הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MyProtein

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
אהלן, מי שמתמצא באתר יש לי כמה שאלות משהו כאן נראה מוזר.
באתר הישראלי חלבון רגיל 5 קילו עולה 250 שקל. רשום כרגע משלוח חינם.
באתר הרגיל רשום חלבון רגיל 5 קילו 90 פאונד! שזה איזה 400 שקל, אבל, קוד הנחה 35% שלאחר ההנחה זה עולה 267 שקל ועוד איזה 3 מתנות חינם שמקבלים בצק אאוט כי כביכול עשית קנייה יקרה.
מישהו יודע פה מה הקאץ? מאיזה אתר כדאי להזמין ולמה?
או לחלופין איזה חלבון אתם מזמינים ומאיפה? עברה תקופה מאז שהפסקתי להתאמן ועכשיו אני חוזר, תודה לעוזרים 😃

האתר הישראלי אתה מתכוון dream nutriton? ואיזה קופונים וקומבינציות הכי מוזילות את ההזמנה הראשונה?

לא, האתר הישראלי זה פשוט האתר של מייפרוטאין עם סיומת co.il, דרים נוטרישן זה ספק של מייפרוטאין מהארץ ולא החנות הרשמית, לא מכיר הנחות שיש שם.
אני בדקתי לפני שבוע כשהזמנתי ושק של 5 קילו בדרים נוטרישן עלה 300 ש"ח ובאתר של מייפרוטאין 250, תבדוק אם דרים נוטרישן בכלל עובדים בתקופה הזאת כי הדואר כן עובד והחבילות ממייפרוטאין מגיעות לדואר די מהר.

שתי הזמנות אחרונות היו אמורות לעבור ללא מכס (מתחת ל75$ כולל משלוח) ושילמתי על שתיהן עמלה במכס של בערך 40 שקל כל אחת. בעצם שילמתי עמלה למכס על זה שבדקו וזה עבר ללא מס. נפלא נכון?

שתי הזמנות אחרונות היו אמורות לעבור ללא מכס (מתחת ל75$ כולל משלוח) ושילמתי על שתיהן עמלה במכס של בערך 40 שקל כל אחת. בעצם שילמתי עמלה למכס על זה שבדקו וזה עבר ללא מס. נפלא נכון?
מוזר , עשיתי מעל ל5 הזמנות שהיו באזור ה70 דולר קצת פחות מ75 הכל הגיע רגיל ומהר עד הדואר בלי שום עמלה או משהו כזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית