עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לחצתי 165 שזה כבר היה שיא.
אני רק מנסה לעבור את השיא שקבעתי כבר.
תודה.מצוין , בהצלחה !
תודה.
מעריך, אני לא מנסה לפסול את ההישגים של אף אחד, פשוט יש לי דעה כיצד תחרויות צריכות להיות שאולי שונה מאחרים כאן.מרגיש שהעלבתי אותך, זו לא הייתה הכוונה , פשוט אני לא מתחבר למרוץ אחר ratios וכמובן האופן בו אתה מרשה לעצמך לפסול שיאים של אנשים כמו אדי וולאד, היה נראה כיאלו אתה צריך קצת איפוס , אבל לא התכוונתי לפגוע בך בדרך
מעריך, אני לא מנסה לפסול את ההישגים של אף אחד, פשוט יש לי דעה כיצד תחרויות צריכות להיות שאולי שונה מאחרים כאן.
בכל אופן, גם אני מתנצל אם פגעתי בך.
זה שאתה שאתה אומר שסטרואידים מוריד אפשר להתווכח אבל את מי זה מעניין מתי הוא נגע פעם ראשונה במשקולות או כמה זמן לקח לו להגיע לX משקל מה שמשנה זה התוצאההסיבה לכך היא ששניהם גם אלחנן וגם הצדיק מחזיקים בדעה שמה שמשנה זה התהליך שאדם נמצא בו- תהליך של התחזקות
ואז מגיעים כמה אנשים ואומרים שסטרואידים זה "כלום", כנגד הגישה הזאת אלחנן ואליהו"זועקים", הם לא באים להוריד כהוא זה מההישג,, אלא הם טוענים שכשאדם ללא עזרה מבחוץ כגון סטרואידים, רצועות, חגורה וכו מרים רק "חצי" ממה שמרים אחר אז זה נראה כלום ואנשים מזלזלים בזה ולמה?
כי יש אנשים (שבדרך כלל משתמשים בעצמם) שטוענים שסטרואידים זה לא משפיע יותר מדי וכו ולדוגמה:
מה יותר "מרשים"
סקוואט שנעשה בידי אדם בין 36 (שפעם ראשונה שנגע במשקולות זה היה כשהו בן 31) מרים 285 קילו סקוואט ללא סטרואידים וללא ציוד
או אדם שנעזר בסטרואידי, רצועות, חליפה ועוד ומרים 500?
אם תוריד את הציוד לפני דעתי הוא יהיה ב400 +- תוריד סטרואידחם וקיבלת משהו הרבה הרבה פחות מרשים ממה שעשה אליהו
נ.ב.
לא הייתי קורא ל"צדיק" מגוחח...
505 בלי חליפה, והמחשבון שלך בשביל לזלזל ככה בשיא עולם והפרש של 220 קילו על הגב הוא פשוט כל כך מטופש.או אדם שנעזר בסטרואידי, רצועות, חליפה ועוד ומרים 500?
איזה אנשים עם אייקיו גבוה לוקחים סמים ומה סמים בדיוק עוזרים להם?????????זה שקול לזלזול באנשים עם אייקיו מטורף שגם לוקחים סמים כלשהם ומנצחים בשחמט או יוצרים פרצת דרך מדעית,
ותגיד שאם פלוני היה לוקח אז גם הוא היה מצליח
כתבתי כאן איך משקל עוזר להריםעכשיו בוא אני יאתגר לך את תפיסה משקל הגוך עוד יותר
אתה שוקל 87 על 173 גובה, עכשיו מישהו שהגובה שלו הוא 184 באופן טבעי בגלל גודל עצמות, איברים פנימיים וריקמות רכות ישקול יותר, והמשקל הזה לא מרים כלום. והגובה שלו אומנם גורם לזה שהשריר לו יהיה קצת יותר ארוך אבל גם הדרך שהמוט צריך לעבור ארוכה יותר, ככה שהעניין הזה מתבטל.
עכשיו קח מישהו שהגובה שלו 194, אם הוא שוקל כמוך 87 הוא בתת משקל, בלי שריר ולפי המתודה העקומה שאתה מתשמש בה הוא כבר בחיסרון.
לכן רק משקלים אבסולוטים מרשימים ומשמעותיים וכל עניין של משקל גוף לא - כי הוא פגום מיסודו.
אתה על 173 שוקל באופן טבעי באישור ב70-75 קילו, ואתה יכולת להעלות על עצמך 10 קילו שריר ו3 קילו שומן כדי להרים משקלים, אדם בגובה 190 עבר את המשקל גוף שלך עם 0 שריר.
מערכת פגומה.
כדי שעניין הRatio יהיה מעניין חייב בהכרח לחלק לא רק לקטגוריות משקל, אלא גם לגובה, ואז כבר כמו שאתה רואה זה יותר מדי עבודה ולא מעניין.
קו תחתון: Ratio מעניין אך ורק אנשים נמוכים
אמנם יש יותר טווח תנועה לעבור ככל שאתה יותר גבוה, אבל גם יותר קל שהמנופים ארוכים יותר.הדרך שמשקל גוף תורם לכוח זה ב:
כך שאין עניין לאכול כמו חזיר ולנסות להשמין. מדובר בלהיות בפלוס קלורי עדין ולנסות לעלות בשריר, וברגע שיש מניעים פיזים להיות בפלוס קלורי, צריך לנסות להתחזק כמה שאפשר בלי לעלות במשקל גוף.
- גובה - נותן לך מנופים ארוכים יותר, ויותר כוח.
- מסת שריר - עושה את העבודה.
- מעט שומן - יכולה לקצר מעט את טווח התנועה בבנצ', וגרום ללחץ בבור בסקוואט כדי לצאת ממנה, אך לפעמים היא יכולה להפריע בדדליפט.
וצריך להבין שיש אנשים שמתאימים לספורט יותר מאחרים, וכנראה מחזיקים ביתרון קל
שמע אתה מתנסח בצורה מזעזעת, אני עוקב אחרי ההודעות שלך ואתה פשוט מנהל דיון בצורה כל כך מזלזלת ובזויה.כל כך אבסורד ומפליא
האנשים שהכי מתאימים לספורט שהמטרה שלו היא להרים כבד אלו לא האנשים עם הRatio הכי טוב שמרימים משקלים בינוניים אבל עם יחס טוב למשקל שלהם, אלא האנשים שמירים הכי כבד ואלו אנשים גבוהים רובם ככולם.
ה"היתרון הקל" שאתה מיחס לליפטרים נמוכים הוא לא בלהרים משקלים, אלא בRatio טוב, זה הכל.
ומה השם של הספורט? Powerlifting, לא Ratiolifting, לכן אדי ששוקל בערך 500 קילו ומשך 500 קילו ריגש את כל העולם, ואיזה רוסי שברח לי שמו ששקל 100 ומשך 400 לא עניין אף אחד (אולי בגלל זה אני לא זוכר את השם שלו אפילו)
אז Ratios לא מעניינים אף אחד חוץ מנישה מאד קטנה (כמוך) של גברים נמוכים ויחסים חלשים שלא נותר להם אלא להתהדר בRatio.
זה כמו כדורגל נשים, נכון הספורט הזה קיים, זכותן לשחק בו, יש נשים שזה המקצוע שלהן אבל הוא לא מעניין אף אחד.
ואם תספר לי על חלוצה בקבוצת נשים שהבקיעה במשחק 11 שערים זה לא ירגש אותי - כי זה כדורגל נשים.
וזו הסיבה גם שלמרות שאתה שוקל 87 על 170 ס''מ, ה165 בנצ' שלך לא מרגש, ואני כ184 בלי זמן להתאמן עושה את השיא שלך לחזרות, בלי הקשתה של ליפטרים עם אחיזה יחסית צרה שלא מקצרת טווח תנועה וכו
"כן אבל אתה שוקל 25 קילו יותר ממני!!!!"
אז מה? לא מעניין אף אחד
שמע אתה מתנסח בצורה מזעזעת, אני עוקב אחרי ההודעות שלך ואתה פשוט מנהל דיון בצורה כל כך מזלזלת ובזויה.
אני חושב שקצת יותר חשוב מלהרים כבד זה דרך ארץ ותרבות דיון ואתה ממש לוקה בחסר בזה.
כל כך אבסורד ומפליא
האנשים שהכי מתאימים לספורט שהמטרה שלו היא להרים כבד אלו לא האנשים עם הRatio הכי טוב שמרימים משקלים בינוניים אבל עם יחס טוב למשקל שלהם, אלא האנשים שמירים הכי כבד ואלו אנשים גבוהים רובם ככולם.
ה"היתרון הקל" שאתה מיחס לליפטרים נמוכים הוא לא בלהרים משקלים, אלא בRatio טוב, זה הכל.
ומה השם של הספורט? Powerlifting, לא Ratiolifting, לכן אדי ששוקל בערך 500 קילו ומשך 500 קילו ריגש את כל העולם, ואיזה רוסי שברח לי שמו ששקל 100 ומשך 400 לא עניין אף אחד (אולי בגלל זה אני לא זוכר את השם שלו אפילו)
אז מי שרודף Ratios הם נישה מאד קטנה (כמוך) של גברים נמוכים ויחסים חלשים שלא נותר להם אלא להתהדר בRatio.
זה כמו כדורגל נשים, נכון הספורט הזה קיים, זכותן לשחק בו, יש נשים שזה המקצוע שלהן אבל הוא לא מעניין אף אחד.
ואם תספר לי על חלוצה בקבוצת נשים שהבקיעה במשחק 11 שערים זה לא ירגש אותי - כי זה כדורגל נשים.
וזו הסיבה גם שלמרות שאתה שוקל 87 על 170 ס''מ, ה165 בנצ' שלך לא מרגש, ואני כ184 בלי זמן להתאמן עושה את השיא שלך לחזרות, בלי הקשתה של ליפטרים עם אחיזה יחסית צרה שלא מקצרת טווח תנועה וכו
"כן אבל אתה שוקל 25 קילו יותר ממני!!!!"
אז מה? לא מעניין אף אחד
אני לא יודע איפה להתחיל את ההודעה שלי אחרי שכתבת את זה, זה כל כך מקומם ושובניסטי, שקשה להגיב.זה כמו כדורגל נשים, נכון הספורט הזה קיים, זכותן לשחק בו, יש נשים שזה המקצוע שלהן אבל הוא לא מעניין אף אחד.
כשמסתכלים על ספורט ומה שמעניין את הקהל.האנשים שהכי מתאימים לספורט שהמטרה שלו היא להרים כבד אלו לא אנשים עם הRatio הכי טוב שמרימים משקלים בינוניים אבל עם יחס טוב למשקל שלהם, אלא האנשים שמירים הכי כבד ואלו אנשים גבוהים רובם ככולם.
לכן Ratios לא מעניינים אף אחד חוץ מנישה מאד קטנה (כמוך) של גברים נמוכים ויחסים חלשים שלא נותר להם אלא להתהדר בRatio.
עוד בורות. עזוב, אני מנהל דיון עם ילד שלא מבין בשקל בתחום.לכן אדי ששוקל בערך 500 קילו ומשך 500 קילו ריגש את כל העולם
במקום לעבוד קשה ולהשוות את הישגים שלך מול אנשים שדומים לך, אתה בוחר להשוות אותם אלי ולהגיד שאתה בסדר.וזו הסיבה גם שלמרות שאתה שוקל 87 על 170 ס''מ, ה165 בנצ' שלך לא מרגש, ואני כ184 בלי זמן להתאמן עושה את השיא שלך לחזרות, בלי הקשתה של ליפטרים עם אחיזה יחסית צרה שלא מקצרת טווח תנועה וכו
אני מבין שאתה נשוי, איך הזוגיות שלך?בוא לא ניהיה עשויים מחרסינה כולם פה ילדים גדולים ואני בטוח שהוא יכול להתמודד עם קצת נוקבות
הטענה שלי היא לא על הדיון ולא על הטענות שלך, אלא על הצורה שבה אתה מתנסח.בוא לא ניהיה עשויים מחרסינה כולם פה ילדים גדולים ואני בטוח שהוא יכול להתמודד עם קצת נוקבות
עכשיו בחזרה לדיון
(אגב, הדבר הכי נמוך בדיון ו"בזוי" זה ככה לנתח טוען לגופו ולא את הטענות שלו כמו שאתה עושה עכשיו, אז אשמח אם תחדול)
הוא לא נתן סיבות מדעיות, והתעלמתי מהן כדי לא להעליב אותו מהסיבה הפשוטה שהוא סתר את עצמו, הנה ההודעה המלאה שלו:לפחות נתן סיבות מדעיות ונתונים למה הוא חושב ככה אתה פשוט אומר את דעתך ומניח שזה נכון וקורא לזה עובדות בלי לעליב זאת גישה שלא באמת תוביל אותך הרבה בחיים
תגיד אתה רציני? אתה מתווכח עם עובדות?ני לא יודע איפה להתחיל את ההודעה שלי אחרי שכתבת את זה, זה כל כך מקומם ושובניסטי, שקשה להגיב.
מה אחי אתה רציני או שאתה מסתבלט?הוא לא נתן סיבות מדעיות, והתעלמתי מהן כדי לא להעליב אותו מהסיבה הפשוטה שהוא סתר את עצמו, הנה ההודעה המלאה שלו:
"משקל גוף לא קשור למשקל עבודה בכלל. שומן לא מרים את המשקל בשום דרך.
הדרך שמשקל גוף תורם לכוח זה ב:
- מעט שומן - יכולה לקצר מעט את טווח התנועה בבנצ', וגרום ללחץ בבור בסקוואט כדי לצאת ממנה, אך לפעמים היא יכולה להפריע בדדליפט."
עכשיו, חוץ מהסתירה העצמית שלו, הוא גם מדבר שטויות, כי מנוף ארוך יותר = יותר moment arm = יותר קשה. לא יותר קל
סעיף 2 מובן מאליו וסעיף 3 מדבר על הרכב גוף שלא קשור משקל גוף, כי יכול להיות גם אדם 160 ס''מ עם כרס ענקית ושוקל 95.
ככה שאין פה הסבר מדעי, יש פה חוזר הבנה בקינזיולוגיה וסתירה עצמית מביכה
יכול מאד להיותאתה מתבלבל עם שתי נושאים בסיסים שאפילו מאמן כושל מוינגייט יכול להבדיל
התכוונתי שמשקל גוף לבד לא קשור למשקל שאתה מרים בכלל.הוא לא נתן סיבות מדעיות, והתעלמתי מהן כדי לא להעליב אותו מהסיבה הפשוטה שהוא סתר את עצמו, הנה ההודעה המלאה שלו:
"משקל גוף לא קשור למשקל עבודה בכלל. שומן לא מרים את המשקל בשום דרך.
הדרך שמשקל גוף תורם לכוח זה ב:
- מעט שומן - יכולה לקצר מעט את טווח התנועה בבנצ', וגרום ללחץ בבור בסקוואט כדי לצאת ממנה, אך לפעמים היא יכולה להפריע בדדליפט."
עכשיו, חוץ מהסתירה העצמית שלו, הוא גם מדבר שטויות, כי מנוף ארוך יותר = יותר moment arm = יותר קשה. לא יותר קל
סעיף 2 מובן מאליו וסעיף 3 מדבר על הרכב גוף שלא קשור משקל גוף, כי יכול להיות גם אדם 160 ס''מ עם כרס ענקית ושוקל 95.
ככה שאין פה הסבר מדעי, יש פה חוזר הבנה בקינזיולוגיה וסתירה עצמית מביכה
אתה יכול להתווכח, אבל זה הקונצנזוס על התחום שאתה פשוט לא מבין בו.עכשיו, חוץ מהסתירה העצמית שלו, הוא גם מדבר שטויות, כי מנוף ארוך יותר = יותר moment arm = יותר קשה. לא יותר קל
אתה רק יוצא יותר שובניסטי, אני לא אתווכח עם העובדות שלך, כמו שלא אתווכח עם עובדות של גזען.תגיד אתה רציני? אתה מתווכח עם עובדות?
99% מהאוכלוסיה לא צופה בכדורגל נשים, כולל נשים כי זה משעמם.
אתה רק יוצא יותר שובניסטי, אני לא אתווכח עם העובדות שלך,