הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סקוואט 200 ל5

Daniel2

משתמש משקיע
2,059
186
נק' מוניטין:
10,046
2,059
186
אחרי שפרסמתי סקוואט 200 לחזרה לפני שנתיים, התחלתי חיטוב ארוך שנמשך בערך חצי שנה. אח"כ המשכתי לעלות במשקלים במשך חצי שנה נוספת, עד שהגעתי ל200 ל5. פתאום גיליתי שיש לי סרטון, אז הנה, מלפני שנה. בקרוב התקדמויות נוספות...

נערך לאחרונה:

מרגיש שהעלבתי אותך, זו לא הייתה הכוונה , פשוט אני לא מתחבר למרוץ אחר ratios וכמובן האופן בו אתה מרשה לעצמך לפסול שיאים של אנשים כמו אדי וולאד, היה נראה כיאלו אתה צריך קצת איפוס , אבל לא התכוונתי לפגוע בך בדרך

מרגיש שהעלבתי אותך, זו לא הייתה הכוונה , פשוט אני לא מתחבר למרוץ אחר ratios וכמובן האופן בו אתה מרשה לעצמך לפסול שיאים של אנשים כמו אדי וולאד, היה נראה כיאלו אתה צריך קצת איפוס , אבל לא התכוונתי לפגוע בך בדרך
מעריך, אני לא מנסה לפסול את ההישגים של אף אחד, פשוט יש לי דעה כיצד תחרויות צריכות להיות שאולי שונה מאחרים כאן.
בכל אופן, גם אני מתנצל אם פגעתי בך.

מעריך, אני לא מנסה לפסול את ההישגים של אף אחד, פשוט יש לי דעה כיצד תחרויות צריכות להיות שאולי שונה מאחרים כאן.
בכל אופן, גם אני מתנצל אם פגעתי בך.

עכשיו בוא אני יאתגר לך את תפיסה משקל הגוך עוד יותר

אתה שוקל 87 על 173 גובה, עכשיו מישהו שהגובה שלו הוא 184 באופן טבעי בגלל גודל עצמות, איברים פנימיים וריקמות רכות ישקול יותר, והמשקל הזה לא מרים כלום. והגובה שלו אומנם גורם לזה שהשריר לו יהיה קצת יותר ארוך אבל גם הדרך שהמוט צריך לעבור ארוכה יותר, ככה שהעניין הזה מתבטל.

עכשיו קח מישהו שהגובה שלו 194, אם הוא שוקל כמוך 87 הוא בתת משקל, בלי שריר ולפי המתודה העקומה שאתה מתשמש בה הוא כבר בחיסרון.

לכן רק משקלים אבסולוטים מרשימים ומשמעותיים וכל עניין של משקל גוף לא - כי הוא פגום מיסודו.

אתה על 173 שוקל באופן טבעי באישור ב70-75 קילו, ואתה יכולת להעלות על עצמך 10 קילו שריר ו3 קילו שומן כדי להרים משקלים, אדם בגובה 190 עבר את המשקל גוף שלך עם 0 שריר.

מערכת פגומה.

כדי שעניין הRatio יהיה מעניין חייב בהכרח לחלק לא רק לקטגוריות משקל, אלא גם לגובה, ואז כבר כמו שאתה רואה זה יותר מדי עבודה ולא מעניין.

קו תחתון: Ratio מעניין אך ורק אנשים נמוכים

הסיבה לכך היא ששניהם גם אלחנן וגם הצדיק מחזיקים בדעה שמה שמשנה זה התהליך שאדם נמצא בו- תהליך של התחזקות
ואז מגיעים כמה אנשים ואומרים שסטרואידים זה "כלום", כנגד הגישה הזאת אלחנן ואליהו"זועקים", הם לא באים להוריד כהוא זה מההישג,, אלא הם טוענים שכשאדם ללא עזרה מבחוץ כגון סטרואידים, רצועות, חגורה וכו מרים רק "חצי" ממה שמרים אחר אז זה נראה כלום ואנשים מזלזלים בזה ולמה?
כי יש אנשים (שבדרך כלל משתמשים בעצמם) שטוענים שסטרואידים זה לא משפיע יותר מדי וכו ולדוגמה:
מה יותר "מרשים"
סקוואט שנעשה בידי אדם בין 36 (שפעם ראשונה שנגע במשקולות זה היה כשהו בן 31) מרים 285 קילו סקוואט ללא סטרואידים וללא ציוד
או אדם שנעזר בסטרואידי, רצועות, חליפה ועוד ומרים 500?
אם תוריד את הציוד לפני דעתי הוא יהיה ב400 +- תוריד סטרואידחם וקיבלת משהו הרבה הרבה פחות מרשים ממה שעשה אליהו
נ.ב.
לא הייתי קורא ל"צדיק" מגוחח...
זה שאתה שאתה אומר שסטרואידים מוריד אפשר להתווכח אבל את מי זה מעניין מתי הוא נגע פעם ראשונה במשקולות או כמה זמן לקח לו להגיע לX משקל מה שמשנה זה התוצאה

או אדם שנעזר בסטרואידי, רצועות, חליפה ועוד ומרים 500?
505 בלי חליפה, והמחשבון שלך בשביל לזלזל ככה בשיא עולם והפרש של 220 קילו על הגב הוא פשוט כל כך מטופש.
אי אפשר לדעת מה היה קורה אם ואם ואם.
בסופו של דבר צריכים לכבד אנשים בטופ של תחומים, כי הם להבדיל ממך ומעוד בני אדם שמתיימרים להיות מחשבונים,
הגיעו להישגים כבירים, באופן מוחלט, ותחת שוויון תנאים עם בני אדם אחרים.

זה שקול לזלזול באנשים עם אייקיו מטורף שגם לוקחים סמים כלשהם ומנצחים בשחמט או יוצרים פרצת דרך מדעית,
ותגיד שאם פלוני היה לוקח אז גם הוא היה מצליח

אז ראשית אתה לא יודע,
ושנית אין לזה שום כלום של משמעות חוץ מאשר ניסיון עלוב לבטל את ההישג

זה שקול לזלזול באנשים עם אייקיו מטורף שגם לוקחים סמים כלשהם ומנצחים בשחמט או יוצרים פרצת דרך מדעית,
ותגיד שאם פלוני היה לוקח אז גם הוא היה מצליח
איזה אנשים עם אייקיו גבוה לוקחים סמים ומה סמים בדיוק עוזרים להם?????????

עכשיו בוא אני יאתגר לך את תפיסה משקל הגוך עוד יותר

אתה שוקל 87 על 173 גובה, עכשיו מישהו שהגובה שלו הוא 184 באופן טבעי בגלל גודל עצמות, איברים פנימיים וריקמות רכות ישקול יותר, והמשקל הזה לא מרים כלום. והגובה שלו אומנם גורם לזה שהשריר לו יהיה קצת יותר ארוך אבל גם הדרך שהמוט צריך לעבור ארוכה יותר, ככה שהעניין הזה מתבטל.

עכשיו קח מישהו שהגובה שלו 194, אם הוא שוקל כמוך 87 הוא בתת משקל, בלי שריר ולפי המתודה העקומה שאתה מתשמש בה הוא כבר בחיסרון.

לכן רק משקלים אבסולוטים מרשימים ומשמעותיים וכל עניין של משקל גוף לא - כי הוא פגום מיסודו.

אתה על 173 שוקל באופן טבעי באישור ב70-75 קילו, ואתה יכולת להעלות על עצמך 10 קילו שריר ו3 קילו שומן כדי להרים משקלים, אדם בגובה 190 עבר את המשקל גוף שלך עם 0 שריר.

מערכת פגומה.

כדי שעניין הRatio יהיה מעניין חייב בהכרח לחלק לא רק לקטגוריות משקל, אלא גם לגובה, ואז כבר כמו שאתה רואה זה יותר מדי עבודה ולא מעניין.

קו תחתון: Ratio מעניין אך ורק אנשים נמוכים
כתבתי כאן איך משקל עוזר להרים
הדרך שמשקל גוף תורם לכוח זה ב:
  1. גובה - נותן לך מנופים ארוכים יותר, ויותר כוח.
  2. מסת שריר - עושה את העבודה.
  3. מעט שומן - יכולה לקצר מעט את טווח התנועה בבנצ', וגרום ללחץ בבור בסקוואט כדי לצאת ממנה, אך לפעמים היא יכולה להפריע בדדליפט.
כך שאין עניין לאכול כמו חזיר ולנסות להשמין. מדובר בלהיות בפלוס קלורי עדין ולנסות לעלות בשריר, וברגע שיש מניעים פיזים להיות בפלוס קלורי, צריך לנסות להתחזק כמה שאפשר בלי לעלות במשקל גוף.
אמנם יש יותר טווח תנועה לעבור ככל שאתה יותר גבוה, אבל גם יותר קל שהמנופים ארוכים יותר.
בסופו של דבר, לאנשים נמוכים יש יתרון בכך שהם שוקלים פחות עם מסת שריר גדולה יותר, אבל זה לא סיבה ליצור עוד קטגוריות גובה, תמיד יהיה אנשים עם יתרונות פיזים שונים.
זרועות ארוכות וטורסו קצר ורגליים קצרות זה המפתח לדדליפט פצצה, אם יבוא בחור כזה להתחרות מולי, זכותו, לא אתלונן שהקב"ה חנן אותו בגוף שמתאים לספורט.
Michael Phelps השחיין הטוב ביותר, יש לו גוף שממש מתאים לספורט, זרועות של תמנון, טורסו ארוך, ורגליים קצרות שמזכירות זנב של דולפין. הוא לקח את היתרונות שלו וניצל אותם, כל הכבוד לו
Michael Phelps.jpg

אז מספיק קטגוריות משקל וגיל.
וצריך להבין שיש אנשים שמתאימים לספורט יותר מאחרים, וכנראה מחזיקים ביתרון קל.
אבל בסופו של דבר יתרון מנופים שווה הרבה פחות מעבודה קשה ונכונה, וכל מבנא גוף אני סבור יכול לנצח אם יש את הגישה הנכונה.

וצריך להבין שיש אנשים שמתאימים לספורט יותר מאחרים, וכנראה מחזיקים ביתרון קל

כל כך אבסורד ומפליא

האנשים שהכי מתאימים לספורט שהמטרה שלו היא להרים כבד אלו לא האנשים עם הRatio הכי טוב שמרימים משקלים בינוניים אבל עם יחס טוב למשקל שלהם, אלא האנשים שמירים הכי כבד ואלו אנשים גבוהים רובם ככולם.
ה"היתרון הקל" שאתה מיחס לליפטרים נמוכים הוא לא בלהרים משקלים, אלא בRatio טוב, זה הכל.
ומה השם של הספורט? Powerlifting, לא Ratiolifting, לכן אדי ששוקל בערך 500 קילו ומשך 500 קילו ריגש את כל העולם, ואיזה רוסי שברח לי שמו ששקל 100 ומשך 400 לא עניין אף אחד (אולי בגלל זה אני לא זוכר את השם שלו אפילו)

אז מי שרודף Ratios הם נישה מאד קטנה (כמוך) של גברים נמוכים ויחסים חלשים שלא נותר להם אלא להתהדר בRatio.

זה כמו כדורגל נשים, נכון הספורט הזה קיים, זכותן לשחק בו, יש נשים שזה המקצוע שלהן אבל הוא לא מעניין אף אחד.
ואם תספר לי על חלוצה בקבוצת נשים שהבקיעה במשחק 11 שערים זה לא ירגש אותי - כי זה כדורגל נשים.

וזו הסיבה גם שלמרות שאתה שוקל 87 על 170 ס''מ, ה165 בנצ' שלך לא מרגש, ואני כ184 בלי זמן להתאמן עושה את השיא שלך לחזרות, בלי הקשתה של ליפטרים עם אחיזה יחסית צרה שלא מקצרת טווח תנועה וכו

"כן אבל אתה שוקל 25 קילו יותר ממני!!!!"
אז מה? לא מעניין אף אחד

נערך לאחרונה:
כל כך אבסורד ומפליא

האנשים שהכי מתאימים לספורט שהמטרה שלו היא להרים כבד אלו לא האנשים עם הRatio הכי טוב שמרימים משקלים בינוניים אבל עם יחס טוב למשקל שלהם, אלא האנשים שמירים הכי כבד ואלו אנשים גבוהים רובם ככולם.
ה"היתרון הקל" שאתה מיחס לליפטרים נמוכים הוא לא בלהרים משקלים, אלא בRatio טוב, זה הכל.
ומה השם של הספורט? Powerlifting, לא Ratiolifting, לכן אדי ששוקל בערך 500 קילו ומשך 500 קילו ריגש את כל העולם, ואיזה רוסי שברח לי שמו ששקל 100 ומשך 400 לא עניין אף אחד (אולי בגלל זה אני לא זוכר את השם שלו אפילו)

אז Ratios לא מעניינים אף אחד חוץ מנישה מאד קטנה (כמוך) של גברים נמוכים ויחסים חלשים שלא נותר להם אלא להתהדר בRatio.

זה כמו כדורגל נשים, נכון הספורט הזה קיים, זכותן לשחק בו, יש נשים שזה המקצוע שלהן אבל הוא לא מעניין אף אחד.
ואם תספר לי על חלוצה בקבוצת נשים שהבקיעה במשחק 11 שערים זה לא ירגש אותי - כי זה כדורגל נשים.

וזו הסיבה גם שלמרות שאתה שוקל 87 על 170 ס''מ, ה165 בנצ' שלך לא מרגש, ואני כ184 בלי זמן להתאמן עושה את השיא שלך לחזרות, בלי הקשתה של ליפטרים עם אחיזה יחסית צרה שלא מקצרת טווח תנועה וכו

אז מה? לא מעניין אף אחד
שמע אתה מתנסח בצורה מזעזעת, אני עוקב אחרי ההודעות שלך ואתה פשוט מנהל דיון בצורה כל כך מזלזלת ובזויה.
אני חושב שקצת יותר חשוב מלהרים כבד זה דרך ארץ ותרבות דיון ואתה ממש לוקה בחסר בזה.

שמע אתה מתנסח בצורה מזעזעת, אני עוקב אחרי ההודעות שלך ואתה פשוט מנהל דיון בצורה כל כך מזלזלת ובזויה.
אני חושב שקצת יותר חשוב מלהרים כבד זה דרך ארץ ותרבות דיון ואתה ממש לוקה בחסר בזה.

בוא לא ניהיה עשויים מחרסינה כולם פה ילדים גדולים ואני בטוח שהוא יכול להתמודד עם קצת נוקבות
עכשיו בחזרה לדיון

(אגב אם אתה רוצה משהו באמת בזוי בדיון זה לפנות לגופו של טוען כמו שאתה עושה עכשיו, אז אשמח אם תחדול)

נערך לאחרונה:
כל כך אבסורד ומפליא

אז מי שרודף Ratios הם נישה מאד קטנה (כמוך) של גברים נמוכים ויחסים חלשים שלא נותר להם אלא להתהדר בRatio.

אז מה? לא מעניין אף אחד

אני חייב להגיד שאתה גאון ב לסף עובדות , אני גם חושב שריטו זה באמת בולשיט (וזה בא מאחד שכמעט לוחץ כפול ממשקל הגוף שלו לסניגל)
אבל
elchonon
לפחות נתן סיבות מדעיות ונתונים למה הוא חושב ככה אתה פשוט אומר את דעתך ומניח שזה נכון וקורא לזה עובדות בלי לעליב זאת גישה שלא באמת תוביל אותך הרבה בחיים

אני לא יודע איפה להתחיל את ההודעה שלי אחרי שכתבת את זה, זה כל כך מקומם ושובניסטי, שקשה להגיב.
זכותך לחשוב מה שאתה רוצה על נשים או אנשים במשקל נמוך, אבל אני חושב שאתה רחוק מלהבין ספורט.
האנשים שהכי מתאימים לספורט שהמטרה שלו היא להרים כבד אלו לא אנשים עם הRatio הכי טוב שמרימים משקלים בינוניים אבל עם יחס טוב למשקל שלהם, אלא האנשים שמירים הכי כבד ואלו אנשים גבוהים רובם ככולם.
לכן Ratios לא מעניינים אף אחד חוץ מנישה מאד קטנה (כמוך) של גברים נמוכים ויחסים חלשים שלא נותר להם אלא להתהדר בRatio.
כשמסתכלים על ספורט ומה שמעניין את הקהל.
זה לא רק האיש החזק ביותר שהרים את המשקל הרב ביותר, זה גם צריך להיות "relatable".
הקהל יכול להתחבר הרבה יותר כשהספורטאים הם מכל המינים והגילאים, ומשקלי גוף שונים, ספורט זה "entertainment", ולכן באולימפיה יש הבנה שיש לקחת הרבה דברים אחרים בחשבון שאולי לך לא נראים חשובים, כמו סימום ומין. כמו כן קטגוריות משקל וגיל.

אתה רק מראה בורות עם ההודעות שלך, אבל מה אפשר לצפות מאחד שמתאמן כשמזדמן, ורק עובד על שריר אחד כדי שיוכל להסתלבט על אנשים הרבה יותר קלים ממנו עם המשקל הדומה שלו?
לכן אדי ששוקל בערך 500 קילו ומשך 500 קילו ריגש את כל העולם
עוד בורות. עזוב, אני מנהל דיון עם ילד שלא מבין בשקל בתחום.
במקום לעבוד קשה ולהשוות את הישגים שלך מול אנשים שדומים לך, אתה בוחר להשוות אותם אלי ולהגיד שאתה בסדר.
מצטער, אבל דוגמה לאדם שלא יגיע לשום מקום רחוק בתחום הזה, ושגם בור ולא מבין בשקל בספורט הספציפי הזה, ולא נראה לי בשום ספורט אחר.
אתה מזכיר לי איזה אדיוט בחדר כושר ששקל 60 ק"ג וניגש אלי אחרי שעשיתי סקוואט די כבד, ואמר לי "בוא נראה אותך מולי בריצה, נראה מי שורד יותר זמן על ההליכון". הנה בן אדם קטן שמנסה להרגיש משהו עם ההישגים הבינוניים שלו.

אתה מקיים דיון עם פאוורליפטר ומנופף במספרים שלך, אבל בספורט שלי אין בנץ', זה אחד מתוך 3 הרמות שקובעות טוטאל, וגם יש קטגורית משקל, אז או שתלמד על הספורט לפני שאתה מתחיל דיון, או שתחפש מישהו אחר להסתלבט עם ההישגים שלך.
בוא לא ניהיה עשויים מחרסינה כולם פה ילדים גדולים ואני בטוח שהוא יכול להתמודד עם קצת נוקבות
אני מבין שאתה נשוי, איך הזוגיות שלך?
אתה נשמע שובניסט, מתנשא, ולא אמפתי בשקל.

עכשיו בחזרה לדיון

(אגב, הדבר הכי נמוך בדיון ו"בזוי" זה ככה לנתח טוען לגופו ולא את הטענות שלו כמו שאתה עושה עכשיו, אז אשמח אם תחדול)
הטענה שלי היא לא על הדיון ולא על הטענות שלך, אלא על הצורה שבה אתה מתנסח.
אין שום בעיה בקצת "נוקבות" אבל במקרה שלך אתה פשוט מזלזל לגמרי בצד השני.

לפחות נתן סיבות מדעיות ונתונים למה הוא חושב ככה אתה פשוט אומר את דעתך ומניח שזה נכון וקורא לזה עובדות בלי לעליב זאת גישה שלא באמת תוביל אותך הרבה בחיים
הוא לא נתן סיבות מדעיות, והתעלמתי מהן כדי לא להעליב אותו מהסיבה הפשוטה שהוא סתר את עצמו, הנה ההודעה המלאה שלו:

"משקל גוף לא קשור למשקל עבודה בכלל. שומן לא מרים את המשקל בשום דרך.
  3. מעט שומן - יכולה לקצר מעט את טווח התנועה בבנצ', וגרום ללחץ בבור בסקוואט כדי לצאת ממנה, אך לפעמים היא יכולה להפריע בדדליפט."

עכשיו, חוץ מהסתירה העצמית שלו, הוא גם מדבר שטויות, כי מנוף ארוך יותר = יותר moment arm = יותר קשה. לא יותר קל
סעיף 2 מובן מאליו וסעיף 3 מדבר על הרכב גוף שלא קשור משקל גוף, כי יכול להיות גם אדם 160 ס''מ עם כרס ענקית ושוקל 95.

ככה שאין פה הסבר מדעי, יש פה חוזר הבנה בקינזיולוגיה וסתירה עצמית מביכה
ני לא יודע איפה להתחיל את ההודעה שלי אחרי שכתבת את זה, זה כל כך מקומם ושובניסטי, שקשה להגיב.
תגיד אתה רציני? אתה מתווכח עם עובדות?
99% מהאוכלוסיה לא צופה בכדורגל נשים, כולל נשים כי זה משעמם.

הוא לא נתן סיבות מדעיות, והתעלמתי מהן כדי לא להעליב אותו מהסיבה הפשוטה שהוא סתר את עצמו, הנה ההודעה המלאה שלו:

3. מעט שומן - יכולה לקצר מעט את טווח התנועה בבנצ', וגרום ללחץ בבור בסקוואט כדי לצאת ממנה, אך לפעמים היא יכולה להפריע בדדליפט."

עכשיו, חוץ מהסתירה העצמית שלו, הוא גם מדבר שטויות, כי מנוף ארוך יותר = יותר moment arm = יותר קשה. לא יותר קל
סעיף 2 מובן מאליו וסעיף 3 מדבר על הרכב גוף שלא קשור משקל גוף, כי יכול להיות גם אדם 160 ס''מ עם כרס ענקית ושוקל 95.

מה אחי אתה רציני או שאתה מסתבלט?
אתה מתבלבל עם שתי נושאים בסיסים שאפילו מאמן כושל מוינגייט יכול להבדיל

אתה מתבלבל עם שתי נושאים בסיסים שאפילו מאמן כושל מוינגייט יכול להבדיל
יכול מאד להיות
בכל מקרה הדרך שהמוט עושה ארוכה יותר אצל גבוהים ככה שמנופים ארוכים יותר מתקזזים, זה באמת לא קשור למונט ארם (כי זה עניין של פרופורציית גוף) ובהחלט טעיתי פה

נערך לאחרונה:

התכוונתי שמשקל גוף לבד לא קשור למשקל שאתה מרים בכלל.
מנוף ארוך נון לך יותר כוח
אתה יכול להתווכח, אבל זה הקונצנזוס על התחום שאתה פשוט לא מבין בו.
תגיד אתה רציני? אתה מתווכח עם עובדות?
99% מהאוכלוסיה לא צופה בכדורגל נשים, כולל נשים כי זה משעמם.
אתה רק יוצא יותר שובניסטי, אני לא אתווכח עם העובדות שלך, כמו שלא אתווכח עם עובדות של גזען.
גם אם תאורתית זה היה נכון, זה חסר טאקט.

אתה רק יוצא יותר שובניסטי, אני לא אתווכח עם העובדות שלך,

אני לא מבין, בעולם שאצלך בראש כדורגל נשים פותח פנאלים של ספורט, ממלא איצטדיונים ולכל חובב ספורט יש קבוצת כדורגל נשים שהוא אוהד? אתה מכיר שם אחד של שחקנית כדורגל נשים?

אתה משקר לעצמך?

שמעת על קבוצת הנערים זכרים בני ה16 שהביסה בהשפלה קבוצת כדורגל אולימפית של נשים בכדורגל כי הן חשבו שזה יהיה תירגול טוב?
נשים חלשות ואיטיות יותר, לכן גם הכדורגל שלהן משעמם יותר כי הוא יותר איטי ופחות אינטנסיבי ופיזי
ראית פעם איך נראה אגן של אישה? זה פלא שהן בכלל יכולות לרוץ (או לברוח, אם תשאל אם בוראט 🤯)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית