הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדורים לגוף וחיטוב

Danitgpl10

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את השאלה הזאת אני מקווה שכתבתי בפורום הנכון. אני לוקחת כדורים משלשלים לגוף בגלל שיש בעיה ביציאות ורק הכדורים האלו עוזרים לי , ואני רוצה להתחיל לחטב את הגוף ולהשיג בטן חטובה .
עכשיו השאלה היא אם הכדורים האלו יכולים להשפיע לרעה על החיטוב? אני יכולה לא לקבל תוצאות?
אשמור על תזונה של 5 ארוחות ביום ו5 פעמים בשבוע אתאמן, אני לא יודעת אם להמשיך לקחת את הכדורים האלו הם בלי מרשם אז לא צריך להתייעץ עם רופא. להפסיק עם הכדורים או להמשיך אותם? אלו כדורים חזקים חשוב לציין

כשנכסים לעניינים רפואיים תקחי את העצות פה בערבון מוגבל מאוד ועדיף להתייעץ עם רופא.
בעיה ביציאות את מתכוונת לעציריות? והאם הבעיה ביציאות זה משהו קבוע שנובע מבעיה/מחלה מסוימת? או שזה משהו שניתן לתקן עם שינוי תזונתי?

בכל אופן, על מנת לרדת במשקל את צריכה להיות בגרעון קלורי, אין קשר ליציאות שלך.
הבעיות שאני יכול לחשוב עליהם הם:
1. בגלל השלשולים את מאבדת המון נוזלים ומתייבשת אז תקפידי לשתות מספיק בשביל לפצות על זה.
2. יכול להיות שיהיו לך הרבה תנודות במשקל בגלל נוזלים בגלל השלשולים. למשל בשבוע אחד היית בשירותים יותר ביום שלפני השקילה אז ביום השקילה יראה שירדת המון ובשבוע לאחר מכן יום לפני השקילה היית פחות בשירותים אז ביום השקילה את עלולה לחשוב שעלית במשקל. זה תקף לכל אדם אבל אצלך נראה לי שזה עלול לקבל ביטוי יותר גדול בגלל האי-יציבות ביציאות אז תשקלי כל יום ותעשי ממוצע שבועי.

בכל אופן, תתייעצי עם רופא ואם זה משהו שניתן לתקן/לשפר עם שינוי תזונתי תנסי לעבוד על זה במקום לפתח תלות בכדורים.

בהצלחה!

לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את השאלה הזאת אני מקווה שכתבתי בפורום הנכון. אני לוקחת כדורים משלשלים לגוף בגלל שיש בעיה ביציאות ורק הכדורים האלו עוזרים לי , ואני רוצה להתחיל לחטב את הגוף ולהשיג בטן חטובה .
עכשיו השאלה היא אם הכדורים האלו יכולים להשפיע לרעה על החיטוב? אני יכולה לא לקבל תוצאות?
אשמור על תזונה של 5 ארוחות ביום ו5 פעמים בשבוע אתאמן, אני לא יודעת אם להמשיך לקחת את הכדורים האלו הם בלי מרשם אז לא צריך להתייעץ עם רופא. להפסיק עם הכדורים או להמשיך אותם? אלו כדורים חזקים חשוב לציין
לפני חיטוב ולפני כל דבר אחר. להתייעץ עם רופא לפני הכל על עניין הבעיות בבטן והכדורים שאת לוקחת. על אחת כמה וכמה שמדובר בכדורים שעשויים מצמחים. זה קל להקל ראש כי זה צמחים וזה "טבעי" אז חושבים שזה בטוח, אבל ההפך הוא הנכון. וזה שהם בלי מרשם, לא אומר שאפשר לקחת אותם לאין סוף זמן ולצפות שהכל יהיה בסדר.

לגשת לרופא. אחר כך להתעסק בשאר. אם את מתחת לגיל 70 את ממש לא רוצה לפתח תלות במשלשל כזה או אחר.

אגב בתקופה הזאת אפשר ואף מומלץ להתייעץ באונליין עם הרופא. ורק אם חייבים לקבוע תור ולפגוש.

אני די בטוח שלפתח תלות בכדורים משלשלים זה לא דבר שאת רוצה. זה לאחר ניסיונות לפתור את הבעיה מהשורש? זה שהכדורים ללא מרשם, לא אומר שאת לא צריכה להתייעץ עם רופא על דבר שכזה. אני כמעט בטוח שהוא יאמר לך מה שאני אומר לך.

תלוי בבעיה שהובילה אותך לשימוש בכדורים האלה, אבל הכדורים עצמם לא אמורים להקשות עליך חוץ מהמעקב

לפני חיטוב ולפני כל דבר אחר. להתייעץ עם רופא לפני הכל על עניין הבעיות בבטן והכדורים שאת לוקחת. על אחת כמה וכמה שמדובר בכדורים שעשויים מצמחים. זה קל להקל ראש כי זה צמחים וזה "טבעי" אז חושבים שזה בטוח, אבל ההפך הוא הנכון. וזה שהם בלי מרשם, לא אומר שאפשר לקחת אותם לאין סוף זמן ולצפות שהכל יהיה בסדר.

לגשת לרופא. אחר כך להתעסק בשאר. אם את מתחת לגיל 70 את ממש לא רוצה לפתח תלות במשלשל כזה או אחר.

אגב בתקופה הזאת אפשר ואף מומלץ להתייעץ באונליין עם הרופא. ורק אם חייבים לקבוע תור ולפגוש.
כי רופאי משפחה בארץ אלופים בתחומים האלו 🙁
הייתי ממליץ על שינויים אפשריים לשיפור יציאות.
יותר סיבים תזונתיים.
מגנזיום משזיפים או תוסף.
יותר מים.
יותר שומן בתפריט (בהתחשב בקלוריות).
לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית