectively; P = 0.111) did not differ significantly by group after 6 wk. Blood ß-hydroxybutyrate in the KLC dieters was 3.6 times that in the NLC dieters at week 2 (P = 0.018), and LDL cholesterol was directly correlated with blood ß-hydroxybutyrate (r = 0.297, P = 0.025). Overall, insulin sensitivity and resting energy expenditure increased and serum -glutamyltransferase concentrations decreased in both diet groups during the 6-wk trial (P < 0.05). However, inflammatory risk (arachidonic acid:eicosapentaenoic acid ratios in plasma phospholipids) and perceptions of vigor were more adversely affected by the KLC than by the NLC diet. Conclusions:KLC and NLC diets were equally effective in reducing body weight and insulin resistance, but the KLC diet was associated with several adverse metabolic and emotional effects. The use of ketogenic diets for weight loss is not warranted.

http://www.ajcn.org/cgi/content/full/83/5/1055

דיאטות קטוג'ניות דלות בפחמימות אינם בעלת יתרון על חילוף החומרים בהשוואה לדיאטת לא קטוג'ניות

החוקרים גייסו 20 אנשים בעלי עודף משקל הקבוצה הכלילה גברים ונשים. חלק היו על דיאטה קטוגנית דלות בפחמימות ( סוג של דיאטת אטקינס). הקבוצה שניה היתה על דיאטה לא קטוג'נית מתונה בפחמימות. המחקר נערך כ 6 שבועות, הנבדקים לא התעמלו במהלך המחקר.

החוקרים בדקו כמה כמה פרמטרים שונים : איבוד שומן, רגישות לאינסולין, רמת הליפידים בדם, דלקות ורמות האנרגיה. כמו כן נעשתה בדיקת RMR (Resting metabolic rate).

משהו נחמד על המחקר, החוקרים נתנו לשתי הקבוצות ערכים תזונתיים שווים ז"א סה"כ קלורי וכמות החלבון כמעט והיו זהיים. השוני היה בפחמימות

ערכים תזונתיים שקיבלה קבוצה הראשונה (דיאטה קטוג'נית):

שומן: 100 גרם
פחמימות: 33 גרם
חלבון: 125 גרם
סה"כ קלוריות 1500

ערכים תזונתיים שקיבלה קבוצה שנייה (דיאטה לא קטוג'נית):

שומן: 50 גרם
פחמימות: 157 גרם
חלבון: 117 גרם
סה"כ קלוריות 1500

*דיאטה קטוגנית היתה רוויה בשומן (21% מול 9% מסה"כ הקלוריות)

התוצאות:

נתחיל מהדבר הכי מעניין איבוד המשקל: בסיום של 6 השבועות 2 הקבוצות איבדו בערך אותו המשקל
הקבוצה הראשונה שקיבלה דיאטה קטוג'נית, בסיום של 6 שבועות ירדה כ- 6.3 ק"ג.
הקבוצה השנייה שקיבלה דיאטה לא קטוג'נית, בסיום של 6 השבועות ירדה כ 7.3 ק"ג.

גם האיבוד השומן היה דומה:
הקבוצה הראשונה שקיבלה דיאטה קטוגנית איבדה כ- 3.4 של שומן.
הקבוצה השניה לא קטוג'נית איבדה כ- 5.5 ק"ג של שומן.

רעב – החוקרים טוענים שלא היה שוני רב מבחנת הרעב, מה שאנחנו תמיד רגילים לשמוע שבדיאטת קטוג'ניות נהוג להיות רעב יותר אך כאן החוקרים לא תומכים בזה.

באופן מוזר אני חייב לציין, החוקרים מצאו שהוצאה קלורית במנוחה עלתה באופן שווה בשתי הקבוצות.
ככל הנראה בגלל צריכת החלבון הגבוהה ואלו דווקה בגלל שוני הפחמימה.

החוקרים מצאו שהדלקות עלו אצל הקבוצה שקיבלה תפריט קטוגנית.
לא ניתן הסבר לכך. לייל מסביר שהבדלים לכך יכולים להיות בגלל צריכת השומן השונה בשתי הקבוצות.
בדיקת לפידים בדם (כלסטרול) – התוצאות היו קצת מעורבבות:
ב-5 מהנבדקים בדיאטה קטוג'נית, היתה עלייה ב LDL . ב4 הנבדקים האחרים נצפתה ירידה ב LDL.
בקוצה לא קטוגנית היתה עלייה ב LDL אצל 2 הנבדקים. אצל שאר הנבדקים לא היה שינוי משמעותי.
בשתי הקבוצות היתה ירידה ב HDL.

רגישות לאינסולין השתפרה בשתי הקבוצות.
גם ברמות האנרגיה לא נצפה שינוי רב, קבוצה שקיבלה תרפיט לא קטוג'ני היו נמרצים יותר מהקבוצה הקטוג'נית. בכל מקרה זה לא חד משמעי ומשתנה, ישנם אנשים שעליהם זה יעבוד ההפך.

לסיכום:

דיאטה קטוג'נית דלה בפחמימות ודיאטה לא קטוגנית מתונה בפחמימות, שנהים משפיעות במידה שווה על החילוף החומרים. מה שאומר שלדיאטה קטוג'נית אין שום יתרון על חילוף החורמים. שתי הדיאטות נמצאו כיעלות לאבוד במסת השומן והתנגדות באינסולין. אבל, בדיאטה קטוגנית נצפה שינוי בריכוז הכלסטרול LDL וגם נצפתה עלייה בסיכון לדלקות .
צמצום בצורה חמורה בפחמימות לא מצדיקות את הסבל כפי שהיה ניתן לראות האיבוד שומן היה די שווה בין שתי הקבוצות.

זה סיכום שאני ומישל רשמנו פעם ולא נראה לי שזה יצא איי פעם לעולם הפורום, אז הגיע הזמן.
בקשר לספר:
1. יש שם המון מחקרים קריטים שבוצעו על אוגרים וארנבים, כשאין לו מחקר על בני אדם הוא אומר "תאמינו לי זה ככה וככה" זו חבבנות.
2. הוא אומר לעשות העמסות עד שתרצה להקיא, טעות קריטית בהעמסות, טיפשות לתת לאנשים יד חופשית לאכול מה שרוצים וכמה שרוצים, העמסה לא איכותית + אפשרות לעלות בשומן או לחזר כמה צעדים אחורה, יש אנשים שמסוגלים בהעמסה להכניס 10K ועוד אפשר לעשות את זה יומיים אז בכלל מה טוב.
3. הוא לא מבין מה זה קטוזיס בספר והוא חושב שזה מעולה למצב הורמונאלי, ואפשר לאבד עם זה שומן = דביל
4. לייל המלך (למרות שגם הוא אפס)

מזה איך ? מהפה ?
למה אתה צורך אותם אחרת ?

מה יש לך להגיד אדון זאזא על הספר ואי הדיוקים שבו
בתור אחד שעושה את הדיאטה הזו מלא זמן וגם במאסה ?
עזוב אותי מהספר, הספר הוא ניסיון להסביר לאנשים כמו הורים מה הקטע. ולרכז את הפחמימה והאינסולין בחלק מסויים מהשבוע נותן לך את המילוי גליקוגן ושאר הדברים החשובים של אינסולין בהקשר של אימונים בלי כל החרא של צריכה כרונית של פחמימות. אגב אני חותם לך שבהסתכלות שבועית אני אוכל יותר פחמימות ממך במאסה, אלכס או דאוס

עזוב אותי מהספר, הספר הוא ניסיון להסביר לאנשים כמו הורים מה הקטע. ולרכז את הפחמימה והאינסולין בחלק מסויים מהשבוע נותן לך את המילוי גליקוגן ושאר הדברים החשובים של אינסולין בהקשר של אימונים בלי כל החרא של צריכה כרונית של פחמימות. אגב אני חותם לך שבהסתכלות שבועית אני אוכל יותר פחמימות ממך במאסה, אלכס או דאוס

אתה גם יותר ס1ס:79nb:

שמע ספר זה לא קומיקס
אתה כותב ספר לא בשביל לערבב את ההורים
במיוחד אם אתה דוקטור

הוא צריך להיות מדויק ונתמך במאמרים ומחקרים
ולא בטענות של היום קמתי בבוקר צחצחתי שיניים וירדתי במשקל אז זה עובד לי מנסיון אישי...

עוד פעם הדיאטה טובה לחיטוב
היא לא מתאימה למאסה, ויש בספר הרבה אי דיוקים

עודד אין מצב שאכלת יותר פחמימות ממני במאסה שבועית

הבעיה שלא מסתכלים על שבוע אלא פר יממה, זה כמו שאני אגיד לך אני במאזן קלורי של 10,000 מעל התחזוקה אבל בשאר הימים אני בשלילי, לא עובד ככה.

מה לגבי האנשים שצוברים ים של נוזלים במאסה עם תפריט עתיר בפחמימות?
כמו כן קראתי שאנשים מרגישים ב''היי'' מסויים כשהם בAD,פשוט מצב רוח כללי טוב.
גם במאמר שיש באתר כתוב שהדיאטה הזאת גורמת לייעול הורמונים לעליה בכוח ובמסת השריר ורק תשבוחות.
בתוך דיאטה שנראית לי ממש טוב עכשיו כבר התבלבלתי.

משה אני לא מבין מי קבע את הכלל שזה צריך להיות בהסתכלות של יממה, דברים כמו עלייה או ירידה במשקל מקובל להסתכל על שינויים בצורה שבועית ואפילו דו שבועית, ואם אתה אוכל יום אחד 5000 קלוריות ויום אחרי 3000 קלוריות אני באמת לא מבין מה ההבדל בין לאכול באותם יומיים 4000 ו4000.

משה אני לא מבין מי קבע את הכלל שזה צריך להיות בהסתכלות של יממה, דברים כמו עלייה או ירידה במשקל מקובל להסתכל על שינויים בצורה שבועית ואפילו דו שבועית, ואם אתה אוכל יום אחד 5000 קלוריות ויום אחרי 3000 קלוריות אני באמת לא מבין מה ההבדל בין לאכול באותם יומיים 4000 ו4000.

נכון וזה גם מופיע אצלו בספר

אתה מביא דוגמאות לא קיצוניות, בוא נקח יום 9000 קלוריות יום אחרי זה 1000 קלוריות ככה, יום ככה יום ככה, אתה באמת חושב שזה אותו דבר כמו לאכול כל יום 5000?
אני פרשתי מהנושא הזה כואב לי הראש היום כבר מהפורום, פרשתי ללמוד קצת כלכלה

מה אתה בגן ?

לא אבל בא לי להוציא אותך קטן קטן ... עכשיו אל תהיה כוסית תבטיח פה לפני כולם.

ואני משחרר שמות

אחרת אתה יוצא פה אפס לפני משה והדוב הזה 😃

מה אכפת לך הרי אם אתה צודק אין לך ממה לחשוש אלא רק לי

רן עזוב אותך מלריב עם ילדי ריבועים (אל תעלב רותם אני פשוט לא מכיר אותך וזה הרושם שיצרת)

אם זה באמת מעניין אותך, תקרא על פחמימה והקשר לבריאות ותכנס יותר עמוק לקשר לביצועים אתלטיים. כמו שאמרתי פחמימה לא חסר בדיאטה כזו זה הכל עניין של תזמון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית