הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האוכל הכי לא בריא

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הכל במינון.
תלך לקופת חולים מיד להיבדק שחלילה אתה לא סובל ממחסור מהמאכלים החשובים האלה שצריכים להיות במינון הנכון 😆

כל שמן שמגיע ממזון אכיל, אי אפשר לקרוא לו לא בריא. הרי שמן סויה נמצא בטבע בסויה, כמו כן שמן קנולה מצוי בצמחים.

כל השמנים האלו אפילו מאוד בריאים בתנאי שלא מבססים את התזונה עליהם ומטביעים את הכבד בכמויות שמן מטורפות.
הבעיה היא שבדרך כלל מעבדים את השמנים האלו כדי להאריך את חיי המדף שלהם.
לשמן זית יש באופן טבעי חיי מדף ארוכים יותר, ולכן מוכרים אותו ללא עיבוד, קוראים לזה "קבישה קרה".
אך שמנים כמו סויה וקנולה עוברים חימום כדי שיהיה להם חיי מדף ארוכים יותר, ואם אני לא טועה זה הורס את החומצות השומניות שלהם והופך אותם לשמן מזוקק כמו סוכר מזוקק.

אם תאורתית היה שמן קנולה או סויה בקבישה קרה, אני מאמין שזה לא פחות בריא משמן זית.
אתה גם מטגן את השמנים שזה משנה את ההרכב שלהם, יש כאלה שיותר מושפעים מהעניין ויש כאלה שפחות. צריך להסתכל עליהם אחרי הטיגון או מה שעושים איתם
חחח
מוח ומערכת עצבים של בני אדם וקופים ידפקו את מי שאוכל אותם
זה הכי לא בריא..
למה?

אתה גם מטגן את השמנים שזה משנה את ההרכב שלהם, יש כאלה שיותר מושפעים מהעניין ויש כאלה שפחות. צריך להסתכל עליהם אחרי הטיגון או מה שעושים איתם
אכן היו טיעונים ששמן זית פחות משתנה, ושמן קוקוס בכלל לא.

כמות הברו סיינס באשכול הזה מפתיעה בכל תגובה מחדש.
חחח... אני נזכר במה שכתב Brooks Kubik בספר שלו dinosaur training.
אם מישהו נותן לך מנתכונת מדעית איך להתאמן, תברח ממנו.
תפסיקו להתעסק במדע וחישובים כשמדובר באימונים, תתאמנו חזק ותמיד תרימו כבד.

מדע זה יפה, אבל ברו סיינס זה גם תופס אצל המון אנשים. לואי סימונס התמודד עם הפציעות המטורפות בעמוד השידרה שלו עם דיקור סיני, זה לא מדעי. ואין סוף לכמות המתאמנים שנעזרו בכירופרקטים.

וביל סטאר עם חישוב מחזור הפיזי והנפשי והמנטלי האנושי מעלה גיכוח אצל כולם מלבד המתאמנים החזקים שלו.\

אתה חושב שפאול אנדרוסון עשה טקסס מתוד או SS.

תן להגיון ולנסיון של אנשים להיות גם בעל השפעה על ההחלטות שלך מלבד עכברים שנבחנו בתנאים שאתה לעולם לא תחיה. וניסויי ספורט לא אמינים בעליל עם ספורטאים שאין להם שמץ מה הRM1 שלהם בכלל.

אני עם אלחנן כאן..אני לא מאמין בדברים כלליים מידי כמו ''אין לך סוכרת אז אין בעיה עם סוכר'' או ''אתה צעיר מותר לך לסתום טיפה את העורקים''

אני יכולה לומר שברגע שקיטלגתי מאכלים כ"בריאים"או "לא בריאים" החיים שלי היו נורא אומללים.
לא אכלתי שום דבר שמאחורה יש מעל 3 מרכיבים,נמנעתי לגמרי מסוכר, מוסף בטוח שלא. נטו פחמימות שמגיעות מירקות. אפילו פירות לא אכלתי. יציאות עם חברים בחיים לא מזמינה שום דבר. אפילו לא סלט כי אני לא יודעת מה יש בפנים. החזקתי מעל שנה ככה ויכולתי עוד להמשיך. אבל מה הטעם בתהליך אם אני לא נהנית ממנו?
כל השמחת חיים נעלמה לי בקטע קיצוני.
והיום אני יכולה להגיד שאני אוכלת הכל מהכל,
(חבילת בלונדי כל יום?) ובמסה גם הייתי אוכלת בן אנד ג׳ריס שלם כמעט כל יום. וואלה? זה לא פוגע לי בתהליך,אני עדיין שומרת על מספיק חלבון,שומן.ויטמינים מינרלים סיבים. למה לא? אם לאורך זמן זה יפגע בי? יכול להיות. ואין לי גם בעיה למות 5 שנים לפני בגלל זה. אני כאן כדי להנות ולא כדי למנוע ממני דברים. אם אני יודעת לעשות את האיזון בין השניים. כוסאמק הכל.

אני יכולה לומר שברגע שקיטלגתי מאכלים כ"בריאים"או "לא בריאים" החיים שלי היו נורא אומללים.
לא אכלתי שום דבר שמאחורה יש מעל 3 מרכיבים,נמנעתי לגמרי מסוכר, מוסף בטוח שלא. נטו פחמימות שמגיעות מירקות. אפילו פירות לא אכלתי. יציאות עם חברים בחיים לא מזמינה שום דבר. אפילו לא סלט כי אני לא יודעת מה יש בפנים. החזקתי מעל שנה ככה ויכולתי עוד להמשיך. אבל מה הטעם בתהליך אם אני לא נהנית ממנו?
כל השמחת חיים נעלמה לי בקטע קיצוני.
והיום אני יכולה להגיד שאני אוכלת הכל מהכל,
(חבילת בלונדי כל יום?) ובמסה גם הייתי אוכלת בן אנד ג׳ריס שלם כמעט כל יום. וואלה? זה לא פוגע לי בתהליך,אני עדיין שומרת על מספיק חלבון,שומן.ויטמינים מינרלים סיבים. למה לא? אם לאורך זמן זה יפגע בי? יכול להיות. ואין לי גם בעיה למות 5 שנים לפני בגלל זה. אני כאן כדי להנות ולא כדי למנוע ממני דברים. אם אני יודעת לעשות את האיזון בין השניים. כוסאמק הכל.
למות 5 שנים מוקדם הרבה היו מסכימים ואפילו רוצים. השאלה האם את מוכנה גם חלילה לסבול בשביל להנות כאן ועכשיו.

חוסר בריאות לא מוביל בדרך כלל ישירות למוות, אלא לסיטואציות ממש לא נעימות שצריך לחיות איתם.

אין ספק שקיטלוגים יכולים לגרום להרבה אי נוחות ואפילו בעיות אצל אנשים מסוימים, אבל לא נצליח לשנות את המציאות לפי הרגשות של אנשים.

הרבה מאוד אנשים היפוכונדרים אבל אי אפשר לסגור את הבתי חולים ולהתחיל מחלות בשביל אותם מסכנים.

אם יש לך דרך חיים שכיף לך איתם, אני האחרון שינסה לשנות את זה, אבל בואי נסכים שיש מאכלים בריאים יותר ופחות גם אם אין מאכלים רעים.

למות 5 שנים מוקדם הרבה היו מסכימים ואפילו רוצים. השאלה האם את מוכנה גם חלילה לסבול בשביל להנות כאן ועכשיו.

חוסר בריאות לא מוביל בדרך כלל ישירות למוות, אלא לסיטואציות ממש לא נעימות שצריך לחיות איתם.

אין ספק שקיטלוגים יכולים לגרום להרבה אי נוחות ואפילו בעיות אצל אנשים מסוימים, אבל לא נצליח לשנות את המציאות לפי הרגשות של אנשים.

הרבה מאוד אנשים היפוכונדרים אבל אי אפשר לסגור את הבתי חולים ולהתחיל מחלות בשביל אותם מסכנים.

אם יש לך דרך חיים שכיף לך איתם, אני האחרון שינסה לשנות את זה, אבל בואי נסכים שיש מאכלים בריאים יותר ופחות גם אם אין מאכלים רעים.
בוודאי. ואני אוהבת ומשלבת אותם.
איזון זה החלק הכי חשוב כאן. כי אני ממש לא מסכימה להתבסס על מוצר כזה או אחר גם אם הוא מוגדר כג׳אנק טהור וגם אם זה כרובית. אבל מפה ועד להימנע כי זה מכיל קצת מ....או קצת מ....
בעבר זה הכניס אותי לתסביכים ושמעתי שלאכול תסביכים זה משמין ומקפיץ את האינסולין:crazy:
אפשר להנות מהכל. אם אני אוכלת חבילת בלונדי תהיה בטוח שלפני זה אכלתי סלט עשיר בכל טוב.

ההבדל בין (לדוגמא) פיצה 'לא בריאה' לפיצה 'לא מזיקה'/'בריאה' זה איכות החומרים שהיא מורכבת מהם.

לכן לדעתי אוכל לא בריא זה אוכל שמכיל רכיבים לא בריאים (כמו כל החומרים הכימיים שדוחפים למאכלים תעשייתיים) או מינונים מוגזמים של רכיבים אחרים (מאכלים עם כמות מוגזמת של סוכר/נתרן/שומן טראנס וכו')

ההבדל בין (לדוגמא) פיצה 'לא בריאה' לפיצה 'לא מזיקה'/'בריאה' זה איכות החומרים שהיא מורכבת מהם.

לכן לדעתי אוכל לא בריא זה אוכל שמכיל רכיבים לא בריאים (כמו כל החומרים הכימיים שדוחפים למאכלים תעשייתיים) או מינונים מוגזמים של רכיבים אחרים (מאכלים עם כמות מוגזמת של סוכר/נתרן/שומן טראנס וכו')

וואלה, יפה אמרת.

בורקסים, קורסונים מסוגים שונים שיש במאפייה, ג'חנון, מלאווח, מלאים בשומן טראנס, מלח, סוכר, אין בהם שום דבר טוב. הבצק שלהם מרוח בחמאה ומרגרינה.
בנוסף כל מיני תחליפי בשר כמו נקניקיות מהצומח, המבורגר ושניצל מהצומח. מלאים במרכיבים תעשייתיים לדמות את הטעם והטקסטורה של הבשר

• פותח/ת השרשור
בורקסים, קורסונים מסוגים שונים שיש במאפייה, ג'חנון, מלאווח, מלאים בשומן טראנס, מלח, סוכר, אין בהם שום דבר טוב. הבצק שלהם מרוח בחמאה ומרגרינה.
בנוסף כל מיני תחליפי בשר כמו נקניקיות מהצומח, המבורגר ושניצל מהצומח. מלאים במרכיבים תעשייתיים לדמות את הטעם והטקסטורה של הבשר
וואלה נכון לא יודע איך שכחתי את כל המלאווחים בורקסים ודומיהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית