הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרך שלכם להכיר בחורה

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

אני מכיר בחורות דרך..

• פאב

הצבעות: 1 4.2%
  • חוף הים

הצבעות: 4 16.7%
  • מסיבה

הצבעות: 3 12.5%
  • אפליקציה - תפרטו איזו

הצבעות: 6 25.0%
  • אינסטגרם

הצבעות: 2 8.3%
  • אחר - תפרטו בתגובות

הצבעות: 8 33.3%

• סה"כ מצביעים
    24
עד כמה שזה מצחיק יש לי חברים רקדנים שפשוט מזיינים בפיצוץ (שזה הגיוני בלהתחשב בכמות המגע הפיזי שיש בעניין)

צחקתי כמובן, אם הייתי יודע לרקוד גם אני הייתי הולך להכיר שם כמה צ'יקות

ואם אני סטרייט?
אז אל תרקוד עם גברים

וכל מי שהתחיל לרקוד לא ידע איך בהתחלה, כמו שמישהו אחר כאן כבר אמר, בסצנת הריקודים בכלל ובבצ׳אטה בפרט, אנשים מזיינים בכמויות, אז כדאי לך להתחיל כשנחזור לשגרה סוף סוף.
כמו כן - איכס בצ׳אטה 🤢

את החברה הנוכחית (שנתיים וחצי) הכרתי דרך טינדר. בארץ זה יותר סטוצים ממה שהבנתי, אבל יש אפליקציות יותר ״רציניות״.

את החברה לפניה הכרתי דרך פאוורליפטינג, סוג של התחלתי איתה בפייסבוק אחרי שהכרנו בתחרות.

את החברה (אישה...) לפניה הכרתי בטיול באירופה.

טינדר (או אפליקציה אחרת) זו דרך מצויינת להכיר, יש לך אינספור אפשרויות ו״קל״ מאוד להשיג דייט, אחרת אתה מוגבל בדרך להכיר אנשים חדשים (עבודה, חדר כושר וברים, אם יוצאים).

אני לא אהבתי לצאת למועדונים לשתות כל פעם בגילי המופלג (סביב 30 בזמנו) וגם הבחורות שפוגשים שם זה ״סחורה״ אחרת.

באפליקציה יש הרבה יותר סיכויים להיפגש, אבל הקאץ׳ הוא שצריך לדעת איך לצ׳וטט וצריך פרופיל טוב. לקח לי שנים להפנים את זה ולשפצר את ה״טכניקה״ ואומנם חברה שלי לא פקאצה ממוצעות ש״נופלת״ בטריקים אלא בחורה מאוד ישירה שלא משחקת משחקים, אבל ה״תיאוריה״ שלי ״עבדה״ עליה ויצרה עניין מהרגע הראשון, זה כל מה שרציני ליצור, אחרי זה האופי האמיתי ממשיך משם.

את החברה הנוכחית (שנתיים וחצי) הכרתי דרך טינדר. בארץ זה יותר סטוצים ממה שהבנתי, אבל יש אפליקציות יותר ״רציניות״.

את החברה לפניה הכרתי דרך פאוורליפטינג, סוג של התחלתי איתה בפייסבוק אחרי שהכרנו בתחרות.

את החברה (אישה...) לפניה הכרתי בטיול באירופה.

טינדר (או אפליקציה אחרת) זו דרך מצויינת להכיר, יש לך אינספור אפשרויות ו״קל״ מאוד להשיג דייט, אחרת אתה מוגבל בדרך להכיר אנשים חדשים (עבודה, חדר כושר וברים, אם יוצאים).

אני לא אהבתי לצאת למועדונים לשתות כל פעם בגילי המופלג (סביב 30 בזמנו) וגם הבחורות שפוגשים שם זה ״סחורה״ אחרת.

באפליקציה יש הרבה יותר סיכויים להיפגש, אבל הקאץ׳ הוא שצריך לדעת איך לצ׳וטט וצריך פרופיל טוב. לקח לי שנים להפנים את זה ולשפצר את ה״טכניקה״ ואומנם חברה שלי לא פקאצה ממוצעות ש״נופלת״ בטריקים אלא בחורה מאוד ישירה שלא משחקת משחקים, אבל ה״תיאוריה״ שלי ״עבדה״ עליה ויצרה עניין מהרגע הראשון, זה כל מה שרציני ליצור, אחרי זה האופי האמיתי ממשיך משם.
בא לך לפרט?

לא חושב שצריך דרך מיוחדת. הדבר היחיד בעיניי הוא לאסוף את האומץ לפתוח שיחה מאפס עם בחורה שאתה לא מכיר ברחוב\בסופר\במכון\בבר.
בעיניי טינדר זה אחלה, אבל זה מונע ממך להתעמת עם הקושי של פתיחת השיחה בחיים האמיתיים, משהו שמאוד חשוב ללמוד לעשות. יש לי חברים ש"מעמיסים" הרבה בטינדר, אבל לא יצליחו להחזיק שיחה של חצי דקה עם בחורה ברחוב.

בקיצור הייתי מסתכל על זה מעבר ללהשיג בחורה, אלא גם על פיתוח האישיות שלך.

אין לזה טכניקה כלשהי
תהיה אתה,כנות זה משהו מוערך (בחיים בכלל ובייחוד בדייטים)
תבוא עם ביטחון עצמי (לא יותר מדי כן?)
תצחיק אותה
תהיה נחמד ומתחשב (רוצה לומר ג'נטלמן)

וכמובן,תגדל זקן

יאללה,מוואפק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית