נק' מוניטין:
-6
- 278
- 1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי, ולמה אתה לא עושה את זה בצורה דלת פחמימות?
אוקי. אתה יודע כמה קלוריות אכלת? ירדת במשקל בתהליך, נכון? אז כנראה שהיית במאזן שלילי. בנוסף לא עשית העמסות. מה הקשר בין זה לבין הדיון?טענתי מה שכתוב בהודעות. תקרא אותן שוב.
Dr. DiPasquale is a respected authority on nutrition, and his diet has been highly regarded by lifters for many years.
👑ולסיכום :
"Nutrition is overrated." - דייב טייט המלך .
עידן הטיעון שלך מאוד חלש, וגם אם דמגוגיה זה הקטע שלך (רפרוף קצר על רשימת ההודעות שלך בסטטיסטיקות מבהירה שכן) אני בטוח שאם זה באמת היה מעניין אותך והיית מחפש באינטרנט היית כבר מוצא.
ואם כבר הלכת על קטע אישי, זה מאוד נחמד לקרוא למישהו שעלה 50 קילו משקל גוף (ואגב גם שקל יותר ממך) בנאדם שמתעסק בריבועים שלו. אני מציע שתשאר בנושא האימונים שיש לך בו איזשהו ידע ולא תיצור התלהמות ריקה בדברים שאתה לא מבין בהם
אז הטיעון שלך זה שהרבה שומן וחלבון מחלישים אותך תוך כדי שהם מעלים אותך במשקל, לעומת זאת פחמימה תגרום לך להיות יותר חזק על פחות משקל גוף? ההגיון שלך יותר גרוע משל באדיבילדרים ששותים חלבון אחרי אימון כי רוני קולמן עושה את זה. אולי יש עוד פקטורים למשוואה הזו. אתה בטוח שאתה יודע מה זה פחמימה וההשפעות הפיזיולוגית שקשורות לצריכה פחמימה בגוף? רמז: זה לא סטרואיד
והביסוס הוא? מה אתה חושב שקורה באימוני כוח של 3-5 חזרות שמצריך את הכמות פחמימה שאתה דוגל בה, ואיך AD עונה לשם "תזונה דלת פחמימות"? אם היית קורא משהו לפני שאתה מגיב, היית יודע שהרעיון מאחורי התזונה הזו הוא לא לאכול דל פחמימה אלא לקחת אותה כמות פחמימה (אם לא גדולה יותר) ולרכז אותה בחלק מסויים בשבוע.חחחח
אני טענתי שבלי פחמימה יהיה לך יותר קשה להתחזק ולעלות מסה .
חחחח
איפה טענתי את זה ?
אני טענתי שבלי פחמימה יהיה לך יותר קשה להתחזק ולעלות מסה .
הבאת את עצמך כדוגמא טובה למה צריך לעשות AD ואני הסברתי לך שיש לך תוצאות סבירות במקרה הטוב .
הלוגיקה שלי מושלמת , ואם נתייחס לתזונה כקופסא שחורה , שהinput שלה זה תזונה והoutput זה תוצאות .
אז זה לא משנה כל ההסברים שלך , אני שואל למה אם היא עדיפה אז ספורטאים לא משתמשים בה .
אני קצת עובד וכל הליצנים חסרי הפחמימות חוגגים .
מורן :
דיונים תאורתים זה מאוד נחמד , אבל אם אין אף ספורטאי (או מספר זניח בלבד ) שמגיע להישגים בדיאטה הזו אז כנראה היא לא מתאימה (הסיבה לא משנה ).
אוקי. אתה יודע כמה קלוריות אכלת? ירדת במשקל בתהליך, נכון? אז כנראה שהיית במאזן שלילי. בנוסף לא עשית העמסות. מה הקשר בין זה לבין הדיון?
זה טיעון שלא תופס. פעם כמעט כל המשקולנים היו עושים split clean ו- split snatch במקום גרסאות הסקוואט של היום. אז בטח גרסאות הסקוואט לא מתאימות?