עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה לקוטצר שמחק את השטויות שלך מהלוג שלי, כרגע לא אוכל לצטט את מיטב הוויכוחים שלך.איפה כתבתי שאני אוהב להתווכח עם אנשים סתם? תראה לי איפה, ואני חוזר בי מהטענה שלי.
תמיד יש לך סיבה טובה לוויכוחים שלך, זה אף פעם לא סתם...כפי שכבר כתבתי, הסיבה שעניתי לו היא כי אני לא מתכוון לסבול הכפשות כאלה.
למתאמן שהמטרה שלו זה בילידינג בהחלט.אז אתה בדעה שלי?
אחלה, אז עכשיו אתה מתרץ.תודה לקוטצר שמחק את השטויות שלך מהלוג שלי, כרגע לא אוכל לצטט את מיטב הוויכוחים שלך.
אבל כתבת דברים ממש דומים
תמיד יש לך סיבה טובה לוויכוחים שלך, זה אף פעם לא סתם...
מה ההוכחה? שאנשים יכולים לאכול פלוס 1000 ולחיות?כנס לפורום של ריפטו ללוגים. תמצא שם עשרות לוגים שתראה שמפריכים את הטענה שלך.
גם לייל הודה שאין "מספר קסם"
גם בפאורליפטינג,מי ישמע כל אחד פה מרים משקלים של טופ של חול,אצלי זה סתם ילדים שמנים עם ילדי סנוקא שמתרצים את המראה שלהם בגלל שהם ליפטרים אבל עחייייי אני מריייםלמתאמן שהמטרה שלו זה בילידינג בהחלט.
אחלה, אז עכשיו אתה מתרץ.
אם אתה לא טוען את זה אז למה אתה ממשיך לכתוב שיש הגבלה לבניית שריר פר זמן נתון?מה ההוכחה? שאנשים יכולים לאכול פלוס 1000 ולחיות?
ודי עם המספר קסם הזה, אף אחד מעולם לא טען את זה.
אני שוקל 104 קילו 1.80 על פחות מ20% שומן. לחובתי ייאמר שבעבר נטלתי סטרואידים.גם בפאורליפטינג,מי ישמע כל אחד פה מרים משקלים של טופ של חול,אצלי זה סתם ילדים שמנים עם ילדי סנוקא שמתרצים את המראה שלהם בגלל שהם ליפטרים אבל עחייייי אני מרייים
כי יש קונצנזוס לגבי זה.אם אתה לא טוען את זה אז למה אתה ממשיך לכתוב שיש הגבלה לבניית שריר פר זמן נתון?
אתה מתעלם מהמחקר ששלחתי, מהדוגמה על זאק, ממאות לוגים בפורום של ריפטו, ואני מנהל דיון עקר. וואלה, מה יש להגיד? צודק.כי יש קונצנזוס לגבי זה.
עזוב, כרגיל דיון עקר איתך, את התשובות שלי אתה יכול למצוא באשכול הקודם.
שלח תמונה נראהאם אתה לא טוען את זה אז למה אתה ממשיך לכתוב שיש הגבלה לבניית שריר פר זמן נתון?
אני שוקל 104 קילו 1.80 על פחות מ20% שומן. לחובתי ייאמר שבעבר נטלתי סטרואידים.
גם אני.אני רציני
לפי מה שהבנתי הוא בדיוק בדעה ההפוכה.אז אתה בדעה שלי?
סוף סוף הבנת איך זה עובד.שלח תמונה נראה
כל אלו היו כבר בדיון הקודם.אתה מתעלם מהמחקר ששלחתי, מהדוגמה על זאק, ממאות לוגים בפורום של ריפטו, ואני מנהל דיון עקר. וואלה, מה יש להגיד? צודק.
אני משער שלא, הוא אוכל 6500 קלוריות ליום.אז אתה בדעה שלי?
אחשלי אני העלאתי תמונות שליסוף סוף הבנת איך זה עובד.
מישהו מציין מספרים, וכולם מבקשים תמונה.
חחחחחחחחחחחח ואללה לא מומלץכל אלו היו כבר בדיון הקודם.
אני משער שלא, הוא אוכל 6500 קלוריות ליום.
תעקוב אחרי הלוג שלי.שלח תמונה נראה
ועדיין, עולה באזור ה1 קילו ב10 ימיםכל אלו היו כבר בדיון הקודם.
אני משער שלא, הוא אוכל 6500 קלוריות ליום.
מה הקשר dnp אבל בן כמה אתה?תעקוב אחרי הלוג שלי.
מתכוון בקרוב להריץ סייקל DNP, שבוע אחרי סיום השימוש בחומר אני מתכוון לעלות תמונות.
כולה ציינתי עובדה, תנשום עמוק, לא כל מילה שכותבים אתה צריך לפרש כעוינות.תעקוב אחרי הלוג שלי.
מתכוון בקרוב להריץ סייקל DNP, שבוע אחרי סיום השימוש בחומר אני מתכוון לעלות תמונות.
ועדיין, עולה באזור ה1 קילו ב10 ימים
בן 20.מה הקשר dnp אבל בן כמה אתה?
עלק dnp
באת לומר שאני עולה המון במשקל בפרק זמן קצר. ולא הייתי עויןכולה ציינתי עובדה, תנשום עמוק, לא כל מילה שכותבים אתה צריך לפרש כעוינות.
כי מה יש לך לקחת את זהבן 20.
מה זאת אומרת "עלק dnp"?
למדתי על החומר הרבה, וגם זה עדיף על קלן מבחינה משמעותית מבחינת יעילות.כי מה יש לך לקחת את זה
מסוכן בצורה לא נורמלית,אל תיקח אח בוא לפרטילמדתי על החומר הרבה, וגם זה עדיף על קלן מבחינה משמעותית מבחינת יעילות.