הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תור מתכוון לשבור את שיא העולם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
עקבתי אחריו הרבה השנה..הוא על בסיס שבועי העלה סרטונים של הדדליפט שלו ,וכנראה שזה היה המטרה העיקרית שלו כל התקופה האחרונה. למשוך 501.

.

Espn פרסמו שהם ישדרו את הניסיון הזה בשידור ישיר.
למיטב הבנתי זה לא חלק מתחרות,אלא נסיון ביתי/עצמאי
תשמרו את התאריך 2.5.2020

• פותח/ת השרשור
לא היה לי מושג שסבסטיאן אורב וסטן אפרדינג המאמנים שלו...צוות פצצה

והנה הshit show מתחיל עם הcall out של תור לקרב איגרוף עם אדי.
איזה הידרדרות ברמה אם אדי הולך לקבל את זה (ורוב הסיכויים שכן בגלל כמות הכסף שבעיניין).

מי לעזאזאל רוצה ליראות את זה? שיתרכזו בספורט שלהם ויפסיקו לדרדר ספורט מכובד כמו איגרוף.

מספיק רק לראות את אדי הול אחרי ה500 שלו כדי להבין כמה הביצוע הזה היה על אנושי, 501 קילו עלו כמו בסט חימום. אני מוכן לשים כסף שהוא יכול כבר עכשיו למשוך 550.
וואו האיש הזה פשוט מוטציה.

זה פשוט לא מובן לי למה הוא לא ניסה יותר.
מה נטרק איתו?🤬
אין לי מושג איך הרגיש לו ה501, אבל אני חייב לשער שכנראה הוא הבין שיותר משקל לא יעלה.

מה השטויות האלה שהוא ממלמל שאין טעם לעשות יותר. מה הטעם בכלל לדרוך במכון?

זה פשוט לא מובן לי למה הוא לא ניסה יותר.
מה נטרק איתו?🤬
אין לי מושג איך הרגיש לו ה501, אבל אני חייב לשער שכנראה הוא הבין שיותר משקל לא יעלה.

מה השטויות האלה שהוא ממלמל שאין טעם לעשות יותר. מה הטעם בכלל לדרוך במכון?
אחרי שאתה מרים את ההכי כבד שאי פעם הרימו, הגיוני שיהיה קשה לך להאמין שאפשר להרים יותר כבד, אף אחד לא עשה את זה לפני

מבחינתו, הנה אני הכי טוב, למה לי להביך את עצמי או, זה היה מסוכן, אבל אנשים כמו ת'ור יכולים למלמל דברים כאלה, הם הרוויחו את הזכות, ולך תדע פתאום יחליט שהוא עושה 530 מאמצע שום מקום

אחרי שאתה מרים את ההכי כבד שאי פעם הרימו, הגיוני שיהיה קשה לך להאמין שאפשר להרים יותר כבד, אף אחד לא עשה את זה לפני

מבחינתו, הנה אני הכי טוב, למה לי להביך את עצמי או, זה היה מסוכן, אבל אנשים כמו ת'ור יכולים למלמל דברים כאלה, הם הרוויחו את הזכות, ולך תדע פתאום יחליט שהוא עושה 530 מאמצע שום מקום
ממש התאכזבתי, במיוחד אחרי שהוא אמר לבריאן שאו שהוא יתן 520 למרות הכל.

כאילו, גם אדי יכל אני חושב 501.

ממש התאכזבתי, במיוחד אחרי שהוא אמר לבריאן שאו שהוא יתן 520 למרות הכל.

כאילו, גם אדי יכל אני חושב 501.
הוא עבד לפי יחצ, מבחינתו הוא יכול הכל.
אדי יכל 501 זה נחמד אבל בנתיים תור היחידי שהרים 501.. יבוא מישהו וירים 502? אז זה שלו, זה שהוא יכול יותר זה נחמד אבל יש יכול ויש עושה, כל אחד היה רוצה לראות אותו מרים מליון קילו אבל מבחינתו הוא השאיר עוד קצת במחסנית..
זה כמו לשאול למה בולט שבר את השיא של עצמו בריצה כמה פעמים במקום מההתחלה לעשות אל ההכי שיא, ככה זה, נסתרות דרכי הבורא
אמר שירים ככה וככה משקל בהתאם לכמות עוקבים ביוטוב ובעוד פלטפורמה, נתן מילה עמד במילה.

המילה הייתה 520.
52529_Screenshot_20200428-190537.jpg

הוא התנה את כמה שהוא ירים והוא עמד במילה.

אדי הסכים לקרב אגרוף מולו ואמר שהוא יעקור לו את הראש מהמקום.
אני כל כך מתרגש לראות את השניים האלה משמידים אחד את השני.
זה רציני?
אני מניח שאף אחד מהם לא היה מתאגרף בעבר, אני צודק?
מספיק רק לראות את אדי הול אחרי ה500 שלו כדי להבין כמה הביצוע הזה היה על אנושי, 501 קילו עלו כמו בסט חימום. אני מוכן לשים כסף שהוא יכול כבר עכשיו למשוך 550.
וואו האיש הזה פשוט מוטציה.
אבל הוא עשה את זה עם גב עגול, אז מה זה שווה?

אני חושב שהוא "שומר" על עצמו מ520 הפעם וברקורד ברייקרס הבא הוא יעשה 520+

501 היה 95% שלו ועכשיו הוא לא שבור לגמרי, הוא עוד יכול למשוך התקדמות בלי דילואד מטורף כמו אם הוא היה עושה 100% אמיתיים

לגבי ה520 או 510 אני חושב שזה באמת תלוי ביום וראו שהייתה תקיעה מסוימת בנעילה של ה501.
למרות שתור מושך לאט זה עדיין היה סוג של גרינד. מיותר לנסות להעמיס עוד כי ברוב המקרים ההרמה השלישית/הרביעית לא תהיה יותר "חלקה" מההרמה הקודמת ולכן שישמור את הכוחות ליום אחר. בסופו של דבר הוא לא יצא מטומטם והשיג את כל הפרסום שהוא היה צריך אז זה מה שחשוב.

אדי הסכים לקרב אגרוף מולו ואמר שהוא יעקור לו את הראש מהמקום.
אני כל כך מתרגש לראות את השניים האלה משמידים אחד את השני.
אני אומר כבר עכשיו יהיה עוד הרבה הרבה דיבורים על הקרב ויש סיכוי גבוה שהוא יתקיים.
פשוט עצוב מה תרבות היוטיוברים שמדברים "חרא" אחד על השני עשתה לספורט האיגרוף ובכללי לתחום אומנות הלחימה.
תישארו בספורט המטופש שלכם של "להרים דברים כבדים ולהניח אותם על הרצפה" ותשאירו לנו לגברים האמיתיים/האתלטים את הספורט הגברי האמיתי.
אני פשוט מתחלחל מגועל של לראות את שני הheavyweights האלו מנופפים בידיים ומתעייפים אחרי דקה. איזה בדיחה.
חבורה של דגנרטים שטובים רק בלהיות חזקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית