הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיא ישראל סקוואט, לא יאומן!

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
מדובר בשיא ישראל חדש לסקוואט ללא רצועות, ללא סטרואידים וסמים.
הבחור בחר לעשות היי באר סקוואט ואפילו לא השתמש בחגורה.

הקהל השתגע, כולם היו על הרגליים, לא יאומן.
כניסה ראשונה של הבחור היה 240, שניה 280, שלישית 310, רביעית 330.

תראו באיזה קלות הוא מעיף את המשקל, לדעתי יש לו עוד הרבה שהוא יכל לתת, ואנימתפלל שישתתף בתחרויות הבאות.

טיפוס עניו, ולא מתחרה בדרך כלל, אבל עם קצת לחץ (ולא אכחיש שאני הפעלתי טיפה עליו) הוא הסכים להגיע.

טבעי לחלוטין עם הבדיקות הכי קפדניות, מלבד שאני מכיר אותו שנים, והוא הכי טבעי שיכול להיות.

שוקל 138 ק"ג.

במקרה הטוב הוא הרים מהרצפה את המשקל הכי כבד שמישהו אי פעם הרים.
אממ גם זה לא מדויק, בוארציות שונות דדליפט הרימו יותר(מוט ארוך/גלגלים/מוט גמיש וכו')
אבל כן, מרשים ללא ספק.

יכול להיות, אי אפשר כנראה להוכיח דבר בוודאות.
אבל הנה עוד מתחרה כמו אליהו שבחיים לא נגע בחומרים.
הרי פחות או יותר כולם היום יודעים שאליהו נקי למרות שבזמנו חשבו אחרת.

זה אותו דבר עם הבחור הזה.
פחות או יותר זה נחמד,
אבל אתה לא תעשה תחרות רק של מתחרים שאתה חושב שפחות או יותר אין להם קשר לחומרים.
קח למשל איזה קווקזי שבשנת 2000 התחיל להריץ סייקלים במשך 5 שנים, של הדברים הכי טובים.
הוא נקי 15 שנים, אבל היתרון שלו על אחד שהתחיל להתאמן באותו זמן איתו- גדול ביותר. ולא תוכל לדעת את זה, הוא ישתלב בתחרויות האלה וזה יחשב לבסדר.

היו שיטות לדעת אם המתאמן מזריק או לא על פי האם הוא עבר את קצה הפוטנציאל הגנטי שלו או לא
יש לך הוכחה לטענה הזאת? שבאמת מישהו יכול לבדוק פוטנציאל גנטי וזה מיושם איפשהו?
ויש כאלה שיודעים להעריך לפי המספרים, ואולי כל מיני גורמים שונים.
ולזה יש לך הוכחה? שמישהו אשכרה יודע להעריך מי טבעי ומי לא?
כפי שכבר ציינתי בודקים אם המתאמן עבר רף מסוים של הפוטנציאל הגנטי שלו על פי בדיקה מסוימת (אם אני לא טועה מניחים שיש למתאמן את הגנטיקה הכי טובה בעולם) ואם הוא עובר אז זה ברור שהוא מוזרק,
והוכחה לזה יש לך? קודם כל הוכחה לזה שקיים דבר כזה "רף מסויים" או "הגנטיקה הכי טובה בעולם" (אשמח לדעת איך בודקים ומחליטחם מה זה), ואז הוכחה שבתחרויות כלשהן משתמשים בזה בשביל לנפות מוזרקים.
הפונטציאל הגנטי לא משתנה
כמובן, הוכחה לזה?

אדי הול ווולד אלחזוב אנשים מדהימים שעשו הכל בסדר.
אבל חוקי סטרונגמן זה מוציא את התרגיל הדדליפט הידוע מהמציאות של דדליפט.
אם סטרונגמן יחליטו לעשות תחרות של חצאי סקוואטים, ומישהו ינצח שם, נגיד שהוא אלוף העולם בסקוואט?
דדליפט בתנאים של אדי זה מרשים, אבל זה לא דדליפט.
כמו שבנץ' ללא פקודה לא יחשב שיא עולם, גם אם סטרונגמן בכבודו ובעצמו יחליט שכן.
איזה יופי.
רק חבל שהחוקים לא עובדים לפי הקביעה שלך, ויש שופטים מעליך והם אלה שמרימים דגל לבן או דגל אדום בתחרויות. בתור אדם חרדי אני מניח ששמעת על "יחיד ורבים - הלכה כרבים". ומה לעשות? רבים ממך, טובים ממך ומבינים ממך פי כמה קבעו שזה עובר, כך שהדעה שלך בעניין לא רלוונטית.
ומה השטות הזאת לגבי סטורנגמן שיעשה חצי סקוואט בתחרות וכביכול יקבע שיא עולם? אתה יוצא מנקודת הנחה שוולאד עשה 525 בשיא העולם בסקוואט, ומתייחס כאילו כולם חושבים ככה כשלמעשה אתה היחיד שחושב כך.
הדדליפט 500 קילו של אדי האל זה שיא העולם בדדליפט.

ומה הקשר בנץ' ללא פקודה לא ייחשב שיא עולם גם אם סטורנגמן יחליט שכן? למה מי קבע שהסקוואט של ולאד עבר? הוא? אלה ששמרו עליו בסקוואט? המתחרים בתחרות? אתה היחיד פה שקבעת שהסקוואט של ולאד הוא לא סקוואט, והדדליפט של אדי הוא לא דדליפט. מה לעשות? הדעה שלך לא רלוונטית בעניין. עזוב את זה שוולאד בוודאות שבר מקביל ואדי בוודאות נעל (אחרי הנעילה אפילו רואים אותו מסתכל ימינה ושמאלה). תצפה ביוטיוב, רואים זאת בבירור
אין לי שום רצון לדבר נגד וולד, כי הוא באמת אדם בסדר גמור.
אבל אני אישית לא חושב שהוא שובר מקביל.
טוב שטרחת לציין שזו הדעה שלך בלבד. למרות שמשעשע אותי לראות ליפטר צעיר חובבן שחושב שהוא יכול להגדיר מחדש את הסקוואט, הדדליפט וחוקי הסטורנגמן
עכשיו בנימה יותר רצינית, כל אחד יכול לשבת על החוקים, לדבר עם שופטים, ולצפות במאות סקוואטים שעברו ולא עברו באיגודים מתאימים.
כן, עשיתי את זה, וזה נותן לי לגיטמציה להביע את דעתי מול אחרים.
עשית את זה? וואלה? כמה ניסיון יש לך בתחום שאתה חושב שאתה יכול לטעון על 2 שיאי עולם רשמיים שהם צריכים להיפסל? שאדי לא נעל את החזרה, וולאד לא שבר מקביל (אף על פי שרואים בבירור שכן)? ויותר מזה, כמה ניסיון יש לך בתחום שאתה חושב שאתה יכול לחלוק על השופטים שאישרו את הדדליפט של אדי האל, ואת הסקוואט של ולאד אלחזוב, שכנראה נמצאים בתחום הזה יותר שנים מאז שנולדת?
איפה בדיוק ראית שכתבתי שיש מישהו שיכול לבדוק את הפוטנציאל הגנטי של האינדיבידואל?
ולזה יש לך הוכחה? שמישהו אשכרה יודע להעריך מי טבעי ומי לא?
הוכחה? למה צריך הוכחה לכך?
RONNIE COLEMAN - Google zoeken:
שאל פה כל אדם אם הוא טבעי. רוצה לנחש את התשובה?
בנוסף לכך, פתח חיפוש בגוגל. יש דרכים לזהות מוזרקים על פי כל מיני דברים כמו תופעות לוואי.
והוכחה לזה יש לך? קודם כל הוכחה לזה שקיים דבר כזה "רף מסויים" או "הגנטיקה הכי טובה בעולם" (אשמח לדעת איך בודקים ומחליטחם מה זה), ואז הוכחה שבתחרויות כלשהן משתמשים בזה בשביל לנפות מוזרקים.
הוכחה שיש גנטיקה שהיא הכי טובה בעולם? זה ברור. אתה מבקש הוכחות לדברים ברורים. זה כמו שאגיד לך שיש כדורים בתוך הקופסא, ואתה תשאל אותי "תוכיח לי שיש סוף לכדורים האלה בקופסא". אלא אם כן תרצה לטעון שאין דבר כזה גנטיקה הכי טובה בעולם ותמיד תהיה טובה יותר ואז תצטרך להסביר לי למה טבעיים ברמה גבוהה אף פעם לא נראים כמו מוזרקים ברמה גבוהה?
ואיפה בדיוק ראית שאני טוען שמנפים מוזרקים באמצעות השיטה שציינתי?
כמובן, הוכחה לזה?
הוכחה למה? לזה שהפוטנציאל הגנטי שלך לא משתנה כל שני וחמישי? לזה שאם הסקוואט שלך הוא 270 קילו ואתה טבעי ואתה מצליח להעלות רק 2.5 קילו בסקוואט בחודשיים למרות שאתה שומר על כל התנאים האידאליים להתאוששות אז אין מצב שפתאום, ככה סתם, אתה תוסיף 7.5 קילו בשבוע לסקוואט שלך?
עשה טובה, לפני שאתה עונה לי תתחיל לקרוא את מה שאני כותב.

איזה יופי.
רק חבל שהחוקים לא עובדים לפי הקביעה שלך, ויש שופטים מעליך והם אלה שמרימים דגל לבן או דגל אדום בתחרויות. בתור אדם חרדי אני מניח ששמעת על "יחיד ורבים - הלכה כרבים". ומה לעשות? רבים ממך, טובים ממך ומבינים ממך פי כמה קבעו שזה עובר, כך שהדעה שלך בעניין לא רלוונטית.
ומה השטות הזאת לגבי סטורנגמן שיעשה חצי סקוואט בתחרות וכביכול יקבע שיא עולם? אתה יוצא מנקודת הנחה שוולאד עשה 525 בשיא העולם בסקוואט, ומתייחס כאילו כולם חושבים ככה כשלמעשה אתה היחיד שחושב כך.
הדדליפט 500 קילו של אדי האל זה שיא העולם בדדליפט.

ומה הקשר בנץ' ללא פקודה לא ייחשב שיא עולם גם אם סטורנגמן יחליט שכן? למה מי קבע שהסקוואט של ולאד עבר? הוא? אלה ששמרו עליו בסקוואט? המתחרים בתחרות? אתה היחיד פה שקבעת שהסקוואט של ולאד הוא לא סקוואט, והדדליפט של אדי הוא לא דדליפט. מה לעשות? הדעה שלך לא רלוונטית בעניין. עזוב את זה שוולאד בוודאות שבר מקביל ואדי בוודאות נעל (אחרי הנעילה אפילו רואים אותו מסתכל ימינה ושמאלה). תצפה ביוטיוב, רואים זאת בבירור

טוב שטרחת לציין שזו הדעה שלך בלבד. למרות שמשעשע אותי לראות ליפטר צעיר חובבן שחושב שהוא יכול להגדיר מחדש את הסקוואט, הדדליפט וחוקי הסטורנגמן

עשית את זה? וואלה? כמה ניסיון יש לך בתחום שאתה חושב שאתה יכול לטעון על 2 שיאי עולם רשמיים שהם צריכים להיפסל? שאדי לא נעל את החזרה, וולאד לא שבר מקביל (אף על פי שרואים בבירור שכן)? ויותר מזה, כמה ניסיון יש לך בתחום שאתה חושב שאתה יכול לחלוק על השופטים שאישרו את הדדליפט של אדי האל, ואת הסקוואט של ולאד אלחזוב, שכנראה נמצאים בתחום הזה יותר שנים מאז שנולדת?
אני מניח שהיית יכול להביע את דעותיך גם בלי לרדת לפסים אישיים.
שים לב למה שאלחנן כתב. הוא הציג את דעתו ותהה על שאלת היות הדדליפט של אדי האל קביל לדדליפט הכי גבוה שנעשה בתחרות פאוורליפטינג רשמית.
סה"כ דדליפט זה תרגיל של פאוורליפטינג, לכן הגיוני ששיא העולם בתרגיל הזה יצטרך להתבצע תחת החוקים והמסגרת של IPF למשל, שהוא הארגון הכי מחמיר, ולא בתחרות סטרונגמן.
האם נראה לך הגיוני ששיאי עולם בוויטליפטינג יקבעו בתחרות קרוספיט?
האם הוועד אולימפי צריך "לאשר" את זה ולהעניק לשיאנים הטריים מדליית זהב באולימפיאדה הבאה?
אתה מגיב כאילו נפגעת ממנו אישית בעוד שמדובר בדיון ענייני.

אני מניח שהיית יכול להביע את דעותיך גם בלי לרדת לפסים אישיים.
שים לב למה שאלחנן כתב. הוא הציג את דעתו ותהה על שאלת היות הדדליפט של אדי האל קביל לדדליפט הכי גבוה שנעשה בתחרות פאוורליפטינג רשמית.
למה פסים אישיים?
אני לא מזלזל באלחנן ולא ניסיתי לפגוע בו.
אלחנן כתב שהדדליפט 500 קילו של אדי האל הוא לא דדליפט, והוא לא נחשב שיא העולם. ושהסקוואט ה525 של ולאד אלחזוב לא שובר מקביל.
הוא קבע זאת.

אלחנן כתב שהדדליפט 500 קילו של אדי האל הוא לא דדליפט, והוא לא נחשב שיא העולם.
הוא פשוט טוען שיש הגדרה לדדליפט ואדי האל לא עומד בהגדרה שלו לדדליפט.
הרימו גם 524 קילו דדליפט צמיגים, למה זה לא נחשב הדדליפט הכי כבד שהורם?
אלחנן טוען שיש הגדרה לדדליפט ואם אתה שם חליפת דדליפט או משתמש במוט גמיש, מוט ארוך, צמיגים או כל דבר אחר אז זה כבר לא דדליפט. לא שזה לא מרשים אבל זה לא בר השוואה לדדליפט "רגיל".

סה"כ דדליפט זה תרגיל של פאוורליפטינג, לכן הגיוני ששיא העולם בתרגיל הזה יצטרך להתבצע תחת החוקים והמסגרת של IPF למשל, שהוא הארגון הכי מחמיר, ולא בתחרות סטרונגמן.
האם נראה לך הגיוני ששיאי עולם בוויטליפטינג יקבעו בתחרות קרוספיט?

נו מה, המצב הכי הגיוני הוא שהתחרות בה ריי וויליאמס נחשב כטבעי (אלוף עולם טבעי חדש!) תדאג לכל החוקים בעזרת המסגרת המדהימה שלה.
לפחות אני אישית מעריך יותר את עולם הstrongman שהם הורידו את המסכות האלו + אין שימוש בספוטרים ששוקלים 60 קילו.

אדי משתמש בסמים....בוא נפסול אותו!

• פותח/ת השרשור
וולד ואדי לא התחרו באיגודים המחמירים שלנו.
והם לא היו עוברים.
מה הקשר? אני שפטתי בתחרות האחרונה והרמתי דגלים לבנים ואדומים למתחרים. אני חושב שאני יודע דבר או שניים על חוקי תחרות.
אני לא פוסל שאדי הרים את המשקל מהריצפה לפי הכללים שאותם שופטים החליטו שיהיה. דהיינו להרים איך שיוצא עם איזה ציוד שהוא רוצה, מוט גמיש, ועד כמעט נעילה.

לפי ככלי סטרונגמן הוא ביצע את התרגיל בצורה הטובה ביותר.
אך דדליפט מתבצע ללא רצועות וחליפת לחץ, בלי גריינדים ועד נעילה.
וזה לא היה בתרגיל שאדי עשה.

גם וולד (אדם נחמד וחזק) הרים סקוואט באיגוד מיקל שהעבירו לו את הסקוואט שלא שבר מקביל.
שים לב שהוא התחרה בדדליפט באיגוד של GPA (עשה 375) אבל לא סקוואט. למה לדעתך? כי לא היו מעבירים לו אותם.

שים לב שאני לא טוען שהם לא חזקים. רק שהתואר שהעניקו להם שגוי.
וולד לא ביצע סקוואט תחרותי הכבד ביותר.
ואדי לא קבע שיא דדליפט.
נו מה, המצב הכי הגיוני הוא שהתחרות בה ריי וויליאמס נחשב כטבעי (אלוף עולם טבעי חדש!) תדאג לכל החוקים בעזרת המסגרת המדהימה שלה.
לפחות אני אישית מעריך יותר את עולם הstrongman שהם הורידו את המסכות האלו + אין שימוש בספוטרים ששוקלים 60 קילו.

אדי משתמש בסמים....בוא נפסול אותו!
זה לא עניין של טעם אישי, או תחום ספורט מעניין יותר או פחות.
גם אני אוהב לצפות בסטרונגמן וחושב שצריך לקדם את זה בארץ.
אבל לא נקרא לתרגילים שיש שם שנראים דומים לדדליפט, דדליפט.

איפה בדיוק ראית שכתבתי שיש מישהו שיכול לבדוק את הפוטנציאל הגנטי של האינדיבידואל?
הוכחה? למה צריך הוכחה לכך?
RONNIE COLEMAN - Google zoeken:
שאל פה כל אדם אם הוא טבעי. רוצה לנחש את התשובה?
בנוסף לכך, פתח חיפוש בגוגל. יש דרכים לזהות מוזרקים על פי כל מיני דברים כמו תופעות לוואי.
הוכחה שיש גנטיקה שהיא הכי טובה בעולם? זה ברור. אתה מבקש הוכחות לדברים ברורים. זה כמו שאגיד לך שיש כדורים בתוך הקופסא, ואתה תשאל אותי "תוכיח לי שיש סוף לכדורים האלה בקופסא". אלא אם כן תרצה לטעון שאין דבר כזה גנטיקה הכי טובה בעולם ותמיד תהיה טובה יותר ואז תצטרך להסביר לי למה טבעיים ברמה גבוהה אף פעם לא נראים כמו מוזרקים ברמה גבוהה?
ואיפה בדיוק ראית שאני טוען שמנפים מוזרקים באמצעות השיטה שציינתי?
הוכחה למה? לזה שהפוטנציאל הגנטי שלך לא משתנה כל שני וחמישי? לזה שאם הסקוואט שלך הוא 270 קילו ואתה טבעי ואתה מצליח להעלות רק 2.5 קילו בסקוואט בחודשיים למרות שאתה שומר על כל התנאים האידאליים להתאוששות אז אין מצב שפתאום, ככה סתם, אתה תוסיף 7.5 קילו בשבוע לסקוואט שלך?
עשה טובה, לפני שאתה עונה לי תתחיל לקרוא את מה שאני כותב.
עזוב, כמו שחשבתי, אתה יודע בכל מקום לדרוש הוכחות ממי שלא מסכים איתך אבל בעצמך כותב גיבובי שטויות בלי כלום מאחוריהם. (לא, אין לי הוכחה חד משמעית למה שכתבתי עכשיו)

זה לא עניין של טעם אישי, או תחום ספורט מעניין יותר או פחות.
גם אני אוהב לצפות בסטרונגמן וחושב שצריך לקדם את זה בארץ.
אבל לא נקרא לתרגילים שיש שם שנראים דומים לדדליפט, דדליפט.

התכוונתי לכך שבכדי להתחרות בIPF אתה צריך להיחשב כטבעי (כמו ריי האגדי!) לכן אדי / תור / בריאן והחברה הגדולים יפסלו :confused001:🙁

(משמע אחלה מסגרת לבדוק שיאי עולם)

התכוונתי לכך שבכדי להתחרות בIPF אתה צריך להיחשב כטבעי (כמו ריי האגדי!) לכן אדי / תור / בריאן והחברה הגדולים יפסלו :confused001:🙁
כן אבל הכוונה לא הייתה שהדדליפט של אדי האל לא תקף כי הוא לא טבעי, אלא שהתרגיל עצמו והציוד בו הוא השתמש לא היה עובר בתחרות של IPF.

• פותח/ת השרשור
התכוונתי לכך שבכדי להתחרות בIPF אתה צריך להיחשב כטבעי (כמו ריי האגדי!) לכן אדי / תור והחברה הגדולים יפסלו :confused001:🙁
יש הרבה פגמים בכל איגוד כולל ה IPF, תאמין לי.
אבל מסופקני אם הם וכל כוכבי האינסטגרם יצליחו בתחרות של פאוורליפטינג לבצע את התרגילים שלהם תחת עיניים עוקבות של שופטים וקהל.
אני לא בטוח.

כן אבל הכוונה לא הייתה שהדדליפט של אדי האל לא תקף כי הוא לא טבעי, אלא שהתרגיל עצמו והציוד בו הוא השתמש לא היה עובר בתחרות של IPF.

זה אני הבנתי גם בהתחלה, בסדר. אבל שIPF ינהלו את התחרות? בדיחה.

• פותח/ת השרשור
זה אני הבנתי גם בהתחלה, בסדר. אבל שIPF ינהלו את התחרות? בדיחה.
IPF מנהלים תחרויות מפוארות, אבל הם סנובים ודי מושחתים לדעתי בכמה עניינים, אבל לא כאן המקום.

IPF מנהלים תחרויות מפוארות, אבל הם סנובים ודי מושחתים לדעתי בכמה עניינים, אבל לא כאן המקום.

בכדי לשבור שיא עולם בIPF אתה אמור להיחשב כטבעי. תור שהודה שמשתמש בסטרואידים לא יוכל לשבור את שיא העולם! הוא לא טבעי! אני תופס מזה ממש כבדיחה, אני מבין שהם מנהלים תחרויות מפוארות (וגם פחות מפוארות) אבל אני פשוט תופס את זה כעניין ממש מצחיק, החלק הזה ספציפית. נכון שגם בטופ של הטופ בתחרויות ריצה אתה אמור להיות ''טבעי'' אבל בSTRONGMAN כשלא מסתכלים על זה, זה פשוט נראה הרבה יותר לגיטימי ונכון.

אני פשוט נגד הטענה שזה צריך להיות ''במסגרת של הIPF'' אם אנשים כמו תור לא יוכלו להתחרות כי הם לא טבעיים.

• פותח/ת השרשור
בכדי לשבור שיא עולם בIPF אתה אמור להיחשב כטבעי. תור שהודה שמשתמש בסטרואידים לא יוכל לשבור את שיא העולם! הוא לא טבעי! אני תופס מזה ממש כבדיחה, אני מבין שהם מנהלים תחרויות מפוארות (וגם פחות מפוארות) אבל אני פשוט תופס את זה כעניין ממש מצחיק, החלק הזה ספציפית. נכון שגם בטופ של הטופ בתחרויות ריצה אתה אמור להיות ''טבעי'' אבל בSTRONGMAN כשלא מסתכלים על זה, זה פשוט נראה הרבה יותר לגיטימי ונכון.
כן ולא.
מצד אחד, למה לנהל תחרות "טבעית" שאף אחד בה לא טבעי?
מצד שני, איך תיתן למתחרים לסכן את עצמם בחומרים שונים ללא פיקוח? זה אחריות האיגוד לנסות לפקח כמה שאפשר.

בסופו של דבר, ה IPF לא עושה בכלל מספיק.
אבל סטרונגמן נוהגת ברשלנות מסוכנת.

כן ולא.
מצד אחד, למה לנהל תחרות "טבעית" שאף אחד בה לא טבעי?
מצד שני, איך תיתן למתחרים לסכן את עצמם בחומרים שונים ללא פיקוח? זה אחריות האיגוד לנסות לפקח כמה שאפשר.

בסופו של דבר, ה IPF לא עושה בכלל מספיק.
אבל סטרונגמן נוהגת ברשלנות מסוכנת.

כי זה יקרה בכל מקרה? באולימפיה בודקים אותם? בSTRONGMAN בודקים אותם? לא ולא. אז למה כשצריך לקבוע שיאי עולם בפאוורליפטינג זה צריך לעבור דרך איגוד ''טבעי'' כמו הIPF שימנע מאנשים (שיכולים לשבור שיאי עולם אולי) להתחרות? ואז אם יש שיא שנקבע במקום אחר זה ''לא נחשב'' כי זה לא חלק מהאיגוד המכובד והטבעי. אני מבין שחלק מהוויכוח הוא על הביצוע עצמו, אני נכנס ''לקטנות'' על חלק ספציפי אחר. אבל אני אסיים כאן כי אין עוד מה להרחיב על זה. מפה זה רק לופ של אותה טענה.

• פותח/ת השרשור
כי זה יקרה בכל מקרה? באולימפיה בודקים אותם? בSTRONGMAN בודקים אותם? לא ולא. אז למה כשצריך לקבוע שיאי עולם בפאוורליפטינג זה צריך לעבור דרך איגוד ''טבעי'' כמו הIPF שימנע מאנשים (שיכולים לשבור שיאי עולם אולי) להתחרות? ואז אם יש שיא שנקבע במקום אחר זה ''לא נחשב'' כי זה לא חלק מהאיגוד המכובד והטבעי. אני מבין שחלק מהוויכוח הוא על הביצוע עצמו, אני נכנס ''לקטנות'' על חלק ספציפי אחר. אבל אני אסיים כאן כי אין עוד מה להרחיב על זה. מפה זה רק לופ של אותה טענה.
במקרה IPF מאוד נוקשים בחוקים, אז כולם סומכים על השיאים שנקבעו שם.
אנשים פחות סומכים על איגודים עם מספרים מכובדים כי השופטים רמאים.

לא חסר איגודים רוסיים שרק מעבירים רוסיים, ולא מתחרים ממדינות זרות.
כן הרוסים חזקים, אבל גם לפעמים מרמים.

לכן יש דבר נחמד באיגודים הדומים ל IPF בחוקים הברורים והנוקשים שלה.

במקרה IPF מאוד נוקשים בחוקים, אז כולם סומכים על השיאים שנקבעו שם.
אנשים פחות סומכים על איגודים עם מספרים מכובדים כי השופטים רמאים.

לא חסר איגודים רוסיים שרק מעבירים רוסיים, ולא מתחרים ממדינות זרות.
כן הרוסים חזקים, אבל גם לפעמים מרמים.

לכן יש דבר נחמד באיגודים הדומים ל IPF בחוקים הברורים והנוקשים שלה.

מבין את החלק הזה, אבל יש חלק מביך אחר שגם הוא פרמטר רציני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית