הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית כח

spyhunt

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
2
14
2
אני חדש פה אז מצטער אם פתחתי את האשכול במקום לא נכון..

אז בגדול קצת רקע למקרה שזה משנה, אני כרגע בחיטוב אבל שאני מסיים אני רוצה לחזור לתכנית כח,
הרצתי פעמיים SS והלך לי ממש סבבה איתן לפחות שזה נוגע לסקווט כמו שאתם מתארים לעצמכם,
הגעתי איתה ל:
סקווט 135
בנצ' 85
דדליפט 90 (אני יודע שהוא מאוד נמוך, לא יודע למה הוא נתקע אצלי ככה ביחס לשאר, הוא גם היה גורם לי להרבה כאבים..)
OHP- 52.5

רוב ההתקדמות איתה בסקווט, עם שאר התרגילים נתקעתי מאוד מוקדם ופשוט ניסיתי לחפש דרכים מסביב לעבוד ולא הלך...
קצת לפני שנכנסתי לחיטוב החלפתי לטקסס והלך איתה אש, ברמה שהסקווט שלי קפץ מ 140 ל 145 בשבוע (ביום PR)
שאר התרגילים גם התחילו להתקדם, הבנצ עלה ל 100, ה OHP הגיע ל 57.5 והדדליפט לצערי נשאר באותו מקום מסיבות כאלה ואחרות,
(גם הלחיצת כתפיים לא זזה יותר מדי וגם זה מסיבות מסויימות...

כשאני מסיים את החיטוב אני רוצה לחזור לתכנית כח אבל אני לא יודע אם לחזור לטקסס או לתוכנית אחרת, כי אני לא מכיר באמת תוכניות כח אחרות,
מאוד אהבתי את התכנית טקסס אבל הפריע לי טיפה שכל הליפטים חוץ מהסקווט התקדמו מאוד לאט ביחד אליו שהוא גם ככה מאוד מתקדם יחסית אליהם..

אז על איזו תכנית הייתם ממליצים? הייתי מעדיף להתאמן בספליט של 3 פעמים בשבוע,
אבל אם תגידו לי שאם אני רוצה להרים את הבנצ' וה-OHP שלי מהר אני מוכן אולי לתקופה קצרה לנסות 4 פעמים בשבוע,
יותר חשוב לי כרגע להרים את החזה והכתפיים, לא אכפת לי שתהייה התקדמות קצת יותר איטית בסקווט...

תודה מראש על העזרה

דדליפט 90 (אני יודע שהוא מאוד נמוך, לא יודע למה הוא נתקע אצלי ככה ביחס לשאר, הוא גם היה גורם לי להרבה כאבים..)
אפילו בלי לראות אותו אני יכול להבטיח לך שהטכניקה שגויה, לפי מה שאתה מתאר אין הסבר אחר.
אתה מוזמן להעלות לפה סרטון טכניקה כדי לקבל הכוונה איך לתקן

כשאני מסיים את החיטוב אני רוצה לחזור לתכנית כח אבל אני לא יודע אם לחזור לטקסס או לתוכנית אחרת,
תלוי, איבדת כוח בחיטוב?
אם כן, אתה יכול לחזור ל-SS ומשם חזרה לטקסס, ובמידה ולא אתה יכול לעשות ישר טקסס.

מאוד אהבתי את התכנית טקסס אבל הפריע לי טיפה שכל הליפטים חוץ מהסקווט התקדמו מאוד לאט ביחד אליו שהוא גם ככה מאוד מתקדם יחסית אליהם..
תמיד פלג הגוף העליון יתקדם לאט יותר מהתחתון, זה כמעט תמיד ככה

אבל אם תגידו לי שאם אני רוצה להרים את הבנצ' וה-OHP שלי מהר אני מוכן אולי לתקופה קצרה לנסות 4 פעמים בשבוע,
לא משנה איזו תוכנית תבחר, אני מציע לעשות את הבנצ' והמיליטרי ביחד בכל אימון, ולא לעשות רוטציה.
אתה גם יכול לעשות את התוכנית הלינארית של candito, היא חינם באתר שלו. אני מאוד אוהב אותה, למרות שיש שם קצת פחות דגש על התחזקות במיליטרי, אפשר עדיין להתקדם בו לא רע. הוא משתמש בו יותר כתרגיל היפרטרופיה מאשר כוח

• פותח/ת השרשור
אפילו בלי לראות אותו אני יכול להבטיח לך שהטכניקה שגויה, לפי מה שאתה מתאר אין הסבר אחר.
אתה מוזמן להעלות לפה סרטון טכניקה כדי לקבל הכוונה איך לתקן

אני לא מנסה להתיימר כאחד עם טכניקה טובה או משהו אבל אני חושב שהיא הייתה מספיקה,
מה שהיה קורה זה שהייתי מקבל סחרחורת ומתחיל לראות את "המנהרה", עד פעם אחת שבאמת כמעט התעלפתי...
אין לי מושג אין לפתור את זה, חיפשתי לקרוא על זה גם ולא מצאתי פיסת אינפורמציה אחת על הנושא...

תלוי, איבדת כוח בחיטוב?
אם כן, אתה יכול לחזור ל-SS ומשם חזרה לטקסס, ובמידה ולא אתה יכול לעשות ישר טקסס.

זה מה שתכננתי לעשות, בגדול כבר עשיתי את זה בעבר ואיחזרתי את הכח מהר מאוד...

תמיד פלג הגוף העליון יתקדם לאט יותר מהתחתון, זה כמעט תמיד ככה

אני יודע, אבל במיוחד שבטקסס הכתפיים והחזה מחולקים לשבוע שבוע זה עוד פחות לטובתם....
אז לא רק שהקפיצות בהם קטנות יותר עכשיו הם יהיו מרווחות יותר וחבל לי על החוסר התקדמות הזה..

לא משנה איזו תוכנית תבחר, אני מציע לעשות את הבנצ' והמיליטרי ביחד בכל אימון, ולא לעשות רוטציה.
אתה גם יכול לעשות את התוכנית הלינארית של candito, היא חינם באתר שלו. אני מאוד אוהב אותה, למרות שיש שם קצת פחות דגש על התחזקות במיליטרי, אפשר עדיין להתקדם בו לא רע. הוא משתמש בו יותר כתרגיל היפרטרופיה מאשר כוח

לעשות חזה ו OHP לא יהיה יותר מדי לכתפיים? אני לא מבין יותר מדי בתכניות כח ולכן מפחד לפצוע את עצמי,
תמיד סמכתי על תוכניות קיימות שהן בנויות בצורה שעובדת עם ההחלמה כמו שצריך...
ביום ווליום כאילו לעשות 5X5 סקווט, בנץ, כתפיים ואז סט 5RM של דדליפט נשמע לי יותר מדי(?)

אני לא מנסה להתיימר כאחד עם טכניקה טובה או משהו אבל אני חושב שהיא הייתה מספיקה,
אם היא הייתה מספקת היית מתקדם הרבה יותר ולא היו לך כאבים, כזה פשוט

מה שהיה קורה זה שהייתי מקבל סחרחורת ומתחיל לראות את "המנהרה", עד פעם אחת שבאמת כמעט התעלפתי...
אין לי מושג אין לפתור את זה, חיפשתי לקרוא על זה גם ולא מצאתי פיסת אינפורמציה אחת על הנושא...
יכול להיות שאתה מבצע וולסבה לא כראוי, ופשוט סוגר את הגרון ומשאיר את כל הלחץ בבית החזה, במקום ליצור לחץ תוך בטני טוב

אני יודע, אבל במיוחד שבטקסס הכתפיים והחזה מחולקים לשבוע שבוע זה עוד פחות לטובתם....
אז לא רק שהקפיצות בהם קטנות יותר עכשיו הם יהיו מרווחות יותר וחבל לי על החוסר התקדמות הזה..
זה בידיוק למה אני ממליץ לעשות חזה וכתפיים ביחד

לעשות חזה ו OHP לא יהיה יותר מדי לכתפיים?
אלא אם הן עשויות מזכוכית, אין שום בעיה

ביום ווליום כאילו לעשות 5X5 סקווט, בנץ, כתפיים ואז סט 5RM של דדליפט נשמע לי יותר מדי(?)
זה באמת לא אמור להיות אימון קל, אבל הכתפיים זה לא החלק שיהפוך את האימון לבאמת קשה

• פותח/ת השרשור
אם היא הייתה מספקת היית מתקדם הרבה יותר ולא היו לך כאבים, כזה פשוט

יכול להיות שאתה מבצע וולסבה לא כראוי, ופשוט סוגר את הגרון ומשאיר את כל הלחץ בבית החזה, במקום ליצור לחץ תוך בטני טוב

זה בידיוק למה אני ממליץ לעשות חזה וכתפיים ביחד

אלא אם הן עשויות מזכוכית, אין שום בעיה

זה באמת לא אמור להיות אימון קל, אבל הכתפיים זה לא החלק שיהפוך את האימון לבאמת קשה

הבנתי, תודה אחי...
אסיים עם החיטוב הזה ואנסה את מה שייעצת לי, נראה איך זה עובד...
אולי אצלם בקרוב טכניקה של הדדליפט להתייעצות, אבל לא חשבתי על זה האמת בצורה שהצגת,
אני נושם בדדליפט בדיוק כמו בסקווט ובסקווט לא היו לי בעיות עד היום, אז לא יודע אבל אבדוק את העניין לעומק...

תודה רבה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית