הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיא ישראל סקוואט, לא יאומן!

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
מדובר בשיא ישראל חדש לסקוואט ללא רצועות, ללא סטרואידים וסמים.
הבחור בחר לעשות היי באר סקוואט ואפילו לא השתמש בחגורה.

הקהל השתגע, כולם היו על הרגליים, לא יאומן.
כניסה ראשונה של הבחור היה 240, שניה 280, שלישית 310, רביעית 330.

תראו באיזה קלות הוא מעיף את המשקל, לדעתי יש לו עוד הרבה שהוא יכל לתת, ואנימתפלל שישתתף בתחרויות הבאות.

טיפוס עניו, ולא מתחרה בדרך כלל, אבל עם קצת לחץ (ולא אכחיש שאני הפעלתי טיפה עליו) הוא הסכים להגיע.

טבעי לחלוטין עם הבדיקות הכי קפדניות, מלבד שאני מכיר אותו שנים, והוא הכי טבעי שיכול להיות.

שוקל 138 ק"ג.

מצטרף למה ש @kotzer אמר, זה בסך הכל נסיון שיווק.
על כל מוצר שלהם הם כותבים איך זה משפר הישגים.

חליפה שאינזר הכריזה שנותנת תמיכה מעט יותר מחליפה פשוטה לא מורידה מההתפתחות של הפאוורליפטינג בארץ.

בוא נדבר תכלס, אם לא היית חבר של הבחור מהסרטון היית אומר שהחליפה הזאת היא כמו רצועות שמוסיפות 100 קילו, ושאם היו נותנים לך להתחרות איתה היית שובר את שיא העולם של אלחזוב 😛

בוא נדבר תכלס, אם לא היית חבר של הבחור מהסרטון היית אומר שהחליפה הזאת היא כמו רצועות שמוסיפות 100 קילו, ושאם היו נותנים לך להתחרות איתה היית שובר את שיא העולם של אלחזוב 😛
חחח... אני הולך לקנות את החליפה הזאת.

לא מצליח לקשר את היתרון ברצועות לסומו (לא אומר שלא קיים).

אבל כן, הוא מושך סומו.

הסבר קטן לבעיה אפשרית מסרטון של קיילר וולום. אמנם מדבר על מיקסד גריפ מול הוק גריפ, אבל הפואנטה זהה לרצועות. (מתחיל ב-9:22)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית