עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תפסיק כבר לעוות דברים, הוא שאל אם אתה בדעה שלו שפלוס 1000 זה מיותר אמרתי שכנראה שלא כי אתה אוכל 6500 קלוריות ביום.באת לומר שאני עולה המון במשקל בפרק זמן קצר. ולא הייתי עוין
אני אדבר איתך אחימסוכן בצורה לא נורמלית,אל תיקח אח בוא לפרטי
מה יש לך? תירגע. אני מנהל דיון לגיטמי. אני לא מתנהג בפרנויה. ושכחת לציין שפלוס קלורי נקבע על פי כמה אתה עולה במשקל בשבוע.תפסיק כבר לעוות דברים, הוא שאל אם אתה בדעה שלו שפלוס 1000 זה מיותר אמרתי שכנראה שלא כי אתה אוכל 6500 קלוריות ביום.
אתה מתנהג ממש בפרנויה.
לי אין כלום, אתה פשוט מפרש כל דבר כנגדך וכתקיפה אישית כנגדך.אני אדבר איתך אחי
כרגע אני עף לבדוק מבחנים ועוד שעה לישון
יום טוב!
מה יש לך? תירגע. אני מנהל דיון לגיטמי. אני לא מתנהג בפרנויה. ושכחת לציין שפלוס קלורי נקבע על פי כמה אתה עולה במשקל בשבוע.
מסוכן מאודלמדתי על החומר הרבה, וגם זה עדיף על קלן מבחינה משמעותית מבחינת יעילות.
אני לא מתווכחלא נמאס לכם להתווכח איתו?
ואלה יש לי השבוע אימון גב וחזה מה תרצו לראות?לא דיברתי עליך.
אז כנראה שהנייטרלי שלך גבוה באופן משמעותי משל אדם רגיל.ועדיין, עולה באזור ה1 קילו ב10 ימים
תעלה מה שבא לך, לא מעניין אותי ✋🛑✋ואלה יש לי השבוע אימון גב וחזה מה תרצו לראות?
100%חחחחחחחחחחחחחחח כולה פורום אח
חבל לא ראיתי לפני, בדיוק עשיתי, הייתי עושה לך גם בכיף@yujinius - יבגני, לך תעשה קפה. 2 סוכר, כרגיל.
אז כנראה שהנייטרלי שלך גבוה באופן משמעותי משל אדם רגיל.
נייטרלי כזה לא הגיוני אלא אם רשימת החומרים שלך לסייקל נראית כמו רשימת ספירת מלאי של בית מרקחת.
700 מעל הנייטרלי זה עדיין פלוס קלורי גבוה בהנחה שאתה טבעי.
איך אתה מתקדם באימונים100%
חבל לא ראיתי לפני, בדיוק עשיתי, הייתי עושה לך גם בכיף
את מי שאלת מבין שנינו?איך אתה מתקדם באימונים
ממה שאני מרגיש ההבדל המהותי הוא בשגרת חיים ולא בגיל
אתה תמיד מוזמן אליי הביתה, יש קפה, יש בירה, יש ויסקי, יש אבקת חלבון, מה שתבחר 😁יבגני, תכין גם לי קפה.
יבגני, תכין גם לי קפה.
בהתראה של לפחות יום מראש 🤣אתה תמיד מוזמן אליי הביתה, יש קפה, יש בירה, יש ויסקי, יש אבקת חלבון, מה שתבחר 😁
את מי שאלת מבין שנינו?
בכל אופן לגבי מה ששאלת את אינסין על האימונים בגיל שלו, אמנם שאלת אותו ולא אותי אבל אני רוצה לענות גם, אני לא כמוהו מהנדס בחו"ל אלא רק מהנדס בארץ ולא בן 38 אלא רק 36 (כמעט 7) אבל זה מספיק קרוב 😃
ממה שאני מרגיש ההבדל המהותי הוא בשגרת חיים ולא בגיל. כלומר לא הרגשתי ממש הבדל באימונים בין גילאים מסויימים, אבל כשהשתנתה השגרה, נולד ילד ויש פחות שעות שינה ושעות פנויות בכלל, עבודה חדשה יותר רחוקה מהבית, עוד דברים של מחוייבות שדורשים זמן וכוח, ההתאוששות נפגעת, וחוץ מזה שהסדר עדיפויות משתנה והאימונים, כולל כל המסביב כמו התאוששות מספקת לאימונים, מקבלים מקום נמוך יותר בסדר העדיפויות.
אתה תמיד מוזמן אליי הביתה, יש קפה, יש בירה, יש ויסקי, יש אבקת חלבון, מה שתבחר 😁
ואללה אסור בגיל השלישי אלכוהולאתה תמיד מוזמן אליי הביתה, יש קפה, יש בירה, יש ויסקי, יש אבקת חלבון, מה שתבחר 😁
בהתראה של לפחות יום מראש 🤣
ויסקי ישמח לבב אנוש, בשילוב עם אבקת חלבון פי שלושואללה אסור בגיל השלישי אלכוהול
גם כבד וגם כליות באותו שלוק:79nb:ויסקי ישמח לבב אנוש, בשילוב עם אבקת חלבון פי שלוש