הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחה אחרי אימון ב ad

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?

זה מה שמחבר הספר חושב עליו , כנראה הוא מבין יותר טוב מאיתנו למי הוא מיועד.

"In 1994 I wrote The Anabolic Diet, a phase shift diet for bodybuilders that was
meant
to maximize muscle and minimize body fat. The Anabolic Diet was the first diet book
for bodybuilders that went against the low-fat, high complex-carb diet popular with all
bodybuilders at that time. Today, my Anabolic Diet and subsequent variations are
widely used by both competitive and aesthetic bodybuilders.
I have spent over thirty years amassing information, searching the scientific and
medical literature, observing and experimenting on others and myself. I realized at the
time I was writing The Anabolic Diet that while the book was geared to bodybuilders,
the principles behind the diet could apply to anyone interested in increasing lean body
mass and losing body fat and, in fact, to anyone who just wanted to look good.
"

Di Pasquale היה פאוורליפטר אם אני לא טועה, ואני גם חושב שיש לו גרסה לפאוורליפטרים.

אין לי בעיה עם זה , אבל זה התיאור שלו לספר .
ובגלל זה כנראה רוב האנשים כאן מתלהבים ממנה .
אחרי שהוא גילה שהוא מוכר , הוא החל לעשות גירסאות עם שינויים קטנים גדי להרוויח עוד כסף .

סבבה, זה עדיין לא אומר שהוא טועה/צודק. ולמי אכפת בכלל?

איך מוכיחים את נכונתה של טענה במקרה כזה ?
חוץ מהדרך הקלאסית , ריפ ממליץ על חלב => ריפ צודק+בחלב יש פחמימות =>
=> אין בעיה עם פחמימות .

יש פה איזשהו כשל, עידן. לא הבנתי מה אתה רוצה לומר.

אין פה כשל , אני שואל בהינתן והכל חוץ מהתזונה שלי קבוע (מכורח המציאות) , איך שינוי התזונה ישפר את התוצאות שלי .

אגב עודד רק עכשיו ראיתי שטענת שעלית יותר משקל ממני , היות שאני סביב 110 (נגיד גם אתה ) אז כנראה שעלינו אותה כמות מסה (אלא אם היית תינוק שמן מאוד ), רק שאני על אחוז שומן פחות גבוה .

עידן, זה שאתם שוקלים אותו הדבר לא אומר שעליתם אותה כמות מסה. מאיזה משקל גוף אתה התחלת?

אין פה כשל , אני שואל בהינתן והכל חוץ מהתזונה שלי קבוע (מכורח המציאות) , איך שינוי התזונה ישפר את התוצאות שלי .

אגב עודד רק עכשיו ראיתי שטענת שעלית יותר משקל ממני , היות שאני סביב 110 (נגיד גם אתה ) אז כנראה שעלינו אותה כמות מסה (אלא אם היית תינוק שמן מאוד ), רק שאני על אחוז שומן פחות גבוה .
על איזה אחוז שומן אתה באמת?

אלכס, אתה נתת דוגמא אישית כשאמרת "אני אכלתי בלי פחמימה וזה היה כשלון" ואמרת בעצמך שהדבר היחידי שאתה מתבסס עליו בדיון הזה זה ניסיון אישי. אבל הניסיון האישי שלך בעייתי בגלל שבגדול ירדת במשקל בתהליך מה שאומר שלא אכלת מספיק קלוריות ובנוסף לא עשית העמסות אז אני לא רואה איך זה קשור.

בנוגע אליי, לא נתתי את עצמי כדוגמא ש"AD עובדת", סה"כ לא אהבתי את העובדה שעידן מתנשא בנושא עלייה במאסה על מישהו שעלה הרבה יותר מאסה ממנו. עם AD עליתי את הכמה קילוגרמים אחרונים אגב אם זה באמת מעניין מישהו, בערך מ105 קילו ל112. שוב פעם אני לא רואה איך המקרה שלי קשור יותר מדי לנושא

---------- התגובה התווספה ב 18:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:37 ----------

ואני מתעסק בריבועים?😣

אלכס, אתה נתת דוגמא אישית כשאמרת "אני אכלתי בלי פחמימה וזה היה כשלון" ואמרת בעצמך שהדבר היחידי שאתה מתבסס עליו בדיון הזה זה ניסיון אישי. אבל הניסיון האישי שלך בעייתי בגלל שבגדול ירדת במשקל בתהליך מה שאומר שלא אכלת מספיק קלוריות ובנוסף לא עשית העמסות אז אני לא רואה איך זה קשור.

בנוגע אליי, לא נתתי את עצמי כדוגמא ש"AD עובדת", סה"כ לא אהבתי את העובדה שעידן מתנשא בנושא עלייה במאסה על מישהו שעלה הרבה יותר מאסה ממנו. עם AD עליתי את הכמה קילוגרמים אחרונים אגב אם זה באמת מעניין מישהו, בערך מ105 קילו ל112. שוב פעם אני לא רואה איך המקרה שלי קשור יותר מדי לנושא

---------- התגובה התווספה ב 18:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:37 ----------

ואני מתעסק בריבועים?😣

לא ירדתי במשקל, חוץ מנוזלים בהתחלה. הייתה תקופה של לפחות חודשיים על אותו משקל גוף.

אוקיי, אבל אלכס אתה מבין שכנראה לא אכלת מספיק בשביל לתת לאימונים את הפוש שאתה רוצה מבחינת התאוששות וקלוריות, אתה יודע איך אני אוכל ואיזה כמויות בתזונה כזו, ועוד עם העמסות, וזה עוד בלי שום רצון או מטרה להעלות הרבה משקל גוף. הנקודה בדיון הזה שהמשחק הוא של קלוריות, פחמימה זה לא דבר שנחוץ לסטים כבדים וקצרים וברגע שאתה Fat-Adapted אתה מסתדר בכלל לא רע. לא שכל זה קשור לAD, זה מצחיק אם אני אגדיר את עצמי כאוכל תזונה דלת פחמימה כשאני אוכל לאורך השבוע 3 ולפעמים גם 4 קילו של פחמימה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית