הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחה אחרי אימון ב ad

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?

רן עזוב אותך מלריב עם ילדי ריבועים (אל תעלב רותם אני פשוט לא מכיר אותך וזה הרושם שיצרת)

אם זה באמת מעניין אותך, תקרא על פחמימה והקשר לבריאות ותכנס יותר עמוק לקשר לביצועים אתלטיים. כמו שאמרתי פחמימה לא חסר בדיאטה כזו זה הכל עניין של תזמון

ברור שלא חסר בשביל זה יש העמסה... וזה התזמון - לא אמרתי שחסר לרגע - אבל לא אני יצאתי בהצהרות מפגרות ושיקרתי לגבי ספר שקראתי אלא הוא.

אני ממש לא ילד ריבועים ורן פשוט אין לי איך לומר מתחמק בפחדנות - הוא יצא בהצהרה שהAD לא עובדת ושהספר עם המחבר זה קשקוש.

ומה שאני מקבל על זה שאני עומד על רגליי ומגן זה מוניטין שלילי מפחדן שכמותו..... ממש ליצנות. שימשיך להיראות איך שאתם אומרים פה פח זבל ושאת הביקורות הלא בונות שלו ישמור לעצמו.

נערך לאחרונה:
אני ממש לא ילד ריבועים ורן פשוט אין לי איך לומר מתחמק בפחדנות - הוא יצא בהצהרה שהAD לא עובדת ושהספר עם המחבר זה קשקוש.

ומה שאני מקבל על זה שאני עומד על רגליי ומגן זה מוניטין שלילי מפחדן שכמותו..... ממש ליצנות. שימשיך להיראות איך שאתם אומרים פה פח זבל ושאת הביקורות הלא בונות שלו ישמור לעצמו.

לא אמרתי שהדיאטה לא עובדת
היא מתאימה לחיטוב ולא למאסה

אתה מוציא דברים מהקשרם

ועדיין לא העלת את הבנצ' 13 קילו ל6

הדיאטה הזו מעולה
ואני שקרן ולא קראתי את הספר
וגם אני לא מתאמן
ונראה פח זבל שמן !

לא אמרתי שהדיאטה לא עובדת
היא מתאימה לחיטוב ולא למאסה

אתה מוציא דברים מהקשרם

ועדיין לא העלת את הבנצ' 13 קילו ל6

סליחה היא מתאימה גם למאסה ופה גם נחשף החוסר הבנה שלך כיוון שאם היית קורא יותר מ2 עמודים היית מבין שהיא כן!!

ו2 עמודים זה לא נקרא לקרוא ספר. ומערכת המוניטין פה שווה לתחת אם יש אנשים כמוך שיוצאים בהצהרות כאלה

סליחה היא מתאימה גם למאסה ופה גם נחשף החוסר הבנה שלך כיוון שאם היית קורא יותר מ2 עמודים היית מבין שהיא כן!!

ו2 עמודים זה לא נקרא לקרוא ספר. ומערכת המוניטין פה שווה לתחת אם יש אנשים כמוך שיוצאים בהצהרות כאלה

ניסית אותה במאסה ?
הראת לי מתאמן כוח/ספורטאי שביצע אותה במאסה ?

אני שקרן גדול זה ידוע והמוניטין זה בכלל אלגוריתם שהטרול כתב לי שמעלה לי אותו אוטומאטית

בוא נדון על הנושא כמו אנשים בוגרים
אני מכבד את הדעות שלך והמטרות שלך גם אם אתה לא מתאמן כוח ויותר לכיוון הBB

אתה יכול לענות לטענות לגבי התוספים ? והראות שהתוכנית מתאימה לכוח ?

רותם אתה שוכח שאתה פה בחסד, היית אמור לקבל באן על ההתרברבות שלך על הבנץ' 300 קילו שלך

דובי פרה פרה תן לי לסגור את העניין איתו. אם הוא לא יתחמק אני יפרסם את הסרטון.

אבל אני רוצה הודעה מלאה פה עם אשכול

רן אני יכול הסבר למה זה לא טוב למאסה? אתה חושב ש5000 קלוריות של בשר ביצים גבינה ואגוזים לא יעלו אותך במשקל? ו5000 קלוריות של סוכר כן? תגיד שאין לך זין לא לאכול מה שבא ליד במאסה, זה מקובל וזה עניין שלך. אבל זה לא קשור לכמה הדיאטה טובה אלא להעדפה שלך

רן אני יכול הסבר למה זה לא טוב למאסה? אתה חושב ש5000 קלוריות של בשר ביצים גבינה ואגוזים לא יעלו אותך במשקל? ו5000 קלוריות של סוכר כן? תגיד שאין לך זין לא לאכול מה שבא ליד במאסה, זה מקובל וזה עניין שלך. אבל זה לא קשור לכמה הדיאטה טובה אלא להעדפה שלך
למה סוכר?
גלוקוז, עמילן

קודם כל הוא אכל בצורה דומה לתזונה פלאוליטית לאורך כל הקריירה שלו, הרבה לפני הליין שאגב עוד לא שווק אלא עוד ברמת האב טיפוס. ובכלל להביא ספורטאי ולשאול אותו מה הוא אוכל זה לא מקצועי אבל זה מה שביקשתם

---------- התגובה התווספה ב 01:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:17 ----------

למי שמעניין אותו נושא של פחמימה יכול לחפש את בבלוג של ROBB WOLF קצת. ומי שזה יותר מעניין אותו שיחפש את הספר של קורדיין PALEO FOR ATHLETES

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית