הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיא ישראל סקוואט, לא יאומן!

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
מדובר בשיא ישראל חדש לסקוואט ללא רצועות, ללא סטרואידים וסמים.
הבחור בחר לעשות היי באר סקוואט ואפילו לא השתמש בחגורה.

הקהל השתגע, כולם היו על הרגליים, לא יאומן.
כניסה ראשונה של הבחור היה 240, שניה 280, שלישית 310, רביעית 330.

תראו באיזה קלות הוא מעיף את המשקל, לדעתי יש לו עוד הרבה שהוא יכל לתת, ואנימתפלל שישתתף בתחרויות הבאות.

טיפוס עניו, ולא מתחרה בדרך כלל, אבל עם קצת לחץ (ולא אכחיש שאני הפעלתי טיפה עליו) הוא הסכים להגיע.

טבעי לחלוטין עם הבדיקות הכי קפדניות, מלבד שאני מכיר אותו שנים, והוא הכי טבעי שיכול להיות.

שוקל 138 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
משוגע לגמרי.
אגב שאלה, למה בלי חגורה? היא מפריעה לו או שהוא בגישה של "הכי raw שאפשר" כזה?
אני לא יודע, נראה לי שהוא פשוט אף פעם לא ניסה עם חגורה.

אני לא יודע, נראה לי שהוא פשוט אף פעם לא ניסה עם חגורה.
אולי תתנו לו לנסות? עם איך שה330 הזה נראה לא נשמע לי הזוי שעם חגורה ועוד קצת אימונים יתחיל לגרד את ה400 מלמטה. הזוי!

• פותח/ת השרשור
אולי תתנו לו לנסות? עם איך שה330 הזה נראה לא נשמע לי הזוי שעם חגורה ועוד קצת אימונים יתחיל לגרד את ה400 מלמטה. הזוי!
הבן אדם פשוט בא לשחק קצת.

זה כניסה רביעית שלו, וזה נראה כמו אופנר.
הוא מתאמן כבר יותר מ10 שנים, ומאמן פצצה. אני זוכר שלפני 9 שנים הוא עוד היה אגדה.

הוא פחות מוכר בפאוורליפטינג, כי הוא אף פעם לא התחרה, תמיד התאמן בשקט בלי להשוויץ, אבל אני שמח שהוא הגיע.
אני די בטוח שזה תחרות ראשונה שלו.

הוא מתאמן כבר יותר מ10 שנים, ומאמן פצצה. אני זוכר שלפני 9 שנים הוא עוד היה אגדה.

הוא פחות מוכר בפאוורליפטינג, כי הוא אף פעם לא התחרה, תמיד התאמן בשקט בלי להשוויץ, אבל אני שמח שהוא הגיע.
גם אני מתאמן יותר מ10 שנים, זה לא יצר לי סקוואט קליל של 330:sarcastic:

• פותח/ת השרשור
הוא בהחלט מיוחד, יש בו פשטות מיוחדת ביותר.

לא רואים כאלה דברים.

אבל אני יודע שהסקוואט שלך לא מבייש בכלל, למשקל גוף שלך, יש לך הישגים גם מאוד מרשימים.

איך הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין 😃

תעלה במשקל גוף. זה יעבוד
גם אם לא 330, אבל הסקוואט שלך ישתפר משמעותית כך.
ולנושא, אני לא חושב שהוא טבעי. זה עלה לו בקלות רצח, ועוד בלי חגורה! מעניין מה הRM1 האמיתי שלו.

נערך לאחרונה:
מטורף!!! עוד יותר מטורף לאור מה שכתבת:

רציתי לכתוב "הערות כמו - "אין מצב שהוא טבעי" וכו' בעוד 3...2...1..." אבל אני רואה שכבר הגיעו ההערות

• פותח/ת השרשור
ולנושא, אני לא חושב שהוא טבעי. זה עלה לו בקלות רצח, ועוד בלי חגורה! מעניין מה הRM1 האמיתי שלו.
אני יודע בוודאות שהוא טבעי. במקום הוא נלקח לבדיקת פוליגרף וכמובן שכל מנצחי התחרות מוכנים לבדיקות פתע עד שנתיים אחרי עם כקנס למי שינסה לרמות.
חוץ מזה, כמו שאמרתי, אני מכיר אותו שנים, והוא מעולם לא התחרה ולא התאמן כדי להיות פאוורליפטר.
פשוט התאמן בצניעות כזאת.

אני יודע שקשה להאמין, אבל אין יותר טבעי ממנו ואליהו הנקין.

ותאמין לי שאליהו לא היה נותן לכזה משקל לעלות בתחרות ללא בדיקה מקיפה בטבעיות שלו.
אם רק היית יודע מה הוא עושה כדי לוודאות שהמתחרים טבעיים.
רציתי לכתוב "הערות כמו - "אין מצב שהוא טבעי" וכו' בעוד 3...2...1..." אבל אני רואה שכבר הגיעו ההערות
סתם מתוך סקרנות, מה לדעתכם יספק אותכם שמתחרה כזה או אחר הוא אכן טבעי?
מלבד שהמשקל שהוא מרים יהיה נמוך.

ברצינות, אני מנסה להבין, בדיקת דם כל חודש שנתיים לפני תחרות? מעקב צמוד של בלשים?

סתם מתוך סקרנות, מה לדעתכם יספק אותכם שמתחרה כזה או אחר הוא אכן טבעי?
מלבד שהמשקל שהוא מרים יהיה נמוך.

ברצינות, אני מנסה להבין, בדיקת דם כל חודש שנתיים לפני תחרות? מעקב צמוד של בלשים?
לא הבנת אותי, ממש לא אמרתי שהוא לא טבעי. התכוונתי שתכף כמו תמיד יבואו אנשים שרואים משקל גבוה וישר קופצים וצועקים "חומרים"

• פותח/ת השרשור
לא הבנת אותי, ממש לא אמרתי שהוא לא טבעי. התכוונתי שתכף כמו תמיד יבואו אנשים שרואים משקל גבוה וישר קופצים וצועקים "חומרים"
אני יודע שאתה לא טוען ככה, ואני מבין שמה שכתבת הוא נכון.
אנשים מיד יקפצו לכחיש את הבן אדם.

אבל אני מנסה להבין מה כן קונה את האנשים.

אני יודע בוודאות שהוא טבעי. במקום הוא נלקח לבדיקת פוליגרף וכמובן שכל מנצחי התחרות מוכנים לבדיקות פתע עד שנתיים אחרי עם כקנס למי שינסה לרמות.
חוץ מזה, כמו שאמרתי, אני מכיר אותו שנים, והוא מעולם לא התחרה ולא התאמן כדי להיות פאוורליפטר.
פשוט התאמן בצניעות כזאת.

אני יודע שקשה להאמין, אבל אין יותר טבעי ממנו ואליהו הנקין.

ותאמין לי שאליהו לא היה נותן לכזה משקל לעלות בתחרות ללא בדיקה מקיפה בטבעיות שלו.
אם רק היית יודע מה הוא עושה כדי לוודאות שהמתחרים טבעיים.
איך אתה יודע בוודאות? אתה גר איתו בבית? אתה יודע איפה נמצא אצלו כל דבר, ומה הסודות הגדולים ביותר שלו? לדעתי, אתה תמים מדי.
הוא צחק על ה330 קילו האלה. זה עלה לו בקלות רבה, ועוד בלי חגורה, ועוד high bar. תחשוב שאתה מוסיף לו חגורה+ מביא אותו לRM1 האמיתי שלו. יש סיכוי שהוא יגיע לאזור ה400 קילו אפילו. אתה באמת חושב שמשקלים כאלה זה משקלים של בן אדם טבעי? גם נטען על ריי ווילימיאס שהוא טבעי, זה לא אומר הרבה.
פוליגרף לא מדויק, והוא לא משמש בבתי המשפט כראייה קבילה (אני חושב).
אליהו - אני מאמין שהוא לא מזריק. 285 לחזרה אחת בסקוואט זה עוד הגיוני. RM1 קרוב ל400 זה כבר לא הגיוני באופן טבעי.
מה בדיוק אליהו עשה כדי לדעת בוודאות שהוא טבעי? אין שום ראייה
אגב, אם זה משנה משהו, לא טענתי שהוא בוודאות לא טבעי אלא שאני פשוט מאמין שהוא לא טבעי. יש בי ספק קטן, וכשמו כן הוא - קטן.

• פותח/ת השרשור
איך אתה יודע בוודאות? אתה גר איתו בבית? אתה יודע איפה נמצא אצלו כל דבר, ומה הסודות הגדולים ביותר שלו? לדעתי, אתה תמים מדי.
הוא צחק על ה330 קילו האלה. זה עלה לו בקלות רבה, ועוד בלי חגורה. תחשוב שאתה מוסיף לו חגורה+ מביא אותו לRM1 האמיתי שלו. יש סיכוי שהוא יגיע לאזור ה400 קילו אפילו. אתה באמת חושב שמשקלים כאלה זה משקלים של בן אדם טבעי? גם נטען על ריי ווילימיאס שהוא טבעי, זה לא אומר הרבה.
אליהו - אני מאמין שהוא לא מזריק. 285 לחזרה אחת בסקוואט זה עוד הגיוני. RM1 קרוב ל400 זה כבר לא הגיוני באופן טבעי.
אגב, אם זה משנה משהו, לא טענתי שהוא בוודאות לא טבעי אלא שאני פשוט מאמין שהוא לא טבעי. יש בי ספק קטן, וכשמו כן הוא - קטן.
אז אני אשאל שוב, האם יש משהו שכן יספק אותך שמישהו טבעי?

הוא צחק על ה330 קילו האלה. זה עלה לו בקלות רבה, ועוד בלי חגורה. תחשוב שאתה מוסיף לו חגורה+ מביא אותו לRM1 האמיתי שלו. יש סיכוי שהוא יגיע לאזור ה400 קילו אפילו. אתה באמת חושב שמשקלים כאלה זה משקלים של בן אדם טבעי? גם נטען על ריי ווילימיאס שהוא טבעי, זה לא אומר הרבה.
תשמע לא חסרים יחידי סגולה. ג'ון האק שפף 300 במ.ג 83 כשעוד היה טבעי בIPF (הוא פתוח לחלוטין על זה שהתחיל לקחת חומרים כשעזב את IPF כך שזה דיי אמין), חן זוננרייך משך 315 במוט לא גמיש במ.ג 94 בגיל 18 טבעי, ואתמול נכשל ב320 אחרי ש300 עלה כמו חמאה במ.ג 82.
במיוחד עבור אדם שאינו מתחרה ובפרט אינו מתעסק בפיתוח הגוף, איזה אינטרס יש לו להשתמש בחומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית