הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האוכל הכי לא בריא

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך
אני חושבת שכל הדונאטס האלה...
פחממה ריקה וסוכר ביחד עם שמן תעשייתי שטיגנו בו כל היום, בציפוי סוכר עם צבע מאכל..
יאמייי!! חחחח

בהמבורגר/ פיצה / פלאפל / שווארמה עוד יש חלבון וקצת ירק לרפואה.... אז מבחינתי הם לגמרי בסדר.

אוסיף לרשימה של הלא בריאים גם חמצוצים, משקאות אנרגיה, אלכוהול, וכל הצ'יטוס - דוריטוס -תפוצ'יפס למניהם.

יוצא לי לאכול סוכריות גומי / משקאות אנרגיה מדי פעם, אבל לעתים די רחוקות ובמינונים נמוכים... אז אני פסדר ✌️

אני איפשהו חושב בין פיצה, סופגניה ודוריטוס בטעמים.

אומיייגגגאאאדדד
חחח מבטיחה שלא קראתי את ההודעה הזו לפני שכתבתי את שלי 🤣🤯

ומתחייב לומר כאן - צ'יפס עליך!
(אבל צ'יפס אפוי, כמובן, עם כף שמן זית. ותשאיר את הקליפה, יש בה דברים טובים 😆🤣)

מה ההגדרה של בריא ולא בריא? 😃

הכל תלוי בכמה אתה אוכל, ובמטרה.

מה שבטוח לא בריא טכנית זה כל דבר שמכיל שומן טרנס.

אני איפשהו חושב בין פיצה, סופגניה ודוריטוס בטעמים.
מה רע בפיצה? זה בצק, רוטב עגבניות, גבינה, וכל תוספת אחרת שתבחר.
אם היא תעשייתית אז סבבה, אבל פיצה טובה ופשוטה היא בסדר גמור.

לגבי ההגדרה למאכלים לא בריאים, אין באמת הגדרה מדויקת וזה יותר תלוי מקרה, אבל בהחלט אפשר לדבר על מאכלים תעשייתיים שהם פחות בריאים מלא תעשייתיים, או דברים שמטוגנים בשמן עמוק, אבל פה בערך נגמרת ההגדרה המדוייקת ואז זה כבר נפתח לפרשנות

מה רע בפיצה? זה בצק, רוטב עגבניות, גבינה, וכל תוספת אחרת שתבחר.
לזה חיכיתי.
"אם אתה במינוס קלורי, אז הכל בריא".
"למי שאין סוכרת, אין בעיה בסוכר".
"הכל בריא במינון".

מה בריא בגיינר? זבל טהור.
מה מזיק בגיינר?
בוא תתאר לי את המרכיבים המזיקים ואיך הם מזיקים

לזה חיכיתי.
"אם אתה במינוס קלורי, אז הכל בריא".
"למי שאין סוכרת, אין בעיה בסוכר".
"הכל בריא במינון".
אני שואל ברצינות מה רע במרכיבים שציינתי?
קח לדוגמא פיצה איטלקית פשוטה שמורכבת מבצק דק, רוטב עגבניות טוב, גבינה אמיתית, ושמן זית.
אני לא מדבר על הגרסאות המתועשות שמכינים אותם אלוהים יודע איך, אני מדבר על פיצות פשוטות ואפילו ביתיות

מה מזיק בגיינר?

קח לדוגמא פיצה איטלקית פשוטה שמורכבת מבצק דק, רוטב עגבניות טוב, גבינה אמיתית, ושמן זית.
אני לא מדבר על הגרסאות המתועשות שמכינים אותם אלוהים יודע איך, אני מדבר על פיצות פשוטות ואפילו ביתיות
אתה ממשיך להתחכם.
אז בוא נסגור את הנושא ונסכם שאין דבר כזה אוכל לא בריא. הכול תלוי בבן אדם, בבעיות הרפואיות שלו ובמינון.
לזה רצית להגיע, לא? הנה, הגעת.

אתה ממשיך להתחכם.
אז בוא נסגור את הנושא ונסכם שאין דבר כזה אוכל לא בריא. הכול תלוי בבן אדם, בבעיות הרפואיות שלו ובמינון.
ואולי במקום לזרוק הצהרות ללא כיסוי נתחיל לחשוב לפני שאנחנו מגיבים?

אתה ממשיך להתחכם.

למה להוציא את כל הכיף?
הרסת את המסיבה 🙁

מה מזיק בגיינר?

אני גם חושבת.
האוכל כשלעצמו הוא אחלה, הבעיה היא שהפיצות ג'אנק שקונים בדכ הוא באמת די זיבלי, אם כי בכל זאת יש בו מרכיבים תזונתיים שיכולים להועיל...
גם המבורגר יכול להיות הכי ג'אק בעולם, ויכול להיות לו מקביל בריא יותר...

אני גם חושבת.
האוכל כשלעצמו הוא אחלה, הבעיה היא שהפיצות ג'אנק שקונים בדכ הוא באמת די זיבלי, אם כי בכל זאת יש בו מרכיבים תזונתיים שיכולים להועיל...
גם המבורגר יכול להיות הכי ג'אק בעולם, ויכול להיות לו מקביל בריא יותר...
בהחלט מסכים.
המבורגר הוא קצת יותר פתוח לדיון כי קצת קשה להכין המבורגר טוב בלי יחסית הרבה שומן וטיגון, אבל הקונספט בהחלט קיים

ואולי במקום לזרוק הצהרות ללא כיסוי נתחיל לחשוב לפני שאנחנו מגיבים?

%25D7%2591%25D7%2595%25D7%2590%25D7%2595-%25D7%25A0%25D7%2596%25D7%25A8%25D7%2595%25D7%25A7-%25D7%25A1%25D7%25AA%25D7%259D-%25D7%259E%25D7%2599%25D7%259C%25D7%2599%25D7%259D-%25D7%2595%25D7%25A0%25D7%2594%25D7%25A0%25D7%2594-%25D7%259E%25D7%2594%25D7%259F-%25D7%2590%25D7%25AA%25D7%2594-%25D7%2599%25D7%2595%25D7%2593%25D7%25A2.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית