הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה כל האימוני בטן הם טווח סיבולת

Amit201298

משתמש מתחיל
197
20
נק' מוניטין:
42
197
20
גם במכון אני רואה מלאא סוף אימון כל המתאמנים עושים משהו דומה לזה

עושים איזה 10 דקות בטן ובקושי נחים לא מאמנים אותה כמן שריר אחר

אין שום סיבה אמיתית, זה טרנד, אפשר לאמן את שרירי הבטן בידיוק כמו כל שריר אחר.
הסיבה האמיתית היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא הקושי להעמיס בצורה הדרגתית או להוסיף משקלים לתרגילים, ולכן הדרך העיקרית להתקדם היא בצורה כזאת, אבל זה לא שזה בלתי אפשרי

הסיבה האמיתית היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא הקושי להעמיס בצורה הדרגתית או להוסיף משקלים לתרגילים, ולכן הדרך העיקרית להתקדם היא בצורה כזאת, אבל זה לא שזה בלתי אפשרי
האם אימוני משקל גוף/סטטים שווים לאימוני משקולות/התנגדות מבחינת פיתוח שריר/גירוי?

האם אימוני משקל גוף/סטטים שווים לאימוני משקולות/התנגדות מבחינת פיתוח שריר/גירוי?
אימונים סטטיים לבד לא ייתנו את אותו אפקט של עבודה בטווחי תנועה, אבל כתוספת זה סבבה.
אימוני משקל גוף יכולים לתת את אותו אפקט של אימוני משקולות, אבל תצטרך לעבוד קשה יותר. תצטרך להגיע קרוב יותר לכשל יותר בתכיפות, ותצטרך לעשות יותר עבודה כללית, אבל זה בהחלט אפשרי

• פותח/ת השרשור
זה שולל את סרטן המעי הגס , אני דיברץי פה על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית