נק' מוניטין:
-6
- 278
- 1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע אני אפילו לא קראתי על מה הויכוח ומה נושא האשכול, פשוט מישהו הסב את תשומת ליבי לעובדה שאתה אומר למישהו שרוב הסיכויים יותר מנוסה ממך ויותר חזק ממך שהוא אפס.לא אבל בא לי להוציא אותך קטן קטן ... עכשיו אל תהיה כוסית תבטיח פה לפני כולם.
ואני משחרר שמות
אחרת אתה יוצא פה אפס לפני משה והדוב הזה 😃
מה אכפת לך הרי אם אתה צודק אין לך ממה לחשוש אלא רק לי
אני מסכים איתך שהתוכנית טובה לחיטוב או לBB שרוצים להשאר חטובים
עזוב אין לי כוח להגיב
לא הבאת ספורטאים שמשתמשים בדיאטה
על המשפט הזה מגיע לך באן, לא מוניטין שלילי.טוב רן עזוב יצאת פארש ולא מבין בכלום.
טוב רן עזוב יצאת פארש ולא מבין בכלום. עכשיו ברצינות יש אנשים שהדיאטה הזאת טובה להם.
ועוזב אני אישית מתנצל על הרמה הנמוכה של השיחה פשוט זה היה משהו עקרוני ויצאת עליי שלא לצורך.
תמחק את האשכול הזה - אני באמת עדיין מכבד אותך. אבל יש לי שריטה בקטעים שאני יודע שאני צודק
בכל מקרה אני מתנצל על ההתנהגות שלי - כולנו עושים פה די עבודת קודש בעזרה לאנשים.
הכל מקרה לילה טוב
נ.ב. היו דברים שנאמרו מתוך סערת רגשות דרך אגב יש אפשרות אולי לתקן לי את המוניטין - אני לא כזה שטן
מתוך כאב!!!! אתה גרוע באומנות הציטוטלא לא, רוצים את הסירטון שהבטחת.
ואגב, קוראים לך במקרה שאולי? או שאול? "הדברים נאמרו מתוך סערת רגשות".
פוצי מוצי, איפה הסירטון?טוב רן עזוב יצאת פארש ולא מבין בכלום. עכשיו ברצינות יש אנשים שהדיאטה הזאת טובה להם.
ועוזב אני אישית מתנצל על הרמה הנמוכה של השיחה פשוט זה היה משהו עקרוני ויצאת עליי שלא לצורך.
תמחק את האשכול הזה - אני באמת עדיין מכבד אותך. אבל יש לי שריטה בקטעים שאני יודע שאני צודק
הכל מקרה לילה טוב
נ.ב. היו דברים שנאמרו מתוך סערת רגשות דרך אגב יש אפשרות אולי לתקן לי את המוניטין - אני לא כזה שטן
טוב רן עזוב יצאת פארש ולא מבין בכלום. עכשיו ברצינות יש אנשים שהדיאטה הזאת טובה להם.
הכל מקרה לילה טוב