הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה שמציקה לי

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
אם אני עולה במשקל, אבל לא עולה במשקלי עבודה/ נפח אימון, אז אני למעשה לא עולה במסת השריר אלא במסת שומן?

כרגע אני על 1,800 קל' כבר חודש וחצי אחרי שהתייצבתי על 1,700. בהתחלה לא הייתה עלייה במשקל , ואז פתאום קפצתי כמעט 2 קילו....
מבחינת האימונים- במקום להתקדם הייתה לי ריגרסיה, שהכי קל לי לשייך אותה לחוסר מוטיבציה של חורף... רק עכשיו מתחילה לשחזר את ההישגים.
או שאולי העמסתי על עצמי מדי? למרות שעשיתי דילואד במטרה להשתקם....

אבל העיקר הוא- עלייה במסת שריר כרוכה בהכרח בעלייה בנפח עבודה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוברטינקינג

לא ממש.
תראה, אני קורעת את עצמי באימונים ולא ממש מתקדמת לשומקום, ואפילו נסוגה. ובמקביל עולה במשקל מהעלאה של 100 קל'...
אז אני בודקת, כי אולי יש משהו שאני צריכה לשים לב אליו ולשנות...

אם בכל אימון את עם אותם משקלים, אותה כמות סטים ומס' חזרות, זה יכול להסביר למה את תקועה.
חשוב לשמור על התקדמות כלשהי באימונים, בין אם זה הוספת משקל / חזרות / סטים (זה גם סדר העדיפויות)
תהיי עקבית, אפשר גם לכתוב אחרי כל אימון מה עשית כדי לעקוב.
כמובן שלא פחות חשוב זה עניין התזונה, לא פירטתי כי אני יודע שאת בסדר גמור בקטע הזה

ממליצה לקרוא להרחבת פרספקטיבה:
דברים שמעניינים מאמנים - נקודות ומחשבות בנושאי אימוני כוח ותזונה.

בנימה אישית: הייתה תקופה ארוכה שהייתי תקועה (מסוג של בחירה) על אותם משקלים באימון גב - חתירה ומשיכה, ואימונים שאפילו הורדתי משקל. באיזשהו שלב פרצתי והתקדמתי, אבל אני יכולה לומר כמעט בוודאות (סוף כל סוף לא היו לי מראות מספיק טובות ולא באמת עניין אותי לחפור יותר מדי) שגדלתי גם באותה תקופה "תקועה". כוונתי - הגב גדל (וגם הכרס חח.. אבל ניחא)
את אומרת שאת מתחילה לשחזר הישגים. כלומר, את במגמת התקדמות, רק מנקודה נמוכה יותר ולכן לכאורה המשקלים והנפח עומדים באותו מקום של לפני חודש או חודשיים. אם הבנתי נכון וזה אכן כך, לדעתי אין לך מה לדאוג. אם את באמת במקום סטטי לחלוטין (מה שלא נראלי שהוא המצב מקריאת הלוג שלך) שווה לחשוב מה אפשר לעשות כדי לעודד התקדמות. יש לי כמה רעיונות אבל השאלה אם זה המצב

אבל העיקר הוא- עלייה במסת שריר כרורה בהכרח בעלייה בנפח עבודה?
כן.

קפיצה של 2 קילו בתקופה כה קצרה בלתי אפשרי שתבוא משומן.
כנראה מדובר בנוזלים או בשקילה לא מדויקת (לא באותה שעה למשל).

• פותח/ת השרשור
אם בכל אימון את עם אותם משקלים, אותה כמות סטים ומס' חזרות, זה יכול להסביר למה את תקועה.
חשוב לשמור על התקדמות כלשהי באימונים, בין אם זה הוספת משקל / חזרות / סטים (זה גם סדר העדיפויות)
תהיי עקבית, אפשר גם לכתוב אחרי כל אימון מה עשית כדי לעקוב.
כמובן שלא פחות חשוב זה עניין התזונה, לא פירטתי כי אני יודע שאת בסדר גמור בקטע הזה

בדכ אני מנסה להוסיף משקל /חזרות, (בימים ממש מופרעים אני מוסיפה סט נוסף ... )ועוקבת אחרי הכל בלוג שלי. האמת שהפסקתי לעקוב אחרי הפרמטר של הנפח, אולי כדאי שאחזור לזה שוב....
אם אני מרגישה שאני יכולה- אני מעלה. הבעיה היא שאני מרגישה שאני לא יכולה:0
נניח, חתירה- כבר נצח שאני על 33*12*3. והיו תקופות שעשיתי את זה ממש בסבבה, היו תקוםות שעשיתי 4 סטים!!!
ואתמול בקושי הצלחתי לסיים כל אחד מהסטים ואת הסט האחרון לא הצלחתי, והייתי חייבת להוריד משקל 🙁
או לחיצת כתף עם דאמבלים - 10*10*3
היו תקופות שעשיתי 10*12*3 ואתמול בקושי סיימתי את ה10 הרגילים שלי.😳

ממליצה לקרוא להרחבת פרספקטיבה:
דברים שמעניינים מאמנים - נקודות ומחשבות בנושאי אימוני כוח ותזונה.

בנימה אישית: הייתה תקופה ארוכה שהייתי תקועה (מסוג של בחירה) על אותם משקלים באימון גב - חתירה ומשיכה, ואימונים שאפילו הורדתי משקל. באיזשהו שלב פרצתי והתקדמתי, אבל אני יכולה לומר כמעט בוודאות (סוף כל סוף לא היו לי מראות מספיק טובות ולא באמת עניין אותי לחפור יותר מדי) שגדלתי גם באותה תקופה "תקועה". כוונתי - הגב גדל (וגם הכרס חח.. אבל ניחא)
את אומרת שאת מתחילה לשחזר הישגים. כלומר, את במגמת התקדמות, רק מנקודה נמוכה יותר ולכן לכאורה המשקלים והנפח עומדים באותו מקום של לפני חודש או חודשיים. אם הבנתי נכון וזה אכן כך, לדעתי אין לך מה לדאוג. אם את באמת במקום סטטי לחלוטין (מה שלא נראלי שהוא המצב מקריאת הלוג שלך) שווה לחשוב מה אפשר לעשות כדי לעודד התקדמות. יש לי כמה רעיונות אבל השאלה אם זה המצב

אקרא את זה, תודה :>
חחח
כן, ב"ה אני מתחילה לחזור לעצמי בסקוואט. בסביבות חנוכה הייתי עושה 55*10*5 ממש יפה, אבל פעם אחת לא הלך לי טוב וזה עשה לי סוגשל טראומה ורגרסיה. ירדתי חזרה ל50K וגם בו התקשיתי לפעמים. עכשיו אני חוזרת בהדרגה, וכרגע על 55*8*4
מה שמעצבן / מפחיד אותי זו העובדה שהסתכלתי בלוח התזונה / משקל שלי ואני ממש רואה עלייה חדה במשקל, שבאה אחרי הדילואד שהיה לי למשך שבוע...
יכולים להיות הרבה גורמים שמשפיעים על המשקל, אבל נראלי שחיכיתי מספיק זמן כדי לנטרל את כולם ושתהיה איזושהי שקיפות... המגמה היא לחלוטין עלייה.
ומה שמפתע זה שדווקא בהתחלה של ה1,800 לא הייתה עלייה, ואז פתאום המספרים התחילו לקפוץ...

סיכום ממוצעים שבועיים של כל התקופה:
1,700 קל':
54.8
54.4
54.4
העליתי ל1,800:
54.3
54.5
55- תחילת חופשת סמסטר. דילואד ל5 ימים (אימונים עם אותו נפח. פחות משקל +יותר חזרות. )
55 - כנ"ל... 5 ימים של מנוחה.
55.9
55.8
55.9

כן.
קפיצה של 2 קילו בתקופה כה קצרה בלתי אפשרי שתבוא משומן.
כנראה מדובר בנוזלים או בשקילה לא מדויקת (לא באותה שעה למשל).

זה קילו וחצי, אבל עדיין.... זה עלה ב-בום!! :0
וממש שמרתי על הקלוריות.
בעיקרון אני עם אותו המשקל ונשקלת בבוקר. אני לא חושבת שכאן הבעיה...

תעשי טובה ואל תפלי למלכודת הפיטנס הנשית שהורסת גוף של בנות כבר 10 שנים בגלל Body dysmorphia שמוזרקות אינסטגרם ולוחמות פוטושופ משתמשות בו.

את אישה, כמות הטסט שלך אפסית, היכולת שלך לעלות שריר נקי מעבר למעט noobie gains היא מינימאלית עד לא קיימת, אז מה קורה?
נשים אוכלות קצת יותר, עושות "מסה" על מבנה גוף נשי שגם ככה הבסיס שלו הוא 25% שומן, ואז בשביל להוסיף חצי ס''מ לתחת שלהן הן בלי לשים לב מעלות 5 קילו שומן ומשחיתות את הגוף, מכאן יש 2 אופציות
1) לא שמות לב להשחתה כי הן רק מסתובבות עם טייצים כל היום וחוות tunnel vision לתחת והרגליים ומאבדות פרופורציה עד שהן מסיימות כמו נטע ברזילי בלי להתכוון
2) נכנסות ללופים של חיטובים עם סיכוי טוב להיכנס למעגל בולמי או אנורקסי

למה אני כותב לך את זה?
כי אני רואה פה כבר נורות אדומות של "עליתי פה 2 קילו, ירדתי שם 2 קילו, השריר לא עולה השריר כן עולה, 1700 קלוריות 1800 קלוריות"

תיזהרי

תעשי טובה ואל תפלי למלכודת הפיטנס הנשית שהורסת גוף של בנות כבר 10 שנים בגלל Body dysmorphia שמוזרקות אינסטגרם ולוחמות פוטושופ משתמשות בו.

את אישה, כמות הטסט שלך אפסית, היכולת שלך לעלות שריר נקי מעבר למעט noobie gains היא מינימאלית עד לא קיימת, אז מה קורה?
נשים אוכלות קצת יותר, עושות "מסה" על מבנה גוף נשי שגם ככה הבסיס שלו הוא 25% שומן, ואז בשביל להוסיף חצי ס''מ לתחת שלהן הן בלי לשים לב מעלות 5 קילו שומן ומשחיתות את הגוף, מכאן יש 2 אופציות
1) לא שמות לב להשחתה כי הן רק מסתובבות עם טייצים כל היום וחוות tunnel vision לתחת והרגליים ומאבדות פרופורציה עד שהן מסיימות כמו נטע ברזילי בלי להתכוון

למה אני כותב לך את זה?
כי אני רואה פה כבר נורות אדומות של "עליתי פה 2 קילו, ירדתי שם 2 קילו, השריר לא עולה השריר כן עולה, 1700 קלוריות 1800 קלוריות"

תיזהרי

אני לא מסכימה איתך. נשים יכולות להעלות מסת שריר ניכרת לעין. וזו ממש עובדה.
ואותם כללים שתקפים בנוגע לגברים בכל הקשור למסה נקייה/מלוכלכת/יחס שומן-שריר/וכן הלאה תקפים גם לנשים. ומעבר למרחב צר ביותר של גיל 16-25 או משהו כזה, שאז הגוף בכל מקרה נראה במיטבו (אם בורכת), גוף נשי עם מסת שריר , נראה טוב יותר מאשר בלעדיו (ואל תתפוס אותי על ניסוחים לא מדויקים, הכוונה מובנת).

וכן, פרופורציה זה תמיד דבר חשוב

• פותח/ת השרשור

למה אני כותב לך את זה?

תיזהרי

חחחחח
הממ, קודם כל תודה על הדאגה. זה מחמם את הלב :>
והאמת היא שאני עם עבר של אנורקסיה... (יענו לפני 5-4 שנים בערך, אם כי עדיין נשארו בי קצת תסמינים.) עד לפני 8 חודש הייתי אוכלת 1,000 קל' ליום, והעליתי את הכמות לאט לאט עד ה1,800 של היום 😃
הדבר היחיד שנתן לי את האומץ לעלות את הקלוריות זה האימונים, והעובדה שאני עולה במשקל אבל במסת שריר, ולא "משמינה"...
בעיקרון מה1,000 עד ה1,800 של היום עליתי 4 קילו במצטבר. ב8 חודשים. שזה קצב מעולה לעלייה טובה במסת שריר לנשים, לא?
והלחץ כלפי מס' הקילוגרמים שעליתי זה בגלל ש... טוב, אני בחורה ולא באלי להיות קובבה. עדיף לי לשנות איזשהם דפוסים עכשיו ולא להתעורר על עצמי כשאהיה 10 קילו יותר...
אני לא מסכימה איתך. נשים יכולות להעלות מסת שריר ניכרת לעין. וזו ממש עובדה.
ואותם כללים שתקפים בנוגע לגברים בכל הקשור למסה נקייה/מלוכלכת/יחס שומן-שריר/וכן הלאה תקפים גם לנשים. ומעבר למרחב צר ביותר של גיל 16-25 או משהו כזה, שאז הגוף בכל מקרה נראה במיטבו (אם בורכת), גוף נשי עם מסת שריר , נראה טוב יותר מאשר בלעדיו (ואל תתפוס אותי על ניסוחים לא מדויקים, הכוונה מובנת).

וכן, פרופורציה זה תמיד דבר חשוב

בול.

הממ, קודם כל תודה על הדאגה. זה מחמם את הלב :>
לא דואג לך באופן אישי אלא למאות הנשים שפוקדות את הפורום הזה ויקראו את הפוסט

כל עוד את עירנית הכל בסדר, פשוט תזהרי ושמרי על פורפורציה

@FloppyJoe
לחלוטין לא מסכים איתך.
מעבר להיות התגובה שלך פוגענית ומעליבה כלפי נשים שלא מייצגות את הגזרה הספציפית של אידיאל היופי הנשי.
מעבר לחוסר ההבנה שלך מהי הפרעת האכילה ושלא, לא לוקים באנורקסיה נרבוזה או בבולמיה בעקבות "מלכודת הפיטנס והאינסטגרם" אלא שמדובר במשהו נפשי ועמוק יותר מההגדרה השטחית שאתה מציג כאן.
מעבר להצגת עלייה במשקל ומראה נשי כ"השחתת הגוף" ועידוד נשים לא לנסות להשתפר כי "הן עלולות להיראות כמו נטע ברזילי בלי להתכוון" (שזה לחלוטין לא דבר רע כמו שאתה מנסה להציג כאן).

אתה פשוט לא יודע להתנסח, וחבל.

אני, בתור גבר, הזדעזעתי מהתגובה שלך.

• פותח/ת השרשור
לא דואג לך באופן אישי אלא למאות הנשים שפוקדות את הפורום הזה ויקראו את הפוסט

כל עוד את עירנית הכל בסדר, פשוט תזהרי ושמרי על פורפורציה

אתה יכול לשקר ולומר שאכפת לך 🫤
@FloppyJoe
לחלוטין לא מסכים איתך.
מעבר להיות התגובה שלך פוגענית ומעליבה כלפי נשים שלא מייצגות את הגזרה הספציפית של אידיאל היופי הנשי.
מעבר לחוסר ההבנה שלך מהי הפרעת האכילה ושלא, לא לוקים באנורקסיה נרבוזה או בבולמיה בעקבות "מלכודת הפיטנס והאינסטגרם" אלא שמדובר במשהו נפשי ועמוק יותר מההגדרה השטחית שאתה מציג כאן.
מעבר להצגת עלייה במשקל ומראה נשי כ"השחתת הגוף" ועידוד נשים לא לנסות להשתפר כי "הן עלולות להיראות כמו נטע ברזילי בלי להתכוון" (שזה לחלוטין לא דבר רע כמו שאתה מנסה להציג כאן).

אתה פשוט לא יודע להתנסח, וחבל.

אני, בתור גבר, הזדעזעתי מהתגובה שלך.

וואו. ככ נכון. כל מילה בסלע :0

אתה לא מכיר את הסטטיסטיקות ואת המצוקות הנפשיות שנערות חוות ממלכודות הפיטנס והאינסטגרם , תשאל אצ שיר! ואת אני=], הן אולי ילמדו אותך דבר או שניים על איך זה משפיע על נערות אם הן ירצו להיות כנות, כמובן שאתה יכול גם קצת לקרוא על העלייה חדה בהפרעות האלו על עליית האינסטגרם ולוחמות הפוטושופ

"הן עלולות להיראות כמו נטע ברזילי בלי להתכוון" (שזה לחלוטין לא דבר רע כמו שאתה מנסה להציג כאן).
להיות באובר משקל זה דבר לא בריא, מחליא ומוביל לבעיות הורמונליות קשות ומתחיל לופ מסוכן של הפרעות אכילה ודימוי עצמי ולהראות כמו נטע ברזילי זה בידיוק זה

הפורום הזה נועד לקדם בריאות ואני מציין ומזהיר אותן ממלכודת הנפשית שטמונה באובססיה לעוד 1-2 סמ בהיקף תחת בגלל שהן רואות כל מני נשים מוזרקות (כן כן) או נשים שעורכות את התמונות שלהן ומייצגות אידיאל נשי לא הגיוני שאחראי לגל של נשים שמודודת היקף ירך על בסיס יומי ומפחדות מצד אחד להשמין מצד שני חייבות מאסה כדי להגדיל את התחת.

אתה יכול לשקר ולומר שאכפת לך 🫤

אל תקחי את זה אישית, זה פורום אנונימי מבחינתי קוראים לך יצחק כהן מפתח תקווה, אני כותב לקוראות באשר הן על בעיה שיש בתעשיית הפיטנס הנשית וסך הכל מזהיר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא מכיר את הסטטיסטיקות ואת המצוקות הנפשיות שנערות חוות ממלכודות הפיטנס והאינסטגרם , תשאל אצ שיר! ואת אני=], הן אולי ילמדו אותך דבר או שניים על איך זה משפיע על נערות אם הן ירצו להיות כנות, כמובן שאתה יכול גם קצת לקרוא על העלייה חדה בהפרעות האלו על עליית האינסטגרם ולוחמות הפוטושופ

להיות באובר משקל זה דבר לא בריא, מחליא ומוביל לבעיות הורמונליות קשות ומתחיל לופ מסוכן של הפרעות אכילה ודימוי עצמי ולהראות כמו נטע ברזילי זה בידיוק זה

אני לחלוטין יכולה להבין למה אתה מתכוון, ו-ווואלה, מה שאתה אומר זה נכון. המדיה והאינסטגרם גורמים לדימוי גוף שלילי אצל בנות ויכולים בהחלט לפתח מערכת יחסים מאוד לא בריאה עם אוכל ועם הגוף.
אבל הפרעת אכילה מתמשכת לרוב לא מגיעה מהמקומות האלה, אלא באמת ממקום עמוק, נפשי ורגשי יותר.
יכולה לומר לך שאחרי שטיפלתי בנקודות שבהן 'לחצה' הפרעת האכילה שלי, הייתה לי תקופה שרציתי שוב לחזור להיות "רזה", וניסיתי שוב את כל השטויות של ההפרעה ולא הצלחתי. לא היה לי מנוע מספיק חזק כדי לצום/לצמצם באופן שבו הייתי מצמצמת כשהמניע היה נפשי/רגשית.
אתה לא קם בבוקר ומחליט להרעיב את עצמך ומצליח בזה...

ושוב, אני מסיהנ מה אתה אומר לגבי נטע ברזילי, אבל לדעתי היא אישה חזקה ומהממת! והיא אנרגטית ובריאה. (אולי כיום, כי היא עוד צעירה,) אבל לא חושבת שאפשר להגיע למשקל שכזה תוך יום... ובכל זאת אני כן שמה אצבע על הדופק על כל קילו שאני עולה, כי זה חשוב לי...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
@FloppyJoe הקפיצות שאתה עושה מרשימות. על אף שכתבת פה כמה דברים נכונים כמו שיש השפעה שלילית לאינסטגרם על דימוי גוף של נערות, ושיש מקום לזהירות בתהליך שכזה, עם זאת, המהירות שבה הגעת מסיטואציה של בחורה שרוצה להעלות מסת שריר וקצת מודאגת שמא יחס שריר-שומן בנקודה הנוכחית לא עומדת כל כך לטובת המטרה שלה, ועד לתוצאה ההזויה משהו של להגיע לעודף משקל קיצוני על כל מה שתיארת, פשוט מפליאה.
גם לך חבר לא יזיקו קצת פרופורציות.

אגב, מי אמר לך שהיא מרוכזת בלהוסיף מסה בישבן? אולי בכלל חסר לה ס"מ או שניים בבייספס? אולי דווקא כיף לה לראות את התפתחות הארבע ראשי שלה?
יש לך הנחות יסוד מוטלות מאוד בספק וראייה קצת מצומצמת. סורי.

מאמינה באמת שכוונתך טובה. חבל שעל הדרך זה היה כרוך גם בכמה אמירות מזלזלות ומיותרות.
כולל זו:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סך הכל מזהיר אותה לא קבעתי שום דבר
בתקווה שעוד נשים קראו את התגובה שלי ותוכלנה לזהות אם הן בלופ המסוכן שתיארתי או לא
יש לך הנחות יסוד מוטלות מאוד בספק וראייה קצת מצומצמת. סורי.
הנחות היסוד שלי מבוססות על רב המוחלט של הנשים, אם היא במיעוט (נשים שמתאמנות כי הן רוצות בייספס? מתאמנות כח? ) זה לא מעניין אותי כי שוב, אני לא מדבר אלייה באופן אישי אל אל נשים ונערות פיטנס שמצאו את עצמן בלופ של מאסה בשביל להגדיל תחת ורגליים כמו אושיות הפיטנס הנשיות עם המאות מליוני עוקבות שמורכבות מנערות מתגברות ונשים צעירות

ואת לא צריכה להצטער, כמו שלא דיברתי אליה באופן אישי, גם לא מדבר אליך, מספיק שנערה אחת שעוד לא נרשמה לפורום אבל קוראת בו הצליחה לקרוא ולהבין מה שאני כתבתי ואת שלי עשיתי

• פותח/ת השרשור
הפורום הזה נועד לקדם בריאות ואני מציין ומזהיר אותן ממלכודת הנפשית שטמונה באובססיה לעוד 1-2 סמ בהיקף תחת בגלל שהן רואות כל מני נשים מוזרקות (כן כן) או נשים שעורכות את התמונות שלהן ומייצגות אידיאל נשי לא הגיוני שאחראי לגל של נשים שמודודת היקף ירך על בסיס יומי ומפחדות מצד אחד להשמין מצד שני חייבות מאסה כדי להגדיל את התחת.

אל תקחי את זה אישית, זה פורום אנונימי מבחינתי קוראים לך יצחק כהן מפתח תקווה, אני כותב לקוראות באשר הן על בעיה שיש בתעשיית הפיטנס הנשית וסך הכל מזהיר

אם כבר אובססיה, אז אני אובססיבית לגבי המעקב אחרי מה שקורה לי ולגוף/משקל/שרירים/אנרגטיות, שלי ביחס לכמות שאני אוכלת/מתאמנת.
אל תשכח שזה יחסית חדש לי, כל הקטע הזה של 'לאכול'.
אם אני רואה משהו חריג, אני מן הסתם אעצור ואנסה לברר מה זה ולמה זה, וזה בדיוק מה שאני עושה כרגע...!
בעיקרון המטרה שלי הייתה להגיע מ1,000 קל' ל1,800 קל', והנה השגתי את זה!
הצבתי לעצמי רף של 56 ק"ג שאני מוכנה להגיע אליו, והנה, הגעתי אליו.
אני מרגישה פיזית שהרכב הגוף שלי התשנה. לא הייתי משיגה את זה אם לא הייתי דוחפת את עצמי באמונים.
אבל אני כן מרגישה גם שצברתי קצת שומן. ואני כן רוצה להוריד קצת ממנו (לא כרגע. עוד חודש, אחרי החגים,) בקטע הכי בריא ומתון שיש.
לא מפנטזת להיראות כמו אושיית אינסטגרם.
אוקיי זה שקר חחחח
אני לא חותרת להיראות כמו אושיית אינסטגרם, כי אני יודעת שזה לא מציאותי, כל החיוך הזה שלהן...
אני שמחה שיש כאן מישהו ער לבעייתיות ולחוסר הבריאות שעלול להיגרם מכך, ובאמת אני רואה פה בנות שפותחות אשכולות הזוים עם הקבלה לאושיות אינסגרם, ברמה שבא לי לנער אותן שיתעוררו על עצמן. אני לא המקרה.

ותפסיק עם ההערות האלה, הוא לא בא לכאן להתחיל איתנו. רד מזה.

לא מפנטזת להיראות כמו אושיית אינסטגרם.
אוקיי זה שקר חחחח
אני לא חותרת להיראות כמו אושיית אינסטגרם,
כמוך רבות, רק שאת כרגע באופן רציונאלי אומרת שאת לא חותרת להיראות ככה, לפעמים אני בטוח שאת כן, וכמוך יש נשים רבות שלא רק מאמינות שהן יכולות אלא שהן חייבות להראות ככה.
בכל מקרה מיציתי פה את השיחה

• פותח/ת השרשור
כמוך רבות, רק שאת כרגע באופן רציונאלי אומרת שאת לא חותרת להיראות ככה, לפעמים אני בטוח שאת כן, וכמוך יש נשים רבות שלא רק מאמינות שהן יכולות אלא שהן חייבות להראות ככה.
בכל מקרה מיציתי פה את השיחה

"לפעמים אני בטוח שאת כן", כי אתה מכיר אותי ככ הרבה זמן?
הנה קצת ממני:
לוג ללא ליגלוגים!

ולמען האמת, אני לא עוקבת אחרי שום אושייה.
הבחורה ה"מפורסמת" היחידה שמעניינת אותי ושמדי פעם אני בודקת מה שלומה היא (שיט. שכחתי מה שמה.) זאת שעשתה בשנה האחרונה ALL IN ועלתה 15 קילו נראלי אומשו כזה.
מבחינתי היא תותחית על!!!!!!!1

* סטפאני!!! חחחח
היא מהממת :>
סיימתי לקרוא, ואהבתי ממש!!! D:
הסביר לי הרבה דברים. תודה!
ה"גדילה" מתייחסת למעשה גם לעניין העליי במשקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית