הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דילואד תוך כדי התקדמות

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, אני מתלבט אם להתחיל שבוע דילואד בשבוע הבא
מצד אחד לא עשיתי דילואד כבר חודשיים והאימונים שלי די עצימים,
אבל מצד שני התחלתי קריאטין לא מזמן ואני נמצא כרגע על גל של התקדמות די שבועי בסקוואט ובבנץ (לא בהכרח בגלל הקריאטין אבל יכול להיות)
ושוקל אם כדאי לחכות שאתקע בהם לפני הדילואד כדי לנצל את הכביכול מומנטום הזה?

אהלן, אני מתלבט אם להתחיל שבוע דילואד בשבוע הבא
מצד אחד לא עשיתי דילואד כבר חודשיים והאימונים שלי די עצימים,
אבל מצד שני התחלתי קריאטין לא מזמן ואני נמצא כרגע על גל של התקדמות די שבועי בסקוואט ובבנץ (לא בהכרח בגלל הקריאטין אבל יכול להיות)
ושוקל אם כדאי לחכות שאתקע בהם לפני הדילואד כדי לנצל את הכביכול מומנטום הזה?

אם אתה מרגיש שאתה מתקדם שבועי ושהגוף שלך לא תשוש ומסוגל להמשיך אתה מוזמן,
הדילואד רק עוזר ולא תוקע אותך, בכל מקרה אם תרצה לסחוט עוד תוכל לנסות פשוט תדע שאחרי
דילואד כנראה הפוטנציאל התקדמות רציף שלך היה מגיע טיפה יותר רחוק.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרגיש שאתה מתקדם שבועי ושהגוף שלך לא תשוש ומסוגל להמשיך אתה מוזמן,
הדילואד רק עוזר ולא תוקע אותך, בכל מקרה אם תרצה לסחוט עוד תוכל לנסות פשוט תדע שאחרי
דילואד כנראה הפוטנציאל התקדמות רציף שלך היה מגיע טיפה יותר רחוק.
אין ספק שהוא עוזר ולא תוקע, השאלה אם לנצל את הרצף שאני עליו ולחכות שאתקע (מאמין שיקרה בחודש הקרוב אבל בקצב שאני עולה חודש זה עוד 7.5-10 קג לתרגיל) או לא לחכות לזה ולעשות את הדילואוד לפני כי לא עשיתי כבר חודשיים.
מבחינת תשישות אני כן תשוש אבל מניח שכל עוד אני עולה במשקלים אני לא גמור

אין ספק שהוא עוזר ולא תוקע, השאלה אם לנצל את הרצף שאני עליו ולחכות שאתקע (מאמין שיקרה בחודש הקרוב אבל בקצב שאני עולה חודש זה עוד 7.5-10 קג לתרגיל) או לא לחכות לזה ולעשות את הדילואוד לפני כי לא עשיתי כבר חודשיים.
מבחינת תשישות אני כן תשוש אבל מניח שכל עוד אני עולה במשקלים אני לא גמור

כל עוד אתה עולה במשקלים זה בסדר, כמו שאמרתי לך פשוט הפוטנציאל שתוכל לממש אחרי דילואד טוב
יותר גבוה מאשר עבודה רצופה עד תקיעה.

דילואוד נועד לתת לגוף לנוח אחרי שהוא ספג יותר מדי. כל עוד אתה מתקדם בצורה לינארית, לא מרגיש כאוב או נוקשה במיוחד, או מרגיש שרוף מהאימונים, אין שום צורך בדילואוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית