הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של שמן

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
אתה עושה 8 חזרות למקבילים בלי משקל עלייך? זה כאילו המקסימום חזרות שאתה מסוגל?
ממש מוזר אתה נשמע בחור חזק לפי הסקוואט.

יכולתי לעשות 10X2 ככה.
רק הסקוואט גבוה אצלי אז שיניתי את התכנית ככה שאני יאמן את התרגילים שאני גרוע בהם בתדירות גבוהה יותר.

מה קשור טירונות עוד חודש:(

יכולתי לעשות 10X2 ככה.
רק הסקוואט גבוה אצלי אז שיניתי את התכנית ככה שאני יאמן את התרגילים שאני גרוע בהם בתדירות גבוהה יותר.

מה קשור טירונות עוד חודש:(

כל הזין , ואתה עובד אגב בטווח תנועה מלא במקבילים ? כי נדיר לראות את זה בארץ .

אני עובד במקבילים עד הזווית של ה90 מעלות או טיפה יותר נמוך, לא רואה סיבה לרדת יותר נמוך 🤫

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאני לא יורד עד הסוף אני לא סגור על עצמי.
אני יבדוק את זה אימון הבא.

אני עובד במקבילים עד הזווית של ה90 מעלות או טיפה יותר נמוך, לא רואה סיבה לרדת יותר נמוך 🤫

זה מה שאמרתי שרוב האנשים עושים , זה כמו להגיד אני עושה 1/4 סקוואט לא רואה סיבה לרדת יותר נמוך .

שמע אני יורד קצת יותר נמוך ממקביל (במקבילים), מכאן ולהגיד שזה ביצוע לא נכון של התרגיל או שאני "מוותר" לעצמי על לרדת עוד זה פשוט לא נכון.

לגבי הסקוואט יש הסכמה ברורה בינינו ✌️

שמע אני יורד קצת יותר נמוך ממקביל (במקבילים), מכאן ולהגיד שזה ביצוע לא נכון של התרגיל או שאני "מוותר" לעצמי על לרדת עוד זה פשוט לא נכון.

לגבי הסקוואט יש הסכמה ברורה בינינו ✌️

למה לא נכון , מה הבדל בין זה ובין לעשות לחיצת חזה שהמוט נעצר אמצע ?
אין בעיה לעבוד בטווחי עבודה שונים על מנת לבודד חלק חלש שלך בתרגיל ולשפר אותו או להתמקד בקטע שאתה נתקע בו במשקלים גבוהים , אבל עבודה קבועה בטווח תנועה לא מלא היא לא נכונה כי אתה לא באמת יודע כמה נמוך אתה יורד או מתי אתה עוצר את המוט וכו...

אז לפי דעתך, כמה נמוך צריך לרדת במקבילים?

זה בדיוק מה שאני עושה, וזה יוצא מתחת למקביל.. איזה למה זה "לא בסדר" ?

זזתי לאירובי 😵

• פותח/ת השרשור
10 דקות ריצה.
בחורה עקפה אותי:angry:

👉👌:whacky095:בחורות עוקפות אותי כל הזמן בריצות, אני רץ בקצב איטי בכוונה תחילה אחרת כואבות לי הרגליים שגם ככה עברו עינוי יום קודם לכן באימון פלג גוף תחתון

• פותח/ת השרשור
סקוואט 105X3X5
בנצ פרס 70X3X4 רציתי לעשות 67.5 אבל התאמנתי עם מישהו שעשה 70 אז השארתי את המשקל והרדתי חזרה בכל סט.
קלין 30X5X3 אני ישאיר את המשקל הזה עד שאני ישפר את המהירות של התנועה.
מתח 14 חזרות ב3 סטים
בטן בשיפוע 2X15

• פותח/ת השרשור
פרונט סקוואט 60x3x5
פרס בעמידה 37.5x3x5
פאוור קלין 30x3x3
דדליפט 107.5x3
עריכה: שכחתי לעשות מקבילים 😣

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מקבילים - סט של 10 וסט של 7
בטן בשיפוע 2X15