הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבאס אותי בטירוף

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
כבר אין לי מוטיבציה להמשיך להתאמן, אבל לא רוצה להרים ידיים.
התחלתי להתאמן כסקיני פאט. 1.75-1.76 ושקלתי 68. במשך שלושה חודשים עשיתי מסה ועליתי ל73-74 (המשקל כולל את הנוזלים שהעלתי בהתחלה).
הגעתי למשקלים האלה-
הכל פה זה ל-6 חזרות-
בנץ 70
פרס (לחיצת כתפיים) 40
דדליפט 110
סקוואט 100
עכשיו כן גדלתי והתרחבתי, אבל עדיין מרגיש קטן בידיים ובמקומות מסוימים והשומן בבטן רק מצטבר ומצטבר (שזה הכי מטריף אותי).
כשאני עם חולצה, אני נראה ׳יחסית׳ גדול עד שאני מוריד חולצה...
השומן בבטן מחרפן אותי ואני כבר לא יודע מה לעשות עם זה. כבר הגעתי לרמה שאני מתחיל להאמין לכל החרטא הזה באינטרנט כמו אינטרוולים ששורפים שומן, אימוני בצום וכו׳, למרות שאני יודע שהדבר הכי חשוב, זה תזונה.

חשבתי עכשיו על לעשות חיטוב (כשהמכוני כושר יחזרו כמובן) עד לאחוז שומן נמוך יחסית (10-11), אבל אני פוחד כלכך מלהיראות כמו ניצול שואה, קטן ושברירי. אני מעדיף להיות שמן וחזק. בגלל זה אני בתסביכים וכבר לא יודע מה לעשות.
אשמח אם אנשים פה יוכלו לייעץ לי ואשלח להם תמונות בפרטי.

אתה כבר חודשים מתבכיין ופותח פוסטים על כמה סקיני פאט אתה.
תתחיל לקחת את עצמך בידיים כבר.
רוצה לחטב? תעשה את זה בלי לחשוש אם תראה כמו ניצול שואה בסוף התהליך - רק תהיה החלטי כבר.
רוצה לעלות במסת השריר? תפסיק לחשוש מלהיות שמן בסוף התהליך, זו סתם פאניקה שלא תוביל לשום מקום.
מלבד זאת, אם אתה צובר שומן "בקצב מסחרר" כנראה שאתה עושה משהו לא נכון.
תעלה בקצב של 0.5-1% ממשקל גופך בחודש, תאכל 1.6-2.2 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף ותישן לפחות 8 שעות בלילה.
בדרך הזו כמעט כל מה שתצבור יהיה מסת שריר.

במקום לחפש תוצאות מיידיות תראה את זה כדרך.

אתה בסך הכל מתאמן שלושה חודשים. תקבור את הראש בחול, תתאמן, תתאמן ותתאמן עוד ועוד שנה מהיום נדבר.

אם כל חודש תחפש שינוי משמעותי אתה לא תראה כלום במראה ותבאס את עצמך. לוקח זמן לראות שינוי.

אין שום סוד, תכנית אימונים או דיאטה שתביא לך תוצאות מידיות רק המון המון עבודה וסבלנות

פשוט תמשיך להתאמן ולגדול, אם ממש מפריע לך תעשה חיטוב איכותי ואיטי מאמין שלא יקח בכל מקרה כל כך הרבה זמן לפי הנתונים שלך, ותחזור למסה איכותית ואיטית אל תבנה על להראות בנוי כמו שאתה חולם בקיץ הזה, תחשוב על הקיץ הבא או אפילו על זה שאחריו, אני הרגשתי ככה תקופה ארוכה ולפעמים עדיין יש תקופות שפתאום אני מרגיש גם קטן וגם לא חטוב, זה בעיקר פסיכולוגי אבל גם אם לא זה סתם מונע ממך להתקדם, לי אישית זה גרם להתקע במקום המון זמן ובמקום להגיע לאיפה שאני היום אחרי 5 שנים יכולתי אולי להגיע לזה תוך שלוש שנים או פחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית