הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיא ישראל סקוואט, לא יאומן!

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
מדובר בשיא ישראל חדש לסקוואט ללא רצועות, ללא סטרואידים וסמים.
הבחור בחר לעשות היי באר סקוואט ואפילו לא השתמש בחגורה.

הקהל השתגע, כולם היו על הרגליים, לא יאומן.
כניסה ראשונה של הבחור היה 240, שניה 280, שלישית 310, רביעית 330.

תראו באיזה קלות הוא מעיף את המשקל, לדעתי יש לו עוד הרבה שהוא יכל לתת, ואנימתפלל שישתתף בתחרויות הבאות.

טיפוס עניו, ולא מתחרה בדרך כלל, אבל עם קצת לחץ (ולא אכחיש שאני הפעלתי טיפה עליו) הוא הסכים להגיע.

טבעי לחלוטין עם הבדיקות הכי קפדניות, מלבד שאני מכיר אותו שנים, והוא הכי טבעי שיכול להיות.

שוקל 138 ק"ג.

אני מניח ש @elchonon ידע יותר לגבי החוקים שלהם.
בכל מקרה החליפה הזאת מאושרת IPF לפי מה שכתוב באתר שלהם.
אבל התחרות לא של ipf. זו תחרות שהתהדרה ב״אסור חולצות צמודות אנדרארמור ואסור תחתוני בוקסר״. ולא משנה מה תהיה תגובתו... התנסיתי הסינגלט הזה. יש לו אפקט של בריפס, שזה ציוד

איך בוקסר יכולים לעזור? ברצינות מעניין אותי
האמת גם אותי זה סיקרן היה נסיון של אובר- טוהר כאן. לצייר את זה כל כך טהור ונקי וטיבעי שירדו לפסים מוגזמים ובעיני זו פארסה.

קבצים מצורפים

• EEFF9D24-16BF-4708-B123-59C01FCB7FF4.png
    EEFF9D24-16BF-4708-B123-59C01FCB7FF4.png
    KB 71.7 · צפיות: 92
בעזהי"ת

לי יש תהייה אחרת ... ל אינזר יש שני סוגי סינגלטים. אחד מהם זו חליפת לחץ. היתכן שזה מה שהאדון לובש? אישית לא משנה לי, מעריכה כל תוצאה בכל לבוש, במיוחד שהיתחרתי עם ציוד בעבר, אבל לאור הויכוח כאן... מעלה תהייה..
ולמען הגילוי הנאות, מרשה לעצמי להתהדר בתואר של מתחרת הציוד הותיקה והמנוסה בארץ, אין ציוד או עזר או חצי ציוד שאינני מכירה או התנסיתי בו. אז כן.. יש כאן בעיה ...

שני סוגי הסינגלטים בתמונה שהבאת, אינם חליפת לחץ.
גרשון לבש לתחרות את הסינגלט הפשוט והשגרתי של אינזר, שעשרות כמוהו נמצאים בתחרויות כאן בארץ.
ובהחלט יש בעיה, אבל לא מהצד של גרשון.

(כרגיל לא קורא כאן תגובות, מחוסר זמן, אז אי מענה מצידי לתגובת המשך כלשהי, אינו מעיד רבות).

לי יש תהייה אחרת ... ל אינזר יש שני סוגי סינגלטים. אחד מהם זו חליפת לחץ. היתכן שזה מה שהאדון לובש? אישית לא משנה לי, מעריכה כל תוצאה בכל לבוש, במיוחד שהיתחרתי עם ציוד בעבר, אבל לאור הויכוח כאן... מעלה תהייה..
ולמען הגילוי הנאות, מרשה לעצמי להתהדר בתואר של מתחרת הציוד הותיקה והמנוסה בארץ, אין ציוד או עזר או חצי ציוד שאינני מכירה או התנסיתי בו. אז כן.. יש כאן בעיה ...
מהסתכלות באתר של אינזר מדובר בסינגלט צמוד, אבל בלי יכולת אלסטית מעבר לחולצה צמודה.
אני אהיה כנה, אני חושב שלמנוע חולצה צמודה או בוקסרים בתחרות מחשש לתועלת כלשהי זו התקטנות מיותרת. צריך להיות באמת יצירתי כדי להרוויח מהם תועלת תחרותית.
אבל אני מסכים איתך, אם אוסרים על אחד אז צריך לאסור על אחר, לא עושים ברירה סלקטיבית

ראה תוספת להודעתי. יש לי נסיון של למעלה מעשר שנים בציוד. יש חליפת סקווט. ויש חליפת לחץ. לפני התחרות אמרו שאסור תחתוני בוקסר, אז חליפת לחץ??
אני מניח ש @elchonon ידע יותר לגבי החוקים שלהם.
בכל מקרה החליפה הזאת מאושרת IPF לפי מה שכתוב באתר שלהם.
בתור אחד שמכיר את המתחרה אישית אסביר מה עומד מאחורי החליפה שלו.
זאת התחרות הראשונה שלו, אז לא היה לו חליפה והוא גם לא ידע מאיפה לקנות.
חבר שלישי (שאני לא חושב שכדאי שאכתוב את שמו כאן) עשה לו טובה והזמין לו את החליפה מאינזר.
מדובר בבחור אחר שגם לו זה התחרות הראשונה הוא הזמין לבחור מהסרטון (גרשון) ולעוד כמה מהמתחרים של אליהו הנקין.

עד כדי כך הבן אדם לא התנסה בתחרויות.
לא תראי סקוואטר עם חליפת לחץ ללא חגורה, זה פשוט לא הגיוני.

אז בקיצור החליפה שלו תיקנית לחלוטין ללא שום עזרים. אני יודע בוודאות.

ואם את עדיין סקפטית אני מזמין אותך לפגוש את גרשון אישית ולראות במו עיניך את החליפה.

החליפה תקנית, כלומר לא חליפת לחץ, אבל היא לא עומדת תחת העקרונות של התחרות, שהיא שום ביגוד שעלול לתת יתרון (ראה דוגמא בוקסר וחולצות צמודות).
אני לא מאשיפ את גרשון או את הבחור שהזמין לו את הסינגלט, אני אפילו לא מאשים את מארגני התחרות על זה שנתנו לו להתחרות איתה, אני מאשים אבל את המארגנים על חוסר הבהרה של הנושא בחוקים.
אני מאמין שהטעות שלהם היא בתום לב, אבל זה משהו לפעם הבאה. אם מבהירים שום ביגוד שעלול לתת יתרון, זה צריך לכלול את כל הביגוד

אם אני אכתוב את זה פה פשוט ידעו מי אני.
זה לא מתאים

זה סוד, אני יכול לדבר על זה אבל לא רוצה.
אני מעדיף להישאר אנונימי.
הבנת, קוף?
אם כי אהבתי לראות את כל ההייטרים מתקבצים ביחד להראות אהבה 😃 (לא אתה).

קוף. 😁

החליפה תקנית, כלומר לא חליפת לחץ, אבל היא לא עומדת תחת העקרונות של התחרות, שהיא שום ביגוד שעלול לתת יתרון (ראה דוגמא בוקסר וחולצות צמודות).
אני לא מאשיפ את גרשון או את הבחור שהזמין לו את הסינגלט, אני אפילו לא מאשים את מארגני התחרות על זה שנתנו לו להתחרות איתה, אני מאשים אבל את המארגנים על חוסר הבהרה של הנושא בחוקים.
אני מאמין שהטעות שלהם היא בתום לב, אבל זה משהו לפעם הבאה. אם מבהירים שום ביגוד שעלול לתת יתרון, זה צריך לכלול את כל הביגוד
אני הייתי עם בוקסר.
לא ידעתי שיש הבדלים.
כמה משמעותי ההבדל של בוקסר, חליפה של גרשון, חולצה צמודה לדעתך?

אני הייתי עם בוקסר.
לא ידעתי שיש הבדלים.
כמה משמעותי ההבדל של בוקסר, חליפה של גרשון, חולצה צמודה לדעתך?
כמו שאמרתי מקודם, הדברים האלה לא מוסיפים לך כלום, הם רק נותנים לך הרגשה טובה יותר במהלך ההרמה, זו סתם התקטנות מיותרת שאפילו ה-IPF ויתר עליה.
אבל אם החוקים כן מציינים שאסור, אז הסינגלט שלו בהחלט נותן יותר "יתרון" מבוקסר או חולצה צמודה

כמו שאמרתי מקודם, הדברים האלה לא מוסיפים לך כלום, הם רק נותנים לך הרגשה טובה יותר במהלך ההרמה, זו סתם התקטנות מיותרת שאפילו ה-IPF ויתר עליה.
אבל אם החוקים כן מציינים שאסור, אז הסינגלט שלו בהחלט נותן יותר "יתרון" מבוקסר או חולצה צמודה
בכל אופן, לא נראה שגרשון היה מתקשה גם עם סינגלט רגילה גם כן.

בתור אחד שמכיר את המתחרה אישית אסביר מה עומד מאחורי החליפה שלו.
זאת התחרות הראשונה שלו, אז לא היה לו חליפה והוא גם לא ידע מאיפה לקנות.
חבר שלישי (שאני לא חושב שכדאי שאכתוב את שמו כאן) עשה לו טובה והזמין לו את החליפה מאינזר.
מדובר בבחור אחר שגם לו זה התחרות הראשונה הוא הזמין לבחור מהסרטון (גרשון) ולעוד כמה מהמתחרים של אליהו הנקין.

עד כדי כך הבן אדם לא התנסה בתחרויות.
לא תראי סקוואטר עם חליפת לחץ ללא חגורה, זה פשוט לא הגיוני.

ואם את עדיין סקפטית אני מזמין אותך לפגוש את גרשון אישית ולראות במו עיניך את החליפה.

• Full Body Compression helps integrate muscle movement and eliminate fatigu
  • באינזר מציינים שיש משהו בסינגלט הזה שמשפר את הביצוע. לכן לא שיכנעת אותי.
  • אישית אין לי בעיה עם זה שגרשון לבש אותה, ואני מאמינה שלא היה כאן נסיון לשדרג תוצאה אלא פשוט חוסר ידע , זה סינגלט שהזמין או קיבל ממישהו ופשוט השתמש בו.
  • אבל... הרעש שעושים בעיניין ה״טיבעי״ כולל הקשקשת כאן בעינין אדי הול וכו. כשאתה מתהדר כל כך ומדבר ללא הפסקה על זה, אתה חייב להקפיד על כל כלל. אחרת כל הקישקוש של אנחנו הטובים היחידים מאבד מאמינותו. ומאמינות דברים נוספים שהכרזתם עליהם.
  • באמת שנסיון להקטין את אדי וולאד לא מוסיף כבוד. תסתפק בהישגים שלכם.
  • בהצלחה לכולם

זה בעיקר גימיק שיווקי, טענות של כל מי שמייצר בגדי לחץ שזה משפר ביצועים וזרימת דם, בפועל זה לא באמת קורה, אבל זה כן יעיל בחורף למשל כדי לחמם מפרקים, זה הכל. זה רק בד צמוד שנושם מעט

מצטרף למה ש @kotzer אמר, זה בסך הכל נסיון שיווק.
על כל מוצר שלהם הם כותבים איך זה משפר הישגים.
  • אבל... הרעש שעושים בעיניין ה״טיבעי״ כולל הקשקשת כאן בעינין אדי הול וכו. כשאתה מתהדר כל כך ומדבר ללא הפסקה על זה, אתה חייב להקפיד על כל כלל. אחרת כל הקישקוש של אנחנו הטובים היחידים מאבד מאמינותו. ומאמינות דברים נוספים שהכרזתם עליהם.
מצטער, אבל זכותי להתהדר ולהתגאות שיש לנו בארץ תחריות עם מעקב חומרים מעולה. לאנשים כמוני (ולא חסר) שמעוניינים להתחרות בפאוורליפטינג ללא סימום, זה בשורה משמחת ביותר שיש פלטפורמה לזה.

עכשיו שאני הקטן חושב שדדליפט עם רצועות וחליפת לחץ 500 ק"ג פחות מרשים בעיני מדדליפט של פאוורליפטינג, זה זכותי המלאה, זה דעתי, וכאן הבעתי אותה.

ואני לא חושב שאנחנו הטובים ביותר או היחידים, אבל אנחנו בארץ שהפאוורליפטינג מתפתח הרבה יותר ממה שהוא היה עד עכשיו. ולעניות דעתי הוא מתפתח יפה ובקצב מהיר, והבחור מהסרטון עם ההישג המרשים שלו לדעתי מייצג התקדמות ברמה הכללית של הפאוורליפטינג בארץ, והפאוורליפטינג הטבעי בארץ.

חליפה שאינזר הכריזה שנותנת תמיכה מעט יותר מחליפה פשוטה לא מורידה מההתפתחות של הפאוורליפטינג בארץ.

וההישגים של וולאד אדירים וגדולים משלי וכן לגבי אדי, אני כתבתי שממה שהיה נראה בסרטונים, היה נראה שלא שבר מקביל, זה דעתי, אני לא מזלזל בהם בכלל.

אני מצטער אם הבנת מדברי זלזול במוזרקים (שלא תביני לא נכון, אני כן מזלזל במושג, אבל לא כאן ציינתי את זה) או השמצת פאוורליפטרים אחרים בארץ או סטרונגמנים בכללי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית