הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תור מתכוון לשבור את שיא העולם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
עקבתי אחריו הרבה השנה..הוא על בסיס שבועי העלה סרטונים של הדדליפט שלו ,וכנראה שזה היה המטרה העיקרית שלו כל התקופה האחרונה. למשוך 501.

.

Espn פרסמו שהם ישדרו את הניסיון הזה בשידור ישיר.
למיטב הבנתי זה לא חלק מתחרות,אלא נסיון ביתי/עצמאי
תשמרו את התאריך 2.5.2020

הלוואי שהייתה צודק ואנשים היו מתייחסים אל זה כקרב בידורי בלבד (סטייל WWE).
רק אתה חושב שאנשים לוקחים את הקרב הזה ברצינות.
זה רק קרב בידורי.

ומי שחושב אחרת מוכן לו הפתעה אחרי שבסיבוב השני שניהם ישכבו על הריצפה בלי סיבולת להמשיך לזוז.

תגיד, אתה גם תנסה לשכנע אמשים לא לצפות בWWE?
סתם, אני באופן אישי לא סובל את הWWE, ולא אהנה יותר מידי מהקרב המתקרב של אדי ותור, אבל ה"הייפ" מאחורי זה די מעניין.

רק אתה חושב שאנשים לוקחים את הקרב הזה ברצינות.
זה רק קרב בידורי.

ומי שחושב אחרת מוכן לו הפתעה אחרי שבסיבוב השני שניהם ישכבו על הריצפה בלי סיבולת להמשיך לזוז.

תגיד, אתה גם תנסה לשכנע אמשים לא לצפות בWWE?
סתם, אני באופן אישי לא סובל את הWWE, ולא אהנה יותר מידי מהקרב המתקרב של אדי ותור, אבל ה"הייפ" מאחורי זה די מעניין.

יש לו אג'נדה מוזרה מאחורי כל הדיבורים שלו, בחור שמרים משקולות פעם זרק לו מילה שהוא לא אהב...אוץ'
אין שם היגיון, זה רק דיבורים על כמה אני שונא את הספורט וכמה הספורט פגע בי אישית! אני מסכן! ועכשיו...אוציא את הכעס בפורום! תור ואדי 2 רכיכות!

יש לו אג'נדה מוזרה מאחורי כל הדיבורים שלו, בחור שמרים משקולות פעם זרק לו מילה שהוא לא אהב...אוץ'
אין שם היגיון, זה רק דיבורים על כמה אני שונא את הספורט וכמה הספורט פגע בי אישית! אני מסכן! ועכשיו...אוציא את הכעס בפורום!
אני לא יודע מאיפה מגיע הזלזול שלו למרימי משקולות, אבל אני יכול להבין את הקנאות לאומניות הלחימה.
אני מזמן שונה את כל הרעיון של הWWE, אבל השלמתי עם כך שאחרים חושבים אחרת ממני.

צר לי שהוא לא רואה את הקרב המתקרב כקרב WWE.

ואתה חתיכת meathead אפס שמעורער נפשית מסטרואידים.
אל תקח דברים קשה ואל תהיה אליטיסט, זה יעזור לך להפתח לתחומים ותחביבים חדשים שבחיים לא חשבת שתאהב.
אם אתה גם חושב שכל מרים משקולות הוא meathead קצת מוזר לי מה אתה עושה בפורום הזה חוץ מלהטריל, כי אחרת היה לך משהו הרבה יותר חשוב ללמוד/להתעסק בו, אבל אם ככה כנראה שאין לך ומאחל לך למצוא משהו מועיל לעשות מלהיות טרול באינטרנט 😃

האמת שההטרלות באמת מיצתו את עצמם.
אבל להגנתי מעולם לא טענתי שכל מרים משקולות הוא meathead אלא רק כתבתי את זה בהקשר לטמבל הזה למעלה.

כולנו מרימים משקולות (כל מי שעוסק בספורט תחרותי כלשהו) וכולנו רוצים להנות מהשהות שלנו שם. אבל חלקכם לצערי באמת אנשים רעילים.
וזה לא משנה אם זה מכון רגיל או מכון ליפטרים אתם תמיד תמצאו דרך להרוס לאחרים את השהייה.
תטרקו את המשקולות הכי חזק שאפשר, תצעקו כשלא צריך, תשדרו לסביבה שפת גוף מאיימת ודיבור תקיף, תסמנו טריטוריה עם הציוד שלכם וכו'.
אם כל הכבוד שזה עוזר לכם להתאמן כל הרייג' הזה ושזה חלק מהספורט שלכם, ההתנהגות הזאת לא נעימה לאף אחד.
וזה גם אפילו סבבה שזה עוזר לכם שהסביבה מאשרת שאתם 'חזקים', אבל תנסו לחשוב גם טיפה מעבר, עלינו ה90% האחרים שבאנו לעשות אימון קטן של שעה-שעה וחצי ולא רוצים להרגיש שאנחנו באמצע 'זירת הקרב' שהיא האימון שלכם.

למזלי אני עוד לא צריך לסבול את זה עכשיו שיש לי ציוד ביתי, אבל הייתי מאוד שמח אם לאט לאט תפסיקו עם ההתנהגות הרעילה הזאת ותוציאו אותה מהתרבות שלכם.
מקווה שזה הטרלה בגבול הסבירה.

כולנו מרימים משקולות (כל מי שעוסק בספורט תחרותי כלשהו) וכולנו רוצים להנות מהשהות שלנו שם. אבל חלקכם לצערי באמת אנשים רעילים.
וזה לא משנה אם זה מכון רגיל או מכון ליפטרים אתם תמיד תמצאו דרך להרוס לאחרים את השהייה.
תטרקו את המשקולות הכי חזק שאפשר, תצעקו כשלא צריך, תשדרו לסביבה שפת גוף מאיימת ודיבור תקיף, תסמנו טריטוריה עם הציוד שלכם וכו'.
אם כל הכבוד שזה עוזר לכם להתאמן כל הרייג' הזה ושזה חלק מהספורט שלכם, ההתנהגות הזאת לא נעימה לאף אחד.
וזה גם אפילו סבבה שזה עוזר לכם שהסביבה מאשרת שאתם 'חזקים', אבל תנסו לחשוב גם טיפה מעבר, עלינו ה90% האחרים שבאנו לעשות אימון קטן של שעה-שעה וחצי ולא רוצים להרגיש שאנחנו באמצע 'זירת הקרב' שהיא האימון שלכם.
לא מנסה להקניט אלא שואל בחוסר נימוס. האם זה נכון שאתה פחות מוצלח בהרמת משקולות מאשר היית רוצה להיות?

אגב עכשיו ראיתי את הסרטון הבא, ואני חושב שאם אתה מצליח לזלזל בתנע של אגרוף כזה אתה צריך בדיקת שפיות.
עם מספיק מהלומות כאלה גם בזרועות שלך שמגוננות עליך אתה הופך לבובת סמרטוטים, לא ממש משנה ממה אתה עשוי.

בקיצור יש לך מטען לא מבוטל של אלקטרונים עוד לפני כל תהליך חשיבה סביב הדיון הזה

The BEAST EDDIE HALL destroying the pads! - World's Strongman Eddie Hall in the boxing ring

לא מנסה להקניט אלא שואל בחוסר נימוס. האם זה נכון שאתה פחות מוצלח בהרמת משקולות מאשר היית רוצה להיות?
אני בגבול הממוצע לדעתי. תמיד הייתי מעדיף להיות יותר חזק, אבל אין לי קיטורים (בשלב מסוים אפילו הייתי קרוב לשבירת שיא איגוד באחד מהתרגילים).
אני חושב דווקא שאני מאלה שכן מושכים תשומת לב (כי אני כן מרים הרבה בתרגילים ספציפיים שאותם אני כן עושה), אבל כמובן שהייתי שמח להרים כמה שיותר.

לא יודע כל כך על מה אתה מדבר, רוב המוחלט של הליפטרים שהיו איתו במכון(מכון רגיל) היו אנשים נורא נחמדים ושמישהו ביקש עזרה ניסו להיות הכי עוזרים ומועילים שיש.
כמובן יצא לי לפגוש רק אדם אחד שלא היה מתחשב לסביבה הרגילה שרק רוצה לעשות 2 סטים בסקווט וללכת ותמיד היו מוכנים להכנס ביחד.
אני חושב שיצא לך לפגוש כמה אנשים לא נחמדים ומזה אתה מכליל על הרבה אנשים. אנשים שמתאמנים הם בסך הכל גם אנשים, יש נחמדים ויש לא.

אגב עכשיו ראיתי את הסרטון הבא, ואני חושב שאם אתה מצליח לזלזל בתנע של אגרוף כזה אתה צריך בדיקת שפיות.
עם מספיק מהלומות כאלה גם בזרועות שלך שמגוננות עליך אתה הופך לבובת סמרטוטים, לא ממש משנה ממה אתה עשוי.

בקיצור יש לך מטען לא מבוטל של אלקטרונים עוד לפני כל תהליך חשיבה סביב הדיון הזה

The BEAST EDDIE HALL destroying the pads! - World's Strongman Eddie Hall in the boxing ring
בלי להתנשאות או משהו כזה. הhaymakers האלה מרשימים רק מי שלא יודע איך נראה קרב ויודע שדברים כאלה אף פעם לא "נוחתים".
אתה לא רואה איך מוטת הידיים שלו מתקצרת כשהוא זורק את זה, ברצינות? אדי הוא לא WILDER אין לו את הפריים לעשות את זה. גם ככה הוא מאוד STIFF מעצם עיסוקו בליפטינג וטווח התנועה שלו מאוד מאוד קצר.
זה גם לא ינחת לו חלק על ה"הגנה" פשוט כי רואים את כל הtelegraph שיש לפאנצ' הזה והאינסטינקט הטבעי הוא לזוז כנגד הכיוון שהאגרוף בא.
אין סיבוב של האגן אלא זה הכל תנועה מהידיים.
עקרונית הוא יכול להנחית את זה על ה"גוף" מעצם היותו מטרה גדולה. אבל אם היריב שלו לא מפחד מלקחת חלק בלחימה, אדי מסתכן בקאונטר רציני מheavyweight.
נראה גם שאתה לא מתייחס שלנסות לזרוק דברים כאלה זה מאוד מעייף (מעבר לזה שזה חושף אותך לקאונטר). אז הסיכון פה די גבוה.
אין שום סיכוי שדבר כזה ינחת על מישהו שהוא 9'6.

אגב ניסיון נחמד לשחק לי בראש (האמת שמגיע לי). אבל בשלב הזה של החיים כבר ממזמן לא אכפת לי מהמשקלים.
התאמנתי עם עשרות אנשים שחזקים בהרמות כאלה או אחרות ואף פעם לא הרגשתי שיש לזה יותר מידי חשיבות להצלחה בענף שאני עוסק בו.

הלוואי שהייתה צודק ואנשים היו מתייחסים אל זה כקרב בידורי בלבד (סטייל WWE).
לצערי יש אנשים שבאמת מאמינים בדלוזיות שהמרימי משקולות הפריקים האלה יכולים לתת שואו בספורט אומנות לחימה.
ה"הר" (גם כן הזוי שהוא משווה את עצמו לדמות בידיונית של לוחם) התבטא לפני כמה שנים בסרטון הספארינג שלו עם מקרגור שהוא יכל היה "להרוג אותו אם הוא היה רוצה".
גם אם זה נכון, זה חוסר כבוד מוחלט להתבטא ככה כלפי מקרגור וגם זה מראה על ההזיה שבה הוא נמצא. הוא לא היה מתטבא ככה אם הוא באמת היה לוקח שיעורי לחימה. ההר הוא משהו כמו 9'6 אם הוא באמת היה עושה ספארינג עם מישהו עם פריים קצת יותר נורמלי למשל 2'6 הוא היה מבין מהר מאוד את המעמד שלו.
יש לו את הדלוזיות שיש לשחקני קולנוע לפעמים שהם לוקחים תכונות מהדמויות שהם משחקים. ואדי ממה שאני יודע מדבר שנים על כמה שהוא מתאגרף וכמה הוא 'מאיים' עם הכוח שלו על כולם והבן אדם נראה רע אפילו כנגד פאדים.

וואלה תאמין או לא יש אנשים יש אנשים שרוצים לחיות בבועה שלהם שאדי/תור הם באמת tough guys וזה חבל בסופו של דבר. אנחנו חיים בתקופת הGolden age של הבוקסינג/MMA ואם אנשים רק ירצו להתחבר לספורט ויפתחו קצת את העיניים הם יראו איזה כישרונות יש לנו בענפים האלה.
וכן אותם הפריקים האלה שטובים ב'להרים דברים כבדים ולהניח אותם על הריצפה' לא היה מצליחים בספורט מהסוג הזה ולמען האמת סביר להניח שהם גם לא מספיק אתלטים וכישורניים להצליח בסוגי ספורט אחרים כדוגמת פוטבול/כדורסל וכו' כי מה לעשות זה דורש יותר מסתם להרים מוט כבד כנגד כוח המשיכה.
אני אתך - עד לשלב שבו אתה מזלזל בספורטאי עלית, מהטובים בתחומם - בתחום שלהם.

שם יש לנו 0 הסכמה.

-----

בנוסף: אני גם לא מבין למה מלכתחילה להשוות.
האם היית חש בצורך להגיד שלברון ג'יימס כנראה לא היה יוצא נגן אבוב בפילהרמונית של וינה, גם אם הוא היה מנסה?
האמת שההטרלות באמת מיצתו את עצמם.
אבל להגנתי מעולם לא טענתי שכל מרים משקולות הוא meathead אלא רק כתבתי את זה בהקשר לטמבל הזה למעלה.

למזלי אני עוד לא צריך לסבול את זה עכשיו שיש לי ציוד ביתי, אבל הייתי מאוד שמח אם לאט לאט תפסיקו עם ההתנהגות הרעילה הזאת ותוציאו אותה מהתרבות שלכם.
מקווה שזה הטרלה בגבול הסבירה.
אתה בטוח שאתה לא נופל פה להיוריסטיקת הזמינות?
(כלומר: שאתה יכול להעלות בקלות כמה משקולנים דושים בדעתך, ואז עצם זה שהיה לך קל לחשוב עליהם גורם לך לחשוב שיש הרבה כאלה).

אני מכיר 0 אנשים שעושים דרמות כשהם מתאמנים.
וגם אם יצא לי להתקל במכון באיזה טיפוס או שניים עם אופי מחורבן - אני משוכנע שזה היה שם גם אם הם היו פונים לענף אחר.

אני מנסה לחשוב ממש על *כל* האנשים שאני רואה במכון, ולא מצליח להבחין באיזו מגמה מיוחדת של אחוז דושים גבוה ביחס לאוכלוסייה הכללית.

נערך לאחרונה:
תראו, אני מרים משקולות פעם בשבוע-שבועיים וזה הזמן שלי להיכנס לסוג של מדיטציה. לצערי נהרסו לי כ"כ הרבה אימונים בגלל ההתנהגות הזאת ש"אני מרים הרבה תסתכלו עלי"

ילדים שבאים וטורקים את ה3 פלטות דדליפט שלהם בכוונה.
ליפטרים שמפזרים מגנזיום בכל מקום (חוסר כבוד מבחינתי למנקים של המקום)
קרה לי כבר כמה פעמים סיטואציה חצופה שאני עושה hex deadlift ומישהו מחליט להיכנס איתי לסטים בלי להגיד משהו/לבקש וכו'.
ה"גניבת פלטות" שקוראת לי מפעם לפעם.
החוסר מודעות הזאת של להשתמש בכל העשיריות ולא להשאיר לאחרים (כשהמכון עמוס יחסית).
הפיזור הזה של הציוד בכל רדיוס אפשרי.
תופעת הצעקות לפני הכניסה לסט (גם אני מנסה להתרכז באימון שלי אם כל הכבוד)

וזה כי זה מכון ליפיטינג אז הם מאפשרים להתאמן ככה. במכונים המסחריים הם אולי לא מתנהגים ככה. אבל אי אפשר שלא להתבאס כשאני מגיע והבנצ' תפוס לאיזה שעה וחצי או כשפתאום אין פלטות ו"אכלתי אותה".

דווקא הוויטליפטרים/קרוספיטים אלה שמתרגלים תנועות אולימפיות מתנהגים בצורה הרבה יותר נעימה לדעתי.

תראו, אני מרים משקולות פעם בשבוע-שבועיים וזה הזמן שלי להיכנס לסוג של מדיטציה. לצערי נהרסו לי כ"כ הרבה אימונים בגלל ההתנהגות הזאת ש"אני מרים הרבה תסתכלו עלי"

קרה לי כבר כמה פעמים סיטואציה חצופה שאני עושה hex deadlift ומישהו מחליט להיכנס איתי לסטים בלי להגיד משהו/לבקש וכו'.
החוסר מודעות הזאת של להשתמש בכל העשיריות ולא להשאיר לאחרים (כשהמכון עמוס יחסית).

וזה כי זה מכון ליפיטינג אז הם מאפשרים להתאמן ככה. במכונים המסחריים הם אולי לא מתנהגים ככה. אבל אי אפשר שלא להתבאס כשאני מגיע והבנצ' תפוס לאיזה שעה וחצי או כשפתאום אין פלטות ו"אכלתי אותה".

דווקא הוויטליפטרים/קרוספיטים אלה שמתרגלים תנועות אולימפיות מתנהגים בצורה הרבה יותר נעימה לדעתי.
אתה האישה זקנה שצועקת עלינו במכון? 🤣

זה נשמע כמו שאתה ממש טעון רגשית.
אני לא יודע איפה אתה מתאמן.

אם נכנסת למכון איגרוף, תצפה לראות את כל השקים תפוסים, ואת מבט הזילזול בבחור השמן שרק נכנס.
ושוב, זה לא בכל מקום, אבל זה קיים.

כל מקום והסטיגמות שלה. בתור טורק דדליפט לשעבר, זה חלק מהתענוג שלי כשאני מרים משקל כבד, אני מרגיש את הנוכחות שלו עם הרעש שהוא יוצר.
כרגע המשקל כבד מספיק, שגם אם אניח בשיא העדינות, זה עדיין יעשה רעש של טריקה חזקה.

מגנזיום במכון, זה כמו דם במשחטה או זעה במכון של ג'וג'יטסו. זה חלק מהספורט. זה מגוכח לדעתי להתעצבן על זה, כי זה חלק בלתי נפרד מהרמת משקולות, זה כמו כפפות של מתאגרף.

גניבת ציד או פלטות, אני חייב להודות שבכל שנותי במכוני הכושר השונים, לא נתקלתי בכזה תופעה. אולי במקרים בודדים עם אנשים דפוקים.
מה שכן, במכון אחד לא היה הרבה צלחות תחרותיות (הצבעוניות), והשתמשתי בכולם, אבל זה האימון שלי, אני אמור להרים פחות משקל בשבילך?
זה טעות של המכון אם אין מספיק צלחות לכולם.

אני לא מבין איך לקחת חוויה מהמכון שלך לכל עולם המשקולות.

פיזור ציוד זה לא קשור ספציפית למרימי משקולות, זה אדיוטים. אני באופו אישי נהנה להחזיר משקולות, אתה תראה אותי בין הסטים מסתובב במכון ומחזיר ציוד למקום שלהם, ומסדר אותם לפי המשקל שלהם. זה פשוט כיף לי, מה אני יכול להגיד.

לגבי רעש וצעקות, יש אנשים שזה עושה להם את זה, אני לא מהם, אבל אני לא שופט.
במקרה באחד מהמוכנים שהייתי, הבחור שעשה הכי הרבה רעש היה דווקא הבחור המתאגרף על השק.

וכאילו שוויטליפטרים לא מתנחלים על הציוד שלהם שעה, או לא משתמשים במגנזיום, ולא טורקים משקל.

שוב, אני לא יודע מאיפה מגיע הנסיון שלך, אבל נראה לי שיש לך צפיות לא ריאליות, ועיוורון ממציאות מסוימת שאתה לא רוצה לראות.

או שסתם התנסית במכון כושר דפוק.

איפה אתה מתאמן?
רוב הדברים שאתה אומר נשמעים לי הזוים וקרו לי פעמים בודדות אם בכלל.
לגבי הצעקות פשוט תביא אוזניות/אטמי אוזנים ושים אותם ותוכל להתאמן בשקט.
אצלנו לטרוק משקל סתם(ברור שאי אפשר לעשות 200+ קילו בלי שזה יעשה רעש וגם אז שמים מרכים) זה לא מגניב והיו מעירים מהר מאוד למי שעושה את זה כי זה הורס את הציוד.
ולגבי המגנזיום באמת שצחקתי, מי מנקה מגנזיום במכון כושר? מה זה דם ומפריע לך שזה ילכלך את השמלה שלך?

הרושם שקבלתי הוא הפוך:

-במכון מסחרי מהסוג ההמוני יש אנשים שבאו בין היתר בשביל משחקים ודרמות.

-במכון שהוא יותר "בוטיק", או פונה לקהל רציני - סביר שתמצא אנשים שבאו להתאמן בשביל...להתאמן ברצינות.

*כשאתה רציני, ועסוק באימון שלך - האנשים מסביב לא מספיק מעניינים אותך בשביל שתחפש לעשות עליהם דאווינים.

*מה גם, שאם אתה מתאמן במקום שהוא רציני, סביר להניח שאתה עושה את הבחירה הזו (לשלם יותר), כי אתה מעריך את המקום (או לפחות את הציוד שנמצא בו). וזה אומר: להחזיר ציוד למקום, להמנע משטויות שיש להן פוטנציאל להזיק לו שלא לצורך...

-----

בנוסף, יש לך כמה ציפיות שלדעתי כדאי לתאם מחדש:

מ-גנזיום במכון ליפטינג זה דבר לגיטימי (ואולי גם מתבקש).

-אנשים שנחים הרבה בין סטים (פאוורליפטרים), או עוברים דרך חימומים ארוכים (אהם: וויטליפטרים) - כנראה יתפסו עמדה, מוט ופלטות הרבה זמן. (ולכן הם גם כנראה יתאמנו במכון שיש לו הרבה ציוד מהסוג הזה).

-בוויטליפטינג מאוד מקובל לזרוק משקלים. (כמובן: עם ציוד תואם).

נערך לאחרונה:
בתור אחד שלא משתמש במגנזיום אני דווקא שמח לראות מגנזיום על ציוד... יותר נוח להשתמש בו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית