הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"פאוזה" בהנפה לצדדים (כתפיים)

אז אל תבקר אותי על דברים שאתה גם "חוטא" בהם...
לנושא: אני הבנתי מדבריו שהטרפזים לא יכולים לעבוד בהרחקת כתפיים משום שהם לא השריר שמניע את המפרק, והבאתי דוגמה לכך שריר יכול לקחת עומס משריר אחר למרות שהוא אינו מניע את המפרק, איך הסקת שאני לא מנהל דיון?

לנושא: אני הבנתי מדבריו שהטרפזים לא יכולים לעבוד בהרחקת כתפיים משום שהם לא השריר שמניע את המפרק, והבאתי דוגמה לכך שריר יכול לקחת עומס משריר אחר למרות שהוא אינו מניע את המפרק, איך הסקת שאני לא מנהל דיון?
אתה מצפה ממני לענות לך, אחרי כמה עמודים שאתה לא פתוח לדעות של אחרים?

אז שוב לא הבנת ידידי, הטרפזים חייבים לעבוד בהרחקת כתפיים - כי תיבצר תנועה בשכמה, הטרפזים כמו שכבר אני מניח שהבנת מניעים את השכמה, ולכן יעבדו.

- שריר אחר שלא מניע את אותו המפרק יכול לסייע בחלוקת העומס כמו שאמרת, כמו שיש לג דרייב בבנץ פרס לדוגמא

אבל זה שונה מהאפשרות שהשריר השתלט וישא ברוב העבודה כיוון שהשריר לא מניע את המפרק שנע בסופו של דבר..
ככה שעל מנת שתצליח להרחיק את הכתף, האגוניסט שהוא הדלטיוט יהיה חייב להתכווץ ולפעול

זה הכל חבר הכל ברוח טובה 😃
אתה לא רחוק מלהיות צודק פשוט רק תבין את ההסבר של עצמך

אז שוב לא הבנת ידידי, הטרפזים חייבים לעבוד בהרחקת כתפיים - כי תיבצר תנועה בשכמה, הטרפזים כמו שכבר אני מניח שהבנת מניעים את השכמה, ולכן יעבדו.

- שריר אחר שלא מניע את אותו המפרק יכול לסייע בחלוקת העומס כמו שאמרת, כמו שיש לג דרייב בבנץ פרס לדוגמא

אבל זה שונה מהאפשרות שהשריר השתלט וישא ברוב העבודה כיוון שהשריר לא מניע את המפרק שנע בסופו של דבר..
ככה שעל מנת שתצליח להרחיק את הכתף, האגוניסט שהוא הדלטיוט יהיה חייב להתכווץ ולפעול

זה הכל חבר הכל ברוח טובה 😃
אתה לא רחוק מלהיות צודק פשוט רק תבין את ההסבר של עצמך
אז זה פשוט הסבר למה שכתבתי?
סליחה על הבורות אבל אנטומיה לא נמצאת בראש מעייני...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית