עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בורקסים, קורסונים מסוגים שונים שיש במאפייה, ג'חנון, מלאווח, מלאים בשומן טראנס, מלח, סוכר, אין בהם שום דבר טוב. הבצק שלהם מרוח בחמאה ומרגרינה.
בנוסף כל מיני תחליפי בשר כמו נקניקיות מהצומח, המבורגר ושניצל מהצומח. מלאים במרכיבים תעשייתיים לדמות את הטעם והטקסטורה של הבשר
הלואי רק סויהבורקסים וזה - סבבה אני מבינה,
אבל תחליפי בשר עשויים בעיקר מסויה , לא?...
מלטודקסטרין זה סוכר.בסדר, יש שם רק תבלינים ומייצבים. גואר גאם זה צמח מייצב מוכר...
רק החומרי הטעם והריח והמלטודקסטרין (?) שאין לי מושג מה זה, נראים חשודים...
רק ??????????? ☠️בסדר, יש שם רק תבלינים ומייצבים. גואר גאם זה צמח מייצב מוכר...
רק החומרי הטעם והריח והמלטודקסטרין (?) שאין לי מושג מה זה, נראים חשודים...
לא רשום שם מרגרינהרק ??????????? ☠️
ומרגרינה.
איזה שמנים מהצומח יש שם לדעתך? שמן זית כתית אורגני בקבישה קרה?לא רשום שם מרגרינה
שמן זית, קנולה, סויה, או כל שמן צמחי אחר.איזה שמנים מהצומח יש שם לדעתך? שמן זית כתית אורגני בקבישה קרה?
איזה שמנים מהצומח יש שם לדעתך? שמן זית כתית אורגני בקבישה קרה?
מלטודקסטרין זה סוכר.
תכלס אין שם שום דבר שנראה בעייתי
שמן זית, קנולה, סויה, או כל שמן צמחי אחר.
מרגרינה נרשמת כשומן צמחי מוקשה, שזה סיפור קצת שונה כי היא עברה עיבוד מיוחד
שמן זית, קנולה, סויה, או כל שמן צמחי אחר.
מרגרינה נרשמת כשומן צמחי מוקשה, שזה סיפור קצת שונה כי היא עברה עיבוד מיוחד
שכחתי עם מי אני מקיים דיון, סליחה:🤦♂️:צחקתי בקוללל 🤣
אבל עדיין, אני עם זה:
כי כל עוד לא תבסס על זה את התזונה שלך, אתה תהיה בסדר.
הסוד הוא גיוון, לא ככה? ✌️
וואלה, הנה :>
אבל גם מים רעילים בכמויות מסויימות.גם אם זה צבע מאכל רעיל או חומרי טעם וריח (אם תצליחו להסביר לי אחת ולתמיד מה זה).
וכאן אנחנו לא נגיע להסכמה. כי לדעתי כל הרעלים השונים שמקבלים אישור ממשרד הבריאות, או פשוט לא מורידים אותם מהמדף. הם עדיין מזיקים גם אם לא הורגים תוך שנתיים שימוש.אבל גם מים רעילים בכמויות מסויימות.
צבעי מאכל וחומרי טעם וריח טבעיים הם חומרים שאתה מוצא בטבע רק שכאן אתה שולט יותר בכמויות שלהם. דוגמא טובה תהיה קרוטן שיש לך בגזרים שנותן צבע כתום לאוכל. גם החומרים האלה מזיקים בכמויות גדולות מדי, אבל בידיוק באותה מידה שהכל יכול לפגוע בך אם תצרוך מספיק ממנו.
חומרים לא טבעיים אתה לא תמצא בטבע, אבל גם הם לא מסוכנים בכמויות שתמצא במאכלים ואפילו לא קרוב, מדובר לרוב על כמויות קטנות מאוד.
לרוב לא מפרטים על האריזה מה הם אותם חומרי טעם וריח והכמויות כי זה חלק מהמתכון הסודי, זה מה שנותן את הטעם המיוחד של אותו מוצר, אבל זה עובר אישור של משרד הבריאות כדי לוודא שהכמויות לא מתקרבות לטווח המסוכן
שזה הזוי, כי אפילו בכמות מאוד קטנה אלכוהול מזיק באופן בלתי הפיך לילדים, בניגוד לסוכר שאתה יוצא נגדו, שדרושה כמות מאוד גבוהה באופן יומיומי וכרוני על מנת להינזק.אני מתעקש שיתנו לילדים אלכוהול במינון.
אבל אתה מתבסס על דעה נטו, אותה דעה לא מתבססת על משהו חוץ מהרגשה.וכאן אנחנו לא נגיע להסכמה. כי לדעתי כל הרעלים השונים שמקבלים אישור ממשרד הבריאות, או פשוט לא מורידים אותם מהמדף. הם עדיין מזיקים גם אם לא הורגים תוך שנתיים שימוש.
וגם לא לוקחים בחשבון את הרעלים האחרים שאתה צורך, אם זה ממתיקים מלאכותיים או הזיהום אוויר שיש באזור שאתה חי שמאוד שונה מהאזור שבו גודל העכבר שניסו עליו אך ורק את הרעלן הספציפי לבד.
יש לך מקור לכך שאלכוהול מזיק לילדים גם במינון מאוד נמוך? זה הרי נמצא בטבע במינונים נמוכים.שזה הזוי, כי אפילו בכמות מאוד קטנה אלכוהול מזיק באופן בלתי הפיך לילדים, בניגוד לסוכר שאתה יוצא נגדו, שדרושה כמות מאוד גבוהה באופן יומיומי וכרוני על מנת להינזק.
מה הצעד הבא, להפסיק לשתות מים כי זה רעיל אחרי 14 ליטר?
שכחתי עם מי אני מקיים דיון, סליחה:🤦♂️:
הכל במינון, כל עוד זה נכנס לערכים גם אם זה צבע מאכל רעיל או חומרי טעם וריח (אם תצליחו להסביר לי אחת ולתמיד מה זה).
אולי נסגור את הדיון כי הכל בריא במינון ואם זה נכנס לערכים, גם רעל נחשים.
אני מתעקש שיתנו לילדים אלכוהול במינון.🤬
כמו שאמרתי, קלוריות והכל במינון עושה עבודה גרועה למנוע מחלות, המדע לא שש לחקור יותר לעומק את הקשר בין תזונה למחלות, כשהכבוד האמיתי והכסף הגדול מגיע למי שמפתח שיטה להתמודד עם המחלות.אבל אתה מתבסס על דעה נטו, אותה דעה לא מתבססת על משהו חוץ מהרגשה.
אתה גם חייב להבדיל בין חומרים שיוצרים נזק מצטבר לכאלו שלא, וחומרים שנאגרים בגוף ואלה שלא.
כל מה שלא גורם נזק במקום, צריך או להיאגר בגוף, או ליצור נזק מינימלי ביותר, שצריכה ממושכת שלו תוביל לאוסף של נזקים.
לדוגמא זיהום אוויר עונה על לפחות אחד מהקריטריונים האלה אם לא 2 (תלוי בכמה זיהום אוויר). הזיהום גורם לגירוי קל של דרכי הנשימה, שעם הזמן יהפוך לדלקת כרונית ויתפתח משם. אם הזיהום חריף אז גם מזהמים יצטברו בדרכי הנשימה יותר מהר משנוכל לסלק אותם (כמו ריאה של מעשן אם ראית פעם).
חומרי טעם וריח לא נופלים על אף אחד מהקטגוריות האלה, לפחות רובם לא. הם לא גורמים שום נזק בגוף בכמויות שתמצא במאכלים, גם אם תצרוך הרבה דברים שמכילים הרבה מהחומרים האלה. בכמויות גבוהות מאוד, מעבר למה שתצליח להשיג מאוכל, במקרים מסויימים יכולה להיות הרעלה מסויימת, אבל זה נכון להרבה חומרים טבעיים, למשל אם תאכל כבד של דוב קוטב אתה תמות מעודף ויטמין A
אלכוהול יש לך בטבע בכמויות הרבה יותר נמוכות מצבעי מאכל וחומרי טעם וריח טבעיים.יש לך מקור לכך שאלכוהול מזיק לילדים גם במינון מאוד נמוך? זה הרי נמצא בטבע במינונים נמוכים.
המדבקות האלה הן כסת"ח אחד גדול וזה יאמר לך כל רופא או דיאטן. זה לא שהחומרים האלה באמת מזיקים רק מעצם הצריכה שלהם, אבל הם מזיקים בכמויות גדולות מאוד, בשילוב עם אורח חיים גרוע ומחלות רקע.אני לא חושב שצריך כמות גדולה כל כך של סוכר כדי להינזק, ואני חושב שהסוכר נצרך בכמות גבוה בהרבה מהמינון המומלץ שלו עד כדי כך שיש אזהרות על האריזות.