עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההבדל בין מסה נקייה למלוכלכת זה לא האוכל אלא הפלוס הקלורי
תזונה וספורט זה דרך חיים, לא תהליך זמני.כל כמה זמן אתם עושים ציט מיל?
כל כמה זמן אתם עושים ציט מיל?
כל יום, למה לא..?
כבר אמרנו לך שההבדל בין מסה נקייה למלוכלכת זה הפלוס הקלורי ולא האוכל. לא יקרה כלום אם יום אחד תהיה בפלוס של 1000 קלוריות.אבל אם יש לכם איזה אירוע או שאתם יוצאים עם חברים מה אתם לא תאכלו כי אתם במסה נקייה?
נכון.אבל אם יש לכם איזה אירוע או שאתם יוצאים עם חברים מה אתם לא תאכלו כי אתם במסה נקייה?
כל עוד אתה אוכל מספיק חלבון ושומן.מספיק מינרלים ויטמנים וסיבים, ושומר על הערכים שהקצבת לעצמך(וכמובן שאין לך בעיות בריאותיות כלשהן) אין שום בעיה לאכול כל יום דברים ״לא בריאים״, אני לצורך העיניין כל יום משלבת בין 10-15 אחוז מהסך הקלוריות שלי לטובת אוכל שעושה לי טוב בנפש ולא גורם לי לחשוב שאני בעונש, זה מונע חסכים,זה מונע חשקים והתנפלות על אוכל.ובעיקר רצון להתמיד. אני יודעת שיש לי שיגרה די קבועה שבסופה/במהלך היום אני אוכלת שוקולד לצורך העיניין...כיף חיים. ובמיוחד שאלות דביליות של מה את אוכלת שוקולד? זה לא משמין?סתם כדי להבהיר משהו לפותח הפוסט, אף אחד פה לא אומר לך לאכול כל יום אוראו וסניקרס. ואם הוא כן אומר לך אז עדיף לך לא להקשיב לו, כי אומנם קלוריה זו קלוריה אבל ג'אנק זה עדיין ג'אנק וזה זבל שלא בריא לגוף שלך במיוחד אם יש לך בעיות תורשתיות כלשהן. אבל כן אומרים לך מדי פעם לא לפחד "להתלכלך" קצת, אתה לא מפתח גוף מקצועי, עם כמה שתזונה זה חלק מאוד קשה בתהליך אם תגביל את עצמך כמו אחד שעולה לבמה עוד מעט אתה לא תהנה מהתהליך.
כל עוד אתה אוכל מספיק חלבון ושומן.מספיק מינרלים ויטמנים וסיבים, ושומר על הערכים שהקצבת לעצמך(וכמובן שאין לך בעיות בריאותיות כלשהן) אין שום בעיה לאכול כל יום דברים ״לא בריאים״, אני לצורך העיניין כל יום משלבת בין 10-15 אחוז מהסך הקלוריות שלי לטובת אוכל שעושה לי טוב בנפש ולא גורם לי לחשוב שאני בעונש, זה מונע חסכים,זה מונע חשקים והתנפלות על אוכל.ובעיקר רצון להתמיד. אני יודעת שיש לי שיגרה די קבועה שבסופה/במהלך היום אני אוכלת שוקולד לצורך העיניין...כיף חיים. ובמיוחד שאלות דביליות של מה את אוכלת שוקולד? זה לא משמין?
תלוי מה את מגדירה כלא בריא. מי שרוצה לשמור על הבריאות שלו כמה שיותר אז כנראה שעדיף לו לא להוסיף דוריטוס וציפס לתפריט שלו כל יום.כל עוד אתה אוכל מספיק חלבון ושומן.מספיק מינרלים ויטמנים וסיבים, ושומר על הערכים שהקצבת לעצמך(וכמובן שאין לך בעיות בריאותיות כלשהן) אין שום בעיה לאכול כל יום דברים ״לא בריאים״, אני לצורך העיניין כל יום משלבת בין 10-15 אחוז מהסך הקלוריות שלי לטובת אוכל שעושה לי טוב בנפש ולא גורם לי לחשוב שאני בעונש, זה מונע חסכים,זה מונע חשקים והתנפלות על אוכל.ובעיקר רצון להתמיד. אני יודעת שיש לי שיגרה די קבועה שבסופה/במהלך היום אני אוכלת שוקולד לצורך העיניין...כיף חיים. ובמיוחד שאלות דביליות של מה את אוכלת שוקולד? זה לא משמין?
אפשר לקזז באותו יום בשאר הארוחות, אפשר לקזז את זה גם ביום אחרי/לפני, ותכלס אם זה לעתים רחוקות קורה שאתה חורג מהכמות זה לא משמעותיאבל אם יש לכם איזה אירוע או שאתם יוצאים עם חברים מה אתם לא תאכלו כי אתם במסה נקייה?
אחחח השאלות האלה... אני אמרתי כמה פעמים לאנשים שאמרו שפיצה משמינה או עוגות משמינות: אם תאכל כל יום משולש פיצה (או משהו "משמין" אחר) וזהו, זה כל האוכל לכל היום, אתה תשמין?ובמיוחד שאלות דביליות של מה את אוכלת שוקולד? זה לא משמין?
אני יודעת שאצטרך לקזז בימים הבאים אם זה ספונטני או אם ידוע מראש אז אתכונן ואבוא מוכנה לזה. אבל ברור שאוכל. אומנם לא כל יום ולא אהפוך את זה לשיגרה. אבל אני מתאימה את האורח חיים אליי ולא צריכה להרגיש בכלא.חוץ מזה שלא יקרה כלום אם תחרוג ביום אחד ותחזור לשיגרה. אתה לא עולה על במה מחר.נכון?אבל אם יש לכם איזה אירוע או שאתם יוצאים עם חברים מה אתם לא תאכלו כי אתם במסה נקייה?
אוי הם נוראיים בהגזמה. אני עובדת בגלידרייה אז יש את אלו שאומרים,איך את כזו רזה אם את עובדת כאן? כיאילו בראש שלהם שאני אוכלת כל יום גלידה,או אחי אתה בכלל יודע שהייתי 30 קילו יותר לפני שנה?אפשר לקזז באותו יום בשאר הארוחות, אפשר לקזז את זה גם ביום אחרי/לפני, ותכלס אם זה לעתים רחוקות קורה שאתה חורג מהכמות זה לא משמעותי
אחחח השאלות האלה... אני אמרתי כמה פעמים לאנשים שאמרו שפיצה משמינה או עוגות משמינות: אם תאכל כל יום משולש פיצה (או משהו "משמין" אחר) וזהו, זה כל האוכל לכל היום, אתה תשמין?
כמובן שאומרים לא ואז אני אומר שהנה הרי אתה טוען בעצמך שזה לא משמין בפני עצמו.
אבל ברוב המקרים זה היה מלווה בעצבים כאילו אני מסתלבט עליהם
האם קרו מצבים שסירבתי? ברור. כי אכלתי כבר השבוע או מתוכנן לי משהו. לא צריך להיות חזיר, וכי אני אוהבת שיגרה.ברור שאוכל. אומנם לא כל יום ולא אהפוך את זה לשיגרה.