הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחה אחרי אימון ב ad

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?

לא לא אני אני אמרתי מתאמנים תבדוק בשרשור.

עכשיו העסק הוא כזה - אני מצלם את עצמי דוחק 130 קילו 6 חזרות ואתה משאיר את האשכול הזה - לרשותי שאני יקפיץ אותו מתי שבא לי

רק תוסיף וידוי קטן אחרי שאנשים לא יחשבו שאתה ציני סבבה?

אני מסכים איתך שהתוכנית טובה לחיטוב או לBB שרוצים להשאר חטובים
עזוב אין לי כוח להגיב
לא הבאת ספורטאים שמשתמשים בדיאטה

לא אבל בא לי להוציא אותך קטן קטן ... עכשיו אל תהיה כוסית תבטיח פה לפני כולם.

ואני משחרר שמות

אחרת אתה יוצא פה אפס לפני משה והדוב הזה 😃

מה אכפת לך הרי אם אתה צודק אין לך ממה לחשוש אלא רק לי
שמע אני אפילו לא קראתי על מה הויכוח ומה נושא האשכול, פשוט מישהו הסב את תשומת ליבי לעובדה שאתה אומר למישהו שרוב הסיכויים יותר מנוסה ממך ויותר חזק ממך שהוא אפס.

בינתיים, אני ראיתי סירטון של רן מושך את הדדליפט הכי חזק בפורום, ואתה מצד שני זיינת ת'שכל על משהו כמו בנץ' 130 ל X חזרות, כשאני מהמר שאפילו אחת מלאה אין לך בלי ספוטר שמושך ממך את המשקל. תן לי סיבה אחת טובה למה לא להשתמש בכוח שלי בתור ראש אמ"ן המטבח1ן ולהעיף לך באן מונחה לייזר?

תביא לי BB שלא עושה ABCD =
SS לא טובה להיפרטרופיה.

אגב לא חסר ספורטאים כאלה. אני פשוט לא מכיר הרבה שעושים ראיונות על התזונה שלהם. אם אתה באמת רוצה מידע תלך לאן שהפנתי אותך, הבלוג של ROBB WOLF שמתעסק בזה לא מעט וPALEO FOR ATHLETES

אני מסכים איתך שהתוכנית טובה לחיטוב או לBB שרוצים להשאר חטובים
עזוב אין לי כוח להגיב
לא הבאת ספורטאים שמשתמשים בדיאטה

טוב רן עזוב יצאת פארש ולא מבין בכלום. עכשיו ברצינות יש אנשים שהדיאטה הזאת טובה להם.

ועוזב אני אישית מתנצל על הרמה הנמוכה של השיחה פשוט זה היה משהו עקרוני ויצאת עליי שלא לצורך.

תמחק את האשכול הזה - אני באמת עדיין מכבד אותך. אבל יש לי שריטה בקטעים שאני יודע שאני צודק

בכל מקרה אני מתנצל על ההתנהגות שלי - כולנו עושים פה די עבודת קודש בעזרה לאנשים.

הכל מקרה לילה טוב

נ.ב. היו דברים שנאמרו מתוך סערת רגשות דרך אגב יש אפשרות אולי לתקן לי את המוניטין - אני לא כזה שטן

טוב רן עזוב יצאת פארש ולא מבין בכלום. עכשיו ברצינות יש אנשים שהדיאטה הזאת טובה להם.

ועוזב אני אישית מתנצל על הרמה הנמוכה של השיחה פשוט זה היה משהו עקרוני ויצאת עליי שלא לצורך.

תמחק את האשכול הזה - אני באמת עדיין מכבד אותך. אבל יש לי שריטה בקטעים שאני יודע שאני צודק

הכל מקרה לילה טוב

נ.ב. היו דברים שנאמרו מתוך סערת רגשות דרך אגב יש אפשרות אולי לתקן לי את המוניטין - אני לא כזה שטן

סבבה אחי אני מקבל את ההתנצלות שלך
וגם אני מתנצל

לא לא, רוצים את הסירטון שהבטחת.

ואגב, קוראים לך במקרה שאולי? או שאול? "הדברים נאמרו מתוך סערת רגשות".

שורה תחתונה (בלי קשר לויכוח)

לאכול כמו ב-AD (חלבון / שומן רווי / שומן בלתי רווי) ובנוסף לאכול פחמימות.
"לאכול כל מה שזז / שוחה / רץ מהר יותר ממך" LOL

סבבה. לדעתי חיטוב זה בזבוז זמן של זמן שיכולת להתחזק בו. אם אתה נשאר על א.ש נמוך-סביר לאורך השנה אתה לא תצטרך לבזבז את הזמן על להפטר משומן שצברת כי אתה מפונק ואוהב סוכר

הכל מקרה לילה טוב

פוצי מוצי, איפה הסירטון?

הכל מקרה לילה טוב

וואו....אתה מקרה הורדת המוניטין הכי נוראית שראיתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית