הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כבר חודש שלא מצליח לעלות...

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
אני עם התכנית הזו כבר חודש (הייתי עם איזה תכנית מסריחה עוד חודש ועברתי) ובקושי מצליח לעלות במשקלים...
אני 1.75 ושוקל 72-73
התחלתי סקוואט 60 ועכשיו 90 ל3X5
בנץ התחלתי- 60 ועכשיו 67.5 אבל לא כזה מצליח סט שלישי... הגעתי ל65-67.5 מהר ופשוט נתקעתי...
אוברהד התחלתי 30 ועכשווי 37.5
דדליפט 80 (התחלתי רק מלפני כמה אימונים).

ישלי מה להמשיך עם התכנית או לעבור ל AB?
אני במסה נקייה כרגע
להרים אולי בבנץ ואוברהד 60%כי 80% אני מרגיש שאני מתאמץ ממש...
יכול להיות שבגלל זה אני לא כזה מתאושש?
נגיד עושה בנץ 70 אז 3X8 עושה בנץ 55 אבל אני ארד ל45-50.. לעשות אתזה?

קבצים מצורפים

• 01212194-62B1-44FB-B769-711DDE2293D0.jpeg
    01212194-62B1-44FB-B769-711DDE2293D0.jpeg
    KB 165.6 · צפיות: 39
  • פותח/ת השרשור
כנראה בעיה בטכניקה.
תעלה סרטוני טכניקה לפורום ונוכל לעזור לך.
טכניקה כמעט מושלמת... העלתי כבר בפורום אחר בחו״ל ואמרו שהטכניקה מעולה.
לעשות לפי מה שאמרתי, 60% מהמשקל?

תראה טכניקה זה דבר מאוד מאוד חשוב ואולי הדבר הכי חשוב, אבל כשאתה נתקע על 60 קילו זה בדרך כלל לא בגלל הטכניקה.
לא כל כך הבנתי מה רשמת, אבל אם אתה עושה מסה ועולה במשקל גוף ומקפיד לאכול נכון ויושן טוב ושולל את כל הפרמטרים הבסיסיים האלה, אז אתה פשוט רץ מהר מדי, אתה מעמיס ומעמיס ומעמיס אימון אחרי אימון אחרי אימון ומנסה להתקדם מאימון לאימון.
עצה קטנה ממני, תקשיב לי ואתה תודה לי בעוד שנה.
תוסיף 2.5-5 קילו כל חודש. לפי התרגיל יכולת והרגשה. תלך לאט ובטוח, ותתקדם באופן רציף וקבוע במקום סתם לשים משקל על המוט ולדרוך במקום. בעוד שנה אתה תראה שהמשקלים שלך כבר יהיו במקום אחר 😃

• פותח/ת השרשור
כי הוא לא באמת העלה והוא מתבייש לפרסם פה
חחחחח עלית עליי
סתם לא, עכשיו ברצינות זו פרוצדורה עכשיו להעלות לפה סרטון. שאלתי כבר כמה במכון וציפיתי באינסוף סרטונים וישלי טכניקה מעולה
תראה טכניקה זה דבר מאוד מאוד חשוב ואולי הדבר הכי חשוב, אבל כשאתה נתקע על 60 קילו זה בדרך כלל לא בגלל הטכניקה.
לא כל כך הבנתי מה רשמת, אבל אם אתה עושה מסה ועולה במשקל גוף ומקפיד לאכול נכון ויושן טוב ושולל את כל הפרמטרים הבסיסיים האלה, אז אתה פשוט רץ מהר מדי, אתה מעמיס ומעמיס ומעמיס אימון אחרי אימון אחרי אימון ומנסה להתקדם מאימון לאימון.
תוסיף 2.5-5 קילו כל חודש. לפי התרגיל יכולת והרגשה. תלך לאט ובטוח, ותתקדם באופן רציף וקבוע במקום סתם לשים משקל על המוט ולדרוך במקום. בעוד שנה אתה תראה שהמשקלים שלך כבר יהיו במקום אחר 😃
זה מה שאני עושה כל הזמן... משום מה בסקוואט זה עבד לי וכבר קפצתי ל90 קילו (עושה 80-85 טכניקה מושלמת) ובשאר תמיד ניסיתי לקפוץ אבל הבנתי שזה עקב אכילס של כולם. אעלה לאט לאט מעכשיו. תןדה רבהה!

דווקא ב-60 קילו זאת הסיבה הכי נפוצה.
אני בטוח ב-99% שזאת גם הסיבה אצלו.

אתה לחוץ מידי וחסר סבלנות, זה תהליך, אתה מצפה לתוצאות תוך יום וחצי וכל רגע מחליף תוכנית או תזונה.

תבדוק טכניקה, אחד הגדולים לתקיעות.

מסה נקייה או חיטוב?
בדיוק מתחיל להתאמן ועושה מסה נקייה
איך התכנית הזאת למישהו שהוא מתאמן יחסית מתחיל?
כבר חודש-חודשיים לא מצליח לעלות במשקלים
עולה במשקל אבל לא עולה במשקלי עבודה
עד מתי להמשיך עם זה
חיטוב אחרי מסה
להמשיך במסה נקייה?

כתבתי לך אז ואני כותב את זה שוב למרות שאני בטוח שזה יחלוף לך ליד האוזן ולא תקשיב, אתה מחפש כל הזמן קיצורי דרך ונוסחאות קסם כשאין דבר כזה.
יכול להיות שאתה עובד קשה אבל אתה כנראה לא עובד נכון, ממליצים לך משהו מסויים ואתה עושה משהו אחר ומשנה אותו כל יום וחצי כי אתה לא רואה שינוי.
טכניקה.
תזונה.
שינה.
תוכנית.
זה באמת פשוט, אתה רואה שהדרך שלך לא עובדת אז אולי תנסה להקשיב לאלו שכנראה יודעים יותר ממך וממני, תעשה תוכנית כמו שהיא, בלי להוסיף כלום, תעקוב אחרי מה שאתה אוכל במדויק, תוודא שאתה ישן מספיק ותדאג לטכניקה שלך, משפטים כמו "הטכניקה שלי מושלמת" = "הטכניקה שלי גרועה"

• פותח/ת השרשור
מסה נקייה או חיטוב?
עד מתי להמשיך עם זה
חיטוב אחרי מסה
להמשיך במסה נקייה?

כתבתי לך אז ואני כותב את זה שוב למרות שאני בטוח שזה יחלוף לך ליד האוזן ולא תקשיב, אתה מחפש כל הזמן קיצורי דרך ונוסחאות קסם כשאין דבר כזה.
יכול להיות שאתה עובד קשה אבל אתה כנראה לא עובד נכון, ממליצים לך משהו מסויים ואתה עושה משהו אחר ומשנה אותו כל יום וחצי כי אתה לא רואה שינוי.
טכניקה.
תזונה.
שינה.
תוכנית.
זה באמת פשוט, אתה רואה שהדרך שלך לא עובדת אז אולי תנסה להקשיב לאלו שכנראה יודעים יותר ממך וממני, תעשה תוכנית כמו שהיא, בלי להוסיף כלום, תעקוב אחרי מה שאתה אוכל במדויק, תוודא שאתה ישן מספיק ותדאג לטכניקה שלך, משפטים כמו "הטכניקה שלי מושלמת" = "הטכניקה שלי גרועה"
לוקח את זה לתשומת ליבי אחי
תודה רבה 😃

חחחחח עלית עליי
סתם לא, עכשיו ברצינות זו פרוצדורה עכשיו להעלות לפה סרטון. שאלתי כבר כמה במכון וציפיתי באינסוף סרטונים וישלי טכניקה מעולה

זה מה שאני עושה כל הזמן... משום מה בסקוואט זה עבד לי וכבר קפצתי ל90 קילו (עושה 80-85 טכניקה מושלמת) ובשאר תמיד ניסיתי לקפוץ אבל הבנתי שזה עקב אכילס של כולם. אעלה לאט לאט מעכשיו. תןדה רבהה!
אל תקשיב לאנשים במכון
ואנשים מתאמנים 10 שנים ועדיין אין להם טכניקה מושלמת אז אתה חושב שלמישהו שמתאמן חודשיים יהיה?

• פותח/ת השרשור
מסה נקייה או חיטוב?
עד מתי להמשיך עם זה
חיטוב אחרי מסה
להמשיך במסה נקייה?

טכניקה.
תזונה.
שינה.
תוכנית.
אתה יכול בבקשה לרשום לי מתכונת עלייה בתרגילים המורכבים?
חשבתי אולי על להגיע ל 3X6 ורק אז לעלות 2.5 בכל תרגיל.

• פותח/ת השרשור
דווקא ב-60 קילו זאת הסיבה הכי נפוצה.
אני בטוח ב-99% שזאת גם הסיבה אצלו.
נגיד ואני עושה 80 קילו בנץ ושבוע אחד אני עושה רק פעם אחת בנץ׳ כבד, יש סיכוי שאני אעלה בשבוע השני באימון הראשון?
תכלס זה מתכון לירידה רק, לא?
כי שבוע שלם אני מאמן רק פעם אחת חזה או כתפיים כבד... 80% מבנץ וכתפיים באמת עוזרים במשהו?

נגיד ואני עושה 80 קילו בנץ ושבוע אחד אני עושה רק פעם אחת בנץ׳ כבד, יש סיכוי שאני אעלה בשבוע השני באימון הראשון?
ברור.

תכלס זה מתכון לירידה רק, לא?
לא.

80% מבנץ וכתפיים באמת עוזרים במשהו?
80% זה הרבה, נסה יותר לכיוון ה60-70%

• פותח/ת השרשור
ברור.

לא.

80% זה הרבה, נסה יותר לכיוון ה60-70%
סבבה תודהה
אעשה 70 אחוז ממשקל כבד של 3X5
והכוונה הייתה היא שבכללי אני עושה 3X5
אז איך אני יודע מתי לעלות משקל?
להגיע ל3X6 ואז אימון אחרי לנסות לעלות?
בנץ או אוברהד כבד באמת מספיק פעם בשבוע?

להגיע ל3X6 ואז אימון אחרי לנסות לעלות?
זאת אופציה.

בנץ או אוברהד כבד באמת מספיק פעם בשבוע?
פעם כבד פעם קל עובד אחלה.

אז איך אני יודע מתי לעלות משקל?
זאת תחושה שלומדים עם הזמן.
בינתיים, כלל שאתה יכול להשתמש בו יהיה ככה - אם אתה מצליח את כל הסטים, ובסט האחרון אתה מרגיש שיש לך עוד 1-2 חזרות(עשית 5 ואתה מרגיש שתיאורטית תצליח 7) באימון הבא אפשר להעלות.

• פותח/ת השרשור
זאת אופציה.

פעם כבד פעם קל עובד אחלה.

זאת תחושה שלומדים עם הזמן.
בינתיים, כלל שאתה יכול להשתמש בו יהיה ככה - אם אתה מצליח את כל הסטים, ובסט האחרון אתה מרגיש שיש לך עוד 1-2 חזרות(עשית 5 ואתה מרגיש שתיאורטית תצליח 7) באימון הבא אפשר להעלות.
אבל זו התכנית שלי. זה לא אימון כבד אימון קל כל תרגיל.
זה בסדר ככה?

קבצים מצורפים

• 75418C9B-9FE7-44C9-B611-948C274F23D0.jpeg
    75418C9B-9FE7-44C9-B611-948C274F23D0.jpeg
    KB 165.6 · צפיות: 31
🤦‍♂️ אמרתי לך לא 80% ממשקל מקסימלי.
אתה לא מבין שזה כבד מדי וסתם תוקע אותך?

הסטים הללו אמורים לבוא בתור עבודת נפח, לא?
למה אתה הופך אותם לסטים כבדים כשהם אמורים להיות קלים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית