הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עולה בשריר בקצב מסחרר

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
באת לומר שאני עולה המון במשקל בפרק זמן קצר. ולא הייתי עוין
תפסיק כבר לעוות דברים, הוא שאל אם אתה בדעה שלו שפלוס 1000 זה מיותר אמרתי שכנראה שלא כי אתה אוכל 6500 קלוריות ביום.
אתה מתנהג ממש בפרנויה.

מסוכן בצורה לא נורמלית,אל תיקח אח בוא לפרטי
אני אדבר איתך אחי
כרגע אני עף לבדוק מבחנים ועוד שעה לישון
יום טוב!
תפסיק כבר לעוות דברים, הוא שאל אם אתה בדעה שלו שפלוס 1000 זה מיותר אמרתי שכנראה שלא כי אתה אוכל 6500 קלוריות ביום.
אתה מתנהג ממש בפרנויה.
מה יש לך? תירגע. אני מנהל דיון לגיטמי. אני לא מתנהג בפרנויה. ושכחת לציין שפלוס קלורי נקבע על פי כמה אתה עולה במשקל בשבוע.

אני אדבר איתך אחי
כרגע אני עף לבדוק מבחנים ועוד שעה לישון
יום טוב!

מה יש לך? תירגע. אני מנהל דיון לגיטמי. אני לא מתנהג בפרנויה. ושכחת לציין שפלוס קלורי נקבע על פי כמה אתה עולה במשקל בשבוע.
לי אין כלום, אתה פשוט מפרש כל דבר כנגדך וכתקיפה אישית כנגדך.

ועדיין, עולה באזור ה1 קילו ב10 ימים
אז כנראה שהנייטרלי שלך גבוה באופן משמעותי משל אדם רגיל.
נייטרלי כזה לא הגיוני אלא אם רשימת החומרים שלך לסייקל נראית כמו רשימת ספירת מלאי של בית מרקחת.

700 מעל הנייטרלי זה עדיין פלוס קלורי גבוה בהנחה שאתה טבעי.

אז כנראה שהנייטרלי שלך גבוה באופן משמעותי משל אדם רגיל.
נייטרלי כזה לא הגיוני אלא אם רשימת החומרים שלך לסייקל נראית כמו רשימת ספירת מלאי של בית מרקחת.

700 מעל הנייטרלי זה עדיין פלוס קלורי גבוה בהנחה שאתה טבעי.
100%

חבל לא ראיתי לפני, בדיוק עשיתי, הייתי עושה לך גם בכיף
איך אתה מתקדם באימונים

איך אתה מתקדם באימונים
את מי שאלת מבין שנינו?
בכל אופן לגבי מה ששאלת את אינסין על האימונים בגיל שלו, אמנם שאלת אותו ולא אותי אבל אני רוצה לענות גם, אני לא כמוהו מהנדס בחו"ל אלא רק מהנדס בארץ ולא בן 38 אלא רק 36 (כמעט 7) אבל זה מספיק קרוב 😃
ממה שאני מרגיש ההבדל המהותי הוא בשגרת חיים ולא בגיל. כלומר לא הרגשתי ממש הבדל באימונים בין גילאים מסויימים, אבל כשהשתנתה השגרה, נולד ילד ויש פחות שעות שינה ושעות פנויות בכלל, עבודה חדשה יותר רחוקה מהבית, עוד דברים של מחוייבות שדורשים זמן וכוח, ההתאוששות נפגעת, וחוץ מזה שהסדר עדיפויות משתנה והאימונים, כולל כל המסביב כמו התאוששות מספקת לאימונים, מקבלים מקום נמוך יותר בסדר העדיפויות.

יבגני, תכין גם לי קפה.
אתה תמיד מוזמן אליי הביתה, יש קפה, יש בירה, יש ויסקי, יש אבקת חלבון, מה שתבחר 😁
יבגני, תכין גם לי קפה.
בהתראה של לפחות יום מראש 🤣

את מי שאלת מבין שנינו?
בכל אופן לגבי מה ששאלת את אינסין על האימונים בגיל שלו, אמנם שאלת אותו ולא אותי אבל אני רוצה לענות גם, אני לא כמוהו מהנדס בחו"ל אלא רק מהנדס בארץ ולא בן 38 אלא רק 36 (כמעט 7) אבל זה מספיק קרוב 😃
ממה שאני מרגיש ההבדל המהותי הוא בשגרת חיים ולא בגיל. כלומר לא הרגשתי ממש הבדל באימונים בין גילאים מסויימים, אבל כשהשתנתה השגרה, נולד ילד ויש פחות שעות שינה ושעות פנויות בכלל, עבודה חדשה יותר רחוקה מהבית, עוד דברים של מחוייבות שדורשים זמן וכוח, ההתאוששות נפגעת, וחוץ מזה שהסדר עדיפויות משתנה והאימונים, כולל כל המסביב כמו התאוששות מספקת לאימונים, מקבלים מקום נמוך יותר בסדר העדיפויות.

בהתראה של לפחות יום מראש 🤣
ואללה אסור בגיל השלישי אלכוהול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית