הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MyProtein

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
אהלן, מי שמתמצא באתר יש לי כמה שאלות משהו כאן נראה מוזר.
באתר הישראלי חלבון רגיל 5 קילו עולה 250 שקל. רשום כרגע משלוח חינם.
באתר הרגיל רשום חלבון רגיל 5 קילו 90 פאונד! שזה איזה 400 שקל, אבל, קוד הנחה 35% שלאחר ההנחה זה עולה 267 שקל ועוד איזה 3 מתנות חינם שמקבלים בצק אאוט כי כביכול עשית קנייה יקרה.
מישהו יודע פה מה הקאץ? מאיזה אתר כדאי להזמין ולמה?
או לחלופין איזה חלבון אתם מזמינים ומאיפה? עברה תקופה מאז שהפסקתי להתאמן ועכשיו אני חוזר, תודה לעוזרים 😃

זה מזכיר קפה/חלב? יש כאלה אומרים זה טעים ממש ויש כאלה נגעלים מזה
אייס קפה אחד לאחד, לפעמים מחממת את זה במיקרוגל וזה בול כמו הפוך מהמכונות של פעם. כמו המשקה חלבון קפה של יטבתה רק עם ערכים הרבה יותר טובים וזול יותר, הזמנתי קילו ואחרי שלושה ימים הזמנתי 5 קילו

אייס קפה אחד לאחד, לפעמים מחממת את זה במיקרוגל וזה בול כמו הפוך מהמכונות של פעם. כמו המשקה חלבון קפה של יטבתה רק עם ערכים הרבה יותר טובים וזול יותר, הזמנתי קילו ואחרי שלושה ימים הזמנתי 5 קילו
גם עם מים? אני שותה את כל השייקים עם קרח ויוגורט בבלנדר

עם מים גם היית ממליץ על אלה?
עם מים זה ברור שפחות טעים , אבל אני אישית שותה עם מים וזה לגמרי סבבה ואפשר לזרום עם זה , בטוח שעם חלב זה משפר את הטעם בצורה משמעותית , חוץ מזה שרוב השימוש שלי באבקה הוא במאכלים
זה מזכיר קפה/חלב? יש כאלה אומרים זה טעים ממש ויש כאלה נגעלים מזה
שמע לי אחי הלאטה אש , אני בדיוק כמו ליאם הזמנתי בהתחלה דוגמית של זה ואחרי זה 2.5 קילו , זה אפילו גם זורם במאכלים כמו שיבולת שועל עוגות חלבון כל מיני כאלה . כמו אייס קפה התחברתי לזה ממש ובטוח שאזמין תטעם הזה עוד

תזמין מהאתר הישראלי. אין מכס

רק הישראלי להמנע מבעיות מכס ועמלות.
עכשיו ראיתי באתר הישראלי הם כותבים לשים לב שההזמנה נשלחת מ UK וזה כפוף לתקנות מכס הישראליות. אז מה ההבדל אם אני מזמין מתחת לרף המכס/מע"מ אם אני מזמין מהאתר הישראלי או האתר האנגלי?
ועוד שאלה, זכור לי מזמן כשהזמנתי מהאתר האנגלי, בדואר הייתה איזה עמלה של 35 ש"ח, לא שילמתם את זה מי שהזמין לאחרונה (מכל אחד מהאתרים)?

עכשיו ראיתי באתר הישראלי הם כותבים לשים לב שההזמנה נשלחת מ UK וזה כפוף לתקנות מכס הישראליות. אז מה ההבדל אם אני מזמין מתחת לרף המכס/מע"מ אם אני מזמין מהאתר הישראלי או האתר האנגלי?
ועוד שאלה, זכור לי מזמן כשהזמנתי מהאתר האנגלי, בדואר הייתה איזה עמלה של 35 ש"ח, לא שילמתם את זה מי שהזמין לאחרונה (מכל אחד מהאתרים)?
כול הזמנה (חבילה) שמגיעה מחול כפופה למכס הישראלי. לגבי התשלום של העמלה , אני לא שילמתי באתר הישראלי (הסיבה לתשלום העמלה היא בגלל שהדואר לוקח מיסים מכול מי שמזמין דרך חברת המשלוחים EMS) זה פשוט גנבה לאור היום .

(הסיבה לתשלום העמלה היא בגלל שהדואר לוקח מיסים מכול מי שמזמין דרך חברת המשלוחים EMS)
כן נראה לי זו הייתה הסיבה
זה פשוט גנבה לאור היום .
לגמרי 🤬
לגבי התשלום של העמלה , אני לא שילמתי באתר הישראלי
טוב לדעת 😃

• פותח/ת השרשור
גם עם מים? אני שותה את כל השייקים עם קרח ויוגורט בבלנדר

אני עכשיו עם לאטה של מיי פרוטאין טעם סבבה ואני ושותה רק עם מים. באמת יש טעם אחלה, לא יכול להגיד מצוייין כי יש את כל הבקות של אופטימום דימטייז מאסל ואין מה עלשות בטעמים הן חזקות יותר. אבל עולות גם הרבה יותר 😃

ניסיתי את השוקולד חמאת בוטנים והוא סביר מאוד, באיזשהו שלב הוא נהיה צולע.(מזל שהזמנתי ממנו קילו)
יש לי גם את השוקולד בראוניז גם הוא נחמד לא יותר מדי, עדיף על השוקולד חמאת בוטנים.

להזמין דרך האתר הבריטי זה הדבר הכי לא משתלם שיש, אני הזמנתי משם פעם אחת לפני שהיה אתר ישראלי ומאז לא הזמנתי משם עד שהשיקו את האתר הישראלי.
המשלוח יקר מאוד, בנוסף לדמי המשלוח צריך לשלם 35 ש"ח עמלת שחרור מהמכס (גם אם החבילה עולה פחות מ-75$ צריך לשלם עמלה בשביל העבודה שהפקיד עשה בלהביא את החבילה מהמכס) ובנוסף כשהזמנתי משם ובאתי לאסוף את החבילה אחרי ששילמתי עמלת שחרור קיבלתי חבילה מפורקת ושקית חלבון קרועה כשחצי מהאבקה בקרטון עצמו.
מאז שהשיקו את האתר הישראלי אני מזמין רק משם והמשלוח גם מגיע הרבה יותר מהר כי הוא לא עובר דרך ה-EMS, גם אין ממש הבדל במחירים בין החנויות אם מוסיפים את כל העמלות שיש באתר הבריטי.
אם אני מזמין ב300 שקל, מדרים נוטרישן יהיה לי בעיות עם המכס?

לא כי המשלוח לא מגיע מחוץ לארץ אבל באתר של מייפרוטאין שק של 5 קילו עולה 250 ש"ח ומגיע מהר, אני הזמנתי לפני שבוע והגיע לי היום.

בלתק

אני שילמתי מכס מהאתר הישראלי של MyProtein.
פשוט צריך לא לעבור את ה75 דולר, אבל כן לעבור את ה250 שח, כדי לקבל משלוחינם.

אני שילמתי מכס מהאתר הישראלי של MyProtein.
פשוט צריך לא לעבור את ה75 דולר, אבל כן לעבור את ה250 שח, כדי לקבל משלוחינם.

מכס אתה תשלם על כל חבילה שהזמנת מחו"ל מעל 75 דולר לא משנה מאיפה הזמנת.
ההבדל בין האתר הישראלי לבריטי הוא שהמשלוח מהאתר הבריטי יהיה יותר יקר בגלל שהוא עובר דרך EMS ובנוסף כדי לשחרר את החבילה מהדואר אתה תצטרך לשלם עמלת שחרור מהדואר של 35 ש"ח בנוסף לעלות המשלוח, אלה עלויות שאתה לא תשלם אם תזמין מהאתר הישראלי ב-250 ש"ח, לא משלוח ולא עמלת שחרור.

מכס אתה תשלם על כל חבילה שהזמנת מחו"ל מעל 75 דולר לא משנה מאיפה הזמנת.
ההבדל בין האתר הישראלי לבריטי הוא שהמשלוח מהאתר הבריטי יהיה יותר יקר בגלל שהוא עובר דרך EMS ובנוסף כדי לשחרר את החבילה מהדואר אתה תצטרך לשלם עמלת שחרור מהדואר של 35 ש"ח בנוסף לעלות המשלוח, אלה עלויות שאתה לא תשלם אם תזמין מהאתר הישראלי ב-250 ש"ח, לא משלוח ולא עמלת שחרור.

שק 5 קילו איפה הכי זול יוצא לי? כולל כל העלויות?

10 אחוז של משתמש חדש , עוד 10 אחוז עם קוד הנחה יש מלא תחפש באינסטגרם ספונסרים של מיי פרוטאין בדרך כלל הקוד שלהם רשום בפרופיל אינסטגרם ואז תשים גם אוצו , כולל ה28 אחוז שיש על כל האתר הישראלי , יצא לך 5 קילו אם אני לא טועה ב250 או קצת פחות מקסימום תוסיף כמה שטיות(חטיף חלבון שייקר משהו ) כדי להגיע לסכום בין 250 ל255 ותזמין לא יקחו שום מכס ושום כלום יגיע לך עד הדואר בערך שבוע יכול להיות יתעכב עוד כמה ימים בגלל הקורונה יכול להיות שיגיע מהר יותר אי אפשר לדעת . אין שום מכס ועמלות אם תזמין מהאתר הישראלי בסכום מתחת ל75 דולר בוודאות . הזמנתי כבר עשרות פעמים וההזמנה אחרונה לפני כמה ימים .

באתר הבריטי יש קוד של 35 פאונד הנחה אבל 30 פאונד משלוח, יוצא לך 86 פאונד לשק של 5 קילו שזה 380 שקל ולזה עוד צריך להוסיף 17 אחוז מכס כי זה מעל 75$ ועוד 35 ש"ח עמלת שחרור מהמכס בגלל שזה נשלח דרך EMS.
אני הזמנתי לפני שבוע מהאתר הישראלי שק של 5 קילו ב-250 ש"ח, אפשר כבר להבין כמה זה לא משתלם להזמין מהאתר הבריטי.
וזה אפילו בלי לדבר על זה שמהאתר הישראלי המשלוח יותר מהיר כי זה לא עובר דרך EMS.
בקיצור תזמין רק מהישראלי.

10 אחוז של משתמש חדש , עוד 10 אחוז עם קוד הנחה יש מלא תחפש באינסטגרם ספונסרים של מיי פרוטאין בדרך כלל הקוד שלהם רשום בפרופיל אינסטגרם ואז תשים גם אוצו , כולל ה28 אחוז שיש על כל האתר הישראלי , יצא לך 5 קילו אם אני לא טועה ב250 או קצת פחות מקסימום תוסיף כמה שטיות(חטיף חלבון שייקר משהו ) כדי להגיע לסכום בין 250 ל255 ותזמין לא יקחו שום מכס ושום כלום יגיע לך עד הדואר בערך שבוע יכול להיות יתעכב עוד כמה ימים בגלל הקורונה יכול להיות שיגיע מהר יותר אי אפשר לדעת . אין שום מכס ועמלות אם תזמין מהאתר הישראלי בסכום מתחת ל75 דולר בוודאות . הזמנתי כבר עשרות פעמים וההזמנה אחרונה לפני כמה ימים .[/QUOTE

אתה מתכוום אז בסוף יוצא הכי שווה להזמין מדרים נוטרישן?
אני הזמנתי לפני שבוע מהאתר הישראלי שק של 5 קילו ב-250 ש"ח, אפשר כבר להבין כמה זה לא משתלם להזמין מהאתר הבריטי.
וזה אפילו בלי לדבר על זה שמהאתר הישראלי המשלוח יותר מהיר כי זה לא עובר דרך EMS.
בקיצור תזמין רק מהישראלי

האתר הישראלי אתה מתכוון dream nutriton? ואיזה קופונים וקומבינציות הכי מוזילות את ההזמנה הראשונה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית