נק' מוניטין:
-6
- 278
- 1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח מפלצת מוניטין...3 שמות:
1. יוסי יד 50
2. ג.ג
3. (שם של באדיבילדר)
רן עזוב אותך מלריב עם ילדי ריבועים (אל תעלב רותם אני פשוט לא מכיר אותך וזה הרושם שיצרת)
אם זה באמת מעניין אותך, תקרא על פחמימה והקשר לבריאות ותכנס יותר עמוק לקשר לביצועים אתלטיים. כמו שאמרתי פחמימה לא חסר בדיאטה כזו זה הכל עניין של תזמון
אני ממש לא ילד ריבועים ורן פשוט אין לי איך לומר מתחמק בפחדנות - הוא יצא בהצהרה שהAD לא עובדת ושהספר עם המחבר זה קשקוש.
ומה שאני מקבל על זה שאני עומד על רגליי ומגן זה מוניטין שלילי מפחדן שכמותו..... ממש ליצנות. שימשיך להיראות איך שאתם אומרים פה פח זבל ושאת הביקורות הלא בונות שלו ישמור לעצמו.
לא אמרתי שהדיאטה לא עובדת
היא מתאימה לחיטוב ולא למאסה
אתה מוציא דברים מהקשרם
ועדיין לא העלת את הבנצ' 13 קילו ל6
הדיאטה הזו מעולה
ואני שקרן ולא קראתי את הספר
וגם אני לא מתאמן
ונראה פח זבל שמן !
סליחה היא מתאימה גם למאסה ופה גם נחשף החוסר הבנה שלך כיוון שאם היית קורא יותר מ2 עמודים היית מבין שהיא כן!!
ו2 עמודים זה לא נקרא לקרוא ספר. ומערכת המוניטין פה שווה לתחת אם יש אנשים כמוך שיוצאים בהצהרות כאלה
רותם אתה שוכח שאתה פה בחסד, היית אמור לקבל באן על ההתרברבות שלך על הבנץ' 300 קילו שלך
דובי פרה פרה תן לי לסגור את העניין איתו. אם הוא לא יתחמק אני יפרסם את הסרטון.
אבל אני רוצה הודעה מלאה פה עם אשכול
למה סוכר?רן אני יכול הסבר למה זה לא טוב למאסה? אתה חושב ש5000 קלוריות של בשר ביצים גבינה ואגוזים לא יעלו אותך במשקל? ו5000 קלוריות של סוכר כן? תגיד שאין לך זין לא לאכול מה שבא ליד במאסה, זה מקובל וזה עניין שלך. אבל זה לא קשור לכמה הדיאטה טובה אלא להעדפה שלך
אחלה השם הראשון זה Eddie Robinson