הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות שינה

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
אני בקבע בצבא אני מתאמן 4 פעמים בשבוע מקפדי על ארוחות מסודרות ואימונים מסודרים יש לי מאמן אישימותזונאי..
הבעיה היא שיש לי בעיות שינה ולפי מה שהבנתי זה חלק חשוב מאוד בפיתוח גוף...יש לי כמה שאלות
אם אני נגיד מתאמן בסביבות 12 וער עד הלילה סביבות 1-2 ואז עולה לישון 8-10 שעות זה בסדר ? או שצריך לישון אחרי האימון?

למה שתצטרך לישון אחרי אימון? השהייה?
אתה פשוט צריך לישון 8 שעות בממוצע, זה הכל, אם יש לך את זה אתה מסודר

• פותח/ת השרשור
למה שתצטרך לישון אחרי אימון? השהייה?
אתה פשוט צריך לישון 8 שעות בממוצע, זה הכל, אם יש לך את זה אתה מסודר
אוקיי ועוד שאלה אני עושה הרבה לילות בבסיס אני עובד בלילה אם אני מתאמן ביום לא עולה לישון עובד לילה ואז עולה לישון בבוקר הרווח הוא לא קריטי מבחינת המנוחה לאימון?

זה לא בידיוק אידאלי, אבל גם לא קריטי במיוחד כל עוד יוצא לך לישון בממוצע 8 שעות ביום

• פותח/ת השרשור
זה לא בידיוק אידאלי, אבל גם לא קריטי במיוחד כל עוד יוצא לך לישון בממוצע 8 שעות ביום
לרוב זה מה שקורה אני ישן בבקרים ובלילה עובד אחי זה הטריד אותי חשבתי שזה מפריע לגדילה שלי

הכי חשוב לישון סביב 8 שעות בממוצע רצוי באותו זמן~ רצוי במהלך הלילה~ אבל בגדול, זה לא קריטי מאוד. זה הלו״ז שלך וזה מה שאתה יכול לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית