הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תראה חזק, תהיה חזק - מאמר חדש !

"הם לא יותר מאשר תועבה, ליצנים."

זה מקורי במאמר או הוספה בנוסח LBS?😆

Those pumped-up specimens sincerely believe that they’re admired by the rest of the members and looked upon as supermen by the general public. Wrong. They’re considered freaks – and not good freaks at that. Since they’re not strong and don’t use their muscles for any reason other than to gratify their own egos they’re no more than physical abominations – facades fakes – for muscles equal strength, and if a person doesn’t have sufficient strength to back up those showy muscles, he’s a joke.​

היצורים המנופחים האלו באמת מאמינים שהם אלה שזוכים להערכה מצד באי המכון, שמסתכלים עליהם כעל סופרמן לעומת אחרים, אבל האמת שהם טועים. הם מוצגים כפריקים – ולא במובן החיובי – מכיוון שהם לא באמת חזקים ולא משתמשים בשרירים שלהם בשביל שום סיבה אחרת פרט להרשים את האגו שלהם. הם לא יותר מאשר תועבה, ליצנים.
אם לאדם אין מספיק כוח כדי לתת משנה תוקף למסת השריר הגדולה שלו, הוא בדיחה.

אחלה מאמר! מאוד מעניין ולא מסובך מדי ... ישר ולעניין... נתן לי הרבה מוטביציה להמשיך לעמוד על שלי מול המאמנים 😃 כל הכבוד למתרגם:161bd:

עוד כתבה ספקולטיבית,ע"מ שחלקכם יוכל להגיע לסיפוק ולהרגיש מיוחדים.
באוף סיזן באסכולה שלנו יש רק אימוני ליפטינג,מחזורים של כח לפחות פעמיים בשנה. מי מתקרב בכלל למכשירים,איך אפשר לשקול 114 עם משקלי עבודה של 100,כמה בולשיט...

באוף סיזן באסכולה שלנו יש רק אימוני ליפטינג,מחזורים של כח לפחות פעמיים בשנה. מי מתקרב בכלל למכשירים,איך אפשר לשקול 114 עם משקלי עבודה של 100,כמה בולשיט...

כולה מאמר. דבר עם ביל סטאר אם לא מוצא חן בעיניך. אתה מוזמן לתרגם מאמרים משלך אם בא לך.

לא נראה לי שביל סטאר מחרטט

תבדוק קצת את הקולוגות שלך, חוץ מ5 אנשים בארץ אני לא שמעתי על מישהו שעושה סייקלים של ליפטינג במחזור האימונים השנתי שלו, כולם מתאמנים ABCDEF עם 50 סטים לשריר באימון

לא הבנתי מה ביל סטאר מנסה להגיד??
מי שמתאמן כמו באדיבילדר גם משיג כוח (לא הבנתי מה הוא מנסה להגיד?)

הפוך, הוא אומר שמי שמתאמן בכוח ישיג מסה, בעוד שאדם עם מסה מכובדת יכול להיות חלש.
זה לאתקף לכולם כי ראיתי כמה מפלצות עם בנצ' יחסית גבוה למי שמתאמן בפיצולים. זה לא תקף לכולם. ומה עדיף להיפוטרפיה תוכניות כוח או AB

אהבתי, המאמר הזה ענה לי על כול מה שרציתי לדעת בקשר לתרגילי כוח.
תודה על התרגווווום !

נערך לאחרונה:
קראתי שוב ובעצם מה שהוא ניסה להגיד זה שצריך לשות את התרגילים הבסיסיים?
הוא לא מדבר על תוכניות כוח או פיצולים נכון??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית