נק' מוניטין:
-6
- 278
- 1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Di Pasquale היה פאוורליפטר אם אני לא טועה, ואני גם חושב שיש לו גרסה לפאוורליפטרים.
סבבה, זה עדיין לא אומר שהוא טועה/צודק. ולמי אכפת בכלל?
יש פה איזשהו כשל, עידן. לא הבנתי מה אתה רוצה לומר.
ולסיכום :
"Nutrition is overrated." - דייב טייט המלך .
אתה באמת חושב ככה?
על איזה אחוז שומן אתה באמת?אין פה כשל , אני שואל בהינתן והכל חוץ מהתזונה שלי קבוע (מכורח המציאות) , איך שינוי התזונה ישפר את התוצאות שלי .
אגב עודד רק עכשיו ראיתי שטענת שעלית יותר משקל ממני , היות שאני סביב 110 (נגיד גם אתה ) אז כנראה שעלינו אותה כמות מסה (אלא אם היית תינוק שמן מאוד ), רק שאני על אחוז שומן פחות גבוה .
דייב טייט באמת היה חזק?
ואני מתעסק בריבועים?😣אין פה כשל , אני שואל בהינתן והכל חוץ מהתזונה שלי קבוע (מכורח המציאות) , איך שינוי התזונה ישפר את התוצאות שלי .
אגב עודד רק עכשיו ראיתי שטענת שעלית יותר משקל ממני , היות שאני סביב 110 (נגיד גם אתה ) אז כנראה שעלינו אותה כמות מסה (אלא אם היית תינוק שמן מאוד ), רק שאני על אחוז שומן פחות גבוה .
אלכס, אתה נתת דוגמא אישית כשאמרת "אני אכלתי בלי פחמימה וזה היה כשלון" ואמרת בעצמך שהדבר היחידי שאתה מתבסס עליו בדיון הזה זה ניסיון אישי. אבל הניסיון האישי שלך בעייתי בגלל שבגדול ירדת במשקל בתהליך מה שאומר שלא אכלת מספיק קלוריות ובנוסף לא עשית העמסות אז אני לא רואה איך זה קשור.
בנוגע אליי, לא נתתי את עצמי כדוגמא ש"AD עובדת", סה"כ לא אהבתי את העובדה שעידן מתנשא בנושא עלייה במאסה על מישהו שעלה הרבה יותר מאסה ממנו. עם AD עליתי את הכמה קילוגרמים אחרונים אגב אם זה באמת מעניין מישהו, בערך מ105 קילו ל112. שוב פעם אני לא רואה איך המקרה שלי קשור יותר מדי לנושא
---------- התגובה התווספה ב 18:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:37 ----------
ואני מתעסק בריבועים?😣
היה מאוד חזק. אבל אתם באמת חושבים שתזונה זה אוברייטד?