הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חיטוב UD2

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך
הא הבנתי.. כי אני ב AD.. הרבה שומן, הרבה חלבון.. אבל אתה מכיר גם את זה לא? כמה פחמימה אני צריך לאכול בדיאטה הזו להעמסה אחי? אני 20 גרם פחמימה ליום אחי..

• פותח/ת השרשור
הא הבנתי.. כי אני ב AD.. הרבה שומן, הרבה חלבון.. אבל אתה מכיר גם את זה לא? כמה פחמימה אני צריך לאכול בדיאטה הזו להעמסה אחי? אני 20 גרם פחמימה ליום אחי..

25-20% מחלבון, 15-20% משומן, ופחמימות יהוו לפחות 60% מהקלוריות.

• פותח/ת השרשור
סבבה אחשלי תודה קיבלת מוניטין
הא וקלוריות צריך אותו דבר או מעל התחזוקה

500-1000 מעל

---------- התגובה התווספה ב 23:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:27 ----------

נגמרה העמסה לשבוע הזה ומחר יש אימון כוח נראה לי שאני אעשה אימון סטייל SS של סקוואט, בנצ' ודדליפט מה דעתכם?

לגבי העמסה, הגוף עכשיו נראה יותר מלא וחטוב, אבל משום מה לא הייתה עלייה גדולה במשקל בהעמסה הזו, המשקל שלי עכשיו בערב בסוף העמסה עומד על 72.2 ק"ג, זאת אומרת שמחר בבוקר יהיה באזור 71.3 ק"ג, עלייה של 900ג' למרות שאכלתי כמו מטורף. העמסה הסתכמה ב:

-500 גרם שיבולת שועל
-1000 גרם אורז
-1.5 ליטר חלב
- 500 גרם קרונפלקס
-50 גרם צימוקים
- 3 כפות דבש
-חבילת קרקרים
-כוס בירה:jester:

הגיע הזמן לישון אני עייף מכל האוכל הזה.

---------- התגובה התווספה 08-05-2010 ב 13:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה 07-05-2010 ב 23:12 ----------

משקל אחרי העמסה - 71.6 ק"ג (עלייה של 1.2 ק"ג)

רועי יש לי שאלה אלייך, נרשמתי במיוחד בשביל לשאול אותך אני כבר עוקב כמה זמן אחרי הלוג שלך, גם אני כרגע ב UD 2 ואוכל 45 גרם פחמימה ליום, מבצע העמסות, קראתי שלאחר העמסה השריר אמור להיראות קשיח ויציב ואכן זה קח אצלי, בידיים השריר קשיח יותר ונראה יותר מאסיבי, אך הבטן נראת יותר מלאה ונוזלית, מדוע זה מתבצע? אני מקפיד על ההעמסה בלי שטויות,פחמימה עם ערך גליקמי גבוה בהתחלה, ושאר הפחמימה עם ערך גליקמי נמוך, 30 גרם שומן סה"כ העמסה וחלבון כפול 2 משקל גוף.. מדוע זה כך? יש לי סיבה לדאגה?

• פותח/ת השרשור
רועי יש לי שאלה אלייך, נרשמתי במיוחד בשביל לשאול אותך אני כבר עוקב כמה זמן אחרי הלוג שלך, גם אני כרגע ב UD 2 ואוכל 45 גרם פחמימה ליום, מבצע העמסות, קראתי שלאחר העמסה השריר אמור להיראות קשיח ויציב ואכן זה קח אצלי, בידיים השריר קשיח יותר ונראה יותר מאסיבי, אך הבטן נראת יותר מלאה ונוזלית, מדוע זה מתבצע? אני מקפיד על ההעמסה בלי שטויות,פחמימה עם ערך גליקמי גבוה בהתחלה, ושאר הפחמימה עם ערך גליקמי נמוך, 30 גרם שומן סה"כ העמסה וחלבון כפול 2 משקל גוף.. מדוע זה כך? יש לי סיבה לדאגה?

אולי הגוף שלך מגיב פחות טוב לפחמימות שאתה אוכל בזמן העמסה. אני אחרי העמסה נראה הרבה יותר חטוב ובד"כ יש לי 6 ריבועים ואחרי העמסה מתחילים לראות גם את ה-2 בבטן התחתונה.

תנסה להחליף את סוג הפחמימה שאתה אוכל, תוסיף בזמן העמסה חומץ(לייל טוען שזה עוזר במילוי הגליקוגן), תוריד מלח, תפחית את כמות השתייה, עד שתגיע לנקודה וגם אם לא תגיע לנקודה ועדיין אתה יורד במשקל ומתקדם אז זה שטויות, כי אתה לא עולה על הבמה בסיום העמסה גם ככה.

אולי הגוף שלך מגיב פחות טוב לפחמימות שאתה אוכל בזמן העמסה. אני אחרי העמסה נראה הרבה יותר חטוב ובד"כ יש לי 6 ריבועים ואחרי העמסה מתחילים לראות גם את ה-2 בבטן התחתונה.

תנסה להחליף את סוג הפחמימה שאתה אוכל, תוסיף בזמן העמסה חומץ(לייל טוען שזה עוזר במילוי הגליקוגן), תוריד מלח, תפחית את כמות השתייה, עד שתגיע לנקודה וגם אם לא תגיע לנקודה ועדיין אתה יורד במשקל ומתקדם אז זה שטויות, כי אתה לא עולה על הבמה בסיום העמסה גם ככה.
יכול להיות שזה בגלל ששתיתי יחסית הרבה? (3.5 ליטר בערך) ואכלתי גם בנוסף חטיף אורז יפני עם 0 אחוז שומן שזה כמו מנציס כזה.. אבל יש בו הרבה נתרן, ובספר לא מדברים על נתרן.. יכול להיות זה בגלל זה אתה חושב? וכמה חומץ להוסיף? (בכל מקרה, אם הבטן נוזלית כזו כפי שאמרתי לך והשרירים בידיים בולטים יש סיבה כלשהי לדאגה שעליתי שומן או משהו כזה?)
אגב, אחרי העמסה חם לי והדופק עולה זה קשור?. סימן טוב או רע?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שזה בגלל ששתיתי יחסית הרבה? (3.5 ליטר בערך) ואכלתי גם בנוסף חטיף אורז יפני עם 0 אחוז שומן שזה כמו מנציס כזה.. אבל יש בו הרבה נתרן, ובספר לא מדברים על נתרן.. יכול להיות זה בגלל זה אתה חושב? וכמה חומץ להוסיף? (בכל מקרה, אם הבטן נוזלית כזו כפי שאמרתי לך והשרירים בידיים בולטים יש סיבה כלשהי לדאגה שעליתי שומן או משהו כזה?)

בשומן אתה לא יכול לעלות בזמן העמסה במיוחד שאתה בקושי מכניס שומן ומה גם שהמאגרים שלך ריקים, אז תהיה רגוע...

תוסיף 2 כפות חומץ זה מספיק. כנראה שבגלל ששתית הרבה+הפחמימות והנתרן גרמו להצטברות נוזלים בבטן שזה עוד יומיים לא יהיה לך אז תהיה רגוע.

מה לגבי משקל? כמה עלית לאחר העמסה?

בשומן אתה לא יכול לעלות בזמן העמסה במיוחד שאתה בקושי מכניס שומן ומה גם שהמאגרים שלך ריקים, אז תהיה רגוע...

תוסיף 2 כפות חומץ זה מספיק. כנראה שבגלל ששתית הרבה+הפחמימות והנתרן גרמו להצטברות נוזלים בבטן שזה עוד יומיים לא יהיה לך אז תהיה רגוע.

מה לגבי משקל? כמה עלית לאחר העמסה?
תאמת לא בדקתי כי אני יכול לבדוק רק במכון, ואחרי ההעמסה ישנתי עד עכשיו כמו דוב, עוד שעה שעתיים הולך להתאמן לנצל את האנרגיה..
ולגבי השומן, אין צאנס כזה גם אם הבטן נוזלית וכו.. זה לא קשור איכשהן?
אגב, גם אתה מרגיש חם בצורה מטורפת ודופק גבוה לאחר ההעמסה? וכמה אתה שותה בהעמסה?
תודה על התשובות.
סעמק חרא גוף רק אצלי כל הנוזלים בבטן \:

• פותח/ת השרשור
תאמת לא בדקתי כי אני יכול לבדוק רק במכון, ואחרי ההעמסה ישנתי עד עכשיו כמו דוב, עוד שעה שעתיים הולך להתאמן לנצל את האנרגיה..
ולגבי השומן, אין צאנס כזה גם אם הבטן נוזלית וכו.. זה לא קשור איכשהן?
אגב, גם אתה מרגיש חם בצורה מטורפת ודופק גבוה לאחר ההעמסה? וכמה אתה שותה בהעמסה?
תודה על התשובות.

שותה סביב ליטר, אבל יש גם 1.5 ליטר חלב בהעמסה שלי.
החום והדופק זה בגלל שאתה מכניס לגוף בבום כמות גדולה של קלוריות זה דבר טבעי.
הזין שאני הכי שונא בהעמסה זה העייפות שאני ישן כל היום ומרגיש ישנוני.

שותה סביב ליטר, אבל יש גם 1.5 ליטר חלב בהעמסה שלי.
החום והדופק זה בגלל שאתה מכניס לגוף בבום כמות גדולה של קלוריות זה דבר טבעי.
הזין שאני הכי שונא בהעמסה זה העייפות שאני ישן כל היום ומרגיש ישנוני.
כן זה ככה.. חח ישנתי כמו דוב.. :\
אז אין לי למה לדאוג אם הבטן שלי נוזלית, לא קשור איכשהו לשומן? חרא גנטיקה.. מקנא בך תאמין לי אחי, סליחה אם הרסתי תלוג אגב חחח

• פותח/ת השרשור
כן זה ככה.. חח ישנתי כמו דוב.. :\
אז אין לי למה לדאוג אם הבטן שלי נוזלית, לא קשור איכשהו לשומן? חרא גנטיקה.. מקנא בך תאמין לי אחי, סליחה אם הרסתי תלוג אגב חחח

לא אחי אל תדאג. וזה לא קשור לגנטיקה, תאמין לי גם אני לא עילוי, גם אני התחלתי להתאמן על 36% שומן וירדתי ל-9% גנטיקה זה רק תירוץ.

לא אחי אל תדאג. וזה לא קשור לגנטיקה, תאמין לי גם אני לא עילוי, גם אני התחלתי להתאמן על 36% שומן וירדתי ל-9% גנטיקה זה רק תירוץ.
סבבה אחי תודה, דרך אגב יש לך סקייפ משהו או מסנגר?
פיי התחלת על 36 אחוז ול 9? וואי זה נראה כמו סיפור מהאגדה כל הכבוד לך..
טוב הרגעת אותי הייתי מודאג בקשר לנוזליות בבטן.., בכל מקרה.. העמסה הבאה אני יקח 2 כפיות חומץ וימנע מנתרן וישתה קצת:bananaparty:

• פותח/ת השרשור
סבבה אחי תודה, דרך אגב יש לך סקייפ משהו או מסנגר?
פיי התחלת על 36 אחוז ול 9? וואי זה נראה כמו סיפור מהאגדה כל הכבוד לך..
טוב הרגעת אותי הייתי מודאג בקשר לנוזליות בבטן.., בכל מקרה.. העמסה הבאה אני יקח 2 כפיות חומץ וימנע מנתרן וישתה קצת:bananaparty:

אני לא משתמש כבר בכל התוכנות האלו כבד עלי חחח... אבל אתה יכול לשאול כאן מה שאתה רוצה אין לי בעיה עם זה בכלל, תרגיש בנוח.

סבבה חשבתי אתה עצבני שאני הורס תלוג או משהו..
וסעמק הבטן מציקה אני מרגיש שאני סוחב עליי משהו, עד שהנוזלים יעופו עוד 3~4 ימים.. :\

• פותח/ת השרשור
סבבה חשבתי אתה עצבני שאני הורס תלוג או משהו..
וסעמק הבטן מציקה אני מרגיש שאני סוחב עליי משהו, עד שהנוזלים יעופו עוד 3~4 ימים.. :\

תן היום אחרי האימון כוח אירובי מתון של 40 דקות ואם יש לך במכון סאונה/ג'קוזי תיכנס ל-10 דקות וביי ביי לכל הנוזלים.

רועי אחרי החיטוב אתה חוזר לאוף-סיזן - מאסה? אתה גם בעלייה עולה עם דל פחמימה? אני אישית כשאני במאסה עולה עם דל פחמימה בשביל לא לצבור נוזלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית