עד כמה שזה מצחיק יש לי חברים רקדנים שפשוט מזיינים בפיצוץ (שזה הגיוני בלהתחשב בכמות המגע הפיזי שיש בעניין)
צחקתי כמובן, אם הייתי יודע לרקוד גם אני הייתי הולך להכיר שם כמה צ'יקות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד כמה שזה מצחיק יש לי חברים רקדנים שפשוט מזיינים בפיצוץ (שזה הגיוני בלהתחשב בכמות המגע הפיזי שיש בעניין)
צחקתי כמובן, אם הייתי יודע לרקוד גם אני הייתי הולך לזיין על יבש כמה צ'יקות
אז אל תרקוד עם גבריםואם אני סטרייט?
בא לך לפרט?את החברה הנוכחית (שנתיים וחצי) הכרתי דרך טינדר. בארץ זה יותר סטוצים ממה שהבנתי, אבל יש אפליקציות יותר ״רציניות״.
את החברה לפניה הכרתי דרך פאוורליפטינג, סוג של התחלתי איתה בפייסבוק אחרי שהכרנו בתחרות.
את החברה (אישה...) לפניה הכרתי בטיול באירופה.
טינדר (או אפליקציה אחרת) זו דרך מצויינת להכיר, יש לך אינספור אפשרויות ו״קל״ מאוד להשיג דייט, אחרת אתה מוגבל בדרך להכיר אנשים חדשים (עבודה, חדר כושר וברים, אם יוצאים).
אני לא אהבתי לצאת למועדונים לשתות כל פעם בגילי המופלג (סביב 30 בזמנו) וגם הבחורות שפוגשים שם זה ״סחורה״ אחרת.
באפליקציה יש הרבה יותר סיכויים להיפגש, אבל הקאץ׳ הוא שצריך לדעת איך לצ׳וטט וצריך פרופיל טוב. לקח לי שנים להפנים את זה ולשפצר את ה״טכניקה״ ואומנם חברה שלי לא פקאצה ממוצעות ש״נופלת״ בטריקים אלא בחורה מאוד ישירה שלא משחקת משחקים, אבל ה״תיאוריה״ שלי ״עבדה״ עליה ויצרה עניין מהרגע הראשון, זה כל מה שרציני ליצור, אחרי זה האופי האמיתי ממשיך משם.
לפרט על ה״טכניקה״?בא לך לפרט?
כן, נגיד 😃לפרט על ה״טכניקה״?
בלי כרס זה לא שווה כלוםוכמובן,תגדל זקן
באביל'ה,זקן וכרס זה צמד חמד בלתי ניתן להפרדהבלי כרס זה לא שווה כלום
באביל'ה,זקן וכרס זה צמד חמד בלתי ניתן להפרדה
למה אחי,בקרחת אתה סבבהלי פחות הולך אבל סבבה
איפה נתקעת?לי פחות הולך אבל סבבה
מתישהו לכולנו יעוף הסכך (ויפרוץ מהתחת לפתע)בקרחת
איפה נתקעת?
צחקתי, לא נתקעתי, אני רב שגל
גם אניצחקתי
תמיד תהיתי מה יש במבוגרים עם משקפיים זקן וכרס שילדים קטנים כלכך אוהבים.גם אני