הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MyProtein

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
אהלן, מי שמתמצא באתר יש לי כמה שאלות משהו כאן נראה מוזר.
באתר הישראלי חלבון רגיל 5 קילו עולה 250 שקל. רשום כרגע משלוח חינם.
באתר הרגיל רשום חלבון רגיל 5 קילו 90 פאונד! שזה איזה 400 שקל, אבל, קוד הנחה 35% שלאחר ההנחה זה עולה 267 שקל ועוד איזה 3 מתנות חינם שמקבלים בצק אאוט כי כביכול עשית קנייה יקרה.
מישהו יודע פה מה הקאץ? מאיזה אתר כדאי להזמין ולמה?
או לחלופין איזה חלבון אתם מזמינים ומאיפה? עברה תקופה מאז שהפסקתי להתאמן ועכשיו אני חוזר, תודה לעוזרים 😃

אהלן, מי שמתמצא באתר יש לי כמה שאלות משהו כאן נראה מוזר.
באתר הישראלי חלבון רגיל 5 קילו עולה 250 שקל. רשום כרגע משלוח חינם.
באתר הרגיל רשום חלבון רגיל 5 קילו 90 פאונד! שזה איזה 400 שקל, אבל, קוד הנחה 35% שלאחר ההנחה זה עולה 267 שקל ועוד איזה 3 מתנות חינם שמקבלים בצק אאוט כי כביכול עשית קנייה יקרה.
מישהו יודע פה מה הקאץ? מאיזה אתר כדאי להזמין ולמה?
או לחלופין איזה חלבון אתם מזמינים ומאיפה? עברה תקופה מאז שהפסקתי להתאמן ועכשיו אני חוזר, תודה לעוזרים 😃
תזמין מהאתר הישראלי. אין מכס
רק בבקשה אל תזמין את אבקת חלבון בטעם וניל, יש לה טעם של קיא ועולה לי בחילה כול פעם שאני שותה אותה.( זה תקף לכול החברות המייצרות אבקת חלבון)

המשלוח חינם זה תמיד באתר הישראלי או שזה איזה מבצע או משהו עכשיו? מזמן לא הזמנתי במייפרוטאין (כשהזמנתי עוד לא היה את האתר הישראלי), במחירים האלה נראה לי אעשה הזמנה

• פותח/ת השרשור
אבל כל עוד נשארים בטווח העד 75 דולר אין שום בעיות מכס לא משנה מה אתה מזמין ומאיפה. בגדול.
אגב עדיין הכי מומלץ להזמין מהם נכון? מבחינת חלבון טוב ובמחיר טוב?

חברה מעולה , רוב הטעמים שלהם באבקות טובים , חלק באמת יכולים לגרום לך לרצות להקיא , לך על הפשוטים , דווקא אני ממש אהבתי תוניל אבל הוא יותר מטעים להוסיף למאכלים פחות לשתות כשייק אז בא לי מעולה , לקחתי כמה טעמים מהם ואני כל הזמן מגוון , אלה הכי מומלצים והכי אהבתי וניסיתי כמעט כל טעם שלהם למעט הטעמי שוקולד : קרם עוגיות , וניל , לאטה , נטורל בננה , קרמל מלוח .

• פותח/ת השרשור
חברה מעולה , רוב הטעמים שלהם באבקות טובים , חלק באמת יכולים לגרום לך לרצות להקיא , לך על הפשוטים , דווקא אני ממש אהבתי תוניל אבל הוא יותר מטעים להוסיף למאכלים פחות לשתות כשייק אז בא לי מעולה , לקחתי כמה טעמים מהם ואני כל הזמן מגוון , אלה הכי מומלצים והכי אהבתי וניסיתי כמעט כל טעם שלהם למעט הטעמי שוקולד : קרם עוגיות , וניל , לאטה , נטורל בננה , קרמל מלוח .
אש עליך הסמנתי נטורל בננה 5 קילו חחח

עם מים גם היית ממליץ על אלה?

היה לי נטורל בננה והיה סבבה לגמרי, שתיתי רק עם מים.
יש ממש ממש טיפה טעם לוואי של כורכומין שזה מה שמקנה לאבקה את הצבע הצהוב אבל חוץ מזה היה טעם טוב שמזכיר שוקו בננה של יטבתה, הבעיה שזה מאוד סובייקטיבי ולא כל מה שמתאים למישהו אחר יתאים לך.

הבעיה שזה מאוד סובייקטיבי ולא כל מה שמתאים למישהו אחר יתאים לך.
נכון, אבל זה כולה אבקת חלבון, מקסימום לא יהיה טעים פעם הבאה אזמין משהו אחר.

• פותח/ת השרשור

עם מים גם היית ממליץ על אלה?

היה לי נטורל בננה והיה סבבה לגמרי, שתיתי רק עם מים.
יש ממש ממש טיפה טעם לוואי של כורכומין שזה מה שמקנה לאבקה את הצבע הצהוב אבל חוץ מזה היה טעם טוב שמזכיר שוקו בננה של יטבתה, הבעיה שזה מאוד סובייקטיבי ולא כל מה שמתאים למישהו אחר יתאים לך.

שאלה לי אליכם, כמה זמן תאריך תפוגה נותנים לאבקת חלבון? נשאר לי בקופסאות איזה 2 קילו ואני לא יודעי אם חלף התוקף של האבקה. בדרך כלל מאז שקיבלתם את ההזמנות, לכמה זמןהיה לכם התאריך תפוגה?

שאלה לי אליכם, כמה זמן תאריך תפוגה נותנים לאבקת חלבון? נשאר לי בקופסאות איזה 2 קילו ואני לא יודעי אם חלף התוקף של האבקה. בדרך כלל מאז שקיבלתם את ההזמנות, לכמה זמןהיה לכם התאריך תפוגה?
זכור לי כאלה של שנה וחצי וכאלה של שנתיים, זה מאז התאריך ייצור.

האמת שבחיים לא הסתכלתי על זה, אני מסיים שק של 5 קילו בערך ב-3~4 חודשים אז אף פעם לא דאגתי לגבי תאריך תפוגה.
גם לי יש שאלה, מישהו קיבל את החבילה שלו מ-MP בזמן האחרון? הזמנתי שק של 5 קילו והוא בארץ מאז ה-31 למרץ ואני ממש אתבאס אם בעקבות המצב החבילה לא תגיע אליי עד פסח למרות שרשום שהיא צריכה להגיע אליי עד ה-7.4

וואלה התחלתי לשתות אותו היום נקווה שזה בתוקף חחחח
שתיתי של פיור כמה חודשים אחרי התוקף לאורך כמה זמן. לא רציתי לזרוק והמוטו שלי היה "כל עוד יש לזה ריח טעם מראה ומרקם כרגיל זה טוב".

שתיתי של פיור כמה חודשים אחרי התוקף לאורך כמה זמן. לא רציתי לזרוק והמוטו שלי היה "כל עוד יש לזה ריח טעם מראה ומרקם כרגיל זה טוב".
לאטה של myprotein ואתה תברך אותי כל יום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית