הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תור מתכוון לשבור את שיא העולם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
עקבתי אחריו הרבה השנה..הוא על בסיס שבועי העלה סרטונים של הדדליפט שלו ,וכנראה שזה היה המטרה העיקרית שלו כל התקופה האחרונה. למשוך 501.

.

Espn פרסמו שהם ישדרו את הניסיון הזה בשידור ישיר.
למיטב הבנתי זה לא חלק מתחרות,אלא נסיון ביתי/עצמאי
תשמרו את התאריך 2.5.2020

זה עלוב לדעתי שאדי לפני הפרישה שלו לקח תרגיל דומה לדדליפט, והכתיר עצמו חזק העולם. לא אלוף העולם בדדליפט מזויף, אלא חזק העולם נקודה.

"דומה לדדליפט"? "דדליפט מזויף"? במה מדובר?
הוא אמר בסטרים שלו שהוא הולך לעשות 520 לא 501...כנראה רוצה הייפ גדול יותר
רק במידה ויהיה לו מספר כזה יכסה של רשומים אז בניסיון הרביעי הוא..
וואי איך שאני מקווה שזה יצא לפועל, "מת" לראות זאת.

"דומה לדדליפט"? "דדליפט מזויף"? במה מדובר?

רק במידה ויהיה לו מספר כזה יכסה של רשומים אז בניסיון הרביעי הוא..
וואי איך שאני מקווה שזה יצא לפועל, "מת" לראות זאת.
את הדדליפט הוא עושה עם רצועות ולא באחיזה אלטרנטיבית או הוק גריפ...

גם אדי הול השתמש ברצועות. אפשר הסבר יותר מפורט?
די פשוט - סטרונגמן דדליפט החוקים יותר מתירניים מאשר דדליפט בתחרות פאוורליפטינג: מותר רצועות אחיזה, מותר חליפת דדליפט (בפאוורליפטינג יש חלוקה לקטגוריות עם/בלי) ומותר היצ׳ינג (לגרור את המוט על הירכיים ו״לנדנד״ אותו כלפי מעלה).

בסטרונגמן בגלל שזה לא ספורט ״קבוע״ אלא עם אבנטים מתחלפים (בדומה לקרוספיט) יש כמה וכמה סוגי דדליפט - ״רגיל״, עם מוט ארוך במיוחד, עם מוט עבה במיוחד, עם צמיגים במקום פלטות, עם תיבת מטבעות במקום פלטות וכו׳ וכו׳. ספציפית הדיון בין תור לאדי מתמקד בסטרונגמן דדליפט ״רגיל״ מוט ייעודי לדדליפט פאוורליפטינג, פלטות פאוורליפטינג (אני מקווה) רצועות אחיזה וחליפת דדליפט.

די פשוט - סטרונגמן דדליפט החוקים יותר מתירניים מאשר דדליפט בתחרות פאוורליפטינג: מותר רצועות אחיזה, מותר חליפת דדליפט (בפאוורליפטינג יש חלוקה לקטגוריות עם/בלי) ומותר היצ׳ינג (לגרור את המוט על הירכיים ו״לנדנד״ אותו כלפי מעלה).

בסטרונגמן בגלל שזה לא ספורט ״קבוע״ אלא עם אבנטים מתחלפים (בדומה לקרוספיט) יש כמה וכמה סוגי דדליפט - ״רגיל״, עם מוט ארוך במיוחד, עם מוט עבה במיוחד, עם צמיגים במקום פלטות, עם תיבת מטבעות במקום פלטות וכו׳ וכו׳. ספציפית הדיון בין תור לאדי מתמקד בסטרונגמן דדליפט ״רגיל״ מוט ייעודי לדדליפט פאוורליפטינג, פלטות פאוורליפטינג (אני מקווה) רצועות אחיזה וחליפת דדליפט.
מה השיא הקודם עם החוקים היותר מתירניים?

מה השיא הקודם עם החוקים היותר מתירניים?

אדי הול משך 500 לפני שנתיים-שלוש, אחרי ששבר את השיא הקודם בכניסה השני שלו (465) זה היה לחלוטין לא יאומן בגלל שהוא שבר את השיא בהפרש ככ גבוה.

שיא העולם בדדליפט עם חוק פאוורליפטינג - 460. מנגד, זה לא התבצע בתחרות מלאה, רק במקצה דדליפט. הדדליפט הכי גבוה שבוצע ללא ציוד בתחרות מלאה הוא 440.5 ממש לפני כמה חודשים. (על פי אופן פאוורליפטינג).

• פותח/ת השרשור
עדכון קטן מידידי הטוב תור

Screenshot_20200428-190537.jpg

כרגיל אלחנן, אתה שוכח שבמגרש של אדי הוא היה הטוב ביותר והוכרז כאיש החזק בעולם בתוך התנאים של התחרות שמעניקה את התואר הזה.
הזלזול שלך הוא לחלוטין לא רציונלי, כרגיל וזה קשה לראות את זה.
כי המניעים שלך הם נטו רגשיים, ושליליים.

אם מישהו זוכה בתואר מר האולימפיה, אתה יכול באותה מידה לזלזל ולומר שהוא לא מר אולימפיה כי הוא רק מציג את הגוף בביקיני.
בפועל זאת המסגרת, היא תחרותית, ומי שמעפיל על כולם קוצר את התואר.
זאת יכולה להיות תחרות מי מנצח במשחק של חצאי דוקים.
לא משנה עד כמה אתה חושב שעצם המבנה לא לגיטימי, אתה לא יכול לבטל את ההישג היחסי של אותו אדם.

ואם אתה רואה המון אנשים עם נתונים פנומנליים שבהחלט בנויים לספורט שהם נמצאים בו ועדיין מישהו מוביל שם, אז הוא ראוי להכרה שהוא טוב מהשאר.
אתה יכול לא לאהוב שחמט, ולהגיד שהרבה יותר מרשים אותך תוצאה גבוהה במבחן אייקיו, אבל אתה לא יכול לקחת כלום מ"אלוף העולם" בשחמט.

וכרגיל אתה מתעקש לבזות את קודשי ישראל.
זה תמיד יצרום מחדש.

מאחל לך להיות פחות שלילי, וגם קצת יותר עניו. כי אתה פשוט מזלזל בצורה מגמתית בעשייה ובהישגים של אנשים מאוד מוכשרים,
ללא שום שמץ של הצדקה מכל סוג

מטורף, 250K צופים בלייב והמספר עולה.
המוט נשקל, המשקולות גם כן. לוקחים את זה ברצינות כמו שצריך.
אני רק מקווה שזה לא יהיה שעתיים, כי אני רואה את זה בלייב...

420 קלילים
כמעט איבד את זה בנעילה כי הוא הקפיץ את המוט כל כך גבוה שהוא חזר למטה עם מומנטום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית