הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון של my protein - טעמים מומלצים

רקון

משתמש מתחיל
141
138
נק' מוניטין:
324
141
138
אהלן, יצא לכם לטעום את הקרמל מלוח?

על איזה טעמים אתם ממליצים?

31 למרץ. נשלח ב-4
אני מתחיל לחשוד שגם החבילה שלי כזאת, איך ידעת שהיא "הלכה לאיבוד"? קיבלת מייל? בכל מקרה עשיתי עוד הזמנה עם ה72%, יצא יותר זול ומקסימום אבקש החזר. אם לא אז יש לי 10 ק"ג חלבון, גם טוב

אני מתחיל לחשוד שגם החבילה שלי כזאת, איך ידעת שהיא "הלכה לאיבוד"? קיבלת מייל? בכל מקרה עשיתי עוד הזמנה עם ה72%, יצא יותר זול ומקסימום אבקש החזר. אם לא אז יש לי 10 ק"ג חלבון, גם טוב
מהזה 72%?
חחחחחח אולי 27.
הלחצת אותי לרגע, חשבתי הם פושטים רגל 🤣

זאת הייתה ההנחה שלהם ליום העצמאות, גם את הזמנת בהנחה הזאת, לא?
כן, הזמנתי בערב יום העצמאות, אבל לא זכורה לי הנחה של 72%, אלא אם הם ממש העלו את המחירים....
בסך הכל עלה לי קילו אבקה ב49.9 ש"ח.... וחטיפים ב4.5-6 עד ש"ח אז זה מבצע פסיכי....

קבצים מצורפים

• indsale.png
    indsale.png
    KB 33.5 · צפיות: 53
מהזה 72%?
חחחחחח אולי 27.
הלחצת אותי לרגע, חשבתי הם פושטים רגל 🤣
5 ק"ג חלבון בטעמים שונים של 1 ק"ג וחבילת פנקייק יצא לי 230 שקל, לא אכפת לי כמה % זה, יצא זול.

כן, כמו ה50 לקילו... רק שכשקונים בשק של 5 יוצא אפילו יותר זול...
פעם קניתי שקים של 5 ק"ג אבל עכשיו אני מוכן לשלם עוד כמה שקלות בשביל לגוון בטעמים, אותו טעם נמאס גם אם זה מעדן

פעם קניתי שקים של 5 ק"ג אבל עכשיו אני מוכן לשלם עוד כמה שקלות בשביל לגוון בטעמים, אותו טעם נמאס גם אם זה מעדן

לגמרי!
אפילו קילו קשה לי לגמור. אני ממש עכשיו מסיימת שתי קופסאות של קילו. אחד וניל אחד שוקו, שקניתי לפני שנה(!) פשוט דוחפת את זה לפנקייק / בראוניז וכאלה.
האמת שיצאו לי אחלה מתכונים. נראלי אני קונה עוד קילו משני הטעמים האלה בשביל הבראוניז והפנקייקס האלה 🤣
יוצא טעם מושלם ואחלה ערכים.

לגמרי!
אפילו קילו קשה לי לגמור. אני ממש עכשיו מסיימת שתי קופסאות של קילו. אחד וניל אחד שוקו, שקניתי לפני שנה(!) פשוט דוחפת את זה לפנקייק / בראוניז וכאלה.
האמת שיצאו לי אחלה מתכונים. נראלי אני קונה עוד קילו משני הטעמים האלה בשביל הבראוניז והפנקייקס האלה 🤣
שמים בנינג'ה עם קרח פירות חלב/יוגורט אחרי מקפיא, כל יום יש לי גלידה/פרוז'ן, זה תענוג

לגמרי!
אפשר מתכונים לפנקייקס ובראוניז? לפנקייקס יש לי משהו די פשוט וטעים אבל אשמח להשכיל ואולי לנסות עוד דברים

אפשר מתכונים לפנקייקס ובראוניז? לפנקייקס יש לי משהו די פשוט וטעים אבל אשמח להשכיל ואולי לנסות עוד דברים

אישית, עם טעם שוקולד סמות'\קרם עוגיות\קרמל מלוח\שוקולד בראוניז:
ביצה אחת
סקופ אחד חלבון
כמה חלב שצריך עד שהבלילה תהיה במרקם תקין של פנקייק. שיהיה בלילה סמיכה מאוד.
0-3 כפות קמח

ויוצא פנקייק אש.
לגבי הקמח, זה נורא אינדיבידואלי. אתה יכול גם לא להשתמש בקמח בכלל. פשוט מה שיצא לך יהיה יותר קרוב לטורטייה של חלבון מאשר פנקייק. עדיין טעים ת'אמת. סוג של פנקייק דקיק מאוד. דל פחמימה יחסית.
בין 1 ל-3 כפות קמח שטוחות זה הסוד בשביל להפוך את זה לאשכרה פנקייק. שנראה כמו ומרגיש כמו. אישית אני הכי אוהב בלי קמח, הכי קל להוריד ככה כמויות של חלבון. יוצא לך ממנה אחת בערך 5-6 פנקייקים דקיקים וטעימים במיוחד. בשתי ביסים אני מוריד את זה.

אם בא לך טעם אקסטרה ויותר חלבון, שים אפילו סקופ וחצי של חלבון. עדיין עובד

אישית, עם טעם שוקולד סמות'\קרם עוגיות\קרמל מלוח\שוקולד בראוניז:
ביצה אחת
סקופ אחד חלבון
כמה חלב שצריך עד שהבלילה תהיה במרקם תקין של פנקייק. שיהיה בלילה סמיכה מאוד.
0-3 כפות קמח

ויוצא פנקייק אש.
לגבי הקמח, זה נורא אינדיבידואלי. אתה יכול גם לא להשתמש בקמח בכלל. פשוט מה שיצא לך יהיה יותר קרוב לטורטייה של חלבון מאשר פנקייק. עדיין טעים ת'אמת. סוג של פנקייק דקיק מאוד. דל פחמימה יחסית.
בין 1 ל-3 כפות קמח שטוחות זה הסוד בשביל להפוך את זה לאשכרה פנקייק. שנראה כמו ומרגיש כמו. אישית אני הכי אוהב בלי קמח, הכי קל להוריד ככה כמויות של חלבון. יוצא לך ממנה אחת בערך 5-6 פנקייקים דקיקים וטעימים במיוחד. בשתי ביסים אני מוריד את זה.

אם בא לך טעם אקסטרה ויותר חלבון, שים אפילו סקופ וחצי של חלבון. עדיין עובד
כן זה פחות או יותר מה שאני עושה עם הפנקייקים
חיטוב - פנקייק חלבון

הזמנתי מדרים נוטרישן וזה מה שהבנתי מהם.
בכל מקרה מצאו לי אחלה של תחליף. התפשרתי קצת על הטעם, אבל הם יארגנו לי שק 5 קילו חלופי תוך 2 ימי עסקים במשלוח עד הבית.

סחתיין עליהם. הם מנסים לעזור כמה שאפשר ורואים את זה.

דואר ישראל ממש דופק להם ולמיי פרוטאין דברים.

הזמנתי מדרים נוטרישן וזה מה שהבנתי מהם.
בכל מקרה מצאו לי אחלה של תחליף. התפשרתי קצת על הטעם, אבל הם יארגנו לי שק 5 קילו חלופי תוך 2 ימי עסקים במשלוח עד הבית.

סחתיין עליהם. הם מנסים לעזור כמה שאפשר ורואים את זה.

דואר ישראל ממש דופק להם ולמיי פרוטאין דברים.
תאמת עשיתי מעל 10 הזמנות ממי פרוטאין ולא היה שום בעיה עדיף להזמין מהם לדעתי מאשר דרים נוטרישן ככה שאם קורה משהו הם ישלחו חבילה חדשה או יזכו אותך . הם באמת עוזרים היה לי בעיה עם קילו של חלבון שהזמנתי מהם שהטעם היה מוזר ושונה מהרגיל והם זיכו אותי עליו בלי לשאול יותר מידי ..

שמים בנינג'ה עם קרח פירות חלב/יוגורט אחרי מקפיא, כל יום יש לי גלידה/פרוז'ן, זה תענוג
וואי זה להיט. גיליתי את זה רק לאחרונה.
רק שאין לי נינג'ה, אני אני הולכת מכות עם המיקסר עד שהוא מואיל בטובו לטחון לי את כל הקרח חחחח

פנקייק חלבון (הכפלתי לך את הכמות. בדכ' אני עושה בדיוק חצי מזה חח):
30 גרם אבקת חלבון (סקופ)
16 גר' קמח (2 כפיות)
2 גרם אבקת אפייה
100 גרם יוגורט פרו
2 ביצים

לערבב את החומרים היבשים, ואז להוסיף יוגורט וביצים.
לשמן מחבת, דקה-שתיים מכל צד. יצאו לך 2 פנקייקס ענקיים, או 4 בינוניים.
אישית אוכלת עם גלידה / סירופ מייפל/שוקולד.

ערכים:
430 - קל'
53 - חלבון
19 - פחממה
15 - שומן.

בראוניז חלבון:
40 גרם שיבולת שועל
40 גרם קקאו
1 סקופ חלבון בטעם שוקולד
ממתיק כלשהו (סטיויה) לפי הטעם.
6 גרם אבקת אפייה.
150 גרם יוגורט פרו 0%
1 ביצה
100 מל' חלב.

להכניס הכל למעבד מזון ולטחון עד לאיחוד מלא.
לשמן תבנית אפיה ולצקת את הבלילה. היא די נוזלית. לא לדאוג.
אני אישית מפזרת מעל 15 גר' שוקוצ'יפס 60%.
לאפות בתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך כ20 דק.
לחכות עש שיתקרר לגמרי לפני שחותכים.
אם אתה חותך את המסה הזו ל15 ריבועים, זה יוצר 50 קל' מנה 😃
אבל מנסיון ריבוע אחד לא מספיק חחחח...
אז נניח תחתוך ל9...
ערכים:

קלוריות - 84
חלבון - 8
פחממה - 6.7
שומן - 3

(הערכים כולל השוקולד צ'יפס...)
מצאתי *תמונות של המתכונים, שתבינו במה מדובר 😃

upload_2020-5-3_14-40-28.png
upload_2020-5-3_14-51-3.png

*התמונות להמחשה בלבד. נא לא לתת ביס למסך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית